Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-29, 18:56   #211
m0n!k@
Zadomowienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

Chamelieu wypatrzylam na watku "co sobie ostatnio kupilyscie?" ze sprawilas sobie odzywke do rzes pierre rene przyznaj sie, gdzies ja znalazla bo jak na razie jedyna odzywka do rzes ktora widzialam to sensique, nie bardzo mi odpowiada....
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:09   #212
chamelieu
Zadomowienie

GG do chamelieu

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
Chamelieu wypatrzylam na watku "co sobie ostatnio kupilyscie?" ze sprawilas sobie odzywke do rzes pierre rene przyznaj sie, gdzies ja znalazla bo jak na razie jedyna odzywka do rzes ktora widzialam to sensique, nie bardzo mi odpowiada....
A no właśnie na tym stoisku kosmetycznym
chamelieu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:15   #213
uskow
Zadomowienie

O kurcze! ale numer!!! To ja ostatnio jak wydziwiałam w aptece to pani też na mnie dziwnie patrzyła a jak jeszcze oznajmiłam, że sobie serum będę robić to rozmawiała ze mną jak z ufoludkiem

uskow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:22   #214
agateczka
BAN stały

hej lublinianki, nie wiecie przypadkiem czy dostane gdzies podklad Lumene w sprayu?? wiem ze sa kosmetyki Lumene w Galerii i w Szyku (tzn kiedys tam je widzialam ale nie wiem jak teraz) a moze widzialyscie konkretnie ten podklad?
agateczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:30   #215
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chamelieu
A no właśnie na tym stoisku kosmetycznym
"tym stoisku" tzn w bramie?? chyba sie tam wybiore
dzieki
Agateczka - wydaje mi sie (ale nie jestem pewna) ze kosmatyki Lumene sa w drogeriach natura (albo mi sie tylko tak wydaje ), moze tam sprawdz?
Stary 2006-06-29, 19:42   #216
agateczka
BAN stały

no tak, tylko teraz pustki na polkach lumene bo jakas wyprzedaz i myslalam ze ktos widzial ostatnio gdzies ten podklad bo nie jestem z lublina i nie wiem czy jechac tam czy nie
agateczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:55   #217
chamelieu
Zadomowienie

GG do chamelieu

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
"tym stoisku" tzn w bramie?? chyba sie tam wybiore
dzieki
Agateczka - wydaje mi sie (ale nie jestem pewna) ze kosmatyki Lumene sa w drogeriach natura (albo mi sie tylko tak wydaje ), moze tam sprawdz?
W bramie

Jesli chodzi o podkład w sprayu to jest chyba już wogóle wycofany. Jakiś czas temu byłu duże wyprzedaże Lumene, m.in tych podkładów, dzisiaj zreszta byłam w Naturze na Świętoduskiej i nie widziałam. Chyba nawet widziałam na Wizażystce informację o wycofywaniu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-30, 06:02   #218
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chamelieu
Byłam dzisiaj w "Bramie" na stoisku kosmetycznym i przy okazji zakupów spytałam o puder rozświetlający Hean. Nie ma tam Za to dziewczyna mnie zapytała czy przypadkiem nie jestem z Wizażu Czy to była może któraś z was?
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 14:00   #219
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny, byłam w Sephorze. Uskow, kupiłam Ci tę paletkę najjaśniejszą tak jak prosiłaś. Cena się nie zmieniła - 32 zł. Na wszelki wypadek wzięłam paragon. Napiszę Ci PW.
Wskazówko, te perfumy były w sephorze, ale niestety nie w takiej pojemności jak chciałaś.. Próbek też niestety nie mają.
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 16:04   #220
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek
Dziewczyny, byłam w Sephorze. Uskow, kupiłam Ci tę paletkę najjaśniejszą tak jak prosiłaś. Cena się nie zmieniła - 32 zł. Na wszelki wypadek wzięłam paragon. Napiszę Ci PW.
Wskazówko, te perfumy były w sephorze, ale niestety nie w takiej pojemności jak chciałaś.. Próbek też niestety nie mają.
a w jakiej były i ile kosztowały?
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 16:22   #221
Wojtusia
Zakorzenienie

To ja jeszcze podam informacje, co sie może przydadzą.
Otóż:

-Dermacol można też kupić w sklepiku kosmetycznym na dworcu PKS przy Tysiąclecia

-Kosmetyki Lumene w Drogerii Natura na Świętoduskiej

- Perfumeria, nowo przeze mnie odkryta (nie wiem jakim cudem do tej pory jej nie widziałam) jest w Leclercu przy Zana.

Natomiast poszukuję gdzie można nabyć kosmetyki Bell, chodzi mi głównie o błyszczyki do ust, bo bardzo je lubię, a w LBN nie wiem gdzie można dostać takie.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-30, 16:25   #222
froggie
Zakorzenienie

błyszki bell widziałam też w Leclercu na Zana w nowej galerii, na dole jest kosmetyczny
Stary 2006-06-30, 16:33   #223
gramma
Zadomowienie

To znowu ja
Nie wiecie gdzie w Lbn dostanę takie koraliki? Potrzebne mi dosłownie kilka sztuk i bez sensu jest zamawiać na Allegro, bo przesyłka wyjdzie 6x drożej niż same koraliki. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek namiary. W pasmanteriach w Tesco i Leclercu patrzyłam. Nie posiadają nic takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 112095255.jpg (36,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 112661087.jpg (26,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 113188854.jpg (24,0 KB, 4 załadowań)
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 18:08   #224
wunia83
Zadomowienie

Gramma: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...67#post2196767

Wojtusia: jak dla mnie ta perfumeria Urody w Leclercu to taka sobie - mają niepełny asortyment, poza tym sprzedawczynie nie bardzo znają się na zapachach - dziewczyny z wizażowych Perfum wiedzą więcej niż one Wprawdzie dawno nie zaopatrywałam się w perfumki w Lbn (od czego jest Allegro ), ale o wiele lepiej obsługiwana byłam w INA Center albo też w Urodzie, tylko tej na Chopina
Stary 2006-06-30, 18:55   #225
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie
błyszki bell widziałam też w Leclercu na Zana w nowej galerii, na dole jest kosmetyczny
Dzięki, rozejrze się tam

Cytat:
jak dla mnie ta perfumeria Urody w Leclercu to taka sobie - mają niepełny asortyment, poza tym sprzedawczynie nie bardzo znają się na zapachach - dziewczyny z wizażowych Perfum wiedzą więcej niż one Wprawdzie dawno nie zaopatrywałam się w perfumki w Lbn (od czego jest Allegro ), ale o wiele lepiej obsługiwana byłam w INA Center albo też w Urodzie, tylko tej na Chopina
A gdzie ta INA Center jest?
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 19:14   #226
chamelieu
Zadomowienie

GG do chamelieu

Jeśli chodzi o perfumy w Lublinie to polecam sprzedawcę z Allegro phu_bartex. Gość jest z właśnie z Lublina, ma różne zapachy dużo taniej niż w perfumeriach no i do tego orginalne Można się umówic na odbiór osobisty, ja w ten sposób kupiłam jak na razie jedna flaszkę, ale czaję się na kolejne

Kolejne pytanie z mojej strony: gdzie dostanę bezszwowe staniki sportowe Key, Atlantic lub innych firm? Przechodziłam wczoraj pół dnia i wszędzie są byly zwykłe z miseczkami, tylko w GC widziałam kilka na stosku z bielizną a poza tym ni mo
Stary 2006-06-30, 19:45   #227
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chamelieu
(...)Kolejne pytanie z mojej strony: gdzie dostanę bezszwowe staniki sportowe Key, Atlantic lub innych firm? Przechodziłam wczoraj pół dnia i wszędzie są byly zwykłe z miseczkami, tylko w GC widziałam kilka na stosku z bielizną a poza tym ni mo
staniki bezszwowe jak i inna bieliznę atlantica kupisz w olimpie, na I piętrze jest sklep atlantica mają szeroki wybór A sklep key hmmm ... nie pamiętam gdzie jest
EDIT: bezszwowe staniki sportowe czasami są w leclercu. Ostatnio promocja była na bieliznę bezszfową (widziałam tam majtki ) więc możesz się rozejrzeć być może i są staniki, bynajmniej kiedyś je tam widziałam, jak nie ma tam w tych takich kratkach (nie wiem jak nazwać te pojemniki, co setki gaci tam leży) to może wiszą na wieszaczkach z bielizną
Stary 2006-06-30, 20:07   #228
chamelieu
Zadomowienie

GG do chamelieu

Dzięki
Stary 2006-07-01, 13:01   #229
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia
A gdzie ta INA Center jest?
INA Center nazywa się teraz Marionnaud jak doinformowała mnie mama I jest na Krakowskim Przedmieściu, na deptaku.
Stary 2006-07-01, 13:29   #230
sss87
Zadomowienie

hej dziewczynki
może podzielimy się ze sobą informacjami gdzie najczęściej kupujemy biżuterię (chodzi mi gł. o sztuczną)? może znacie jakieś małe i większe sklepiki z fajną biżuterią w racjonalnych cenach?
od niedawna mam przekłute uszy i dlatego nie znam jeszcze wielu miejsc ale fajne kolczyki sa w astorii, w Pałacu Parysów i czasem na różnych straganikach a gdzie Wy najczęściej kupujecie?
sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 13:53   #231
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

oj suuper wątek! to na początek
jeśli chodzi o poszukiwanie jakichś kosmetyków, to reż radzę sprawdzić ten kiosk na Armii Krajowej nad przystankiem, bo mają bardzo dużo rzeczy, ale że Dermacol A mam pomysła jeszcze takiego, aby popisać gdzie są wasez ulubione lumpki, jeśli takowe preferujecie
pozdrawiam wszytskie lublinianki & lublinianeczki
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 14:49   #232
cheer
Zakorzenienie

Dermacol jednak jest i to w wielu miejscach, ale niewybaczalne jest mówić, że "go już nie produkują" - to właśnie usłyszała moja koleżanka...
Stary 2006-07-01, 15:51   #233
uskow
Zadomowienie

Dziewczyny a była któraś z was w tej słynnej taniej aptece na narutowicza do której są takie kosmiczne kolejki?? Bo ja jeszcze niestety nie byłam. Nie wiecie jak tam stoja ceny kosmetyków aptecznych ??

uskow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 15:53   #234
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

Cytat:
Napisane przez sss87
...gdzie najczęściej kupujemy biżuterię
ja na przykład prawie zawsze znajduję coś fajnego w sklepie "ele" w Tesco, jest trochę tandetnych rzeczy, ale dużo fajnych też/gł. kolczyki na myśli mam/
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 17:03   #235
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lee_monka
ja na przykład prawie zawsze znajduję coś fajnego w sklepie "ele" w Tesco, jest trochę tandetnych rzeczy, ale dużo fajnych też/gł. kolczyki na myśli mam/
to prawda nie wiem jak mogłam o tym zapomnieć mają świetną biżuterie i ceny znośne
sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 17:09   #236
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

na chopina blisko piłsudskiego już (przy skrzyżowaniu prawie) jest fajny sklepik z biżuterią sztuczną i całkiem niedrogo.
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 17:23   #237
m0n!k@
Zadomowienie

Ktoras pytala o kosmetyki bell... coz wydaje mi sie, ze sa na ul. Kunickiego w sklepie Joanna (tzn. kiedys tam byly na 100%) to taki maly sklep, po prawej stronie, jadac od strony miasta, kawalek przed stokrotka... na wystawie zawsze sa jakies ciuszki (aczkolwiek ciuszkow tych nie polecam, a nawet chyba odradzam...)
Stary 2006-07-01, 19:32   #238
anescs
Przyczajenie

sss87 sztuczna biżuteria jest na wszytich targach i to w raczej racjonalnych cenach... moja mama ma stoisko na jednym z targowisk i jedna typa kupila w galerii centrum kolczyki za prawie 30 zł a u nas takie same za 7
Stary 2006-07-01, 20:22   #239
Ally83
Zakorzenienie

Dziewczyny, a gdzie kupię meteorytki Pierre Rene???

Cytat:
Napisane przez sss87
hej dziewczynki
może podzielimy się ze sobą informacjami gdzie najczęściej kupujemy biżuterię (chodzi mi gł. o sztuczną)? może znacie jakieś małe i większe sklepiki z fajną biżuterią w racjonalnych cenach?
od niedawna mam przekłute uszy i dlatego nie znam jeszcze wielu miejsc ale fajne kolczyki sa w astorii, w Pałacu Parysów i czasem na różnych straganikach a gdzie Wy najczęściej kupujecie?
Ja polecam 2 sklepy na Chopina, w stronę Narutowicza, zaraz za skrzyżowaniem z Konopnicką , w jednym sprzedaje pan nie do końca mówiący po polsku chyba , jest tam nie tlyko biżuteria, chyba też jakieś filiżanki widziłam? Drugi zaraz dalej, tlyko z biżu.
W podobnym stylu biżu kupisz w Świecie Upominków na Narutowicza.
Polecam też w/w już stoisko kosmetyczne w sklepie "Brama" na deptaku, też można tam kupić kolczyki
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 21:21   #240
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uskow
Dziewczyny a była któraś z was w tej słynnej taniej aptece na narutowicza do której są takie kosmiczne kolejki?? Bo ja jeszcze niestety nie byłam. Nie wiecie jak tam stoja ceny kosmetyków aptecznych ??
ja tam chodzę jeśli jestem w lublinie nie wiem jak ceny kosmetyków ale leki są dużo tańsze. P.S. stałam tam wczoraj 35 min w kolejce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości