![]() |
#2011 |
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
U mnie nastepujace przesylki:
-przewodnik IDAHO -katalog figur dekoracyjnych -próbki z IWOSTINU -katalog Chevroleta(przesylka byla tak duza ze nie umialam jej wyciagnac a gdy sasiad mi pomogl to z tego wszystkiego polamal mi plyte CD ktora byla w srodku-dopiero w domu zauwazylam ![]() -urzad miasta opole |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanie czy dlugo czekalyscie na mape samochodowa k2.Ja juz wyslalam chyba z 4 zgloszenia i nic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Raczkowanie
|
To w takim razie i ja się pochwalę moimi paczuszkami: Zaczęłam się w to bawić jakies 2 tygodnie temu. Dostałam jak narazie:
Yves Rocher - ok 15 próbek (kremy, perfumy), katalog Citroen- katalogi z najnowszymi modelami Kolo Salon Łazienek - katalogi Mincer - ok 5 próbek i katalog UM Nowy Sącz - mapa i długopis UG Sława - teczka, naklejka, mapa, książka, długopis, parę folderów Dees Art - Najlepsza Przesyłka - ok 15 długopisów w tym 5-6 srebrnych, cieniutkich podobnych do Parkera, oferta towarów Park Wodny z Tarnowskich Gór - ok 5 kart rabatowych, foldery, cennik, ok 10 linijek z tabliczką mnożenia, ulotki, propzycja współpracy Dzisiaj dostałam z Niemiec z firmy Jagermeister" - smycz - hawajski naszyjnik z kwiatków - ok 5 baloników - 4 naklejki (2 rpstokątne, 2 okrągłe) z logo i napisem - 2 prezerwatywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Raczkowanie
|
Poniedziałkowe przesyłki:
-Forch:2 naklejiki, 2 długopisy, breloczek -Jahnson&Johnson:6 tanponów,kalendarzyk broszurka -Orion Pharma:1 emolient z serii białej -Ella- 2X katalogi z upominkami (w sumie mam ich juz 3 ;/ ) -ambasada Austria: ulotka wo wypełnienie ojalieś foldery -Marinex: notesik -Open trawel: katalog Zima 2005/2006 -katalog Landes' End www.landsend.com Wtorek-pustka A dziś tylko kartka zapachowa męskich perfum Lacoste Pozdrawiam zarówno nowe próbkomaniaczki jak i te starsze ![]()
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane nazwę firmy wystarczy tylko wpisać w google. W pierwszym przypadku wpiszcie poprostu Sława a później Dees Art.
Dees Art to firma reklamowa. Do każdej firmy piszę wprost, że jestem kolekcjonerką róznych gadżetów i prosiłabym o przesłanie darmowych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nieźle ci poszło z tą niemiecką firmą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj po dwóch miesiacach dostalam odpowiedz od daxa ze przysla mi próbeczki, jak fajnie
![]()
#2021 |
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj probki z Dermiki.Mile zaskoczenie bo az 18 jupi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Raczkowanie
|
U mnie pustka.
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Rozeznanie
|
u mnie cicho zimno i pusto - w skrzynce oczywiscie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Rozeznanie
|
dziś forch: 2 naklejki, dwa długopisy i bryloczek
"Klub zdrowia" firmy Marinex fajny gruby notesik i ulotki
#2025 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
mi tez przyslali mail ![]() ![]()
![]() |
#2026 |
Przyczajenie
|
A ja dostałam dzis 9 próbek z Yves Rocher.Piszcie wiecej adresów.Bo jakos tu smętnie zaczyna sie robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj:
* 7 próbek z Yves Rocher [kilka kremów, 2x perfumy] dziś: * 18 próbek od Daxa ![]() * katalog ubrań Olsen |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
kochany moderatorku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrowienia dla wszytkich ![]()
![]() |
#2031 |
Raczkowanie
|
Witam wssystkich,tzn.nikogo bo nikogo zalogowanego tu nie ma;(
U mnie cały tydzień posucha,praktycznie nic ciekawego nie dostałam. Jedynie pilniczki z Mavali,pare katalogow z ksiązkami i ciuszkami i żadnych gadzetów.Wysłałam ankiete z dermiki a mila Pani z I.R.poinformowała mnie ze dostane próbeczki,aha i jeszcze cosik ale napisze jak przysla,o ile przysla!Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Raczkowanie
|
Ach z tym logowaniem grrr
Dziś u mnie list polecony z banku ![]() 8 próbek! (krem zielona herbata dodająca blasku, krem na zmarszczki, 2x królewski krem piękności-powitanie z Afryką, 2x morska kuracja efekt złotych nici i 2x pudrowy żel matujący. Nieźle bo gdy przyszło na mnie to dostałam chyba tylko 2 próbki ![]() Ten pudrowy żel jest fajny już próbowałam wcześniej,ale..ten zapach... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
OOO PEBE dawno Cię tu niebyło!!! Witam poznownie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Raczkowanie
|
No to jeszcze raz ja,czyżby nikt dzis nie dostał.
Tylu ludzikow a nikt sie nie chwali? Ja mam nadzieję,ze moja skrzyneczka pelna ale sprawdze dopiero w domciu!Bużka dla wszystkich czytajacych! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Raczkowanie
|
![]()
WITAJCIE.
Dawno mnie nie było, bo ostatnio nie wiele dostaję. Ostatnio dostałem tylko :
Ciągle czekam na pilniczki z Mavali (kilka razy pisałem i już 2 miesiące czekam), czekam też na autografy gwiazd bo wysłałem wiele e-maili. Życzę szczęścia w poszukiwaniach i pozdrawiam wzystkich. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj dostałam
+5 próbek z Bielendy(kuracja odmładzająca-efekt złotych nici,2x pudrowy żel matujący,królewski krem piekności-Powitanie z Afryką i krem na dzien przeciwzmarszczkowy) czyli prawie to samo co paulinka5891 ![]() +obszerny katalog z produktami z Naturella +z Coloway-->ulotka,jakis rabat,i dwa małe pojemniczki z naturalnym kolagenem wszystko w "pompowanej" kopercie aha a wczoraj katalog z Eurofiran ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
Dziś 2 próbki zaproszeń ślubnych. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj dostałam 8 próbek z Dermiki. Dzisiaj daję sobie spokój z wysyłaniem mejli bo jutro mam konkurs z poprawnej polszczyzny i naturalnie nic nie umiem. Trzymajcie kciuki, żeby Wizażanka nie wyszła na pustą. Acha i jeszce dostałam wiadomość z serwisu próbkowego zaproszeń, że zawieszają działalność do stycznia z powodu sezonu świątecznego
![]() Edytowane przez issunka_html Czas edycji: 2005-12-04 o 07:02 Powód: Zapomniałam coś napisać |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
hej!!!wysyłam maile i wypełniam formularze i ankietki....mama pytanie..
ile czasu czekaliście na pierwszy list /paczke??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam i życzę dużych zbiorów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.