|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wyprostowane włoski do slubu??
ja bede miala prawdopodobnie wyprostowane, w zaleznosci od tego ile urosna... w chwili obecnej mam krociutki... tylko tyl i prawy bok troche dluzsze... i wlasnie asymetrycznie zapuszczam i chce wyprostowane
|
|
|
|
|
#872 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
hej dziewczyny
mam do was prosbe a mianowicie wymarzylam sobie miec na slubie i diadem i welon ulozone w taki sposob ze za diademem wysoko ma byc welon nad fryzura i to wszystko ma tak wygladac jakby diadem byl czescia welonu mam nadzieje ze wiecie o co chodzi bo jak na zlosc nie moge zalaczyc zdjecia. no i mam problem bo nie mam pomyslu na fryzurke ktora by do tego pasowala, mam nadzieje ze macie jakies ciekawe pomysly i mi pomozecie. wielkie dzieki za wszelka pomoc |
|
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, może jeszcze jakoś mnie zainspirujecie!
W sobotę (za 3 dni) mój ślub... Oczywiście jestem umowiona z fryzjerką i w sumie mam wybrane 2 fryzurki : rozpuszczone ale pofalowane włosy, albo kok (ale z prostych włosów, upięty wysoko). I mówiąc szczerze wzór koka który mam nie za bardzo mi opowiada.. Może macie jakies fotki koków upiętych wysoko, ale z prostych włosów, sprawiający wrażenie luźno upiętego? Ostatnio zauważyłam że w spiętych włosach wygląam zdecyowanie korzystniej, ale ten kok który mam.... Będę ogrrrrrromnie wdzięczna za każdą fotkę
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Mam problem szukam fryzurki do tej suknii może doradzice mi cosik
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wyprostowane włoski do slubu??
Gdy szukałam sukni ślubnej w kilku salonach dziewczyny tam pracujące odradzały rozpuszczenie włosów, bo na weselu, panna młoda przecież jest cały czas w ruchu,jest ciepło, ona się bawi,denerwuje, itp. kark się poci, a wtedy, włosy łapią wilgoć i zaczynają falować, skręcać się, i młoda albo siedzi w toalecie przed lustrem poprawiając co chwilę fryzurę, albo bawi się ze strąkami na głowie.
Nie chcę tu nikogo odwodzic od pomysły wyprostowanych włosów, bo fajnie to wygląda. ALe jeśeli włosy są podatne na wilgoć, to lepiej to przemyśleć. |
|
|
|
|
#876 |
|
Moderator
|
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#877 |
|
Moderator
|
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#878 |
|
Moderator
|
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
Ładne fryzurki dla panny młodej
A ja poszukuję zdjęć fryzur slubnych, tzn.koczek i rozpuszczone w jednym, cos takeigo jak na zdjęciu.
Nikt??? bo ja nic w necie znalezc nei moge
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-17 o 22:56 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#880 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc nie umię znaleźć fryzury ślubnej do kapelusza, zdjęcia kapelusza nie mam ale to jest kapelusz w kolorze toffi rondo z koronki na kapeluszu są kwiaty w koleże złota. Całość ma się komponować w stylu retro i nie mam koncepcji na fryzurkę. Mam włosy blond do ramion. cieniowane, nie mam grzywki. (Nie potrafię dołączyć zdjęcia ale jak się nauczę i mi się uda to jeszcze napiszę). Chciałabym mieć na tyle ładną fryzurkę żeby po zdjęciu kapelusza ładnie wyglądać. Będę wdzięczna na pomoc.
Edytowane przez netka33 Czas edycji: 2007-04-15 o 17:43 |
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
MAM TYLKO COS TAKIEGO... |
|
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
Suuuper, dzieki bardzo
![]() może ktos jeszcze coś znajdzie to bedę wdzięczna
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za wszystkie foty
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tej czarnej to chyba byłoby ok, tylko nie wiem gdzie... Myślę, że na dole byłoby ok
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie, pytanko mam... dolączam swoje fotki, w chwili obecnej wlosy ciagle rosna, a do slubu 150 dni... wiec podrosna jeszcze... ogolnie planuje na slub tyl dluzszy prosty, prawa strona tez dluzsza, a lewa bedzie krociutka, na zdjeciach tego tak nie widac,bo fryzjer mnie nie widzial juz 1,5 miesiaca... i zastanawiam sie... czy sam welon, czy moze jakiś kwiatuszek gdzies wmontowac, moze macie jakies fryzurki na krotkie wlosy?? moje prawdopodobnie z tyłu beda wyprostowane,a reszte sie pomysli
a o to ja |
|
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
Hej
właśnie przedwczoraj byłam na próbnej fryzurce,wyszło coś takiego.Co myślicie?
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
co sądzicie o tej fryzurce do tej sukienki zdjęcie znalazłam gdzieś przez przypadek
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka przesliczna, fryzurka rowniez, jednak wydaje mi sie,ze po kilku godzinach nie bedzie wygladala tak ladnie... jak bedize cieplo to grzywka moze sie przepocic i wogole... nie wiem... ale ogolnie ladna
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie szukam takiej fryzurki bo w miejscu grzywki mam małe włoski takie krótkie myślałam tez nad innym kokiem ale jestem w trakcie szukania.Może szło by zrobić trwałą tylko na grzywkę tzn. wyprostować trwale nie wiem jak to się nazywa.
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
tzn wiesz co... lakier, lakier, lakier... da rade...
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
pomyślimy zobaczymy a może loczki spięte hmmm
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam nadzieję ,ze wyjdzie mi ta wymarzona- mam grzywkę a ta jest idealna!
Tylko czy sie uda- zobaczymy?
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę więc że dużo zależy też od sukienki - jeśli będziesz miała gołe ramiona- tzn, gorset bez żadnych szali, to pewnie pomyślałabym raczej o czymś skormnym. Z opisu wnioskuję, że fryzurkę będzies miała dość awangardową i jakoś kwiatki do takich włosów "mi się nie widzą" |
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatki odpadaja... stwierdzam,ze nie utrzymaja mi sie jak cos... poza tym bez sensu do krotkich wlosow, bedzie trzeba sie nameczyc... bedzie tylko welon z tylu
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Fajne upiecie,tylko niepodoba mi sie ulozenie tych kosmykow wlosow co odstaja.Bedziesz miala welon?
mikroREKLAMA
|
|
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Do mojego ślubu jeszcze ponad rok, ale wpadłam na pomysł aby przetestować fryzurkę wczesniej na weselu przyjaciołki, tylko niew wiem co z tym stroikiem, wiecie moze gdzie cos takiego mozna dostać??
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem gdzie,ale fryzura prezentuje sie pieknie... a ty jaki masz kolorek wlosow?
|
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
Kolor blond baleyage, zalezy tylko kiedy czasem jasny czasem platynowy ale ogolnie długie w pół pleców... bardzo mi pasuje to uczesnaie aaa mam jeszcze takie też fajne...
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

Do tej czarnej to chyba byłoby ok, tylko nie wiem gdzie... Myślę, że na dole byłoby ok