![]() |
#2791 | |
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
Cytat:
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj dostałam broszury i 4 kksiażeczki z Życia Uniwersalnego(są tam Listy do Gabrieli i książka o złym traktowaniu zwierząt
![]() A wczoraj dostałam broszury i książeczkę(niektóre po polsku) o Finlandii. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a miałaś całą koperte?? bo ja nie ![]()
![]() |
#2795 |
Przyczajenie
|
http://www.hugofragrances.com/energi...useLanguage=uk
Płyta DVD na temat zdrowego odżywiania http://www.goveg.com/feat/chewonthis/order.asp Magazyn "Body Life" o branży fitness http://www.health-and-beauty.com/mai...ny.1190.0.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Wtajemniczenie
|
mimo ze mi juz dawno przeszla ta mania to dostalam dzis katalog victoria's secret i katalog kursow jezykowych EF
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś znowu katalog VS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Rozeznanie
|
a ja jestm wsciekla przz miesiac tyle na zamawialam a przyszly tylko domy itaka i austria a gdzie reszta?
![]()
#2800 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Yves Rocher - bardzo dużo próbek i masa ulotek ![]() oraz Caudalie - 2 małe tubeczki i 6 małych saszetek ![]() poza tym jeszcze paczuszka z wymiany z Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2803 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj dostalam katalog bonprix, i tui
w końcuuu ![]()
#2804 |
Raczkowanie
|
dostałam dostałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zadomowienie
|
napisalam w zeszlym tygodniu,chyba w srode i szybciutko przyslali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Raczkowanie
|
Dziękuję. Zaraz im się przypomnę
![]()
#2807 |
Rozeznanie
|
![]()
"Szanowna Pani
Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszymi kosmetykami. Uprzejmie informujemy, że nie wysyłamy próbek. Jednak zachęcamy do zakupu naszych kosmetyków, które rzeczywiście cieszą się uznaniem Klientów za wysoką jakość, skuteczność działania i przystępną cenę. Zapraszamy na nasze str. internetowe www.ziaja.com , gdzie prezentujemy wyroby Ziaja wraz z dokładnym ich opisem. Do pielęgnacji ciała polecamy balsamy, które doskonale pozwalają utrzymać właściwą kondycję skóry. Oferta jest szeroka i urozmaicona: Oliwkowa - Balsam naturalny oliwkowy do ciała Kozie mleko - Balsam do ciała HerbikaPlant - Balsam do ciała nawilżająco - odżywczy olej z winogron HerbikaPlant - Balsam do ciała nawilżająco - łagodzący biała herbata HerbikaPlant - Balsam do ciała odżywczo - kojący olej bawełniany HerbikaPlant - Balsam do ciała stymulująco - ujędrniający kiełki pszenicy Jogurtowa - Balsam do ciała 100 procent pielęgnacji - Balsam do ciała ujędrnianie rozświetlanie Masło kakaowe - Balsam do ciała Sopot - Balsam brązujący relaksujący Do pielęgnacji cery tłustej i mieszanej polecamy preparaty z serii BioBalans, 100 Procent Pielęgnacji oraz kosmetyki z serii zielonej HerbikaPlant. Dużym uznaniem Klientów cieszy się również seria ogórkowa, która wskazana jest do pielęgnacji cery tłustej i mieszanej. W serii 100 Procent Pielęgnacji zawarte są następujące preparaty: 100 procent pielęgnacji Balsam do ciała ujędrnianie rozświetlanie 100 procent pielęgnacji Bioaktywny krem rewitalizacja rozświetlanie cera sucha i normalna 100 procent pielęgnacji Bioaktywny krem rewitalizacja rozświetlanie cera tłusta i mieszana 100 procent pielęgnacji Krem na noc dotlenianie 100 procent pielęgnacji Krem pod oczy korygujący 100 procent pielęgnacji Maska liftingująca 100 procent pielęgnacji Mleczko + tonik oczyszczanie 100 procent pielęgnacji Peeling enzymatyczny 100 procent pielęgnacji Żel + tonik oczyszczanie Serdecznie pozdrawiamy i życzymy Pani samych radosnych dni z kosmetykami Ziaja. Hanna Brzóska Dział Obsługi Klienta" Dziękuję serdecznie Piękna pierwsza odpowiedź na początku mojej próbkowej manii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Rozeznanie
|
To od Thalgo:
Witam, Niestety nie prowadzimy wysyłki próbek. Jeżeli jest Pani zainteresowana zakupem kosmetyków Thalgo zapraszamy do Gabinetów Autoryzowanych Thalgo na terenie całego kraju. Adresy gabinetów zamieszczone są na stronie www.thalgo.pl Pozdrawiam ![]() Yves Rocher napisali, że nie mają wszystkich próbek, ale przyślą mi te, które akurat mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Rozeznanie
|
dziwne
ziaja zawsze wysylala a teraz odmowne odpowiedzi a na stronke w miejscu na kontakt zniknela opcja w ktorej prosilo sie o probki i podawalo adres
#2810 |
Raczkowanie
|
Hmm, dziwne...
![]() Do mnie napisali z Daxa, że podeślą jakieś próbki niedługo. I - nareszcie - dziś w skrzynce przesyłka od Flos Leku z wieloma różnymi próbkami ![]()
#2811 |
Rozeznanie
|
A mi Ziaja nie przyśle. Dranie!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Rozeznanie
|
no przyszedl mi katalog o zeglarstwie i jeden z quelle
![]()
#2814 |
Raczkowanie
|
Długo nic, a dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
a u mnie dzisiaj paczuszka z Mincera z roznymi probkami i katalogiem produktow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Raczkowanie
|
Do mnie przyszła dziś kartka pocztowa z próbką touch of pink od Lacoste. I troche różności od Bielendy
![]()
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś herbatki od Stashtea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Rozeznanie
|
Witam
U mnie od dłuższego czasu nic tylko pustki ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny wątek. Przebrnęłam na razie przez 30 stron, ale zamierzam brnąć dalej
![]() Póki co, wysłałam maile do Diora, Caudalie (tak przez Was chwalone...) i Tauck World Discovery (broszurki z informacjami o róznych krajach). Zobaczymy co z tego wyjdzie, jeśli coś dostanę, na pewno dam znać ![]() Bardziej interesują mnie firmy zagraniczne ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.