|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
hej dziewczyny
a może doradzicie mi jakieś fryzurki z grzywką ? mam takową i bez niej źle się czuje. Moja jest aktualnie na prosto, ale jak zazwyczaj mi rośnie, to układam ją na bok i też jest ok Jestem dość drobna i włosy mam za piersi (więc całkiem spoko długość)... Błagam dordźcie coś, bo wszystko co widzialam z grzywkami mnie nei powala :<
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Rozeznanie
|
Sziket, dziś kupiłam sukienkę :P chciałam się pochwalić
|
|
|
#4053 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Rozeznanie
|
Póki co planuję wykorzystać to, że mam naturalnie kręcone/falowane włosy i albo zostawię rozpuszczone, albo delikatnie zepnę kilkoma wsuwkami bez specjalnego ładu i składu dodając żywego kwiatka. Nawet nie idę do fryzjerki.
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie, czy do tej sukni pasować będą rozpuszczone włosy? Bo zaczyna mi się wydawwać, że bardziej elegancko wyglądałyby spięte...
http://www.google.pl/imgres?imgrefur...wM&h=530&w=345 |
|
|
|
|
#4056 |
|
Przyczajenie
|
Mi zostało już tylko półtora miesiąca... jak myślicie, do takiej sukni pasują rozpuszczone włosy? Wszyscy mi mówią, ze powinny być upięte.. a ja tak strasznie nie lubię
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja myślę, że jak sukienka zasłania ramiona, dekolt i plecy, to lepiej włosy upiąć, żeby już bardziej się nie zasłaniać. |
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Proszę o pomoc, chyba jak wiekszość ![]() Doradźcie mi coś do takiej sukni. Jestem niska ( 158cm ) blond włosy do pasa, bez grzywki. Dziekuje z góry za pomoc
|
|
#4060 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzurki ślubne
Witam, czytałam Wasze propozycje. Sama zastanawiam się nad ślubną fryzurką. Na pewno chciałabym coś wygodnego. Mam proste włosy, średniej długości. Znalazłam coś co mi się podoba, nie wiem czy nie za mało eleganckie, co myślicie o tym?
|
|
|
|
|
#4061 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny potrzebuję pomysłów z rozpuszczonymi włosami do sukni z rękawem 3/4
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
KarolinoGaj ładnie i naturalnie wygląda ta fryzura
![]() Jutro mój wielki dzień- zobaczymy co wyjdzie z moich włosów
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4064 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was myślała może nad deczepianiem włosów do ślubu na jakieś małe grzebyki ale włosów naturalnych?
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
jeszcze do niedawna mój ślub miał być prawie spontaniczny, bez żadnych szczególnych przygotowań, ale oczywiście presja rodziny sprawiła, że jednak kupię kieckę i zrobię ładną fryzurę. ślub już za kilka tygodni - pod koniec października - tylko cywilny, odbędzie się w ratuszu miejskim (mieszkam za granicą i tutaj śluby można robić w ratuszu) w nowoczesnym stylu, dalej będziemy świętować obiadem na takiej "farmie" do świętowania w raczej luźnym stylu: http://www.cateringcarben.com/index....ben&Itemid=501 sukienkę będę mieć taką: http://www.twojslubnyczas.pl/galeria...p?/category/30 tylko ta szarfa granatowa i granatowe buty do tego a wyglądam tak jak na załączonym zdjęciu (poza asymetrycznymi oczami, to mi jakoś samo wyszło do zdjęcia ), aktualnie mam włosy trochę bardziej blond od słońca i mniej więcej do łopatek.szukam prostej fryzury która nie zaburzy mi sylwetki, mam ok.170cm wzrostu i dosyć mocną budowę ciała, nie chcę wyglądać jak kulka przez źle dobraną fryzurę a jednocześnie ze względu na mało formalny charakter obiadu nie mogę być niewiadomo jak odstawiona, skomplikowane koki itd odpadają.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4069 |
|
Raczkowanie
|
Ja do takiej sukni i nie za bardzo formalnego klimatu wesela dobrałabym niskie, dość luźne upięcie.
Coś jak w załaczniku
|
|
|
#4070 |
|
Japońska rzepa
|
Baby montana,przez chwilę zonka przeżyłam jak zobaczyłam znajomą twarz.
A potem sobie przypomniałam,że fb też jest z wizazu. xDMi by tu pasował taki fryz ,tym bardziej,że ładnie Ci będzie w nim
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ech żeby jeszcze te nibyfryzjerki tutejsze umiały zrobić którąkolwiek z tych fryzur to będzie pelnia szczescia
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
|
#4072 |
|
BAN stały
|
Kurczę, podobają mi się niskie luźne upięcia, ale mam ciężkie włosy i strasznie się obawiam, że mi po prostu to wszystko totalnie klapnie... Słusznie kombinuję?
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mam ciężkie włosy i bardzo chciałam niskie upięcie, które nie będzie za ciasne. Luźne to ono nie będzie bo być niestety nie może ze względu na milion wsuwek które trzeba wpiąć by to się wszystko trzymało i nie klapło. Zawsze najlepiej wybrać się na fryzurę próbną to zobaczysz jak ci się będzie to wszystko trzymać.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, szukam inspiracji do fryzury... potrzebuje jakiegoś wysokiego upięcia coś w stylu dodanego zdjęcia, widziałyście gdzieś jeszcze coś podobnego?
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że jest sztuczna dlatego szukam podobnej, może mniej poupinanej, chociaż tu jest właśnie problem bo moje włosy rozwalaja sie w każdym upieciu albo jeśli jest cos prostego to opadają :-(
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Upięcie dobrze jest zrobić na włosy umyte dzień wcześniej wieczorem, nie będą takie "sypkie". Do tego masa wsuwek, dobry lakier i odpowiednie upięcie powinno przetrwać do rana. Ewentualnie problemem może być pogoda, przy dużej wilgoci powietrza włosy zawsze "siądą" szybciej, ale przy mocno upiętych nie ma to aż takiego znaczenia. W każdym razie szybko do samochodu i jest ok ![]() Co do prostszych rzeczy (np. fale), mniej podatne włosy niestety mogą opadać, rozprostowywać się, puszyć itp. Dobrze jest zacząć regenerować włosy kilka miesięcy przed ślubem. Uzupełnisz keratynę i wiązania włosa będą silniejsze, bardziej sprężyste i łatwiej będzie coś z nich zrobić. Pozdrawiam, Ola
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli upięcie jest dobrze zrobione, to nie powinno się nic rozpaść. Problem może jeszcze ewentualnie być, jeśli włosy są pocieniowane, bo coś może powychodzić z upięcia, choć z tym też można sobie poradzić
|
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
Umówiłam się z fryzjerką, do której w moim mieście są kolejki straszne, idę jutro i zobaczymy co mi zaproponuje, może też właśnie coś doradzi a propo odpowiedniej pielęgnacji
![]() Wrzucę Wam fotki jak mi się fryzura nie rozleci zanim wrócę z miasta bo przed świętami bieganina ![]() |
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

a może doradzicie mi jakieś fryzurki z grzywką ? mam takową i bez niej źle się czuje. Moja jest aktualnie na prosto, ale jak zazwyczaj mi rośnie, to układam ją na bok i też jest ok 

No to gratuluję kiecki

a jednocześnie ze względu na mało formalny charakter obiadu nie mogę być niewiadomo jak odstawiona, skomplikowane koki itd odpadają.