![]() |
#5971 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Free Samples
Cytat:
![]() |
#5972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() możesz mi przybliżyć sprawę, tzn napisać gdzie mialabym te kody wyslac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5973 |
Wtajemniczenie
|
promocja już chyba jest nieaktualna. dostałam kiedyś info na maila, ale jak zwykle zapomniałam i ne wysłałam tych kodów.
niedanwo dostałam gazetkę Ty i twój dom, a razem z nią płytę z muzyka od Liptona i próbkę żelu pod prysznic Dove. |
![]() ![]() |
![]() |
#5974 |
Wtajemniczenie
|
ja juz dawno wyslalam te kody i jeszcze nie dostałam tych majteczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5975 |
Rozeznanie
|
![]()
Łeeeeee
![]() "Uprzejmie informujemy, że nie przesyłamy próbek/gadżetów firmowych. W momencie uruchomienia systemu wysyłkowego na stronie internetowej zostanie zamieszczony odpowiedni formularz. pozdrawiamy Ziaja Ltd" No nic... W każdym razie życzę Wam powodzenia w łowach! |
![]() ![]() |
![]() |
#5976 |
Zakorzenienie
|
Ziaja tez mi odmówiła
![]() A dzisiaj przyszedł mi starter z Orange.
#5977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5978 |
Raczkowanie
|
Mi przyszła gazetka Ty i Twój Dom - ale zamiast płyty i próbki żelu dostałam....torebkę zupy z soczewicy Knorra
![]() ![]()
#5979 |
Zadomowienie
|
A mnie wczoraj przyszly 2 próbki zelu do wlosów Creme Gel Nivea Styling. To nowosc. Zalapalam sie do akcji ☠☠☠☠☠☠☠☠☠'u, a myslalam, ze juz nic z tego nie bedzie
![]()
![]() |
#5980 |
Zakorzenienie
|
u mnie długo nic
![]()
#5981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oni od kilku lat tak odpisuja.. ![]() mi tez w odpowiedzi na maila napisali, ze nie wysylaja probek a tydzien pozniejw wskrzynce mialam koperte pelna probek.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5982 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co nie wiem, bo w Polsce będę dopiero za dwa tygodnie ![]() Ale najwyraźniej tak ![]()
#5983 |
Wtajemniczenie
|
ziaja mi tez odmówiła
steetcom mi nie odpisał ![]() z butiku napisali mi ze iedlugo bedzie konkurs a a gadżetów nie wysyłają wogóle coś mam pecha a co do majteczek to ta akcja juz chyba minela bo szukam jej i szukam ,i nie moge znalezc. mam pytanie bo zamówiłam TTD. czy pierwszy numer przychodzi bez gratisów ?
#5984 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5986 |
Rozeznanie
|
"nie martw sie..
![]() oni od kilku lat tak odpisuja.. ![]() mi tez w odpowiedzi na maila napisali, ze nie wysylaja probek a tydzien pozniejw wskrzynce mialam koperte pelna probek.. ![]() Łooo!! To dziewczyny mnie pocieszyłyście ![]() ![]() Ps. Życzę owocnych łowów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5987 |
Zadomowienie
|
szkoda, że promocja na majtki się już skończyła
![]() ja dostalam starter z orange i na koncie nie było nic, ba, trzeba go aktywować w jakimś krótkim okresie czasu od otrzymania ![]() ![]() Właśnie się przeprowadziłam, i mam problem: złozyć nowy formularz na TTD czy napisać maila, że się zmieniłam miejsce zamieszkania? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5988 |
Zakorzenienie
|
hm.. powiem tak..
jak sie przeprowadzilam napialam maila ze zmianilam adres-i gazetki nie otrzymalam.. potem znow zlozyzlam nowa ankiete nowymi danymi-nic nie dostalam.. ![]() wczoraj znow zlozylam nowa ankiete tym razem na mame..-zobaczyjmy..
#5989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5990 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczynki, wczoraj napisałam do Danona (bo strasznie mojemu TŻ podoba się "Mały Głód"
![]() ![]() ![]() a oni do mnie tak: " Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za wiadomość. W odpowiedzi na Pani pytanie uprzejmie informujemy, że gadżety firmowe Danone są dostępne do wygrania w promocjach konsumenckich regularnie organizowanych przez naszą firmę. Maskotka Małego głoda była do wygrania w promocji ?Limerykowej?. Niestety w obecnej chwili nie posiadamy maskotek Małego głoda. W przypadku dalszych pytań pozostajemy do Pani dyspozycji. Zapraszamy również do korzystania z naszej Infolinii pod numerem telefonu 0 801 33 11 33 od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-19.00 (opłata według taryfy lokalnej). Łączymy wyrazy szacunku, Zespół ds. Obsługi Konsumenta Dział Relacji Zewnętrznych " Kurcze, ja to mam pecha, pierwsze maile (a na tym mi szczególnie zależało bo to naprawdę miał być prezencik dla mojego misia) i od razu po tyłku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5991 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nawet nie odpisują
![]() Więc co lepsze ![]() Olali mnie ![]()
#5992 |
Wtajemniczenie
|
Mitsuko : nie martw sie. mi tez mnóstwo firm teraz poodpisywało podobne maile, dla butiku to nawet wymysliłam wierszyk a oni mi napisali że informuja ze niedługo bedzie konkurs i bedzie mozna cos tam wygrac
![]() chamy
#5993 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() heh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5994 |
Przyczajenie
|
![]()
witajcie dziewczyny;P
ja ostatnio poluje na przewodniki jakaś manie dostalam poprostu bylismy kilka dni nad morzez z moim M i tak mi sie podobalo ze teraz szukam przewodnikow o moarzach jakichkolwiek ![]() ostatnio dostalam kilka probek od infoplus24.pl tam jest ankieta trzeba wypelnic i potem napisac swoje dane i wysylają ![]() Poza tym na naturelli jest konkurs na zdjęcie to np moje było by mi milo jakbyscie zaglosowaly, moglybysmy nawzajem na siebie glosowac bo codziennie ta sama osoba moze oddac głos wyslalam tez kody knorr z przepisem ale watpie zeby wybrali mnie do nagrody;/ Edytowane przez madziulka1982 Czas edycji: 2007-05-19 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#5995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5996 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj gazetka "Dbam o zdrowie" z próbką kremu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5997 |
Wtajemniczenie
|
katalog bon prix
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5998 |
Zakorzenienie
|
#5999 |
Rozeznanie
|
![]()
Wkońcu się udzielę w sprawie free samples (mam nadzieje że nie było i że się komuś przyda
![]() Jeśli jest jakaś miłośniczka naklejek lub ogólnie motoryzacji to polecam stronkę http://www.shell.com/home/ferrari-en..._stickers.html kliknijcie na obrazeczek pod nazwą "All other residents" a następnie "click here to apply" i tam wpisujecie swoje dane. Właśnie dostałam od nich @ że wyślą naklejki A tutaj link do próbki zapachu Lacoste Pink http://www.lacostepink.com/index.php...useLanguage=uk oczywiście wchodzicie w "free sample" Jak coś jeszcze znajdę to wkleję. Dostałam tez odmowną odpowiedź od DERMEDIC: Witam serdecznie Nie ma możliwości zamawiania próbek bezpośrednio w siedzibie firmy. Proponuję pytać o nie w aptekach oferujących produkty Dermedic. Szczegółowe informacje o produktach Dermedic dostępne są na stronie www.dermedic.pl ![]() Szczerze mówiąc to trochę się wkurzyłam po takim mailu "na odczepnego" bo wyraźnie im napisałam że, we wszystkich aptekach w mojej okolicy nie są dostepne ich produkty, jedynie możne je sprowadzić na specjalne zamówienie. No ale cóż, życie bywa brutalne ![]() Życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6000 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.