![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dot.: Do twarzy i nie tylko =)
cos u mnie za:
Tusz do rzes YSL Efekt sztucznych rzęs, czarny, mam go ok 3 tygodni Puder z jedwabiem Joko (prasowany) kolor golden beige(do ciemnej karnacji lub jako bronzer) uzyty kilka razy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
skoro tak to mi wymianka pasuje
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=116426 to ten tusz tak? czekam tylko na potwierdzenie na pw i przy okazji adresik do wysylki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 2.10
-Tusz do rzes YSL Efekt sztucznych rzęs, czarny, mam go ok 3 tygodni Moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Czy coś za effaclar i Clinique system 3 krokow do cery mieszanej, probki 4x po 2ml kazdego z preparatow(zel, tonik,krem)?
![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
sasetko, a co z naszą wymianką?
Ostatnio napisałaś do mnie: "No myslalam ze moze ten zorac..ale jak zarezerwowany to trudno:P To w takim razie probki effaclar+ clinique za Toleriane LRP - podkład odcień 13 Sand Beige, saszetki 5 szt po 1 ml każda Toleriane Unifiance LRP -podkład nr 23 - do skóry suchej??" Wciąż aktualne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podoba mi się Avene, emulsja do twarzy SPF 50, zuzyta ok 1/2, ale nie wiem czy to wystarczy za moje dwa produkty?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana:
- Iwostin, krem nawilzajacy do cery normalnej i mieszanej, uzyty ok 5 razy, doskonaly na podraznienia i wysuszona kwasami skore - Avene, cleanance K emulsja + zel(po 5ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
-Avon conditioning eye remover -Mleczko do demakijazu oczu, nowe
-balsam do ciala jogurtowy Ziaja, uzyty 2 razy -Korektor rimmel recover, zostala 1/3 za paletke revlona? odp u mnie ![]() -Plyn do demakijazu oczu ziaja, dwufazowy, ubytek ok 1cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Witaj,
u Ciebie interesuje mnie: -Iwostin, krem nawilzajacy do cery normalnej i mieszanej, uzyty ok 5 razy, doskonaly na podraznienia i wysuszona kwasami skore Czy wymianka za tego na filtr LRP by Tobie pasowała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Blyszczyk loreal glam shine kolor gold mystery 1/3 - czy mogę prosić o opisanie kolorku lub podanie linka?
i ewentualnie do błyszczyka ta odżywka do włosów (błotko konkretnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.