|
|
#301 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: męskie rurki
męskie rurki, jestem jak najbardziej na tak
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja kupiłem parę dni temu czarne całe dopasowane rurki najpierw miałem lekki opór żeby je ubrać ale po miłych komentarzach koleżanek opór minął . chodze w nich parę dni i oceniam je jako najwygodniejszy fason spodni i najlepiej wyglądający. wiem co mówię bo chodziłem w różnych fasonach kiedyś w gim. nawet w takich hip-hopowych. a co do osób które uważają że męskie rurki nie są fajne, myślę że gdyby widzdywały częściej facetów w tym fasonie sponi to przekonały by się i naprawdę polubiły je. PS. do rurek najlepiej black&white trampki i jakaś koszula z kołnieżykiem. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi pozostaje jedynie mieć nadzieje, że nie nastanie moda na taki style no ja lubie popatrzec na meskie tyleczki w luznich spodniach i szaleje gdy widze takie luźne spodnie na smukłym tyłeczku ![]() A może wstawisz swoją fotkę (tak od pasa w dol) no skoro mowisz, ze to sie da polubić to chcialabym to zobaczyc
|
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja uważam że wyglądam w tym fasonie spodni naprawdę fajnie może tez dlatego że mam raczej szczupłą budowę ciała, ale w przypadku kobiet jeśli mają grubszą budowę ciała to też rurki są nie wskazane ![]() <<<ZDJĘCIE>>>> Edytowane przez dino989 Czas edycji: 2008-07-19 o 16:08 |
|
|
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
ale fajnie wyglądasz w tych rurkach^^ i jeszcze trampki masz do tego
![]() wiesz, ze kocham The Clash^^, a rurki mi się kojarzą właśnie z nimi ))))
|
|
#306 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ani do rurek ani tymbardziej do trampek ale to Twój styl wiec tego sie trzymaj.
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
mm... wiem Hana wiem...
![]() do k0chana: wiedziałem że Ciebie nie przekonam bo po twoim poście wnioskuję że jesteś tzw. "dziewczyną dresiarza" nie mam nic do dresów i hip-hopowców bo mam trochę takich kumpli i rozumiem że dziewczyna której chłopak lata w szerokich spodniach może mieć problem z "przestawieniem się" ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, dziewczyna dresiarza...nie no, ale generalnie to trochę śmieszne, że trzeba ludzi do strojów przekonywać, bo uważają, że są niesmaczne albo Bóg wie jakie. To jakieś głupie, skrajne. Można czegoś nie lubić, ale takie mocne słowa są dziwne.
W każdym razie gratuluję decyzji, tak trzymaj. Ja marzę o czasach kiedy w Polsce będzie różnorodnie (wsród facetów) i nikt nikomu nie będzie tyłka obrabiać. Ja kocham brytyjskie zespoły, w ogóle rurki są takie brytyjskie, ale lepiej nie będę wklejać, bo ktoś zwymiotuje.
|
|
#310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pamiętam te czasy jeszcze dobre parę lat temu jak zaczęli się ziomale pojawiać w szerokich portkach wszyscy na ulicy się z tego śmiali lol a teraz nawet jak tego ktoś nie lubi to podchodzi do tego obojętnie.
|
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe nie ;P dziwne to co piszesz, bo przeciez nie to w czym chodzi moj facet wplywa na moj gust. A raczej ja sobie wybieram faceta ktory trafia w moj gust No inna sprawa, że jak wszyscy sie na rurki przestawia to ja nie bede miala w kim wybierac hehe i moze i do nich wkoncu sie przekonam ;] wkoncu sama chodze wylacznie w rurkach;] i sobie chwale
|
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to w ogóle nie przepadam za rurkami... Jak dla mnie to za bardzo emo zajeżdżają
Szczególnie u facetów, bo z dziewczyn to prawie każda takie spodnie ma i już się przyzwyczaiłam.Jedynie takie rurki punkowe, w kratę, noszone wciśnięte w glany- są ok
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zazwyczaj jak słyszę "facet w rurkach" - nie kojarzy mi się to jakoś dobrze, ale właśnie są tacy, którzy w nich świetnie wyglądają, dlatego jeśli mają odpowiednią budowę i jakiś styl, to i owszem, niech noszą .
|
|
|
#315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Heh, to trochę przerażające, że rurki kojarzone są z emo, bo raczej mało wspólnego to ma ze sobą. :P Ale ludzie lubią szufladkować, zwykle mając małe pojęcie o danym temacie.
Rurki to nie tylko punk, ale też rock, glam rock, brytyjska alternatywa czy brit pop... Pewnie to też trochę dlatego, że za granicą są uważane za normalne spodnie a nie objaw pedalstwa - cóż. :P Ale emo robi chyba pranie mózgu nie tylko fanom, ale i przeciwnkom...śmieszne jest to, że w Europie z emo śmiano kilka lat temu, a u nas to taka nowa moda. :P
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dużo racji masz .
|
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie rurki u faceta to totalne nieporozumienie, sama nie wiem dlaczego tak sądzę; nie podoba mi się to i już. I wcale nie z tego względu, że kojarzy mi się z emo
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
Mój eks nosi rurki i wygląda w nich baaaaaaaaaardzo dobrze:P On ma bardzo szerokie łydki i nie wygląda w nich jak w laikrach
Po za tym ma fajny styl więc wszystko razem dobrze wygląda Ale chudzi faceci w marchewach zupełnych nie są wcale ani seksowni ani modni, czasami to wygląda żenująco.....
Edytowane przez tissue Czas edycji: 2008-06-23 o 20:01 Powód: literówka |
|
|
|
|
#320 |
|
BAN stały
|
mi sie podobaja wlasnie chudzi
chociaz grubsi tez, ale rzadziej.ale chudzi wygladaja bardziej rockowo w nich :P |
|
|
|
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaz jak już to też wole szczupłych w rurkach
|
|
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym liczy się wnętrze!
|
|
|
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
męskie rurki są OK
zresztą tak samo jak damskie . fakt faktów stwierdzam, ze w Polsce (szczególnie w mniejszych miasteczkach) widząc kolesia w rurkach można się na niego dziwacznie patrzeć i od razu mieć różnorakie skojarzenia, że jest albo 'emo' albo pedał (bo i takie słyszałam komentarze o chłopaku w rurkach). w dalszym ciągu stwierdzam, że Polska to zacofany kraj i tak szybko nie zaakceptujemy ludzi, którzy mają swój styl i chcą się wyróżniać chociaż troszkę o tych szarych ludzi . np w Paryżu to jest normalny widok spotkać chłopaka ubranego w rurki , trampki , t-shirt, marynarke i szalik (cudooo..) także chłopaki chodźcie w rurkach !!
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie że coraz więcej facetów na wizażu ![]() _________________________ _____________ Niemcy ... Już na zawsze ... Monachium ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, że więcej odważnych facetów pojawi sie na polskich ulicach. różowe koszulki widzę coraz częściej, więc może do innych rzeczy też się przekonają.
|
|
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczy się jak to w tej sławnej Anglii
|
|
|
|
|
|
#328 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale no do cholery.... Moja sprawa co ubieram no nie ? I to nie jest od razu powód by nazywać mnie "emo" czy też "pedałem"... Chory kraj po prostu... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Aha, przecież Polacy kochają krytykować, zapomniałam.
pozdrawiam

(cudooo..) także chłopaki chodźcie w rurkach !!