|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
![]() Mieszkam na Ponikwodzie (na Wiejskiej dokladniej). Ja tam uwielbiam chodzic i w zasadzie to spaceruje tamtedy od poczattku szkoly podstawowej, czyli od jakim 14 lat :P. Uwazam, ze jest bezpiecznie. Ja ide dokadnie tak: Ustroniem do konca, pozniej skrecam na pola (nie wiem jaka to ulica), ale w Rudnicka, a pozniej odbija sie w lewo, tam sa pola, idzie sie taka dziwna, waska droga caly czas prosto, a pozniej to juz roznie; albo Narcyzowa caly czas prost-pozniej jest rozwidlenie, skreca sie w prawo (chyba w prawo?) i prosto, prosto, przez pola i lasy i dochodzi sie do znaku z napisem "Rudnik" ![]() Trasa numer 2 ![]() Poczatek taki sam. Tylko nie skrecam w Narcyzowa, tylko po wyjsciu z tej 1 uliczki skreca sie w prawo i sie idzie, idzie, idzie, pozniej w lewo i tez sie idzioe, idzie, idzie, az sie na tory dojdzie, pozniej caly czas przy torach, az do mostu zelaznego ![]() Ogolnie to ciezko wytlumaczyc, takie tlumaczenie przy "wystajacym korzeniu w lewo" jest malo precyzyjne. Pamietam jeszcze, ze kiedys jezdzilam tamtedy jak jest Biedronka na Daszynie, kiedys tam byl taki sklep "AS" sie nazywal, to jakos za Asem byla droga taka z plyt i ta droga caly czas sie jechalo i tez gdzies tam sie dochodzilo ![]() Mam troche zdjec z tym wedrowek, ale raczej malo na nich widac okolice (bardziej mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Eh, ciezko, ciezko, w tym naszym miescie o "wykwalifikowana kadre" w tej dziedzinie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj w sephorze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
BAN stały
|
aerobik- nie wiem czy jeszcze istnieje to,ale pani Mariola w fitness klubie na Juranda byla najjj a chopdzilam juz na wiele innych aerobików. Jesli mieszkasz niedaleko-polecam (to gdzies jest za leklerkiem).
Dziewczyny, wiecie moze gdzie mozna fajnie zafarbowac wlosy (balejaż) i miec pewność ze nie bedzie sie wyglądało jak skunks??? Zawsze mialam z tym problem.....i boje sie isc do fryzjera na takie cos, zle doswiadczenia mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Raczkowanie
|
Lalya_lbn- dzieki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o ciuchlndy to parę razy była o tym mowa w wątku, wpisz sobie w Przeszukaj ten wątek i będzie
![]() ja tyż do metoystow chodziłam i bardzo jestem zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#4086 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Rozeznanie
|
Nie mam pojęcia...ale na pewno nie zaczynają iem 01.10 tylko później...może zadzwoń i się spytaj
![]() Linguaton ul. Toczyskiego 14 Lublin tel. (081) 524-03-08 (szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie jest ta nowa siedziba, ja chodziłam jeszcze na Złotą, może mają teraz dwie) |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
www.linguaton.pl |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4090 |
Wtajemniczenie
|
na umcsowskiej
![]() ![]() tylko Ty miałaś jezcze gdzieś tam indziej chyba próbować ![]()
![]() |
#4091 |
Raczkowanie
|
otworzyli nowy ciuchland w dawnym kinie wenus - ul.1-go maja, pl bychawski.
nie wiem z jakiej okazji, ale jest mnóstwo ciuchów naprawde fajnych i ... mnóstwo ludzi... byłam dzisiaj, trzy bluzki kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pod FELBERGIEM podpisuję się obiema rękami ![]() ![]() Ps. Chyba na wizażu juz był sam wątek o angielskim(w tym w mieście Lublinie). A co do szewca, to ja zawsze chodzę do tego na Lubartowskiej (obok sklepu z bielizną). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest ulica na Ponikwodzie ![]() Ja akurat mieszkam centralnie na przeciwko niej :P Jak masz Koryznowej to boczna jest Wiejska (tam, gdzie na rogu jest piekarnia) i to bedzie 3 w prawo ![]() He, he, ja w sumie na Kalinie (tej straej) to rzadko, rzadko bywam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW, rajstopy veneziany sa tez w La Vantil w olimpie, nie ma jednak grubych, a w tym swiecie skapretek (?) w Olimpie sa grube czarne-takie bardzo grube, a inne to juz z mikrofibry i tylko Gatte maja (i jeszcze jakies mniej znane firmy chyba).
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Raczkowanie
|
Layla_lbn- juz wszystko rozumiem, wracam do lbn w pazdzierniku i zasuwam podziwiac krzaki;P a ja wlasnie nie wiem, roznie ludziska gadaja- ta cala NIepodleglosci i okolice to Ponikwoda czy jeszcze Kalina?/ jak to jest??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zadomowienie
|
Również mogę polecić Felberga
![]()
#4098 |
Rozeznanie
|
ja kupiłam sobie grube skarpetki takie do kolan w sklepie na Zielonej, na samym rogu Zielona-Świętoduska, z prawej strony jak się wchodzi w Zieloną, nie pamiętam nazwy sklepu. Nie wiem czy są rajstopy, ale warto zajrzeć
![]() ![]()
#4099 |
Raczkowanie
|
Ten sklep to chyba Bardotka... Idąc ul. Świętoduską od deptaka... po lewej stronie jest salon ERY, potem ul. Zielona i sklep z bielizną (tj. Bardotka).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Wtajemniczenie
|
hyhy, ale to świat mały
![]() ![]()
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O a koleżanka na jaki kierunek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz na mysli Magde z trendy ? Ja moge jeszce polecic Pania Asie z salonu nad telepizza,na glebokiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez gramma Czas edycji: 2007-09-20 o 22:15 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Przyczajenie
|
![]()
wszystko jesto nowe !! chętnie sprzedam lub się wymienie !
- tusz do rzes fuul sped czarny 17.9 - tusz do rzes color trend czarny 9.9 - balsam limetka i passiflora 9.9 - plyn do kapieli soczysty arubz 9.9 - plyn do kapieli brzoskwinka 9.9. - zel pod przysznic taki rozowy 6.9 - mgielka be kissable 14.9 - mgielka be sensual 14.9 - mleczko do demakijazu 11.9 - spray do ciala pomagajacy opalniu 14.9 - zel pod prysznic z peelingiem do opalania -14.9 - krem pod oczy 9.9 - szampon limetka 5.9 - balsam do ciala z lini spa 17.9 - krem do rak z gliceryna 5.9 - sszczoteczka do rzes 11.9 - preparat do naskorkow 13.9 - krem na noc 18.9 - krem na dzien 18.9 - balsam do ust wanilia i mleczko sojowe 4.9 - balsam z oliwka na noc z serii spa 17.9 - lakier naklejany red to go 10.9 - krem antycelulitowy 39.9 - peeling z ekstraktem z granatu 17.9 - i odzywka push up do wlosow 9.9 |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Sprzedaż na wizażu zabroniona jest regulaminem.
Wymiany proszę realizować na targowiskach. ![]()
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
Napaliłam się na ten olejek:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-prysznic.html ale nigdzie nie mogę go dostać. Przeszukałam już setki sklepów ![]()
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najlepiej wszystkie 3!! Musza swietnie pachniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, też będę się za tym rozglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.