|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
Trzymam kciuki, żebyś szybko znalazła jakąś fajną fryzjerkę, która sprawi, że będziesz wyglądała olśniewająco
|
|
|
#2492 |
|
BAN stały
|
nikotynko,ja równiez się z dziewczynami zgadzam
![]() Alicjo,bardzo ladna fryzurka |
|
|
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za pocieszenie
![]() szukam, dalej, zaraz właśnie jade na wycieczkę po salonach fryzjerskich ![]() z terminami mam nadzieję że nie będzie takiego problemu bo ślub mam w niedzielę |
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie fryzurka sprawia wrażenie chaotycznej i niechlujnej. Sama miałam włosy uczesnae na bok ale naprawde nawet po dniu spędzonym w upale 37 C, przetańczonej nocy i po kilku krókich godzinach snu włosy tak nie wygladały
|
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli w niedzielę to powinnaś ze spokojem cosik znaleźć Powodzenia w poszukiwaniach i koniecznie wrzuć nam fotki swojej fruzrki już po zakończeniu poszukiwań
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się pochwalić, że znalazłam chyba dobrą kosmetyczkę
jutro ide na próbny to się okaże czy faktycznie dobra, ale jest to jedyna kosmetyczka w moim mieście , która pracuje na profesjonalnych kosmetykach dla wizażystów. Wszędzie indziej używały maybellinów, pierre rene, w najlepszym wypadku revlonów czy isa dory . A mi jednak zależy na trwałości makijażu, tymbardziej że liczę że będzie to ciepły dzień.No i ta kosmetyczka poleciła mi fryzjerkę, także również jestem zapisana na próbną ale to za ponad tydzień chyba. Ogólne wrażenie sprawiała dobre, zapytałam jaką ma wizję względem mnie i odpowiedziała całkiem sensownie. Jak będzie po wszystkim to wkleje fotkę z tym co mi powyczyniała![]() Pozdrawiam Was |
|
|
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super!!! ![]() Miejmy nadzieję, że fajnie Cię wyczesze i będziesz bardzo zadowolona ![]() Wrzuć nam koniecznie fotki
|
|
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
A to moja próbna. Narazie kok, mam zamiar spróbować jeszcze z lokalmi
"Jest kobietą wyzwoloną, to znaczy bardzo pijaną i silnie umalowaną." Edytowane przez Lukrecja86 Czas edycji: 2010-08-03 o 10:25 |
|
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Przyczajenie
|
Moja fryzurka ślubna i kawałek make up'u :P
|
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ty juz na próbnej o kurcze a ja jeszcze czekam może troszkę odrosną ![]() fryzurka nie w moim stylu ale za to makijaż bardzo piękny
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiedzialam podobne na allegro wpisz sobie stroik do włosów w dziale ślubnym napewno coś znajdziesz
|
|
|
#2507 |
|
Przyczajenie
|
Kwiaty były na okoliczność braku welonu, przed którym bardzo się broniłam, natomiast rodzina naciskała, a makijaż wykonałam sama... Przed samym ślubem miałam kurs wizażu i stylizacji, i byłam też na pokazowym makijażu z gosh'a a cienie właśnie są tej firmy...
|
|
#2508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że za dużo jest tych kwiatów.. Ale to moje zdanie. ![]() Makijaż bardzo ładny
|
|
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mafda;21129548]ładnie bardzo
to ty juz na próbnej o kurcze a ja jeszcze czekam może troszkę odrosną ![]() Ja już, ale to wynika z tego, że ja zawsze musze mieć wszystko wcześniej załatwione, jakieś skrzywienie chyba .Ja jednak zdecydowałam się na loki i upięcie na bok ala Susanna z wizażu . Sorry za jakość, ale nie miał mi kto zdjęcia zrobić
|
|
#2510 |
|
Rozeznanie
|
Lukrecja86--mi osobiście bardziej podobała sie pierwsaza fryzura wyglądałas oryginalnie, zjawiskowo, tak elegancko...przepieknie.. .twoja druga fryzura jest za bardzo pospolita...co druga PM taką ma...
26.06.2010 I jestem Żoną Edytowane przez mordziula Czas edycji: 2010-08-04 o 18:49 |
|
|
|
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
Może komuś się przyda
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Lukrecja86;21149197]
Cytat:
Zgadzam się z poprzedniczką- pierwsza lepsza, taka szykowna i elegancka Ciekawe upięcie
|
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
obiecałam, że wkleje moją kolejną próbę
napiszcie, ale tak szczerze co sądzicie ?aha, te pomarańczowe piórka miały udawać kwiatka ![]() w rzeczywistości powinna to być biała róża ![]() no i te wypuszczone włosy bardziej proste i wygładzone. Edytowane przez nikotynkaaa Czas edycji: 2010-08-05 o 20:16 |
|
|
|
|
#2514 |
|
Przyczajenie
|
nikotynkaaa pomysł na fryzurkę jest fajny, wydaje mi się, że pasuje do Twojej urody, jednak jest jakby trochę niedopracowana. Ujęcie na drugim zdjęciu wg mnie pokazuje właśnie to co jest nie tak - nieład pozostawiony bez ujarzmienia przez fryzjerkę.. Jakby zapomniała się tym zająć(?).. I dodatkowo ten zawijas z włosów na czwartym zdjęciu.. Dziwne że fryzjerka zostawiła coś takiego.. Lewy profil ok, prawy zdecydowanie gorzej.. Jeśli byłaby bardziej dopracowana mogłaby być fajna
Edytowane przez brydka_motyl Czas edycji: 2010-08-05 o 20:40 |
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm...sama nie wiem, co myśleć Powiem szczerze, za bardzo mi się ta fryzurka nie podoba. No i jakoś w ogóle mi nie pasuje na ślub Włosy są w jakimś ogólnym nieładzie i tak jak pisała moja poprzedniczka, jakoś mi ta fryzurka nie pasuje do Ciebie. Na Twoim miejscu chyba bym szukała jakiejś innej fryzurki
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
Susanna napisz proszę jesteś zadowolona z TInek??? Jaką skórę brałaś , podeszwę i obcasik??
Bo mam zamiar sobie zamówić na weselicha przeróżne o z Amelek jestem mega zadowolona ps. Upalny dzień miałyśmy Edytowane przez CZARNA1979 Czas edycji: 2010-08-06 o 11:59 |
|
|
|
|
#2517 |
|
Zadomowienie
|
a ja pokazuję swoją fryzurkę, co można zrobić z krótkich asymetrycznych włosów, nie zapuszczałam, bo nie lubię długich
każdy był w szoku i każdy myślał co wymyślę![]() tak więc dziewczyny na krótkie włosy też jest sposób
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Przyczajenie
|
ankham fryzurka super!! naprawdę jestem pod wrażeniem talentu fryzjerki, że mimo tak odważnego cięcia włosków umiała wyczarować fryzurkę ślubną do pozazdroszczenia
. Czasem z tradycyjnych włosów nie umieją nic sklecić a tu proszę.. |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam bardzo zadowolona, cieszyłam się, że nie muszę zapuszczać tylko zachować swoją ulubioną fryzurę tak jak pisałam ludzie zastanawiali się co ja wymyślę na włosy mam ponaciągane cyrkonie, które dawały niesamowity efekt
|
|
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) ale tutaj naprawdę fajnie to wyglada |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

jutro ide na próbny to się okaże czy faktycznie dobra, ale jest to jedyna kosmetyczka w moim mieście , która pracuje na profesjonalnych kosmetykach dla wizażystów. Wszędzie indziej używały maybellinów, pierre rene, w najlepszym wypadku revlonów czy isa dory
. A mi jednak zależy na trwałości makijażu, tymbardziej że liczę że będzie to ciepły dzień.

Włosy są w jakimś ogólnym nieładzie i tak jak pisała moja poprzedniczka, jakoś mi ta fryzurka nie pasuje do Ciebie.
) ale tutaj naprawdę fajnie to wyglada