![]() |
#2371 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Powiem wam ze przed slubem bardzo sie obawialam zakupu sukienki.Jednak zdziwicie sie ale poszlam do tylko jednego salonu i stamtad wyszlam zadowolona.Przede wszystkim obsluga na najwyzszym poziomie.Pani nie mierzyla mnie wzrokiem z powodu mojej tuszy.Usiadlysmy, porozmawialysmy i wzielysmy sie do dziela.Pierwsz rzecz msuialam wlozyc halke.ale jak mam to robic skoro nie ma na mnie takie halki? Zaden problem pani rozdarla jedna z nich z tylu i weszla.(potem oczywiscie dostalam halke na mnie). Pozniej sukienkki.Z dolem bylo bardzo podobnie, pani miala kilka takich z gumka z tylu na wieksze rozmiary.No i gorsety chyba ze sto mierzylam.Dobieralysmy wszystko po kolei, z roznych sukien rozne gorsety, rozne hafty, rozne treny itp.I w koncu dopasowalysmy.Co najwazniejsze nie probowanomi wcisnac sukienki ktora mnie bardzo zachwycila bo pani powiedziala ze nie bede w niej korzystnie wygladala.Tak bylo ze wszytskimi sukienkami ktore mierzylam, tak naprawde ona doradzala mi co bedzie lepsze.Bylam zadowolona w stu procentach.Wzieto miare, wybralam probki materialow, hafty i mialam przyjsc dwa tygodnie przed slubem na pierwsza przymiarke.Dodam jeszcze ze bylam ponad rok wczesniej i nie bylo problemu.Trzeba przyznac ze salon salonowi nie rowny.O chocby np mojemu mezowi powiedziano ze jest za gruby i nie ma na niego garnituru.Spojzcie na zdjecie i odpowiedzcie mi na pytanie o co chodzi??
Mathinisa ty sie nie chwal tylko pokaz zdjecia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
ja tez dzis bylam na zakupach kupilam sweterek majtki w kropeczki z koronką i 2 pary butów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Rozeznanie
|
No dobra, pierwszy raz moja geba wielka na Wizazu
![]() Zdjecie troszke w biegu ale nie mielismy takiej profesjonalnej sesji ![]()
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słońce, nic sie nie bój, w Kraku można bez problemu kupic fajne większe ciuchy, co prawda trzeba troche pobiegać po sklepach, ale warto ![]() ![]() Ahh schudłam 3 kg nie jedząc słodyczy, ale za to wczoraj byłam na urodzinach brata, tort+ grill, wiec 1kg z powrotem ;/ ale chociaż tyle że tort owocowy ![]()
![]() |
#2375 |
Raczkowanie
|
Matrhinisa suuper wygladalas.Pieknie.A zta duza geba to przesadzialas
![]() guantanamera alez ty masz piekne nogi!! Pozazdroscic kochana!!! Wczoraj wybralam sie na male zakupy i co? Nic wielkie nic.Tylko kosmetyki, ktore nie maja rozmiarow..eh zycie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matrhinisa slicznie wygladalas ![]() dzisiaj znowu zaliczylam lumpki i kupilam fajna sukienke i tunike z atmosphere ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Rozeznanie
|
Dziekuje slicznie. Geba jest okragla jak ksiezyc i za to jej nie lubie
![]() Tez bylam na malych zakupkach - skonczylo sie na ksiazkach po 1 € (bo to grzech nie kupowac skoro takie tanie), elementow dekoracyjnych do pokoju (kocham takie pierdy) i ... kilkunastoma parami skarpetek w Penney'sie (bo one tez rozmiarow jako takich nie maja) ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Dorka - duża część tego, co ostatnio wrzuciłaś już była
![]() Suknie ślubne piękne ![]() ![]()
#2379 |
Zakorzenienie
|
wkleje to co dzis kupilam
sukienka rozmiar 42 ![]() a tunika 44 ale fajnie sie nosi ![]() jakos tak brzucha na fotkach nie widac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
jak oglądam niektóre zdjęcia to zastanawiam się: "boże dziewczyno (w odniesieniu do tej z fotki) jesteś taka szczupła! czego Ty od siebie chcesz? Co ja bym dała, by mieć taki rozmiar, jak Ty!"...
#2381 |
Rozeznanie
|
mam takie same odczucia co chilanes....
guantanamera przeciaz ty szczupla jestes, za tej fotce wygladasz wrecz na chudzinke...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyłam dziś spodnie, które półtora roku temu mi spadaly z 4 liter... i są tak dopasowane, że nie mogę się na siebie patrzeć w nich ![]()
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cmoksia cudny avatar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gratuluję 3 kg! ja też tyle schudłam w ciągu 2,5 tygodnia, jestem w szoku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dziś szybko podlecialam na ostatnie dni wyprzedaży w KappAhlu kupić drugą parę legginsów. kupiłam takie brązowe jakiś tydzień temu i okazały się ( w końcu!) idealne! a były za 10 zł ![]() powiem Wam, że wydaje mi się, że nie jest mi tak źle w legginsach ![]() ![]() ![]() ![]() a co by was jeszcze przekonać do legginsów, że pasują nawet na najgrubsze nogi to proszę, o to żywy, francuski przykład : http://bigbeauty.over-blog.com/ - pójdźcie na drugą stronę, tam jest parę zdjęc w legginsach ![]() ![]()
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
mam mieszane uczucia, juz wchodzilam na ten blog.. z jednej strony fajna, ladna dziewczyna i super ciuchy z z drugiej..nie da sie ukryc jej ogromna nadwaga... nie chodzi o kwestie estetyczne bo kazdy lubi co innego..ale zdrowie..obciazany uklad krwionosny, stawy.. eh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||
Rozeznanie
|
Powaznie??? To musisz miec ikropnie ciezkie kosci
![]() Cytat:
![]() Edit: przejrzalam bloga...hmmm. Trzeba przyznac na niektorych zdjeciach bohaterka wyglada niezwykle sexownie i pieknie, tak ze wogole nie zwraca sie uwagi na jej dodatkowe kg... Cytat:
Pozdrawiam
Edytowane przez marthinisa Czas edycji: 2008-08-01 o 16:52 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pomijając czynniki zdrowotne - bardzo mi się podoba jako kobieta, z twarzy. jest ładna i zadbana. no i jej styl ubierania się ahh.. gdybym tylko miała tyle pieniędzy, też bym się tak ubierała ![]() 80 kg? naprawdę nie wyglądasz ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
moj Tz mysli ze maxymalnie wazę 68
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zadomowienie
|
A ja mam kg mniej niż Ty a wyglądam jak Ty x2
![]() A ja zrzucilam ostatnio 5 kg z czego 1 mi już przybył. Marzy mi się 70 kg ![]()
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
Jakie ta kobieta z bloga ma ciuchyy
![]() Wiecie co? Ja nie potrafię ocenić sowjego wyglądu. Może to głupio brzmi ale nie potrafię np jak idzie jakaś większa kobieta ocenić czy jestem taka sama czy większa czy mnejsza. itd . ![]() Chciałabym kiedyś zamienić się z kimś i sama siebie zobaczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
ja to jestem napewno wyzsza niz wiekszosc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Raczkowanie
|
Moj to nie ma pojecia ile waze, jakby sie dowiedzial to by z krzesla spadl.Wam tez nie bede mowic, a malo nie waze..Ale coz..Przybylo mi sporo po ciazy i nie moge zgubic..A ty guanntanamera masz szczescie bo wszyscy cie tu chwala i zazdroszcza i ja tez i chyba faaktycznie masz ciezke kosci bo na 80 kilo nie wygladasz, moze wysoka tez jestes? Laska z ciebie i koniec.I ja zazdroszcze tez.!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
a ile masz? ja mam 174 cm
![]() po co komu w ogóle wiedzieć, ile kto waży? :P najważniejsze, na ile się wygląda. jedynie zawsze się wstydzę przy różnych lekarzach, którzy chcą wagę znać, wtedy zawsze czuję się 5 razy większa niż jestem..... ![]()
#2396 |
Zakorzenienie
|
ja jak ide do endokrynologa to sie wstydze bo ta lekarka ze 40 kg wazy taka sucha... mam 180 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
kobiety kochane czytam tak wasze posty o waszych wagach i ile byscie chcialy schudnac ja sama naleze do tych osob grubszych bo po dzieciach przytylam dosc sporo wazylam przed pierwsza ciaza 70 kg a gdy urodzilam to wazylam 95-98 kg przy wzroscie 162 cm to jest naprawde duzo i tak wazylam do poczatku lipca tego roku przez 8 lat , ale zaczelam pic czerwona herbate pu -erh bio -activ i powiem wam ze schudlam z 95 kg do 86 kg z ciagu nie calego miesiaca i nie to ze sie glodze czy cwicze (nie nawidze cwiczyc)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
ej ja tak tez robilam...sączylam litrami czerwona herbate ale ruszalam sie duzo i to przynioslo efekt..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.