![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples
aa..i zapomnielam..=-jeszcze Flos-lek...proobki..probki..i jeszcze raz probki
![]()
#3002 |
Przyczajenie
|
ja tez tych maili wyslalam peeelno a dostalam narazie tylko z dermiki. nivea, iwostin, eveline, yves rocher odpisali miz ze probek nie przysla
![]() Lemonka a skad dostalas probki tamponow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
BAN stały
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli tak to podaj e-maila też chcę...
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co Wy im piszecie że dostajecie?
ja już ponad miesiąc i dostałam tylko probki z Dermiki ![]() ![]()
#3006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://eu.itsmybody.com/phppages/par...&country_id=48 O.B
![]() |
#3007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3009 |
Przyczajenie
|
lemonka - dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3011 |
Przyczajenie
|
Hejka!!
ja tu jestem nowa ![]() Mam od razu pare stronek, ale nie wiem czy sie nie powtorze :P http://www.forumowisko.pl/index.php?...ic=2607&st=400 http://www.eris.pl/forum/viewtopic.php?t=679 http://www.e-konkursy.com/arttopic-7.html Probkomaniactwo wciaga! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
![]()
Szanowna Pani,
Dziękujemy za przesłaną korespondencję. Uprzejmie informujemy, iż kosmetyki marki Zepter są produktami naturalnymi, dostosowanymi do każdego rodzaju skóry, nawet tej najdelikatniejszej a więc najbardziej narażonej na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych. Linie kosmetyczne marki Zepter to pełna gama produktów pielęgnacyjnych przygotowana w oparciu o skoncentrowane składniki naturalne, opracowana w laboratoriach badawczych Zepter Cosmetics, we współpracy ze szwajcarskim Ministerstwem Rolnictwa i Stowarzyszeniem Plantatorów Roślin Medycznych i Homeopatycznych. Zachęcamy Panią zatem do zakupu wyrobów firmy Zepter z rabatem nawet do 40%. Aby móc skorzystać z tak wysokiego rabatu wystarczy jedynie wypełnić niezobowiązującą deklarację Promotora Zepter Beauty Club i złożyć zamówienie o wartości min. 150 PLN po odliczeniu rabatu. Szczegółowe informacje na temat zakupu w Zepter Beauty Club uzyska Pani na stronie: www.zepter.pl lub na infolinii Zepter pod numerem 0-801-300-300. Dodatkowo tylko dla Pani przygotowaliśmy wyjątkową ofertę, tj. jednorazowe prawo do zakupu jednego z kremów pielęgnacyjnych do wyboru z wyjątkowym 67% rabatem, a mianowicie: lp. index nazwa produktu pojemność cena katalogowa cena z 67% rabatem 1 PNK-405-D Krem na dzień do skóry suchej/ wrażliwej 50 ml 79.00 27.00 2 PNK-405-N Krem na dzień do skóry tłustej/ normalnej 50 ml 79.00 27.00 3 PNK-406-D Krem na noc do skóry suchej/ wrażliwej 50 ml 79.00 27.00 4 PNK-406-N Krem na noc do skóry tłustej/ normalnej 50 ml 79.00 27.00 Zakupu jednego z ww. kosmetyków może Pani dokonać składając zamówienie na stronie http://www.zepter.com/eshop/promocje/p54/? bądź na Expresslinii pod numerem telefonu 0-800-100-433 z powołaniem się na numer kodu 4720330 Jesteśmy przekonani, iż ta oferta umożliwi Pani przekonanie się w jak delikatny sposób można pielęgnować skórę twarzy kosmetykami marki Zepter oraz nakłoni Panią do korzystania z naszych produktów na co dzień, których oferta wciąż wzbogaca się o kolejne nowe pozycje. Serdecznie zapraszamy. Zepter Beauty Club -----Original Message----- From: dzasmina89@wp.pl [mailto:dzasmina89@wp.pl] Sent: Saturday, May 20, 2006 3:54 PM To: info@zepter.com Subject: ZEPTER - Contact Us ZEPTER web page e-mail form. First name: Samanta Last name: Marciniec Profession: uczen Street: Podwisłocze 38b/98 Zip code / City: 35-309 Rzeszów Country: Poslaka szkoda,ze nic mi ie wysla,a czytaja inne psoty to przezczytalam,ze wysylail....ale tearz to juz nie szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Wtajemniczenie
|
dzasmina89-ja to samo z zeptera dostalam.
Dzis dostalam tez probki z ziaji,maila od oceanica,ze przysla,od yves rocher,ze przysla,jeszcze od kogos,ze przysla(ale nie pamietam juz od kogo tyle nawysylalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
a mi Ziaja odpisła że nie mają i nie wysyłają próbek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Raczkowanie
|
A ja sie bawie w freebies jakieś 5 dni może, i właśnie dziś przysłała mi Ziaja kremik Bio Balans, a Bielenda z 7 próbeczek:
- żel pudrowy matujący - powitanie z Afryką x3 - krem dodający blasku x2 - Ideal skin krem liftingujący + ich katalogi. Czyli nie jest źle, no i kilka katalogów m.in Avon, domy, wycieczki, katalogi kosmetyczne, w sumie jestem zadowolona, jak na pierwszy raz ![]() powodzenia życzę ![]()
#3019 |
Zakorzenienie
|
Ziaja Ci przysłała?
Mi odpisali ze juz nie prowadza wysyłki próbek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Wtajemniczenie
|
a,przypomnialo mi sie,jeszcze dax napisal,ze mi przysle.Ciekawa jestem.Dzis sie smaruje ziajkowym kremem do stop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Raczkowanie
|
heh Mi też Ziaja napisała, że wyślą.... Także warto próbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
hmm..co do Ziaji to ja kiedys p[rzegladalam inne fora na temat probkomaniakow...
![]() ![]() Ja po napisaniu maila do nich prawie natychmiast dostalam odpowiedz..baaardzo obszerna....na poczatku podziekowania za..a zreszta wkleje Wam ![]() -------------------------------------- Szanowna Pani Dziękujemy bardzo za zainteresowanie naszymi próbkami. Przykro nam, lecz generalnie próbek nie wysyłamy. Jednak zapraszamy do zakupu i korzystania z naszych kosmetyków, które są w przystępnej cenie i wysokiej jakości. Cieszą się uznaniem Klientów za skuteczność działania. Zachęcamy również do odwiedzania stron www.ziaja.pl, na łamach których dokładnie opisujemy Państwu nasze propozycje kosmetyczne wraz z dokładnym opisem poszczególnych produktów. Do cery tłustej i mieszanej polecamy preparaty z serii normalizująco matujacej BioBalans, preparaty z serii ogórkowej, linia zielona kosmetyków z serii HerbikaPlant oraz kosmetyki 100 Procent Pielęgnacji dla osób po 20 roku życia. Jeśli chodzi o cerę trądzikową to polecamy serię kosmetyków antybakteryjnych i bezalkoholowych TinTin: TinTin Antyperspirant ROLL-ON antybakteryjny TinTin Beztłuszczowy krem antybakteryjny TinTin Maseczka żelowa normalizująca TinTin Peeling antybakteryjny w żelu TinTin Tonik antybakteryjny TinTin Żel myjący antybakteryjny Do serii TinTin próbek nie produkujemy Chętnie polecimy kosmetyki dla cery dojrzałej o działaniu przeciwzmarszczkowym . Są to preparaty Aretiona Q: Aretina Q Krem do rąk i paznokci Aretina Q Krem na szyję i dekolt Aretina Q Krem nocna regeneracja Aretina Q Krem pod oczy Aretina Q Krem poranne wygładzanie Aretina Q Maseczka intensywne wygładzanie Aretina Q Mleczko + Tonik Interesująca jest również seria kosmetyków rewitalizujących i modelujących 100 Procent Pielęgnacji: 100 procent pielęgnacji Balsam do ciała ujędrnianie rozświetlanie 100 procent pielęgnacji Bioaktywny krem rewitalizacja rozświetlanie cera sucha i normalna 100 procent pielęgnacji Bioaktywny krem rewitalizacja rozświetlanie cera tłusta i mieszana 100 procent pielęgnacji Krem na noc dotlenianie 100 procent pielęgnacji Krem pod oczy korygujący 100 procent pielęgnacji Maska liftingująca 100 procent pielęgnacji Mleczko + tonik oczyszczanie 100 procent pielęgnacji Peeling enzymatyczny 100 procent pielęgnacji Żel + tonik oczyszczanie Na podany adres wyślemy katalog wyrobów i dostępne próbki. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy, aby kosmetyki Ziaja spełniały Czekiwania Pań. Hanna Brzóska Dział Obsługi Klienta
#3024 |
Zakorzenienie
|
potem jeszcze odpisalam ze dziekuje ze probki itd.. no i mialam kilka pytan dot.. konkretnych kosmetykow.. pani rowniez bardzo obszernie odpowiedziala i zapewniala ze mozna zawsze pisac w razie zapytac.. dbaja o klienta..
![]()
#3025 |
Raczkowanie
|
A mi odpisali ze generalnie nie wysylaja ale zrobia dla mnie wyjatek, chyba szczescie miałam po prostu
![]()
#3026 |
Wtajemniczenie
|
dziś
żelowa branzoletka ![]() i katalog płytek..chyba tubądzin czy jakoś tak
#3027 |
Rozeznanie
|
z Ziaji przed chwilą dostałam:
Szanowna Pani Dziękujemy bardzo za zainteresowanie naszymi próbkami. Pragniemy poinformować Panią, że generalnie próbek nie wysyłamy. Jednak zrobimy dla Pani wyjątek i dostępne próbki oraz katalog wyślemy. Zapraszamy do zakupu i korzystania z naszych kosmetyków, które są w przystępnej cenie i wysokiej jakości. Cieszą się uznaniem Klientów za skuteczność działania. Zachęcamy również do odwiedzania stron www.ziaja.pl, na łamach których dokładnie opisujemy Państwu nasze propozycje kosmetyczne. Podam Pani kontakt do naszego przedstawiciela, który obsługuje Wejherowo i może podać Pani adresy sklepów dobrze zaopatrzonych w kosmetyki Ziaja: Pan Piotr Grynczyński e-mail:apgryn@wp.pl kom:0 696 491278 Serdecznie pozdrawiamy i liczymy na to, że pozostanie Pani naszą Klientką Hanna Brzóska Dział Obsługi Klienta
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziś PACZUSZKA DLA PIESKA od PEDIGREE (ROśNIJ ZDROWO):
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Zakorzenienie
|
swojego czasu miałam manię na punkcie zamawiania próbek itp. Listonosz był u mnie codziennie i chyba teraz się cieszy że jest spoój
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.