Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-19, 11:29   #4081
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Moii Pokaż wiadomość
LAyla_lbn ja gdzies wczytyalam ze Ty mieszkasz na niepodleglosci tak?? bot o moje rejony i wlasnie mnie zaciekawilas tymi swoimi spacerami...moglabys dokladniej opisac jak sie do tego Rudnika Wolki itp dochodzi?? i gdzie jeszcze mozna sobie na fajny spokojny(i bezpieczny;P) spacer pojsc??

A nie wiecie, gdzie mozna kupic kosmetyki Tesori d'Oriente??
Hm, nie, nie, nie mieszkam na Niepodleglosci .
Mieszkam na Ponikwodzie (na Wiejskiej dokladniej).
Ja tam uwielbiam chodzic i w zasadzie to spaceruje tamtedy od poczattku szkoly podstawowej, czyli od jakim 14 lat :P. Uwazam, ze jest bezpiecznie.

Ja ide dokadnie tak: Ustroniem do konca, pozniej skrecam na pola (nie wiem jaka to ulica), ale w Rudnicka, a pozniej odbija sie w lewo, tam sa pola, idzie sie taka dziwna, waska droga caly czas prosto, a pozniej to juz roznie; albo Narcyzowa caly czas prost-pozniej jest rozwidlenie, skreca sie w prawo (chyba w prawo?) i prosto, prosto, przez pola i lasy i dochodzi sie do znaku z napisem "Rudnik"

Trasa numer 2 .
Poczatek taki sam.
Tylko nie skrecam w Narcyzowa, tylko po wyjsciu z tej 1 uliczki skreca sie w prawo i sie idzie, idzie, idzie, pozniej w lewo i tez sie idzioe, idzie, idzie, az sie na tory dojdzie, pozniej caly czas przy torach, az do mostu zelaznego

Ogolnie to ciezko wytlumaczyc, takie tlumaczenie przy "wystajacym korzeniu w lewo" jest malo precyzyjne.

Pamietam jeszcze, ze kiedys jezdzilam tamtedy jak jest Biedronka na Daszynie, kiedys tam byl taki sklep "AS" sie nazywal, to jakos za Asem byla droga taka z plyt i ta droga caly czas sie jechalo i tez gdzies tam sie dochodzilo .

Mam troche zdjec z tym wedrowek, ale raczej malo na nich widac okolice (bardziej mnie ), ale ogolnie to bardzo polecam zwiedzanie tych rejonow, jakakolwiek droga bedziesz szla i tak na pewno hgdzies dojdziesz w koncu . A w razie problemow to widac te bloki na Daszynie, Niepodleglosci, w ich strone trzeba sie kierowac (URSUS tez chyba widac to jak w jego str. bedziesz szla na pewno sie nie zgubisz, bo wyjdziesz gdzies na Turystyczna, albo gdzies indziej)
Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Tak tez mi sie wydawało, ze w GC ich nigdy nie widziałam. W sumie juz wole sie przejsc, bo jak zaczne dzwonic, to i tak zadna pani nie zrozumie pewnie o jakie perfumy mi chodzi, chyba ze bym przeliterowała
Kiedys przeliterowalam babcie w GC Yves Saint Laurent, bo jak mowilam tak jak sie czyta, to nie wiedziala, o co chodzi, skrotu YSL tez nie znala, przeliterowalam wiec, ale ona nie wiedziala, o co w ogole chodzi . [To bylo moze ze 2-3 lata temu, chcialam baby doll, wiec raczej nie jest to jakis "niszowy wymysl", ale coz...ignorancja tych pan powalajaca jest]. W Marionaud znowu jak kupowalam, to kobitce nie chcialo sie do mnie nawet podejsc, gadala z kims na gadu-gadu (jedna przy kasie), a druga lazila sobie za lada, a tylko ja bylam w sklepie, ale to jeszcze czasy z Krakowskiego M.
Eh, ciezko, ciezko, w tym naszym miescie o "wykwalifikowana kadre" w tej dziedzinie.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 11:39   #4082
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Ja zawsze telepałam taką świnkę, trząsłam, az wyleciała kasa z niej, czasami jakąs spinką do włosów sobiw pomagałam :P

A nie wiecie czy w LBN dostane te perfumy? I gdzie? bo nie chce mi sie na darmo lazic po perfumeriach

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7130

Zapytaj w sephorze
Stary 2007-09-19, 11:41   #4083
Smile_Smile
BAN stały

aerobik- nie wiem czy jeszcze istnieje to,ale pani Mariola w fitness klubie na Juranda byla najjj a chopdzilam juz na wiele innych aerobików. Jesli mieszkasz niedaleko-polecam (to gdzies jest za leklerkiem).

Dziewczyny, wiecie moze gdzie mozna fajnie zafarbowac wlosy (balejaż) i miec pewność ze nie bedzie sie wyglądało jak skunks??? Zawsze mialam z tym problem.....i boje sie isc do fryzjera na takie cos, zle doswiadczenia mam Bardzoo bede wdzieczna za namiar tudziez nazwe fryzjera.
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 11:52   #4084
Moii
Raczkowanie

GG do Moii

Lalya_lbn- dzieki wielkie czyli te laki kolo mostu zelaznego itp sa fajne na spacery tylko jeszcze jakbys mogla mi wytlumaczyc gdzie jest ten Ustron, bo jaks niekumata jestem...heh ja taka panikara jestem , bo jakby nie patrzec, Kalina to drechowszczyzna i kto wie co tam w okolicy po lakach lazi a wolalabym z takiego spaceru z zachowana cnota wrocic
Moii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 12:22   #4085
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

jeśli chodzi o ciuchlndy to parę razy była o tym mowa w wątku, wpisz sobie w Przeszukaj ten wątek i będzie
ja tyż do metoystow chodziłam i bardzo jestem zadowolonadużo się nauczyłam i w ogóle fajnie tam było wg mnie;D no i dotalam się na anglistyke (nie chodziłam na kurs przedmaturalny tylko z takiej normalnej nauki)

biorę udział w konkursie welli kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 13:18   #4086
201703061232
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wiecie moze gdzie mozna fajnie zafarbowac wlosy (balejaż) i miec pewność ze nie bedzie sie wyglądało jak skunks??? Zawsze mialam z tym problem.....i boje sie isc do fryzjera na takie cos, zle doswiadczenia mam Bardzoo bede wdzieczna za namiar tudziez nazwe fryzjera.
Ja wiem , co prawda nie farbowałam, tylko ciełam ale kolezanka u niej tak. Polecam fryzjerkę (imienia nie pamiętam, taka młoda brunetka) w trendach na głębokiej, doradzi, odradzi i zawsze zrobi ze mnie cudo
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 15:31   #4087
kamkam
Rozeznanie

Nie mam pojęcia...ale na pewno nie zaczynają iem 01.10 tylko później...może zadzwoń i się spytaj

Linguaton
ul. Toczyskiego 14
Lublin
tel. (081) 524-03-08

(szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie jest ta nowa siedziba, ja chodziłam jeszcze na Złotą, może mają teraz dwie)
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 17:50   #4088
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lee_monka Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o ciuchlndy to parę razy była o tym mowa w wątku, wpisz sobie w Przeszukaj ten wątek i będzie
ja tyż do metoystow chodziłam i bardzo jestem zadowolonadużo się nauczyłam i w ogóle fajnie tam było wg mnie;D no i dotalam się na anglistyke (nie chodziłam na kurs przedmaturalny tylko z takiej normalnej nauki)
Ooooo na której anglistyce jesteś?
Cytat:
Napisane przez kamkam Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia...ale na pewno nie zaczynają iem 01.10 tylko później...może zadzwoń i się spytaj

Linguaton
ul. Toczyskiego 14
Lublin
tel. (081) 524-03-08

(szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie jest ta nowa siedziba, ja chodziłam jeszcze na Złotą, może mają teraz dwie)
Toczyskiego to boczna Kraśnickiej. Jadąc od strony Racławickich tuż przed skrętem do Tesco skręca się w prawo.

www.linguaton.pl
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 18:02   #4089
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Kamienice na Starym Miescie, ale nie te nowe, "odpicowane", polecam wejsc do srodaka, do tych dalszych, w glebi... ja kiedys mialam okazje "zwiedzic" je troche, sa bardzo ciekawe i jeszcze bardziej przerazajace... ale chyba wszystkie zamieszkale :P
Cytat:
Oj, ja bym sie bala, zeby mieszkancy Ciebie nie powybijali, oni tam bardzo nie lubia "obcych", ostatni i pierszy raz bylam tam jakies 5 lat temu. To co zobaczylam (lepiej) zachowam dla siebie , ale ogolnie dosc ciekawe miejsca, ja bylam gl. w tych kamienicach na dole, za Podwalem.
Ja kiedyś weszłam do jednej z takich kamienic i przywitała mnie tabliczka z wizerunkiem psa i napisem mniej więcej w stylu: "Jeśli on cię nie zagryzie, to ja cię zabiję"...
Stary 2007-09-19, 18:07   #4090
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

Cytat:
Napisane przez gramma Pokaż wiadomość
Ooooo na której anglistyce jesteś?
na umcsowskiej pamiętasz, gadałyśmy na maturzystkowym że tam dwie jesteśmy
tylko Ty miałaś jezcze gdzieś tam indziej chyba próbować

Stary 2007-09-19, 18:12   #4091
dziedziczka
Raczkowanie

otworzyli nowy ciuchland w dawnym kinie wenus - ul.1-go maja, pl bychawski.
nie wiem z jakiej okazji, ale jest mnóstwo ciuchów naprawde fajnych i ... mnóstwo ludzi...

byłam dzisiaj, trzy bluzki kupiłam
dziedziczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 18:36   #4092
khem
Raczkowanie

Cytat:
A jest u nas w miescie jakas dobra szkola jezyka angielskiego??
Bo ja sie na tych studiach cofam z jezykiem .
Tak sobie mysle, ze przydaloby sie cos poduczyc, albo przynajmniej przypomniec to, co umialam jeszcze 2 lata temu...
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
Ja z czystym sumieniem polecam felberga (...)

Pod FELBERGIEM podpisuję się obiema rękami Wsumie (z przerwami) chodziłam tam ok 4 lat I tak najbardziej zależy to od prowadzącego i calej grupy.

Ps. Chyba na wizażu juz był sam wątek o angielskim(w tym w mieście Lublinie).

A co do szewca, to ja zawsze chodzę do tego na Lubartowskiej (obok sklepu z bielizną).

khem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 18:46   #4093
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Lalya_lbn- dzieki wielkie czyli te laki kolo mostu zelaznego itp sa fajne na spacery tylko jeszcze jakbys mogla mi wytlumaczyc gdzie jest ten Ustron, bo jaks niekumata jestem...heh ja taka panikara jestem , bo jakby nie patrzec, Kalina to drechowszczyzna i kto wie co tam w okolicy po lakach lazi a wolalabym z takiego spaceru z zachowana cnota wrocic
Ustronie .
To jest ulica na Ponikwodzie
Ja akurat mieszkam centralnie na przeciwko niej :P
Jak masz Koryznowej to boczna jest Wiejska (tam, gdzie na rogu jest piekarnia) i to bedzie 3 w prawo
He, he, ja w sumie na Kalinie (tej straej) to rzadko, rzadko bywam , a tu to raczej juz do Kaliny nie zaliczylabym tych rejonow .
Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Ja kiedyś weszłam do jednej z takich kamienic i przywitała mnie tabliczka z wizerunkiem psa i napisem mniej więcej w stylu: "Jeśli on cię nie zagryzie, to ja cię zabiję"...
O .
Cytat:
Napisane przez khem Pokaż wiadomość
Pod FELBERGIEM podpisuję się obiema rękami Wsumie (z przerwami) chodziłam tam ok 4 lat I tak najbardziej zależy to od prowadzącego i calej grupy.

Ps. Chyba na wizażu juz był sam wątek o angielskim(w tym w mieście Lublinie).

A co do szewca, to ja zawsze chodzę do tego na Lubartowskiej (obok sklepu z bielizną).

THX, przejrze Wizaz .

BTW, rajstopy veneziany sa tez w La Vantil w olimpie, nie ma jednak grubych, a w tym swiecie skapretek (?) w Olimpie sa grube czarne-takie bardzo grube, a inne to juz z mikrofibry i tylko Gatte maja (i jeszcze jakies mniej znane firmy chyba).

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Stary 2007-09-19, 18:50   #4094
Moii
Raczkowanie

GG do Moii

Layla_lbn- juz wszystko rozumiem, wracam do lbn w pazdzierniku i zasuwam podziwiac krzaki;P a ja wlasnie nie wiem, roznie ludziska gadaja- ta cala NIepodleglosci i okolice to Ponikwoda czy jeszcze Kalina?/ jak to jest??
Moii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 19:09   #4095
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Layla_lbn- juz wszystko rozumiem, wracam do lbn w pazdzierniku i zasuwam podziwiac krzaki;P a ja wlasnie nie wiem, roznie ludziska gadaja- ta cala NIepodleglosci i okolice to Ponikwoda czy jeszcze Kalina?/ jak to jest??
Niepodleglosci/Daszyna to jeszcze Kalina. W sumie za Ponikwode uznaje sie domki jednorodzinne za Kalina (prawa str. od Koryznowej), ale jest jeszcze tzw. stara Kalina-Kalinowszczyzna-tam to dopiero, na Niepodleglosci jeszcze w sumie jest OK .

Stary 2007-09-19, 19:21   #4096
khem
Raczkowanie

Cytat:
przejrze Wizaz
o ten wątek mi chodziłlo
Stary 2007-09-19, 19:55   #4097
sss87
Zadomowienie

Również mogę polecić Felberga Do innych nie uczęszczałam więc się nie wypowiem.

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:03   #4098
Mircalla
Rozeznanie

ja kupiłam sobie grube skarpetki takie do kolan w sklepie na Zielonej, na samym rogu Zielona-Świętoduska, z prawej strony jak się wchodzi w Zieloną, nie pamiętam nazwy sklepu. Nie wiem czy są rajstopy, ale warto zajrzeć moje zakolanówki są firmy Veneziana

- tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm.
- a miłość?
- miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm.
Mircalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:30   #4099
khem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mircalla Pokaż wiadomość
ja kupiłam sobie grube skarpetki takie do kolan w sklepie na Zielonej, na samym rogu Zielona-Świętoduska, z prawej strony jak się wchodzi w Zieloną, nie pamiętam nazwy sklepu. Nie wiem czy są rajstopy, ale warto zajrzeć moje zakolanówki są firmy Veneziana
Ten sklep to chyba Bardotka... Idąc ul. Świętoduską od deptaka... po lewej stronie jest salon ERY, potem ul. Zielona i sklep z bielizną (tj. Bardotka).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 21:55   #4100
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khem Pokaż wiadomość
Ten sklep to chyba Bardotka... Idąc ul. Świętoduską od deptaka... po lewej stronie jest salon ERY, potem ul. Zielona i sklep z bielizną (tj. Bardotka).
Plusa
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 22:02   #4101
gramma
Zadomowienie

Cytat:
na umcsowskiej pamiętasz, gadałyśmy na maturzystkowym że tam dwie jesteśmy
tylko Ty miałaś jezcze gdzieś tam indziej chyba próbować
Zastrzel mnie ale nie pamiętam W końcu wylądowałam na stałe na UMCSie. Być może mijamy się na korytarzach
Stary 2007-09-19, 22:08   #4102
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

hyhy, ale to świat mały ale to dopiero zaczniemy się mijać, bo od października start a Ty już jesteś na niej czy tez bedziesz dopiero zaczynać?)

Stary 2007-09-19, 23:31   #4103
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
hyhy, ale to świat mały ale to dopiero zaczniemy się mijać, bo od października start a Ty już jesteś na niej czy tez bedziesz dopiero zaczynać?)

O a koleżanka na jaki kierunek Bo ja od października też umcs
Stary 2007-09-20, 06:52   #4104
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zbecka Pokaż wiadomość
Ja wiem , co prawda nie farbowałam, tylko ciełam ale kolezanka u niej tak. Polecam fryzjerkę (imienia nie pamiętam, taka młoda brunetka) w trendach na głębokiej, doradzi, odradzi i zawsze zrobi ze mnie cudo

Masz na mysli Magde z trendy ? Ja moge jeszce polecic Pania Asie z salonu nad telepizza,na glebokiej.
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 07:02   #4105
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Już się 3 lata męczę

Edytowane przez gramma
Czas edycji: 2007-09-20 o 22:15 Powód: literówka
Stary 2007-09-20, 07:43   #4106
KissMeBejbe
Przyczajenie

GG do KissMeBejbe
Exclamation Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

wszystko jesto nowe !! chętnie sprzedam lub się wymienie !
- tusz do rzes fuul sped czarny 17.9
- tusz do rzes color trend czarny 9.9
- balsam limetka i passiflora 9.9
- plyn do kapieli soczysty arubz 9.9
- plyn do kapieli brzoskwinka 9.9.
- zel pod przysznic taki rozowy 6.9
- mgielka be kissable 14.9
- mgielka be sensual 14.9
- mleczko do demakijazu 11.9
- spray do ciala pomagajacy opalniu 14.9
- zel pod prysznic z peelingiem do opalania -14.9
- krem pod oczy 9.9
- szampon limetka 5.9
- balsam do ciala z lini spa 17.9
- krem do rak z gliceryna 5.9
- sszczoteczka do rzes 11.9
- preparat do naskorkow 13.9
- krem na noc 18.9
- krem na dzien 18.9
- balsam do ust wanilia i mleczko sojowe 4.9
- balsam z oliwka na noc z serii spa 17.9
- lakier naklejany red to go 10.9
- krem antycelulitowy 39.9
- peeling z ekstraktem z granatu 17.9

- i odzywka push up do wlosow 9.9
KissMeBejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 08:23   #4107
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Sprzedaż na wizażu zabroniona jest regulaminem.
Wymiany proszę realizować na targowiskach.

Stary 2007-09-20, 15:37   #4108
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Napaliłam się na ten olejek:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-prysznic.html ale nigdzie nie mogę go dostać. Przeszukałam już setki sklepów Może mi pomożecie;>
Stary 2007-09-20, 15:56   #4109
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-prysznic.html ale nigdzie nie mogę go dostać. Przeszukałam już setki sklepów Może mi pomożecie;>
Aaaaaaa!! tez go chce!!!
A najlepiej wszystkie 3!! Musza swietnie pachniec.

Stary 2007-09-20, 16:14   #4110
khem
Raczkowanie

Cytat:
Jak znajdziesz, to daj cynk

Swoją drogą, też będę się za tym rozglądać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości