|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
No wydrukuję te fotki ale nie wiem czy fryzjerka upnie jakoś ładnie. 20 kwietnia mam próbną więc postaram się coś wrzucić na forum
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
gizella a jak wygląda w ogóle ta próbna fryzura? Za nią się osobno płaci? Czy robi się wtedy jakąś przedpłatę a konto już tej ślubnej?
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy od salonu fryzjerskiego lub fryzjerki, która ewentualnie przyjdzie do ciebie do domu, z reguły jest tak, że za próbną fryzurę płaci się od razu i cena jest trochę niższa niż za ślubną, ale to też zależy czy np. będziesz miała w trakcie spotkania zrobioną jedną czy kilka fryzur, wszystko można ustalić indywidualnie
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
A kiedy najbezpieczniej umówić się na fryzurę próbną? Miesiąc, dwa wcześniej?
A co zrobić, kiedy ta próbna mi się nie spodoba lub będę się źle czuła w niej? Bo tak sobie wymyślam co i jak z tą fryzurą, ale nie wiem, jak ona się będzie na mojej głowie prezentować... ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- gizella, a panna młoda z naszego forum, u której wyczaiłaś to ładne upięcie, ma fajową biżuterię sama bym się na taką skusiła ... to tak zbaczając z tematu ...---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- i ta panna młoda ma chyba te włoski tam na supełek zaplątane hehe kurcze nic nie widać;/ |
|
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie ma fajną bizuterię i ja też chyba sobie cos podobnego kupię. Co do fryzury próbnej to wiem, że wygląda to mniej więcej tak, że mówisz co byś chciała mieć na głowie a fryzjerka robi taka fryzruę ...
jeżeli ci się nie podoba to robicie inne upięcie. Tak wg mnie powinno to wyglądać....jak będzie wygladało u mnie zobaczymy
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że warto umówić się właśnie tak jak napisałaś miesiąc dwa wcześniej, bo jeśli mimo kilku prób fryzury żadna ci się nie spodoba to trzeba będzie zmienić fryzjerkę
![]() jeśli fryzura, którą sobie wymarzyłaś jednak nie będzie do ciebie pasować to fryzjerka powinna dobrać ci coś w czym będziesz ładnie wyglądać, w końcu jest profesjonalistką jak będziesz szła na próbną fryzurę to zabierz ze sobą welon, kwiat lub ozdobne spinki w zależności co będziesz chciała mieć. |
|
|
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
Witam, jestem tu zupelna świerzynka
Potrzebuję Waszej pomocy. Szukam zdjec fryzur slubnych z przedzialkiem, koczkiem i falami w stylu lat 30tych? Mam wlosy do ramion, bardzo podatne, ktore jesli wywesza okazje i sprzyjajace warunki to sie krecą i faluja. Slub 30 maja, a ja jestem przed wizyta probna u fryza. Help! )
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
może na tych stronach coś znajdziesz dla siebie
http://www.gimbla.pl/forum/poszukuje...cy-vt42494.htm http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10332249 http://www.repka.pl/Moda/Szkola-Styl...l-lat-30-.aspx http://www.zeberka.pl/art.php?id=3523 |
|
|
|
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Andziat!
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny! a jaką fryzurkę proponowałybycie pod wianek. Mam ciemne włosy do ramion, podatne na falowanie.
Proszę o porady. |
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hiehei chcialam koczka takiego hiszpanskiego, gladkiego ale chyba zrezygnuje masz moze wiecej fotek? tej fryzurki glownie chodzi mi o tyl ja juz mialam kiedys podobna fryzurke na wesele przyjaciela mhh juz sama nie wiem;( doradzcie mi |
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
sabcia-myszka czy Ty sobie włoski spięłaś spinką tylko, czy jakoś je tam związałaś? Bo właśnie na zdjęciu gizelli też nie widać tyłu fryzury, a chyba innych zdjęć gizella nie ma tamtej fryzurki.
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Dobra Dziołchy wiemy o jaki fryz nam chodzi Sabcia masz super fryzurkę i o coś takiego mi chodzi. Klocuszek 27powiem szczerze, że na necie nic takiego nie znalazłam ale na allegro znalazłam coś takiego jak poniżej. Wstawiam tez fotki z mojej przymiarki sukni i wydaje mi się że ta fryzura będzie tutaj strzałem w 10!
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
gizella masz moze wiecej zdjec tej fryzurki? jest sliczna, sama o takiej marze, jednak nie widac dokładnie jak jest zrobiony tył. Prosze przynajmniej o wieksze zdjecie to z kwiatkiem.
|
|
#1878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
jezeli mozna wiedziec gdzie znalazłas te zdjecia?
|
|
#1880 |
|
Raczkowanie
|
gizella Ty to jesteś bystrzacha z szukaniem tych fryzur
A dlaczego zmieniłaś fryzjera ?? |
|
|
|
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
załącze zdjęcia z mojej próbnej, fryzura po godzinie już sie rozlatywała..już nie mam sil do swoich włosów.a po drugie zastanawiam sie czy fryzjerka w domu zamiast w salonie to dobry pomysł.
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b735966895.png 8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2009-04-28 o 14:23 |
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Marta1122 bardzo ładna fryzurka, faktycznie szkoda, że się rozpada
może spinki za słabo trzymają i włosy się ześlizgują...
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
fryzurka bardzo ciekawa
ale skoro rozpadała się już po godzinie to ja raczej bym nie ryzykowała przecież musi ona przetrwać cały dzień i prawie całą noc jeśli chodzi o fryzjerkę w domu to myślę, że jeśli dysponuje dobrymi kosmetykami takimi jak panie w salonie to raczej nie powinnaś się martwić chyba, że coś jest nie tak z tą fryzjerką albo faktycznie ma słabe kosmetyki bo z reguły psikają tyle lakieru, że fryzura to prawie hełm, przy czym wcale aż tak bardzo nie widać, że jest tak dużo lakieru
|
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do mnie,to 2 maja będę wiedziała jak wyjdzie fryzurka. Musiałam zmienić fryzjera,bo jednak nie szykuje się we wrocku tylko już na miejscu. U narzeczonego jest taka tradycja tłuczenia butelek i tez muszę być,a wracać po nocy samochodem 120 km to mi sie nie uśmiecha bo rano bym wyglądała jak bym balowała całą noc ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
gizella tłuczenie butelek, czyli tak zwany purtel??? Czy jakoś tak
Super zwyczaj W ten oto sposób już dzień przed weselem zaczyna się picie hehe i zabawa oczywiście ![]() Daj znać jak po próbnej
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, Proszę WAS o Pomoc
Co mi radzicie?? Jaka Fryzura bedzie pasować do takiej sukni. Pomóżcie Mi proszę, każda rada bedzie cenna!! Bardzo dziekuję za pomoc ![]()
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Suknia wygląda strojnie i baarrrrdzo okazale, więc wg mnie fryzurka powinna być prosta, gładka(troszkę wyzej nawet jest fajna fryzurka - myślę ze pasowałaby)
PS. Czy do tej sukni będziesz miała ten długi welon?
|
|
#1889 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, Proszę WAS o Pomoc
Co mi radzicie?? Jaka Fryzura bedzie pasować do takiej sukni. Pomóżcie Mi proszę, każda rada bedzie cenna!! Bardzo dziekuję za pomoc ![]() [/quote]Janeta wyglądasz przecudownie!!!! Mam bardzo podobną do Ciebie suknię, też w stylu hiszpańskim, tylko, że z firmy Demetrios i mam nadzieję, że będe wyglądać tak samo pięknie jak Ty!! do mojej sukni ja planuję koka hiszpańskiego (coś podobnego jak w załączniku) z wpiętym z boku białym kwiatem. W kościele będę miała długi welon, ale ściągnę go po mszy. Uważam, że takie koki przeslicznie wyglądają z hiszpańską sukienką, są eleganckie i nie przeszkadzają w tańcu. Chyba, że planujesz rozpuścić włosy. pozdrawiam Edytowane przez mado2304 Czas edycji: 2009-04-29 o 09:42 |
|
|
|
|
#1890 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Mam bardzo podobną do Ciebie suknię, też w stylu hiszpańskim, tylko, że z firmy Demetrios i mam nadzieję, że będe wyglądać tak samo pięknie jak Ty!! do mojej sukni ja planuję koka hiszpańskiego (coś podobnego jak w załączniku) z wpiętym z boku białym kwiatem. W kościele będę miała długi welon, ale ściągnę go po mszy. Uważam, że takie koki przeslicznie wyglądają z hiszpańską sukienką, są eleganckie i nie przeszkadzają w tańcu. Chyba, że planujesz rozpuścić włosy. pozdrawiam[/QUOTE] Jejku dziękuję Ci za te słowa Naprawdę wielkie dzięki Strojne te nasze kiecki, Twoją też podejrzałam - jest śliczna !!! I chyba najlepiej by było już nie dokładać tylko wymyślić coś uniwesalnego. tylko że ja sie boje takich sztywnych uczesań
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

pozdrawiam

...

i zabawa oczywiście