|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nasze rysunki
Może tutaj będziemy wrzucały swoje prace rysowane ołówkiem/kredkami/pastelami, ale i nie tylko tym.
Jeżeli taki temat był, to potraktujcie ten jako kontynuację poprzedniego. To ja pierwsza pokażę rysuneczek, który narysoawałam dla mojego chłopaka. Nie wiem czy wiecie co to jest... "Hellsing" (taki film anime) Czekam na Wasze komentarze i Wasze prace
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze rysunki
Dla porównania
(tylko ja rysowałam jeszcze z innego zdjęcia )http://www.screensaverworld.com/save.../hellsing1.jpg |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
popieram inicjatywę
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
To cieszę się, że mój pomysł zyskuje poparcie
Właśnie znalazłam parę rysunków z wcześniejszych lat, ale akurat akumulatorki w aparacie mi wysiadły - jak się naładjuą to wrzuce pare moich małych dzieł :P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
piekny
![]() fajny pomysł z wrzucaniem tutaj swoich prac ![]() ja nie skorzystam bo nie umiem malować rysowac itp
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo fajny wątek
A czy prace malarskie tez mozna pokazywać?Bo u mnie z rysunkiem to nienajlepiej i wogóle grafikiem raczej nie będe mimo plastycznej szkoły :/ |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie maluje i nie rysuję, ale chętnie pooglądam! Świetna praca!
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki za docenienie mojej pracki - jutro będą nowe! (ale prostsze)A tych, którzy nie rysują/malują zapraszam do oglądania i ocenania
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Zaproszenie przyjęte!
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
:d
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze to
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Pomysł fajny, dzieki temu nie będzie wielu wątków z pracami tylko jeden gdzie każdy będzie mógł pokazać coś swojego.
I ja się rozbestwie i pokaże kilka swoich. Na początek takie sobie motywy z zaproszeń. Kiedyś robiłam zaproszenia śłubne również malowane. |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
tutaj postacie, dziewczynki malowane z kalendarza jakiegoś a szkice to już ze zdjęć swoich i inne. Wszystkie te rysunki, które tu pokazuje mają już swoje lata. Mają już po parę latek.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
I ostatnie. Mam gdzieś jeszce zdjecia ilustracji które miały być do książki z wierszykami. Jak je wygrzebie to też zaprezentuje.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Muszę przyznać, że słonie są boskie!
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Można komentować?
Liriel bardzo podoba mi się sposób w jaki kładziesz światło na owocach - świetny efekt ![]() Wróbelek słonie rzeczywiście boskie, ale łabędzie chyba jeszcze lepsze - ładnie zbudowane kreską, podziwiam bo ja z ołówkiem nie potrafie sobie kompletnie poradzić...Jeżeli moge coś doradzić (wiem czepiam sie zaraz ale nie moge przejśc obojętnie taka już jestem) to popracuj nad dlonią - ten rysunek z pisklakiem (?) w dloni traci przez nią caly urok (no może nie caly bo ptaszek niczego sobie jest ), jest źle skonstruowana, manierystyczna wręcz, ale to wielu osoba sprawia problem - dlonie i stopy. Portretów nie komentuje bo jak ze zdjęcia... Ale ogólnie fajnie, że poświęcasz tyle energii rysowaniu/malowaniu ja się nigdy nie potrafię zmobilizować.Mam pytanko co do swoich nie pokazanych tu jeszcze prac...nie mam aparatu cyfrowego ani mozliwości pozyczenia go czy więc moge zrobić zdjęcia telefonem i pokazac tu? Tak pytam bo nie wiem czy chcecie oglądac zdjęcia o slabej jakości :/ |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Durga, dzieki za komentarz i nie mam nic przeciwko kilku słowom prawdy. Niestety z dłońmi mam straszny problem
może kiedyś dojdę do wprawy. Te zdjatka są akurat zeskanowane więc dobrej jakości ale cała reszta moich zdjeć tutaj jest zrobiona aparatem z komórki i nikt nie narzeka więc i Ty się nie krępuj.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Durga: No i gdzie te zdjątka z komorki?
Ja już chc zobaczyć!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
słoniki są śliczne
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
bosh, jak Wy pięknie malujecie!!! dlaczego ja nie mam takiego talentu!! piękne, aż mi dech zaparło!!
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne te wasze rysunki!!! Mój starszy brat też świetnie rysuje (tylko ołówkiem) zazwyczaj jakies postacie... i naprawde super mu to wychodzi. Jak mi się uda podwędzić mu pare obrzeczkow to je tu wrzuce
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zaczęłam rysować różę, którą moja mama dostała ode mnie, ale jeszcze jej nie skończyłam, bo sie trochę się źle wczoraj czułam, a dzisiaj już lekko podwiędła...
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
witam
sliczne rysunki, naprawde!!! i wielki plus za taki watek, z przyjemnoscia sie oglada moze i ja niesmialo cos wkleje przypomina wam to cos...wzor z trzech buddyjskich malpek opisujacych dobra tesciowa i zone..nic nie widzialam, nic nie slyszalam, nic nie powiem... obraz kosmitow wisi w kuchni w naszym mieszkanku sorki za kiepska jakosc zdjecia, jak mnie wena chwyci to powklejam inne moje rysuneczki pzd
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo interesujący ten rysunek...
Taki tajemniczy, ma coś w sobie. ![]() Czekmy na następne AHaa! |
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
ja tez wrzuce swoje rysuneczki pastelki jak znajde cos jeszcze to sie podziele
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
mimi80: Bardzo ładne rysunki!
Naprawdę super. Fajnie jakby były trochę większe wtedy mogłabym się dobrze im przyjżeć...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Jeżeli taki temat był, to potraktujcie ten jako kontynuację poprzedniego.
To ja pierwsza pokażę rysuneczek, który narysoawałam dla mojego chłopaka. Nie wiem czy wiecie co to jest... "Hellsing" (taki film anime)

może kiedyś dojdę do wprawy. Te zdjatka są akurat zeskanowane więc dobrej jakości ale cała reszta moich zdjeć tutaj jest zrobiona aparatem z komórki i nikt nie narzeka więc i Ty się nie krępuj.