![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Troche perwersji....
Witam!!!!.
Jaki lubicie seks????. Delikatny,ostry????. Czy Wasi mezczyzni w trakcie seksu mowia do Was????. Jesli tak to jak????. JA musze przyznac ze lubie sie kochac spokojnie,ale czasami lubie ostry seks. Jak reagujecie na teksty swoich Panow typu:'zerznac Cie' ,czy moja dziweczko..... Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Troche perwersji....
Z moim ukochanym lubimy spokojnie zaczynac, a im dalej jestesmy, tym wolimy ostry seks. W czasie zblizenia, kiedy kochamy sie delikatnie, czesto ze soba rozmawiamy, chociaz...czasem trudno zebrac mysli, jak sie czuje przenikajaca rokosz...
A na slowa "zerzne cie" czy "dziweczko" w naszym lozeczku nie ma miejsca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm...
czy mi się wydaje czy jest już podobny wątek?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
taaaaa my za kJoskiem lobimy ostry seks
![]() ![]() jak facet Ciem ciongnie za flosy podczas lodzia, i wyzywa. albo jak pszyfali w tylek gdy od tylu, mmmmmmmm poezja ![]() błędy zamierzone ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja przeczytałam trochę perswazji
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
my mamy takie gumowe, dmuchane młotki i nimi się walimy
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja lubię ostro, mocno i długo
jak seks jest cichy i delikatny to jest nudny ![]() i lubię gdy facet mnie wyzywa w czasie seksu, ale nie wyobrazam sobie rozmow w czasie seksu... równie dobrze można wączyć serial i zerkać w trakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To zalezy od dnia, nastroju, poczucia humoru w dany dzien... czasem lubie delikatnie, zazwyczaj jednak wole ostrzej..ale bez przesady... odzywki w stylu "moja dziweczko" ,"zerżne cie"i tym podobne odpadaja...
Zazwyczaj słysze, ze bardzo mnie kocha, ze tesknił z moim cialem, za mna.. ze jestem cudowna itd..
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niechcialabym zeby moj facet w łóżku mowil do mnie zerżne Cie dziwko;/ jakos wywołuje to u mnie mieszane uczucia i nie smak;/ ale jak ktos lubi to czemu nie
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja tam wolę delikatność i romantyczność- może to staromodne, ale taka po prostu jestem
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja lubię jak mój partner kombinuje jak mnie zadowolić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wyrwany na fotce dzieku programowi za 5 zeta? ![]() to jeden z tych co masz teraz na peczki dzieki rankingowi? ![]() co do perwersji - uoj my sie za kioskiem duzo naumialy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Moj chłopak lubi ostro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Wszystko zależy od dnia. Czasami chcemy wolno, spokojnie i romantycznie, czasami chcemy ostro. I klaps w pupę(*) i ostre słowo tez czasami może się znaleźć, ona lubi czuć, że mam nad nią kontrolę(**). Po siedmiu latach związku można sobie pozwolić na dużo, bo mamy do siebie większe zaufanie i znamy się doskonale.
(*)Niezbyt mocny oczywiście (**)Żadne BDSM ani inne tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja lubie czuly, delikatny sex, ale mam dni, ze chce, aby mnie porzadnie wyrżnieto (za przeproszeniem), generalnie zalezy to od humoru i ochoty....
za to uwielbiam czuc podniecenia partnera, objawiajace sie odglosami typu "ouu bejbiii" (moj TZ jest Belgiem i rozmawiamy po ang, stad to bejbe)"mmmmmm" "uhhhhhhh" ![]() do tego kocham patrzec na jego twarz jak dochodzi, kocham czuc jego perwersje itp, w ogole naleze do takich 'malych zboczencow' i podniecam sie przeogromnie, widzac, iz ktos czerpie przyjemnosc dzieki mnie ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jak mówi, to mnie absolutnie rozwala.
I nie mogą to być żadne wyzwiska, ani żadne przesłodzone paskudztwa. Niektórzy potrafią ![]() A generalnie to wszystko dozwolone, dopóki nam się obojgu podoba. Dosłownie wszystko ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie za bardzo nam wychodzi spokojny seksik
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Nie... Żadnego ostrego seksu. Ja lubię jak jest romantycznie, czule, przyjemnie i tak to może być przez całą noc bez przerwy. Podczas wyszystkich "ostrerzejszych" zabaw natychmiast czuję ból, więc je sobie z TŻ musicliśmy darować. Ale jakoś zupelnie nam to nie przeszkadza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Witam.
Jestem właścicielem i autorem bloga o adresie wsypialniipoza.blox.pl. Od wczoraj zanotowałem sporo wejść z tego serwisu, postanowiłem się więc zapoznać z powodem popularności bloga na forum. Niestety, ku mojemu zdziwieniu okazało się, że zawdzięczam to pewnej osobie o nicku "wsypialniipoza". Niezbyt rozumiem, jaki jest cel w kradzieży mojego nicka i podpisywania się adresem mojego bloga... Oznajmiam, że nie mam nic wspólnego z osobą podpisującą się "wsypialniipoza", bardzo proszę administratorów o usunięcie/zablokowanie w/w konta. Jeśli ktoś otrzymał od tej osoby jakiekolwiek informacje, proszę ich nie łączyć z moją osobą, ani prowadzonym przeze mnie blogiem. Z poważaniem, Autor PS: Przepraszam, jeśłi czytasz tę wiadomość po raz wtóry. Umieszczam ją we wszystkich wątkach, w których oszust brał udział. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Ja też lubię na ostro. Najczęściej zaczynamy powoli i lekko, a później ostrzej. Mi też teksty "róznego typu" nie ubliżają, wprost przeciwnie - dodatkowo mnie nakręcają. Ale tez nie zawsze, czasme po prostu nie mam ochoty na takie słownictwo. Klapsy w pupę owszem jestem jak najbardziej za! Kiedyś jeszcze próbowaliśmy trochę bdsm, mam obroże z zapięciem i kajdanki, ale jakoś za bardzo mi sie taka zabawa już nie podoba. Chyba wyrosłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja. Czasem chciałabym, żeby mówił jakieś wyzdane słówka w łóżku. Lecz kojarzy mnie się to ze zwierzęcą naturą seksu. Mam jakieś uprzedzenia. W sumie, to nie w jego stylu. Często kochamy się ostro, ale nie ma ciągnięć za włosy i wyzywanie od dziwek, itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Teksty o rżnięciu, pieprzeniu itp wyuzdane niegrzeczne slowa, ciagniecie za włosy, gryzienie - jasne, byle nie przesadzić. "Dziweczka" mi sie nie bardzo podoba, ale dziwka sama się raz nazwałam. Tylko co ja o sobie mogę, to niekoniecznie inni
![]() Ostry seks tak, namietny też, delikatny niezbyt, bo wydaje mi się długi i nudny, taki jakby był za szybą. Lubię, kiedy np dostaję w łóżku długa szczegółową liste tego, co we mnie uwielbia. Uwielbiam wszelkie urozmaicenia, odgrywanie ról, ale zeby to cieszyło, bawiło naprawdę to trzeba być mega wyluzowanym, podchodzić z dystansem do siebie i życia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Lubie czasami. Wyzwisk nie, ale lubie kiedy mowimy do siebiie z takim wielkim pozadaniem. Ciaganie za wlosy, drapanie...;-)
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
My z TZ tez lubimy na poczatku spokojnie a pozniej ostro
I do tego caly czas mam w glowie osttanio sytuacje gdy powiedzialam mu zeby mnie pieprzyl (nie wiem skad to wytrzasnelam), jemu to sie bardzo spodobalo i teraz mnie pyta albo co ma robic? albo czy ma mnie pieprzyc ![]() ![]() a klapsy.. uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie jak zaczynamy czule, powolutku...z czasem gdy sex nabiera namietnosci przechodzimy w szybsze tempo... jest ostrzej.. mmm kocham to...
Raczej ze soba w trakcie nie rozmawiamy,bo nie ma jak mysli zebrac ![]() Wulgaryzmy w naszym lozku nie wystepuja ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Blondi_Krk , hm, klapsy. U nas ostatnio zawitały klapsy. I mi tak dziwnie jest
![]() Tez uwielbiam, gdy dochodzi. Czuję wtedy takie zadowolenie z siebie, że daję mu tyle przyjemności. No, chyba że udaje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ale nie taki zwykly klaps i juz tylko pozniej tak fajnie pupe zaciska i to jest najwieksza przyjemnoscia, a z moim wyprobowalismy nowa pozycje i zaczal pojekiwac troche to jest dopiero radosc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ah, jaka to pozycja
![]() Czemuż jestem chora i nie mogę nigdzie iść ;/ . Wrrr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Moj TZ lezy na pleckach ja na nim ale tylem tak ze mozemy sie calowac on moze dotykac i jest wspaniale
![]() Oj TAK mam to samo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.