|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
![]() Ale do rzeczy..poprzednika ma moim zdaniem racje co do jednego, do Twojego welonu absolutnie nie pasuje kucyk i moim zdaniem do Ciebie rowniez. Fryzura jaka miala milisik (bardzo prosta i ladna), ale jak dla mnie to ona rowniez niebardzo pasuje do Twojego typu urody i przede wszystkim to Twojej buzi. Masz wysokie czolo.. na codzien nosisz grzywke?? Jesli tak ja bym pokombinowala cos z grzywka na bok i wlasnie jakis koczek, moze byc z kreconych wlosow, a spod niego wypuscic troche luznych wlosow
|
|
|
#2582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak podepniesz delikatnie włosy to nie bedą smętnie zwisały gdyby się rozprostowały. Trzecia fryzura z postu signy wygląda cudowanie |
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak zrobię tak jak radzicie
Zostanę przy takim upięciu tylko bez tych zwisających pasm z tyłu Tylko czy ta fryzura nie wygląda tak jakoś niedbale? Jak taki bałagan?
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline fryzurę masz podobną do mojej, ja bym jednak coś po bokach wypusciła i mam wrażenie ze jest trochę niedbała. Ja miałam włosy tez zaczesane ale miałam jednak przedziałek i większy skręt. Nie wiem gdzie planujesz wpiąć welon? Nad czy w srodek? Kilka strona wcześniej pokazywałam swój fryz
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!!!
Przejrzałam już kilkanaście fotek fryzurekj ślubnuch i nie wiem jaką wybrać. Myślałam raczej o lekko upiętej fryzurze cześcią włosów rozpuszczonych. Podoba mi się kilka tylko nie wiem jak wpiąć do nich welon. Proszę pomóżcie. Mam włosy średniej długości poddające się
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Welon chciałabym mieć wpięty w środek. Nie tak zupełnie nisko i nie tak zupełnie u góry
Mi też się wydaje jak patrze na zdjęcia, ze fryzura jest taka niedbała...---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Susanna mogłabyś wkleić więcej fotek tej Twojej? Ale coś na czym się wzorowałaś? Sama już nie wiem... Zmieniać fryzjerkę?
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj odebrałam resztę zdjęć wiec jest tam kilka, na których widać fryzurę niemal w całej okazałości Generalnie nie mam zdjęcia fryzury na którym się wzorowałam z tej racji ze po prostu wybrałam coś z gazety dostępnej u fryzjera Oryginał miał te wlosy nie takie zaczesana a raczej takie hmmm opadające fale po bokach. Ciężko to wytłumaczyć. Ja bym w Twojej tylko trochę po boczkach wypuściła włosków i zlikwidowała te wystające kosmyki.Do ślubu masz jeszcze trochę czasu, zmienić fryzjerkę mozesz w każdej chwili. [edit] Miałam pytać - masz grzywkę?? Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-08-20 o 14:45 |
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Mam grzywkę na bok ale jest już długa. Ale jeśli chodzi o grzywkę to przód chciałabym żeby został tak jak jest. TŻtowi się podobałam z włosami zaczesanymi do góry
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do niedbalosci to ja tez odnosze takie wrazenie wiec musisz zwrocic uwage zeby fryzjerka nad tym popracowala ) ale jakos mi sie wydaje, ze w tej fryzurze sie za duzo dzieje zeby na srodek jeszcze wpiac welon Moze by tak przesunac ja troche na bok, czesc wlosow upiac ale w cos bardziej regularnego z ladem (moze jakiegos drobnego koczka) a reszte wlosow wypucic bokiem. Cos jak chcialas miec kucyka z boku tylko z czesci wlosow a czesc bedzie upieta z takich lokow na prostownicy
|
|
|
#2590 |
|
Przyczajenie
|
Witam, Ja wklejam swoja fryzurkę ślubna
Może sie spodoba
|
|
#2591 |
|
Rozeznanie
|
Fryzura fryzurą, ale te oczy! Wow
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
A to moja ślubna próbna... nie jestem do końca przekonana, bo nieco za płaska jest chyba przy czubku glowy :P
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna ta Twoja fryzurka
![]() Ja szukam właśnie czegoś, co zasłoni moje odstające uszy i nie mogą to być włosy rozpuszczone ponieważ bardzo podoba mi się welon wpięty pod fryzurą, a zresztą w upiętych włosach wygodniej ![]() Jak by Wam się rzuciło w oczy coś ciekawego to chętnie zobaczę ![]() ![]()
|
|
#2594 | |
|
Raczkowanie
|
Fryzura mi się nie podoba, bo za dużo się dzieje
Ale za to napiszę, że masz piękne oczy Cytat:
Może faktycznie jest za płaska.
|
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Umawiała się któraś z was na drugą próbną?
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Yhhh z fryzjerkami trzeba czasem ostro. Mówisz jej ze ma podtapirować i naciskasz takdlugo aż to zrobi
Zresztą wiesz - w dniu slubu to powinna sie postarać jeszcze bardziej a na koniec zapytać czy Ci się podoba, czy coś jeszcze poprawić.
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
BAN stały
|
Ładna fryzurka
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
No to ja pochwalę się swoją
Byłam i jestem do dzis z niej zachwycona
Gdyby na wielkim świecie byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie. Uśmiech moich dzieci. Moje życie. |
|
|
|
|
#2600 |
|
Raczkowanie
|
Nie podoba mi się. Ja wole naturalnie wyglądające włosy, a te loki na co dzień chyba Ci nie towarzysza :/
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Nie musi:P Ważne że mi się podobało prawda
Gdyby na wielkim świecie byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie. Uśmiech moich dzieci. Moje życie. |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że najważniejsze, że Tobie się podobała. Ale skoro wrzucasz tutaj fotę fryzury, to rozumiem, że oczekujesz wypowiedzi na jej temat. Ja napisałam szczerze, jak ją oceniam.
|
|
#2604 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Panny Młode i te Panny, które nie są już Pannami
![]() Poszukuję upięcia: diadem + welon. Mam dość długie włosy, więc jest na czym szaleć, jeśli któraś z Was ma może jakieś fotki to bardzo proszę o wklejenie
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
woow,CUDO!po prostu nigdy nie widziałam piękniejszej fryzurki ślubnej.ale założę si ę,że np.blondynce jużv nie będą się tak odznaczać te dżety.
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Moj niezapomniany dzień był 4 września 2010 r. Było cudownie... Poniżej wklejam zdjęcie fryzurki, która się świetnie trzymała i może komuś się spodoba i przyda. Pozdrawiam Was wszystkie
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna fryzurka
|
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
a ja szukam czegoś z rozpuszczonych włosów lub delikatnie podpiętych, nawet część mi się tu podobała
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Ale wiecie co? Mój TŻ powiedział, ze najwazniejsze, ze jemu się podobam a według niego ładnie wyglądam
Więc chyba sprawa rozwiązana i nie będę już kombinowała z czymś zupełnie innym (jedynie jakieś drobne poprawki jak mówi betkab
) Tym bardziej, że za próbną fryzurę zapłaciłam moim zdaniem bardzo dużo bo aż 60 zł! :/ Naprawdę za samo słowo ślubna chyba tyle się płąci bo z tego co się orientowałam to wszędzie u nas tak kasują :/ A praktycznie niczym się taka fryzurka nie różni od zwykłej wieczorowej... No ale cóż.
) ale jakos mi sie wydaje, ze w tej fryzurze sie za duzo dzieje zeby na srodek jeszcze wpiac welon

Żona męża swego...
Może faktycznie jest za płaska.