|
|
#2431 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
![]() A co do fryzurki Forget_Me- cuuudna
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
Forget, wyglądałaś pięknie. Daj więcej zdjęć, koniecznie żeby było widać fryzurę z samego prz0odu i z samego tyłu. Jakiej długości Ty masz włosy?
|
|
|
|
|
#2433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale chcialam sproboac :P
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki dziewczyny
Z fryzurki byłam super zadowolona!!! Utrzymała się pięknie przez całą noc, była luźna, nie ulizana, czyli dokładnie taka, jaką chciałam mieć ![]() Wrzucam Wam jeszcze kilka fotek, niestety nie mam żadnego zdjęcia fryzurki "od tyłu" ![]() Włosy na ślubie miałam długości do ramion. Fryzjerka najpierw zakręciła je na prostownicę, a potem je podpięła
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie! Piękna fryzurka, osobiście wolę welony bez lamówek ale tutaj ładnie się wkomponował.
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Forget_me pieknie wygladaliscie
fryzurka super a masz moze zdjecie fryzury na ktorym fryzjerka sie wzorowala?
|
|
#2439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AAA i cudny bukiet.
|
|
|
|
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam cosik podobnego do tego, co wklejam Oczywiście z moją grzywką był wielki problem bo nie chciała się tak zawinąć, ale i tak jestem z fryzurki super zadowolona ![]() Cytat:
Dziękuję Jeśli masz włosy do ramion to ze spokojem cosik takiego Ci wyjdzie Zawsze można wyprobować na fryzurce próbnej
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
tak mi się włąśnei wydawało, ze ją gdzies widziałam
cudo. A moja fryzjerka jest nieugięta. Zmienie jej koncepcji ze sztywnych pukli na klasyczne podwnięcie już było nie lada osiągnięciem.
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i zrobiła Efekty widać na zdjęciu ![]() Choć w dzień ślubu fryzjerka była tak zestresowana, że zapomniała, na która godzinę się umówiłyśmy i wydzwaniała do mnie od 7:00 Ale na szczęście się wyrobiła, bo babeczka odwołała wizytę
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak widzę te Wasze fryzurki (zwłaszcza Forget_me) to sobie myślę, że też chciałabym mieć takie bardziej puszyste włosy, a fryzjerka ostatnio na próbnej zrobiła mi takie poskręcane "makarony" (zdjęcia wkleiłam wcześniej). No i teraz nie wiem jak jej wytłumaczyć, żeby tych włosów tak nie przylizywała...? Bo ta moja fryzurka sama w sobie jest OK, bo chciałam mieć tak spięte włosy, tylko myślałam, żeby były tak bardziej naturalnie wyglądające, luźniejsze, a nie takie "przylizane" kosmyki. Z drugiej strony nie wiem czy da się to zrobić z moich lichych włosków. Już sama nie wiem... Napiszcie mi czy te Wasze puszyste fryzurki to były takie sztywne, a tylko tak ładnie, naturalnie wyglądały, czy dużo lakieru i wsuwek poszło na taką fryzurkę? Bo już sama nie wiem co mam o tej swojej myśleć...
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rinco, powiem Ci, że mam chyba ten sam problem z włosami co Ty Mam ich mało, do tego są strasznie cieniutkie.Moja fryzjerka nakręcała mi pasemka na prostownicę potem tapirowała włosy u nasady. Lakieru nie ukrywam troszkę na to poszło ![]() No i wsuwki, tego było pełno, ale na szczęście tak były wpięte, że nic mnie nie uwierało I co najważniejsze, nie było ich wcale widać
|
|
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
Forg et, niezła jazda widzę. Czasem dobrze jak sie właścicielka pojawi.
I lepiej ze to ona czekała a nie ty. Ja sie właśnie umówiłam do innego fryzjera. Bo tamtą miałam umówioną dopiero an 12.00 (śłub o 16), bo niby wcześniej nie można było, a szału nie zrobiła- ani nie było ta fryzura próbna nie była trwała ( bo niby "prowizorka") ani nie była idealnie taka jakbym chciała. A tu będę miała spokojniej, na 10.00 i mam nadzieję, że będzie dobrze. gadało się z babką fajnie. idę na próbną jeszcze, także trzymajcie kciuki pójdę pewnie ze zdjęciem które załączyłaś tylko do welonu mgiełki jeszcze kwiatka dołożę. Co Wy na to?
Edytowane przez kfaska Czas edycji: 2010-06-30 o 15:19 |
|
|
|
|
#2446 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nic mnie nie uwierało i dobrze się czułam w tej fryzurce, tylko jedyne zastrzeżenie jakie mam to te makaroniaste kosmyki z tyłu No nic, może w dzień ślubu tak na żywca wytłumaczę fryzjerce o co chodzi i może je jakoś bardziej "napuszy" ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Wklej potem jakieś zdjęcia, żebyśmy miały co podziwiać
|
||
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, lepiej, ze ona poczekała za mną niż ja za nią Choć powiem szczerze, nie życzę nikomu takiej fryzjerki, która nad uchem non stop nadaje, że nie wyrobi się z fryzurą ślubną Powiem Ci, że chyba dobrze zrobiłaś zmieniając fryzjerkę. Godzina 12:00 jak dla mnie to nieco za późno. Przecież samo uczesanie potrwa ok. 1,5-2 godz., a potem jeszcze makijaż. Mogłabyś być nieźle zestresowana w dzień ślubu. Będziemy trzymać kciuki za fryzurkę próbną, koniecznie wklej nam zdjęcia Też mi się wydaje, że kwiatek i welonik mgiełka będą fajnie wyglądać
|
|
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle pięknie wyglądałaś |
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
piękna ta twoja suknia - pokaż się nam w całości
fryzurka tez superah już sobie znalazłam twoje fotki na innym temacie pięknie wyglądaliście
|
|
#2452 |
|
BAN stały
|
Koniecznie sprawdźcie tę opcję - jestem pewna, że zrobią z Waszymi włosami coś wyjątkowego
![]() 79 zł zamiast 185 zł za pełen pakiet fryzjerski: mycie, strzyżenie, czesanie i intensywny zabieg regeneracyjny. Odmień się w Galerii Fryzur! Oferta dostępna na MyDeal.pl. Najważniejsze informacje * Pełen pakiet fryzjerski z myciem, pielęgnacją, strzyżeniem, czesaniem i regeneracją * Profesjonalny i pomysłowy personel - dwukrotnie nagrodzony "Warszawskim Znakiem Jakości" * Sauna - skuteczne nawilżenie i regeneracja włosów * Trzynastoletnie doświadczenie Galerii Fryzur 99 * Nowoczesne, stylowe wnętrze salonu Opis Dziś zapraszamy do sprawdzenia fachowości personelu w Galerii Fryzur 99. W salonie o trzynastoletniej tradycji możesz odmienić się latem, przygotować na ślub, randkę albo spróbować jakiejś ciekawej fryzury przed ważną imprezą. Oferujemy pełen pakiet fryzjerski, który obejmuje podwójne mycie włosów, strzyżenie, czesanie, zabieg nawilżająco-regenerujący i intensywne nawilżanie pod sauną. To wszystko za mniej niż połowę ceny. Galeria Fryzur 99 zbiera zadowolonych i wiernych klientów już od 1997 roku. 250 metrów kwadratowych powierzchni to przestrzeń wystarczająca aby poczuć się swobodnie wśród profesjonalnego sprzętu i doświadczonego personelu. Galeria Fryzur 99 rozumie, że każdy szczęśliwy klient to najlepsza z możliwych form reklamy, dlatego dba aby każda osoba wychodząca z salonu dumnie i z uśmiechem przeglądała się w lustrze. Jakość usług salonu przy ulicy Orlej 13 została dwukrotnie potwierdzona "Warszawskim Znakiem Jakości". Fryzury klientów Galerii często są inspirowane ich własnymi pomysłami. Jeśli jednak nie masz weny i chcesz zdać się na zmysł i doświadczenie obsługi, Galeria Fryzur 99 jest najlepszym do tego miejscem. Warunki * Prosimy o wcześniejszą rezerwację telefoniczną * Kupon ważny do 5.09.2010 * Kupon nie łączy się z innymi promocjami |
|
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Przyczajenie
|
A oto moja fryzura ślubna - jeśli już o prostocie mowa
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Piękna, bardzo mi się podoba. Ja niestety nie zrealizowałam swojego marzenia o welonie wpiętym pod kok. Musiałabym wybierać, albo welon taki jak sobie upatrzyłam (stanowczo lepiej wyglądał od góry wpięty), albo sposób upięcia.
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej z boku i z tyłu
przód miałaś gładki, bez przedziałka? Dopytuję bo miałam (mam !) bardzo podobną fryzurę upatrzoną wcześniej, tyle że bez welonu (jak zawsze na zdjęciach z internetu) rozważam również taką jak w załączniku Jeśli pozwolisz zachowam sobie również Twoją Najbardziej mi zależy właśnie na upięciu welonu od góry, mierzyłam tak wstępnie do sukienki, bez upięcia włosów, i korzystniej wyglądam
Edytowane przez slimaczek19 Czas edycji: 2010-07-11 o 09:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.