|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
Fryzurka bardzo ładna
|
|
|
#2522 |
|
Przyczajenie
|
ankham a gdzie kupiłaś te cyrkonie? gdzieś u siebie w okolicy w sklepie czy może w internecie?
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
camilla jeśli dobrze się czujesz w krótkich to nie ma sensu zapuszczać bo przez rok dużo nie zapuścisz, a czasami lepsze krótkie niż długość nie wiadomo jaka ![]() Forget_me to są cyrkonie, wiadomo że na zdjęciu wyjdą inaczej ale wyglądały super i współgrały z suknią która miała też kryształki jak dla przy krótkich włosach super wyglądały, kwiaty nie nadawałyby się...
|
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Zadomowienie
|
w sklepie interentowym, podam ci na pw, bo coś mi tu się nie chce wkleić
Edytowane przez ankham Czas edycji: 2010-08-06 o 14:29 |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie jakoś te cyrkonie nie przekonują, choć fryzurką bardzo mi się podoba
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ślubna z kwiatkiem i welonem.
|
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do długości włosów, to ja je zapuszczam już od lutego (wtedy ostatni raz byłam u fryzjera) troche juz zdążyły urosnąć związuje je obiecnie w małą kitkę. No i łykam specyfiki na szybszy porost włosów Ot taka mała odmiana od krótkich włosów które mam od ponad 3 lat. We wrześniu idę na niewielkie podcięcie do mojej fryzjerki i zamierzam się zapytam jaką fryzurę widziałaby dla mnie Masz moze jakies zdjęcie bez welony gdzie dokładniej widac fryzurkę?
|
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za opinie
![]() Trochę się podłamałam, bo jak dla mnie to najlepsza fryzura z trzech próbnych które już robiłam. Do ślubu 2 tygodnie, także nie mam już ani czasu ani pieniędzy (to przede wszystkim, zbankrutować można na tych próbach kosmetyczek, fryzjerek grr ) na latanie po salonach. Nie wiem już sama, myślę że fryzjerka na pewno na ślub bardziej się postara z fryzurą. Może kazać ją jakoś zmodyfikować? ale jak ? z kosmetyczki już zrezygnowałam całkiem i sama się maluje. z fryzjerki będzie mi trudniej, przecież sama mogę co najwyżej sobie wyprostować włosy ![]() co robić? pomóżcie !
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Przyczajenie
|
nikotynkaaa a robisz te fryzurki wciąż u tej samej fryzjerki ? a do której jesteś zapisana w dzień ślubu? wg mnie ta ostatnia fryzurka nie jest najgorsza. A może z tym włosów pozostawionych w nieładnie skręciłaby jakiegoś koczka lub jakiegoś finezyjnego kucyka?
A jak pójdziesz z gotowym zdjęciem to nie potrafią zrobić takiej jak Ty zaproponujesz? Może wyszukaj jakieś zdjęcia i podpowiemy Ci jaką wybrać i z nią pójdziesz do fryzjerki.. Edytowane przez brydka_motyl Czas edycji: 2010-08-06 o 15:43 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
brydka_motyl
nie nie, właśnie chodzę do różnych, żeby wybrać najlepszą. Ale jak już pisałam, nie mam siły szukać kolejnej i zostane pewnie przy tej co teraz mnie czesała . Koczka nie chcę, ale kucyk to w sumie dobry pomysł. A jeśli chodzi o fotki fryzur to cały czas szukam i jeszcze nie znalazłam idealnej. Ostatnio poszłam z tą co w załączniku i powiedziałam żeby ją troche zmodyfikowała wg uznania, no i wyszło takie coś ![]() może Wy macie jakieś ciekawe fotki fryzur z prostych włosów , najlepiej na bok właśnie ![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Bez welonu nie mam ale mam z Koscioła i tam fajnie widać tył fryzury
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wszystkim za opinię i rady
Cytat:
. Ja tak myślałam o swojej i wymyśliłam teraz koczka, ale nie gładkiego, a na górze wytapirowanego, natomiast sam koczek na dole, przemyśl to i sobie spróbuj![]() Acha, dziewczyny jeżeli macie zdjęcia takich fryzur na swoich komputerach to wklejcie, bo ja szukam i mało jest takich fryzur ![]() ja już też po tych próbach prawie zbankrutowałam. Robię ostatnią próbną i wybieram ostatecznie, bo niestety mój budżet tego nie uciągnie
"Jest kobietą wyzwoloną, to znaczy bardzo pijaną i silnie umalowaną." Edytowane przez Lukrecja86 Czas edycji: 2010-08-06 o 19:33 |
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy proste czy kręcone czy falowane czy upięte czy puszczone czy może jakiś kok a te Twoje propozycje , nie powiem, zainteresowały mnie
|
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super a z drugiej strony też miałaś dobierane?
|
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Camillo trudna sprawa, nie mam zdjęcia samej fryzury :/ sorry ale muszę zamiescić fotki na których cokolwiek widać.
W kazdym razie włosy miałam zakręcone na lokówce (przez chwilę wyglądałam jak baran) a potem poszczególne pasma lekko rozprostowane i pospinane wsuwkami z lewej strony. Kilka dłuższych wypuszczonych i też lekko rozprostowanych, żeby nie było mocnego skrętu. Taki przeplataniec trochę wyszedł. I w to wpięty welon oraz ozdoba. Nic skomplikowanego. |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.newsgab.com/celebrity-pic...ess-espys.html |
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
! Piszę, bo mam nadzieję, że pomożecie mi w kwestii doboru fryzury ślubnej. Zastanawiam się nad wszelkiego rodzaju fryzurami, gdzie są franucuzy/kłosy, itp. Ale nie wiem, czy to będzie pasowało do mojej sukni. Mam długie, proste włosy; loki odpadają, bo rozpuszczają się w momencie :P. Chcę mieć spięte włosy, ale niezbyt podobają mi się ogromne koki na czubku głowy, itp . Wstawię zdjęcie sukni (do połowy, bo tylko takie jest w necie, ale na moim awatarze jest prawie identyczna sukienka ;P) i przykłady tych "warkoczowych" fryzur. Będę wdzięczna za wszelkie propozycje i inspiracje !
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Lukrecjo bez przesady. Raz w życiu wyglądałam tak, ze sama sobie się podobałam
I tyle.
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucam trochę fryzur znalezionych w necie. Większość to gładko upięte koki, bo takiej fryzury właśnie poszukiwałam
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
c.d.
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze kilka
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
kolejna porcja
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
c.d.n.
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
dokładka (muszę zmieniać zawartość postu, bo mi wyskakuje komunikat o kopii poprzedniego postu
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

każdy był w szoku i każdy myślał co wymyślę

) ale tutaj naprawdę fajnie to wyglada 
Ot taka mała odmiana od krótkich włosów które mam od ponad 3 lat. 
) na latanie po salonach. 
!

!
)