|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: męskie rurki
Ja tam lubię rurki na szczupłym chłopaku
)
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Ja powiem szczerze nie przepadam za rurkami - ani na chłopakach, ani dziewczynach, chociaż na tych drugich przeboleję, a jak dziewczyna ma ładne nogi, to muszę przyznać, ładnie to wygląda. Natomiast dla chłopaka świetne są spodnie o prostym kroju - wąskie, ale nie opięte (nie lubię obcisłych spodni, wolę, jak są troszkę luźnawe) wtedy to wygląda super
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
meskie rurki, raczej nie
|
|
|
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
ohh.. ślinka aż cieknie jak widzi sie faceta w rurkach
Jestem w trakcie namawiania na nie swojego TŻa
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
ja tam juz noszę rurki trochę
pisałem już wczesniej w tym temacie teraz już wydaje mi się że ludzie się do nich u facetów przekonują. koleżanką się podobają rurki przybrudzone trampki i jest rockowo ![]() podaje link do fajnego nowego teledysku(wokalista ma rurki i trampki): http://www.youtube.com/watch?v=aYGQjYi2A30 a tu coś lżejszego dla tych co lubią słabszą muzę: http://www.youtube.com/watch?v=SQAlt3MDGxw kolesie też są w rurkach nie pamiętam czy wszyscy ale część na pewno |
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
rurki dobrze wygladaja na facetach wysokich i chudszych wtedy owszem mowie TAK, ale jak ktos ma masywne uda albo jest grubszy odpada i wazne aby nie byly zbyt obcisłe bo jak dla mnie to malo meskie
|
|
|
|
|
#337 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dopoki nie zobaczylam mojego hmmm znajomego ? ktory nie jest chudy, ale nie jest gruby, jest dobrze, atletycznie zbudowany ale nie za wysoki, i wygladal w nich taaaaak meeeega ze normalnie achhhhh <333 takie ciacho mam nadzieje ze TZ nie przeczyta xD |
|
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
rurki męskie to jedne z najwygodniejszych spodni, i wcale nie uciskają genitali, sam od kilki lat chodzę w tych spodniach, i nosze do nich trampki, kozaki, a ostatnio nawet sztybelty, a poza tym najwięksi projektaci mody tacy jak dolce & gabbana czy marks & spenser, a nawet armani, wypuszczają w swoich kolekcjach rurki, wiec skoro te spodnie sa modne i wygodne to czemu mamy ich nie nosic? Moim dotychczasowym partnerkom to nie przeszadzało wręc przeciwnie
|
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Mnie tez podobaja sie rurki na facetach wyzszych i szczuplych
wyglada to baaaaardzo fajnie
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
wszystko fajnie, fajnie, tylko problem leży w tym, że wydaje mi się, że większości dziewczyn w polsce się to nie podoba (mówie o nastolatkach), ja np. lubie rurki i chetnie je nosze, gdyz uwazam, ze dobrze na mnie leza i sie w nich fajnie czuje, pozatem lubie mode z londynu, a tam jakby na to nie patrzec jest to dalej bardzo modna rzecz. tylko, ze przyplacam noszenie rurek zdrowiem psychicznym, gdyz nie przejde korytarza w szkole by nie uslyszec slowa 'pedal' pod moim adresem, dlatego nie dziwie sie, ze jestem jedyny w szkole, ktory nosi takie spodnie, zreszta nawet na ulcy czesto slysze takie teksty, jak siedze w jakims kfc, czy mcdonaldzie jest to samo, czesto wiele dziewczyn i chlopcow w moim wieku, czy nawet i duzo starszych obraca sie i krzywo patrzy, a nie nosze tez takich rurek, ze ciezko mi sie dopiac, ba nawet oddychac, a moje genitalia wolaja o wolna przestrzen, a poniewaz czesto jezdze do w. brytanii (konkretnie do londynu) to wiem, ze tam jest to normalne, jest peeeeelno chlopcow, czy nawet mezczyzn ktorzy nosza takie spodnie, maja dzieci, dziewczyny, zony i wogole, a majac tam rowniez znajomych/e wiem, ze im sie to podobo, mysle, ze polacy czesto kieruja sie glupimi stereotypami, a polki mimo co wola sie uzerac z mezami, czy chlopakami proszac ich, zeby kupili ten swetr czy inny, niz miec faceta, ktory sam sie ubierze, czasem lepiej od niej
))
Edytowane przez office13 Czas edycji: 2009-02-15 o 22:44 |
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Wierz mi, jeżeli chłopak jest ubrany w rurki i ogólnie w dobrym stylu, ma jakiś własny styl, dobry gust, to bardziej się podoba niż chłopak ubrany w zwykły t-shitrt i byle jakie spodnie albo dres :P.
Właśnie niedawno rozmawiałyśmy o tym z koleżanką - chłopak oczekuje, żeby jego dziewczyna była dobrze ubrana, ale często zapomina, że to działa w dwie strony.
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Hello, sam jestem facetem i nigdy nie założyl bym na siebie rurek, chodź przyznać trzeba ze z zachodu moda to do nas powoli przypływa (czyt. Francja/Włochy/Luxemburg/po czesci i Niemcy - to przezemnie "zbadane
![]() pozdrawiam Adam |
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
mój chłopak nosi rurki
ma 182 i jest strasznie chudziutki (ok. 60 kg) i wygląda bosko
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
hm a mi sie nie podobaja rurki na facetach.. nie wiem dlaczego, po prostu nie i tyle
|
|
|
|
|
#346 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
śłinka ślinka jeszcze w ciemnogranatowych :rolle yes: szkoda ze niewielu facetow jest przekonanych do tego kroju![]() a co do kobieto to ja mam dłuuugie, szczuple i lekko krzywe nozki do czego sie przyznaje i nie mam zamiaru patrzec na to, ze komus nie podoba sie to, ze mam na sobie rurki kurcze! nosze co lubie czesto b. krotkie spodniczki bo to moj styl niedawno zaczelam odkrywać w sobie kobiecość bardzo mi sie to podoba
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo lubię, ale pod warunkiem, że facet nie jest przeraźliwie chudy
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Można być chudym, szczupłym ale bez przesady! (widuję takich)
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
rurki
. Jeśli rurki to tylko w zestawieniu sportowym. Rurki+ luźny t-shirt+ sportowe buty + czapeczka z daszkiem+ dopasowana bluza <najlepiej śliska z adidasa> . Natomiast rurki w zestawieniu z dopasowanymi ubraniami i eleganckimi butami to przesada, jak dla mnie . ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam facetów w zwężanych spodniach.
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
A ja powiem, ze to zalezy od meskiej figury. Np tacy Szwedzi sa chudzi, przystojni jak diabli i wysocy. Na nich rurki wygladaja bosko. Natomiast swojego TZ nie ubralabym tak, bo po prostu zle wyglada w rurkach, ma inna budowe ciala. Dobrze wyglada w szerszych spodniach. Wiec wrazenie estetyczne sie liczy jak najbardziej.
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
ja też ![]() ale fakt że nie każdemu w nich dobrze. ale tak jest chyba ze wszystkim.. ale zwykle faceci którzy je wkładają wyglądają w nich dobrze, bo to nie jest tak jak np. z grubszą kobietą która za wszelką cenę chce się "wbić" w jakieś ubranie kompletnie nie dla niej
|
|
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
lekko zwężane (ale nie obcisłe) spodnie na wysokim i szczupłym facecie wyglądają super, ale obcisłe rurki w żadnym wypadku. dla mnie to kompletnie niemęskie i raczej nic nie zmieni mojego podejścia do facetów w rurkach
|
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Facet w rurkach? Czemu nie. O ile jest dosyć wysoki i szczupły, a spodnie nie są obcisłe, a jedynie lekko zwężane to nawet bardzo mi się to podoba
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
moj tz ma kilka par rurek i bardzo mi sie w nich podoba. moim zdaiem w rurkach dobrze wygladaja szczupli faceci, o zgrabnych, wąskich tylkach, dosc wysocy- kolo 180cm. duzo wyzsi chudzi faceci wygladaja w rurkach troche jak szparagi ;D natomiast panowie ktorzy nie moga pochwalic sie idealnymi proporcjami odwroconego trojkata, i maja kobiece bioderka w rurkach wygladaja po prostu zle.
co do reszty stroju- bialy tshirt plus sweterek w serek, lubie tez polaczenie z dosc dopasowana koszula albo koszulka polo. ale generalnie lepiej zeby facet nie byl przestylizowany. fajne spodnie na fajnym tylku bronia sie same
|
|
|
|
|
#355 |
|
Przyczajenie
|
Męskie Rurki ogólnie :)
Witam was Dziewczęta , Kobiety ;]
Mam kilka pytań : 1.Czy granatowe rurki sadze że są lekko zwężane nie jakieś marchewy etc pasowały by do białych butów? Np puma jakieś zwykle ;] bez bajerów. Ogólnie to nie chodzę w rurkach ale chce sprobowac z czym to sie je. Jestem otwarty na zmiany wiec don't worry 2.Jesli sie juz zdecyduje na ubranie rurek ;] to powiedzcie mi jak mam dopasowac gore żeby nie wygladac jak Bóg wie kto, jakis t-shirt lub coś to chyba tyle... Pozdrawiam btw : Jestem Hetero
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Męskie Rurki ogólnie :)
witam, polecam wyszukiwarkę
|
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
Ej! Rurki to nie jest wcale jakiś wymysł dzisiejszych em0 ^^
Wg. mnie są bardzo old school'owe. Np. R. Riedel, czy Kirk Hammett z Metalliki. Chyba nie wyglądają na pedałów, c'nie? No i chyba (tak przypuszczam) męskie rurki wywodzą się ze środowiska Rockowego, hm? Dodam ich fotki, powiedzcie co o nich sądzicie ![]() http://gfx.filmweb.pl/blog/442200/8647.1.jpg http://i45.photobucket.com/albums/f6...irkHammett.jpg |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
Jestem jak najbardziej za tym zeby mezczyzni zaczeli nosic coraz to bardziej obcisle ubrania, jezeli kobiety chodza juz prawie na golasa po ulicy to dlaczego zgrabni mezczyzni maja chowac swoje cialo pod bawelnianymi podkoszulkami i szerokimi spodniami? Bo to niemeskie? BZDURA. Chlopaki pokazujcie wiecej ciala a swiat bedzie piekniejszy
.
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#360 |
|
BAN stały
|
Mieszkam w Londynie i to prawda, ze dosc czesto mozna zobaczyc chlopaka czy mezczyzne w spodniach typu "rurki" nie ukrywam, ze z przyjemnoscia spogladam na tak ubranego mezczyzne
. W Polsce wciaz przejawiamy brak kultury i zero tolerancji wiec sie nie dziwie, ze taki ubior zostanie nieodpowiednio skomentowany przez wieksza ilosc prostego spoleczenstwa.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

)

Jestem w trakcie namawiania na nie swojego TŻa 

.