Moda "plus size" - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 14:16   #2941
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Tylko niektorzy chyba Mischoko nie zrozumieli, ze nie wazne jak kto wygląda, tylko to co ma w sercu. Bo uroda przemija.A puszyści wcale nie są gorsi .Mają takie same pragnienia i marzenia. Amen.

a tak z innej beczki ;p ostatnio mi się podobaja takie legginsy o ktorych była tu juz wczesniej mowa a najbardziej wpadly mi w oko takie koronkowe jakby tylko sie zastanawiam czy na puszystych nozkach bedzie to fajnie wygladac i do czego to nosic ?? ma ktora z was takie koronkowe?? albo kabaretkowe moze jakies fotki
Wiem wiem Kasiu ale co zrobic moze Ci ludzie kiedys zrozumieja

A co do leginsow - wszelkie wzory na nogach raczej jej powiekszaja optycznie tak samo kabaretki wiec nie wiem - ale Ty masz szczuple nozki wiec delikatne koronki moga byc milusie
Stary 2008-09-03, 14:19   #2942
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Wiem wiem Kasiu ale co zrobic moze Ci ludzie kiedys zrozumieja

A co do leginsow - wszelkie wzory na nogach raczej jej powiekszaja optycznie tak samo kabaretki wiec nie wiem - ale Ty masz szczuple nozki wiec delikatne koronki moga byc milusie
aha to jak powiekszaja to ja dziekuje
nie mam szczuplych nozek niestety mam strasznie krótkie, bo jestem niska i wygladam jak kaczuszka haha
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 14:22   #2943
Limonatka
Zakorzenienie

Kasiu, ja noszę getry teraz obsesyjnie ty masz bardzo zgrabne nóżki więc na pewno nie będzie źle wyglądać ja noszę do sukienek albo bardzo długich tuniczek.
nie wiem czy pod nazwą koronkowe masz na myśli całe koronkowe? ja mam takie rajstopowe, ale zakończone są ok 2 cm koronką

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 14:29   #2944
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
aha to jak powiekszaja to ja dziekuje
nie mam szczuplych nozek niestety mam strasznie krótkie, bo jestem niska i wygladam jak kaczuszka haha
Laska co ty mowisz - moze nie jestes za wysoka ale nozki masz zgrabne i jak pisze Limonatka na pewno getry beda pieknie lezec. Ale wzory teoretycznie powiekszaja optycznie wiec trzeba uwazac co i jak
Stary 2008-09-03, 14:44   #2945
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Laska co ty mowisz - moze nie jestes za wysoka ale nozki masz zgrabne i jak pisze Limonatka na pewno getry beda pieknie lezec. Ale wzory teoretycznie powiekszaja optycznie wiec trzeba uwazac co i jak
napewno nie mam zgrabnych ale oki nie bede sie klocic ja wiem swoje wy swoje ale chyba musze jedna pare sobie sprawic zeby zobaczyc czy dobrze w tym czyms wygladam tylko problem bo nie mam ani jednej tuniki ani sukienki ktora by sie nadawała do legginsów
Stary 2008-09-03, 14:57   #2946
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Na pewno cos znajdziesz
Stary 2008-09-03, 15:12   #2947
kasiamniam
Wtajemniczenie

Wogóle dzis u mnie brzydka, deszczowa pogoda chyba koniec tego ciepełka i wygrzewania na słońcu hehe
Mischoko ja tu juz obserwuje i czatuje na te twoje wszystkie zaległe foty, ktore obiecalas nam wkleic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 15:28   #2948
kasiamniam
Wtajemniczenie

kilka ciuszków bo dawno nie było
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DI-1142.jpg (23,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DI-L0808SM.jpg (14,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DI-1142PM.jpg (17,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DI-L0815MF.jpg (18,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DI-S0750.jpg (12,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DI-SA5000.jpg (17,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-09-03, 15:32   #2949
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Ciesze sie naprawde ja ktylko bede miala mozliwosc wkleje Wam jakie mam w konctu te wlosy ze dlugie i jaki kolor i te moje ciuszki i to co na szydelku porabiam obiecuje solennie A u mnie nie jak zwykle w UK zaczelo swiecic dzis sloneczko oby ten deszcz sie skonczyl plisss
Stary 2008-09-03, 17:56   #2950
chilanes
Zakorzenienie

no to dodaję kilka nowości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.JPG (8,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.JPG (10,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.JPG (9,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.JPG (9,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19M.jpg (15,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20M.jpg (17,0 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-09-03, 18:07   #2951
gastone
Raczkowanie

Cytat:
No no szczegolnie te "zyczliwe" znajome. Ja mam to samo. Bo ja w sumie jedna taka wielka w rodzinie jestem to zawzeglupie komentarze Gosiaczku kiedy jedziesz do Pl ?
A jade pod koniec wrzesnia i juz mnie cholira birze
No i musze chyba sie wybrac na jakies zakupy bo trza sie jakos ubrac hihih Ale nic mi w oko nie wpada.Wyprzedarzy mnostwo ale wszystko jakies takie dla starych bab.Mam jeszcze troche czasu ale czaarno to widze oj czarno.\

Kasiamniam - czas kupic tunike.!!!! AAAAAAAAA nozki masz zgrabne, dawaaj!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 18:32   #2952
GOśka T.
Zakorzenienie

to ja tylko dodam ze ludzie to chyba nie zrozumieją tego o czym pisałyscie..trudno sięmówi MY znamy swoją wartość przecież mi w oczy nikt jeszcze nie powiedział zem gruba ale to oczywiste pzrecież<wystarczy popatrzeć> z daleka sie wyrózniam
najbardziej jednak bolą komentarze mojej mamy <bo mi ciagle wypomina jakiś czas temu byłaś szczuplejsza ateraz siedzisz w domu i nic nie robisz, schudnij , odchudzaj sie zobacz inaczej byś kupiła takie atakie ubrania- mnie normalnie złosc urwica taka bierze, pzrecież ja to wiem ze sobie "szkodze" ale te jej uwagi zamiast mnie motywowac to mnie jeszcze bardziej dobijają...

nie wiem czy to plus ale u mnie w mieście widać coraz więcej grubszych dziewczyn, mnie to z jednej strony jakoś pociesza<że nei jestem sama a zdrugiej strony sobie myśle co się dzieje...

ja to sie już oabwiam tej jesieni <tych obrzydliwych deszczy i chlapyy, oby tylko zima była zimą anie chlapą jedna wielką///UWIELBIAM ZIME!!!
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 20:32   #2953
Limonatka
Zakorzenienie

chilanes, pierwsza i trzecia sukienka.... wiadomo co to?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 08:59   #2954
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
A jade pod koniec wrzesnia i juz mnie cholira birze
No i musze chyba sie wybrac na jakies zakupy bo trza sie jakos ubrac hihih Ale nic mi w oko nie wpada.Wyprzedarzy mnostwo ale wszystko jakies takie dla starych bab.Mam jeszcze troche czasu ale czaarno to widze oj czarno.
Mialam ten sam problem przed wyjazdem nie wiedzialam co wziac ze soba do ubrania A i w sprawie wyprzedazy masz racje tyle ciuchow niby nawet rozmiary sa ale nic kompletnie nic mi od miesiecy nie wpadlo w oko nic. Musze sie wybrac na jakies zakupy bo i bielizne chcialabym jakas nowa i moze bluzeczke jakas ale dupa blada.... w kazdy prawie weekend jezdzimy szukac samochodu a w tygodniu pracuje do 17 a sklepy do 17:30 - nawet nie zdaze czasem dojechac z pracy zeby do jednego wejsc wrrrr

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
to ja tylko dodam ze ludzie to chyba nie zrozumieją tego o czym pisałyscie..trudno sięmówi MY znamy swoją wartość przecież mi w oczy nikt jeszcze nie powiedział zem gruba ale to oczywiste pzrecież<wystarczy popatrzeć> z daleka sie wyrózniam
najbardziej jednak bolą komentarze mojej mamy <bo mi ciagle wypomina jakiś czas temu byłaś szczuplejsza ateraz siedzisz w domu i nic nie robisz, schudnij , odchudzaj sie zobacz inaczej byś kupiła takie atakie ubrania- mnie normalnie złosc urwica taka bierze, pzrecież ja to wiem ze sobie "szkodze" ale te jej uwagi zamiast mnie motywowac to mnie jeszcze bardziej dobijają...

nie wiem czy to plus ale u mnie w mieście widać coraz więcej grubszych dziewczyn, mnie to z jednej strony jakoś pociesza<że nei jestem sama a zdrugiej strony sobie myśle co się dzieje...

ja to sie już oabwiam tej jesieni <tych obrzydliwych deszczy i chlapyy, oby tylko zima była zimą anie chlapą jedna wielką///UWIELBIAM ZIME!!!
Mja mama juz mi nie wypomina kiedys przesadzila i powiedzialam co mysle ze wcale nie zre i nie objadam sie i cwicze i nic - teraz po tych badaniach jak juz wiemze to nie w ilosci byl problem ale w alergii na pokarmy nawet rodzice przestali smucic. Ale wkurza mnie jak dzownie do nich to drugie pytanie jak tam? jak waga ? a cholera mam dosc o tym jak cos sie zmieni przeciez powiem wrrr jakis bnojowy dzien mam dzisiaj///
Stary 2008-09-04, 09:01   #2955
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mja mama juz mi nie wypomina kiedys przesadzila i powiedzialam co mysle ze wcale nie zre i nie objadam sie i cwicze i nic - teraz po tych badaniach jak juz wiemze to nie w ilosci byl problem ale w alergii na pokarmy nawet rodzice przestali smucic. Ale wkurza mnie jak dzownie do nich to drugie pytanie jak tam? jak waga ? a cholera mam dosc o tym jak cos sie zmieni przeciez powiem wrrr jakis bnojowy dzien mam dzisiaj///
Ja właśnie też mam bojowy, warczałam już dziś na kolegów w pracy i po prostu mnie dziś wkurzają kurcze
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 09:21   #2956
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Ja to warcze na wszystko co sie rusza nawet na szefa pobuczalam dzis .....
Stary 2008-09-04, 10:18   #2957
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to warcze na wszystko co sie rusza nawet na szefa pobuczalam dzis .....
ja też dziś z tych warczących i jęczących ;/ pierwszy dzień okresu (pierwsze 3 dni, to powinno się w moim przypadku przesypiać )
Stary 2008-09-04, 10:26   #2958
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja też dziś z tych warczących i jęczących ;/ pierwszy dzień okresu (pierwsze 3 dni, to powinno się w moim przypadku przesypiać )
A ja juz na mysl o tym czy przyjdzie wredna @ czy nie jestem jeszcze bardziej zla Nie chce
Stary 2008-09-04, 14:59   #2959
gastone
Raczkowanie

hahaha ja tez jestem wredna bo jestem przed @. Pogoda do kitu, zakupy znow nie udane.Polecialam do sklepu zeby ku[pic kilka bawelnianych bluzek z dlugim rekawem bo juz chlodno sie zrobilo.No i kupa. Kilka dni temu przywiezli i byly wszystkie rozmiary, ale ja nie mialam czasu stac w kasie bo ludzi bylo duzo.A dzis ludzie siedza w domu a rozmirow nie ma.Tylko s zostaly. I jak tu nie wkurzonym byc jak nawet nie moge zwyklego kolorowego t-shirta kupic?????
A dziewczyny ja mam to samo z rodzicami, choc bardzo ich kocham to naslucham sie od nich zasze jak najwiecej...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 15:04   #2960
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Moja Gastone pieknooka juz tak jest ze rodzice troche czasem naduzywaja wiedza ze mi im mozemy duzo wybaczyc ale czasem przesadzaja Moja mam jak kazdej z Was pewnie najukochansza kobieta na swiecie pol serca by oddala (choc ma rozrusznik))) ale czasem po prostu nie moge jej sluchac i juz
Stary 2008-09-04, 16:06   #2961
gastone
Raczkowanie

oj tak tak ...
Stary 2008-09-04, 16:24   #2962
Ponura
Wtajemniczenie

To ja miałam dziś dzień, że nie powiem

Najpierw oblałam egzamin i zrobiłam z siebie piramidalną idiotkę Ale pół biedy Potem poszło mi oczko w nowej pończoszce Na koniec w mojej równie nowej spódnicy usiadłam na plamie z żywicy na ławce

Ktoś wie jak usunąć żywicę z materiału ?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 16:29   #2963
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość

Najpierw oblałam egzamin i zrobiłam z siebie piramidalną idiotkę Ale pół biedy Potem poszło mi oczko w nowej pończoszce Na koniec w mojej równie nowej spódnicy usiadłam na plamie z żywicy na ławce

Matko jak mi przykro Ponura
Żywica
Plamy z żywicy usuwamy benzyną, terpentyną lub rozpuszczalnikiem TRI (trój-chloro-etylen), dostępny w aptekach.Na koniec wyprać w wodzie z mydłem.

Gdybys jeszcze cos potrzebowala http://www.kawencja.com/plamy.html

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 16:30   #2964
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:

znalazłam 2 porady:
1. plamę uderzać tamponikiem z gazy umoczonym w terpentynie a następnie prać w wodzie z mydłem.
2. Delikatnie sciarej zywicę gąbką lekko nasączoną benzyną ekstrakcyjną (benzyna oczyszczona, stosowana w szpitalach) jak jako tako zejdzie to mozesz polac to vanishem oxi action i do pralki (ja bym tam tez jeszcze vanisha dodal i proszku więcej niz zwykle)

nie wiecie gdzie można dostać taki płaszczyk? może być krótszy, byleby był ciepły, raczej czarny i z kapturem ten jest z House'a, ale mają max L, a wiem, że jeżeli jakimś cudem bym go dopieła w cyckach, to nie założyłabym nic pod spód
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HZ08-KPD100-001-01.JPG (67,1 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-09-04, 16:42   #2965
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Matko jak mi przykro Ponura
Żywica
Plamy z żywicy usuwamy benzyną, terpentyną lub rozpuszczalnikiem TRI (trój-chloro-etylen), dostępny w aptekach.Na koniec wyprać w wodzie z mydłem.

Gdybys jeszcze cos potrzebowala http://www.kawencja.com/plamy.html
Eeeee spoko - jest jeszcze druga szansa, poza tym nie jestem sama z tym problemem, to zawsze raźniej

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
znalazłam 2 porady:
1. plamę uderzać tamponikiem z gazy umoczonym w terpentynie a następnie prać w wodzie z mydłem.
2. Delikatnie sciarej zywicę gąbką lekko nasączoną benzyną ekstrakcyjną (benzyna oczyszczona, stosowana w szpitalach) jak jako tako zejdzie to mozesz polac to vanishem oxi action i do pralki (ja bym tam tez jeszcze vanisha dodal i proszku więcej niz zwykle)

nie wiecie gdzie można dostać taki płaszczyk? może być krótszy, byleby był ciepły, raczej czarny i z kapturem ten jest z House'a, ale mają max L, a wiem, że jeżeli jakimś cudem bym go dopieła w cyckach, to nie założyłabym nic pod spód
Jeeeeeeeeeeeeju obie dziewczyny jesteście cudowne Znaczy, mam co zakładać na poprawkę

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 16:44   #2966
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Oby byla ostatnia nastepnym razem musi sie udac trzymamy kciuki
Stary 2008-09-04, 17:55   #2967
dotaa
Rozeznanie

Nie pisze tutaj regularnie ale za to regularnie czytam was. I chciałam wam pokazać jaką sobie sukienkę na wesele kupiłam i to dzięki wrzuconemu tu linkowi.
Zdjęcie trochę niewyraźne bo z komórki robione i przez moją mamę ale może coś dojrzycie.
Gastone muszę Ci powiedzieć, że jesteśmy z tych samych okolic jeśli chodzi o Polskę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0176.jpg (54,3 KB, 61 załadowań)

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 18:08   #2968
madzia_g
Zakorzenienie

tak czytam ostatnie posty i:
- odnosnie tunik to ja je nosze, gdybym chodzila w dopasowanych t-shirtach to by mi perfidnie wystawala faldka tluszczyku dlatego wole tuniki
- kasiamniam, smialo mozesz chodzic w getrach i polecam tuniczki
- mnie najbardziej jesli chodzi o wage dobija rodzinka a zwlaszcza macocha mojego ojca- mowie na nia babcocha nie nawidze jej a do tego zawsze okropnie mi docina odnosnie wagi, a jak schudlam do piedziesieciu kilku kilogramow(z 73) to stwierdzila ze wcale tak bardzo nie schudlam :/
odnosnie sklepow, nie znosze chodzic do sklepow w ktorych wiem ze nie robia mojego rozmiaru. mam wrazenie ze ekspedientki sie tak glupio patrza :/ a na targu prosto z mostu mowia ze nie ma taaakich rozmiarow
- a na polskich ulicach miliony razy uslyszalam jaka to ja gruba jestem a co k**wa innych to obchodzi??? juz nie mowie o tym jak dziwnie sie ludzie na mnie gapia w autobusie- jabym byla jakims zjawiskiem paranormalnym :/

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 18:25   #2969
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

eh te docinki..jak bylam 15 kg ciezsza to slyszalam takie chamskie wrzuty ze zal sluchac... ale wiecie czego sie nauczylam i wykorzystuje do dzis?? mam niewyparzona buzie...jak sie komus chamsko nie podoba to potrafie go zmieszac z asfaltem ;> zadziora jestem a co
jestem wieksza ale nie dam soba nikomu pomiatac i tego sie trzeba trzymac... nie waga tworzy czlowieka a charakter osobowosc ..mozna byc chudą durną małpą rownie dobrze mozna byc tlusta pusta idiotką...
a ze rozmiarow nie ma? no coz..kiedys pewna pani w sklepie skomentowala ze na mnie rozmiaru nie bedzie- fakt mam 180 i atletyczna budowe..stwierdziłam, ze nie mam czego zalowac bo z tego co widze do asprtyment dla pan pokroju dody... ;] fajną miala mine..
przeciez nie bede miala dola ze jakies babsko bylo chamskie, sama miala pewnie mnostwo komlepksow...z tego co pamietam to nochalek na pol twarzy i ja mam sie dolowac???? o nieeee
Stary 2008-09-04, 18:39   #2970
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Eeeee spoko - jest jeszcze druga szansa, poza tym nie jestem sama z tym problemem, to zawsze raźniej

Jeeeeeeeeeeeeju obie dziewczyny jesteście cudowne Znaczy, mam co zakładać na poprawkę
a ja nie wiem co zalozyc na poprawke.. drugą

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości