|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Dziewczynki dalej Poszę o pomoc
Każda wskazuweczka mi sie przyda. Jaka fryzura bedzie pasować? |
|
|
|
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
janeta, a jakie fryzurki preferujesz? Masz jakieś typy? Bo każdej z nas co innego się podoba...
Ja również uważam, że do tej sukni fryzura powinna być raczej prosta. Oto moje typy: fryz2.jpg fryz3.jpg koczek ślubny 4.jpg |
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Mado mogłabys wkleić tę drugą fryzurkę ale żeby moznabyło powiększyć? Koczek jest sliczny.
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do rybki lub fasonu w literę A jak najbardziej, ale przy Twoim fasonie coś mi nie gra w całosci, ale oczywiście to kwestia gustu....
|
|
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potrzebujesz tylko spinki
|
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki gizella
Ale czekam też na relacje z Twojej próbnej i fotki też ![]() Ja chyba nie będę mieć welonu, tylko kwiatek z boku. A Ty? |
|
|
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
Ja też będe miała kwiat ale oprócz tego welon....bo muszę czymś rzucać
Znalazlam jeszcze jedną fotkę (ale niestety wszystkie są z przodu)
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze można rzucać bukietem
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Raczkowanie
|
Hej gizella, dzisiaj zupełnie przez przypadek, bo od niechcenia
upięłam sobie tak włoski na bok, końcówki miałam polokowane troszkę i w sumie to te pokręcone końcówki robią taki ładny efekt Oczywiście jak będę się starać to mi już tak nie wyjdzie ![]() A jeszcze wklejam jedną fryzurkę, która mi się podoba, bo jest taka naturalna ![]() upiecie.jpg |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro ide na próbną więc w niedzielę wrzucę fotki (mam nadzieje, bo sie obawiam trochę)
|
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
No wiem wiem, ta fryzurka wygląda tak, jakby się miała zaraz rozlecieć
Ja tak wyglądam, jak mój synek mnie wytarga za włosy |
|
|
|
|
#1903 |
|
Zadomowienie
|
witam ! ja na slubie chcialabym miec loczki takie sprezynki diadem i welon. ma ktos moze jakies fotki? dzieki
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam do niej pytanko
|
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
klocuszek27 wlosy mam do ramion i raczej rozpuszczone tylko problem w tym jak bedzie sie diadem trzymał?
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
kajaja takie chcesz mieć loczki?
loki2.jpg loki4.jpg loki3.jpg Diadem chyba ma formę opaski, więc nie powinno być problemu ![]() Ja tam nie jestem zwolenniczką diademów;D ale niżej załączam zdjęcie jak to może wyglądać, choć loczki są inne ![]() loki1.jpg Jakoś mi to nie pasuje, takie sterczące loczki i diadem ;/ A o jaki diadem Ci chodzi? Masz fotke? Pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za fotki jeszcze nie mam diademu a loczki maja byc robione lokowka. Widziałam diademy ktore miały grzebyczki na koncach to moze taki bedzie lepiej sie trzymał
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
gizella i jak poszło na próbnej?
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
Jetsem zadowolona, chociaż myslałam że te moje włosy wyjda dluższe i myślę o tym żeby doczepić kilka kosmyków albo mniej nakręcić włosy. Na dole fotki z próbnej trochę ciemne. Z tylu po "krótszej" stronie będzie jeszcze kwiat i nad tym będzie wpięty welon. Ogólnie jeśli chodzi o fryzurkę próbna jestem mile zaskoczona
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie wyglądasz w tej fryzurce
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
gizella wyglądasz super
Uważam, że możesz spać spokojnie Nareszcie zdjęcia, na których coś widać Widzę, że fryzjerka niektóre kosmyki pospinała spinkami, ale kitkę związała gumką tak?, czy wszystko poupinała?Teraz mam dylemat Ja mam próbną 12 i 13 maja w dwóch miejscach A jak z wytrzymałością tej fryzurki? |
|
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
Klocuszek fryzjerka najpierw zrobiła kitkę z części włosów a resztę włosów podpięła wsówkami. Jeśli chodzi o wytrzymalość fryzury to po zrobieniu fryzurki odrazu rozpuścilyśmy żeby byla to niespodzianka dla mojego naarzeczonego
Ogólnie jestem zadowolona. Teraz myslę nad maku up bo muszę go sama zrobić i patrzcie co znalazłamhttp://www.youtube.com/watch?v=xVfpX...e=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=HHQiiGc_6E8 |
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
gizella ja kompletnie nie umiem się malować, więc w ten dzień oddam się w ręce specjalistki-makijażystki
Ale to co znalazłaś jest fajne ładny makijaż jakie będziesz mieć cienie? I jaki bukiet?Ale znalazłam inne zdjęcia naszej poszukiwanej koleżanki ale tylko na tych trzech fotkach widać co nieco fryzurę od tyłu:fryz06.jpg fryz04.jpg fryz05.jpg A na tych fryzurach wzorowała się nasza koleżanka: x1.jpg x2.jpg x3.jpg x4.jpg x5.jpg Rzeczywiście są bardzo ładne Mnie przyjaciółka bardzo przekonuje jednak do upięcia włosów, więc chyba je upnę, poza tym tak będzie wygodniej, zatem wrócę do mojej pierwotnej wersji. Ja chyba już za dużo oglądam tych zdjęć...
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś złota dziewczyna! Myślę, że najlepiej upiąc włoski. Ta fryzura jest taka delikatna i zwiezna więc będzie fajna
Co do mojego make upu to będzie brąz ze złotym dzis ide kupić pędzle i cienie i będę ćwiczyła. Jak juz kupie to opisze wszystko Buziolki ps. gdzie ty znalazłaś fotki koleżanki z forum?
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny. Dopiero znalazłam ten temat i bardzo mnie interesuje czy macie jakieś uczesania ślubne na włosy takie za ucho??
Przewertowałam już chyba cały net i nic ciekawego nie znalazłam Pomóżcie mi proszę bo zwariuję.
|
|
#1917 | |
|
Raczkowanie
|
gizella, odnalazłam wszystkie wątki naszej koleżanki i je przewertowałam
na szczęście było ich tylko 52 Z tego co wyczytałam, to ona już nie wróci na forum, bo po ślubie żegnała dziewczyny z Wizażu i pisała, że już nie będzie pisać, pewnie dlatego nie odpisywała Tobie na PW ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Czy upięte, czy związane?
|
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
Jak są proste to sięgają linii dolnej szczęki. Upięcie raczej nie wchodzi w grę choć bardzo mi się marzy (może jakoś da radę coś fajnego zrobić). Sama nie wiem też czy wyprostuję włosy czy raczej zostawię naturalne loki. Nie mam narazie żadnej koncepcji.
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
Aaa... masz na myśli długość włosów za ucho, tak? Bo ja myślałam o rodzaju uczesania...
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

jutro ide na próbną więc w niedzielę wrzucę fotki (mam nadzieje, bo sie obawiam trochę)

Pomóżcie mi proszę bo zwariuję.