|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
ale faktycznie przesadzają z tymi cenami sukien ślubnych.... niektóre ceny są przerażające przynajmniej dla mnie... nawet nie spodziewałam się że tyle nasza suknia kosztuje... ta suknia sama w sobie robi takie wrazenie, że jak mierzyłam ją w domu u kobiety od której ją odkupiłam, to normalnie poczułam się jak te amerykanki z programu salon sukien ślubnych na TLC :P ja beczałam, mama beczała, siostre wcieło i się nie mogła wygadać przez 5 minut :P A macie może jakieś ładne fryzurki ktore mogły by zakryc nieładne plecy? bo mi się robią coraz gorsze
|
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
To może jakiś fryzzz
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam swoją fryzurkę. Była dość elegancka, a do tego trzymała się cały wieczór ( i szczerze mówiąc nawet góra trzymała się 3 dni, a dół musiałam rozwiązać)1.jpg
2.jpg 3.jpg 4.jpg |
|
|
|
|
#3454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
Mi się strasznie ta fryzurka podoba:
|
|
|
#3456 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję fryzury do prostych ,średnio długich włosów - trudnych w ułożeniu. Myślałam o czymś z dobieranym warkoczem. Moja połówka nie chce abym miała jakikolwiek kok więc ciężko mi znaleźć fajną fryzurę.
Jakieś pomysły?? |
|
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Kwestia gustu, fryzura nie najgorsza ale jak dla mnie włosy powinny być bardziej uczesane tzn, nie takie widoczne odstające kosmyki .
|
|
|
#3459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno nie jest to fryzura do typowo eleganckiej sukni. |
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna fryzura! Bardzo lubię takie proste, a zarazem efektowne fryzurki bez tony lakieru i loków.
Dodaję kilka pomysłów
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze odrobina
|
|
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
może komuś spodoba się moja
Zdjęcia robione po weselu a fryzurkę robiłam sama
Edytowane przez danielka88 Czas edycji: 2012-08-27 o 18:38 |
|
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję za uznanie
![]() nie nie jestem fryzjerką Prawdę mówiąc to 1 moja taka fryzura bo wcześniej to robiłam tylko jakieś loki, podpięcia ... Ale się bardzo napracowałam nad nią- 3 lusterka arsenał wsówek lakier prostownica - brakowało rąk ![]() a mam odstające uszy może komuś się przyda pomysł Teraz już wiem że jak uszy odstają to gładkie upięcie też będzie pasowało |
|
|
|
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
A co z trwałością takich fryzur? Mam bardzo długie włosy i boję się, że jak je uczepie wszystkie to wyjdzie niemiłosierny hełm. Myślałam, że zrobię sobie coś podobnego jak zdjęcia poniżej, ale czy te fryzury w ogóle wytrzymają całą noc? Nie miałyście z tym problemu? Loki się nie prostowały albo rozpuszczone włosy nie przyklejały się do spoconego ciała?
Ewentualnie co polecacie przy tak długich włosach? Włosy mam trochę dłuższe jak ma Kardashianka na zdjęciu poniżej. |
|
|
|
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a takie pół upięcia są ładne i dziewczęce ale włosy w ruchu pozbijają się w większe loki a trudno je póżniej poprawic bo lakier na nich wszystko trzyma a jak się rozczesze to straci skręt i formę Mi było łatwiej w upięciu - można przeczesac grzywkę (chyba że bez) i pilnować wsówek w koku mi się nic nie zepsuło w upięciu było idealnie i przed i po weselu
|
|
|
|
|
|
#3469 |
|
BAN stały
|
ja nie przepadam za tymi zmyślnymi fryzurami, w których panna młoda wyglada jak strach na wróble ;/ kilka w swoim życiu widziałam i nie zdecydowałabym się. wole naturale, delikatne upiecie, lub zupełnie rozpuszczone włosy.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam takie upięcie:
Edytowane przez apylka Czas edycji: 2012-09-07 o 09:34 |
|
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Dla włosów długich lub średniej długości:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/695763 Oczywiście wedle gustu można wybrać inne kwiaty bądź całkiem z nich zrezygnować ![]() Przykład bardzo delikatnej fryzury: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/868201 Podpięte loki http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/868319 Podpięcia: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/868315 http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/868299
Edytowane przez S_andy Czas edycji: 2012-09-11 o 16:21 |
|
|
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne apylka
ja uważam że włosy ma kobieta po to aby ozdabiały cały jej wizerunek nieważne czy są długie czy krótkie - ważne żeby wydobywały piękno z twarzy poprzez odpowiedni kolor i ułozenie włosy powinno się eksponować a tym bardziej na takie ważne uroczystości a nie układać fryzury które przedstawiają 3 sklejone pasma. Długie włosy to cecha charakterystyczna dla kobiet. Nimi odróżniamy się od mężczyzn. Tak było od zawsze (choć wiadomo że mężczyżni także mają długie włosy ale już nie tak piękne jak kobiece) takie jak wstawiła S_andy są jak najbardziej odpowiednie na ślub i uwydatniają wszelkie walory włosów ![]() Fryzura ślubna powinna być niepowtarzalna. A rozpuszczone włosy ma się na co dzień. jestem za wszelkimi pięknymi upięciami Edytowane przez danielka88 Czas edycji: 2012-09-07 o 14:49 |
|
|
|
|
#3473 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
otóż to.. Na własnym ślubie trzeba wyglądać wyjątkowo! Wyjątkowo ładnie bez dwóch zdań! Włosy rozpuszczone mam na co dzień, a na weselu gdzie będę targana przez setkę gości taka fryzura wogólę nie spełni swojego zadania. Także podczepienia muszą być koniecznie. Mniejsze czy większe ale muszą być
![]() Fryzurka 4 i 5 bardzo ładna żeby mi fryzjerka wyczarowała takie cudo <marzy> No ale od czego mamy próbne czesanie ![]() Tylko najgorzej jest z dobraniem fryzury do kształtu twarzy. Co nam się podoba, to nie zawsze się sprawdzi na naszych buziach. Ja mam bardzo pucołowatą, duże poliki :P - i raz podczepienia wychodziły mi bardzo ładnie, a raz bardziej uwydatniały tą moją pucołowatość :P Dlatego zastanawiam się nad podpięciem, ale nie całej ilości włosów - tak żeby z jednej strony te loki wychodziły. Chciałabym, żeby twarz bardziej wyciągnęło, wydłużyło.. No ale czy to się w ogóle sprawdzi przez całą noc?! Bo nigdy czegoś takiego nie miałam robionego.. Ahh.. Chyba zostanę przy podczepieniu całej ilości włosów
Edytowane przez miodzia9 Czas edycji: 2012-09-09 o 11:48 |
|
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
jakies propozycje fryzury ślubnej na krótkich włosach do połowy szyi????? help
|
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może takie podpięcie będzie pasowało do Twoich włosów? Tylko kwiatek niekoniecznie czarny
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka pomysłów
|
|
|
#3478 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

ale faktycznie przesadzają z tymi cenami sukien ślubnych.... niektóre ceny są przerażające przynajmniej dla mnie... nawet nie spodziewałam się że tyle nasza suknia kosztuje...