|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
hej kobiety, a mi sa potrzebne takie rzeczy:
gdzie sa kosmetyki vipery?? najlpeiej w palecie calej, nie pojedynczo, ze w jednym sklepie pomadka, a w drugim cienie, -gdzie jest antykwariat z podrecznikami?? o to juz 2gi raz pytam;P -jaka szkole hiszpanskiego polecacie?? mysle nad empikiem ale nie wiem czy nie ma lepszej -ile kosztuje w taniej aptece iwostin krem na naczynka?? -i gdzie mozna tanio kupic skrzypowite?? uuuuf nazbieralo sie tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Raczkowanie
|
domyslam sie ze w aptece, raczej w np. obuwniczym jej nie szukam, tylko w ktorej tanio??
aaa i jeszcze cos: a lbn studiuje i musze isc do ginekologa, to co mam zrobic?? gdzies sie rejestrowac czy nie trzeba?? jakie dokumenty i czy tylko w studenckiej przychodni moge? pomozcie bo kompletnie nie wiem jak to zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do ginekologa możesz iść gdzie chcesz (jeśli ma podpisaną umowę z NFZ-nic nie płacisz), lub prywatnie, nie koniecznie do akademickiej. Tylko musisz mieć przy sobie książeczkę zdrowia (studencką/rodzinną). Co do gin. jeszcze to podawałyśmy w tym wątku dobrych... ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Raczkowanie
|
layla, gramma dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
to ja znow mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już kiedyś w tym nawet wątku pisałam o tym sklepie, bo znalazłam tu swoją wypowiedz: Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Wtajemniczenie
|
omatko ten sklep serio tam jeszcze jest?? z takim jakimś nosorożcem niebieskim czy coś??? jak zaczynalam studia to tam dżinsy kupowalam a to naprawdę strasznie dawno temu bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Ja tak trochę z innej beczki
CZY MOŻE KTOŚ BYŁ DZIŚ NA UL. PEOWIAKÓW (między 14-18.30) I PRZYPADKIEM WIDZIAŁ JAK KTOŚ SIE WŁAMAŁ DO SAMOCHODU (polonez caro, ciemn-zielony metalik)? Wiem że to raczej mało prawdopodobne żeby ktoś tam był, ale pytam, może akurat. Został mi dziś okradziony samochód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Rozeznanie
|
O rany, strasznie współczuję....wiem, że to zazwyczaj nic nie daje, ale byłaś na policji? Komisariat jest w zasadzie o rzut beretem...w takich miejscach też niestety kradną...mojego kolegę okradli na placu pod Zamkiem, a dwójka panów "ja czytam-ty piszesz" od czasu do czasu się tamtędy przechadzała...zapewne przymykając oko czy może nawet wiedząc o niektórych starych włamywaczach:/
Wiem, że to w tej chwili Ci nie pomoże, ale proszę...nigdy nie zostawiaj bagażu w samochodzie, na widoku...choćby to był tylko worek brudnej bielizny...dla potencjalnego włamywacza to zawsze może być cenny łup... Jeśli znajdziesz chwilę, idź jutro na policję, chyba że już byłaś...może choć radio odzyskasz, czasem robią najścia na różne speluny i przypadkiem potrafią to i owo znaleźć.... Może spytaj na student.pl - może tam ktoś coś widział...na innych studenckich forach też...była ładna pogoda, dużo osób pewnie poszło na spacer, wątpię, zeby ktoś widział sam moment włamania, ale jak była np stłuczona szyba, to przynajmniej pozwoli przybliżyć godzinę..czasem takie szczegóły potrafią ułożyć się w całkiem zgrabną i sensowną całość... Bardzo wspólczuję, trzymaj się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Na policji byłam od razu jak zobaczyłam otwarty samochód. Wiem że nie powinnam zostawiać nic na siedzeniu ale się spieszyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
BAN stały
|
layla_lbn, a czy nie wiesz czy są tam takie spodnie jakich ja szukam ;dd? tzn, takie rurki chyba, przy ciele, o niskim stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi gdzie są fajne lumpeksy w Lublinie ?
![]() takie z całkiem nową odziezą of course ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
gdzie mogę kupić kosmetyki do makijażu eveline? chodzi mi o szeroki wybór,ponieważ wiem ze np. w naturze jest tylko trochę produktów tej firmy. z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
jaka fajna silownie polecacie? najlepiej w Srodmiesciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Rozeznanie
|
Jeśli znacie jakieś fajne także poza Śródmieściem, nie zostawiajcie tego tylko dla siebie ![]() W Leclercu na Zana otworzono/się otworzy niedługo jakieś ciekaiwe wyglądające studio fitnessu i urody...o i mają tam też robić peeling kawitacyjny, btw, któraś z Was była już kiedyś na czymś takim? I może polecić jakś dobry gabinet/kosmetyczkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.student.lublin.pl/index1....kid=17&id=5044 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
na Świętoduskiej ?
hmm wiem że jest fajny na Wolskiej w Championie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Rozeznanie
|
Hej o ten krem siarkowy to ja pytałam, ale kupiłam go już na zamówienie w aptece. Ale dzięki, że ktoś pamiętał
![]() A teraz mam takie pytanie. Gdzie w Lublinie są sklepy z dobrymi firmowymi męskimi zegarkami? Wiem, że w Leclercu na Zana, bo tam już byłam. Ale gdzie jeszcze???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdzie jeszcze sklep z męskimi firmowymi zegarkami??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
a na krakowskim koło empiku (?) chyba cos jest... no i może w olimpie, ale tam to chyba Swatch.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: widziałam chyba też na narutowicza u zegarmistrza, ale mały wybór... a o i w GC są na parterze przy bocznym wejściu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.