|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SEPHORA - 2 w cenie 1 - szukam "drugiej połówki"
Ale kupiłas co chciałaś? Jutro się wybieram, a nie jestem w nastroju na żadne "przepychanki" z nimi.
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, to chyba nie do konca tak z tymi dwoma identycznymi produktami. Ja od jakiegos czasu mialam zamiar sobie kupic pedzle, poszlam wczoraj do sephory i wypytalam pania czy te pedzle musza byc identyczne, czy moze musza byc tylko w tej samej cenie. Pani powiedziala, ze musi to byc produkt z tej samej serii ale niekoniecznie identyczny. W zwiazku z tym kupilam:
pedzel do pudru brazujacego pedzel do rozu ukosny (oba za 39 zl) aplikator do cieni grzebyk do rzes i brwi (oba za 9 zl) pedzelek wysuwany do ust pedzelek do brwi (oba za 12 zl) Za wszystko zaplacilam 60 zl. Podejrzewam, ze w przypadku kolorowki to jest np 2 szminki, np jedna rozowa a druga czerwona, itp. Aha, kupowalam w sephorze w Reducie (Warszawa). |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
ale to jest oczywiste, wtedy tyle osób by nie kupowało gdyby miało brac dwie identyczne czerwone pomadki
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam dzisiaj w krakowskiej Sephorze w Geancie (gdyby ktoś się tam wybierał) i jedna pani powiedziała, że nie trzeba smsa, ale druga przy kasie chciała smsa, to uświadomiłam, że nic w smsie nie było napisane i spoko
![]() Dzisiaj zrobiłam zakupy prezentowe, tym razem nic dla siebie ![]() Ale widziałam tę paletkę Glam is black na zywo i ona jest cudna ![]() Natomiast dobrze wiedzieć, że pędzle mogą być rózne - może się skuszę na pędzel do różu, ale sama nie wiem. |
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Ale z tymi pedzlami takie oczywiste nie bylo. Ja mialam watpliwosci i nawet chcialam szukac osob do pary do pedzli do pudru brazujacego i do rozu.
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy jak dokladnie brzmiała treść smsa - czy to było tak jak kiedyś, dwa produkty tego samego rodzaju rózniące sie odcieniami czy tak jak ostatnio - placisz za droższy, tańszy masz gratis (lub tego samego rodzaju masz gratis)
|
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w Sephorze, nakupiłam pędzli.
Chcieli ode mnie sms, udawalam przez chwilę, że go szukam na komórce (bo pani wcześniej powtórzyła mi 3 razy: promocja TYLKO dla tych, którzy dostali sms), potem powiedziałam: oj przykro mi, musiałam go już skasować Pan był miły i powiedział, ze jednakpowiinam była go zachować, ale co tam. Kupiłam to co chciałam.
|
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Ale tresc brzmiala "kup 2 takie same produkty marki sephora i zaplac rownowartosc 1". Jest napisane, ze takie same. Pedzel do pudru brazujacego i pedzel do rozu to nie te same pedzle, a jednak da sie kupic w cenie jednego. Wg mnie warto wiedziec.
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam w Sephorze w Sosnowcu w Auchan - pani powiedziała,że to muszą być produkty jakby z tej samej lini - tzn. np. te same cienie ale mogą być różne kolory ( nie umiała tego inaczej określić, chyba jakaś nowa ), a poza tym mówiła, że trzeba mieć smska. W razie potrzeby, jakby któraś z Was potrzebowała sms'ka to mam pomysł
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Marusia, ale na Fekkai jest promocja, że jak kupujesz dwa produkty to płacisz tylko złotówkę za ten drugi. Czyli np za odżywkę (140) i szampon (80) zapłacisz 140
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze, przecież nawet dostałam sms'ka.. I nawet o nim pisałam.. Nieźle teraz muszę wyglądać Tak sie napaliłam na zakupki w Sephorze (jak tylko jutro dostanę wypłatę), że wszystko mi sie w główce miesza.. Chyba w ogóle mam za dużo na mojej rozczochranej.. Ale namotałam.. ale mi wstyd!
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Marusia spoko
A napalenie na zakupy doskonale rozumiem
|
|
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
a co ja mam zrobic, mam karte klienta a żadnych SMSów i maili nie dostaje
|
|
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
No więc dziś w Galerii Krakowskiej jednask chcieli smsa
![]() Trochę mnie poniosło, napyskowałam, że w tej promocji nie pisali o zachowaniu smsa (jak w poprzedniej) i się udało kupilam tylko cień mono brzoskwiniowy (perła nr 09)- niestety żaden z "chromów" nie spodobał mi się na tyle. i w ogóle tak kiepskiego oświetlenia to nie ma chyba żadna Sephora w Krakowie
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze ja się wypowiem
w Sephorze obok mnie Pani powiedziała, że bez smsa mi nie sprzeda
|
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) czyli takie lila, które w rzeczywistości opalizuje taką turkusowo-zielonkawą poswiatą Cytat:
|
||
|
|
|
|
#323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szok!Kiedy ja byłam w Galerii Krakowskiej sprzedawczyni wręcz namawiała do skorzystania z promocji. Nie wiem o co im wszystkim chodzi puknijsie.gif. Przydałoby się wystosować maila do Sephory z "dyskretną" prośbą o ujednolicenie reguł przy najbliższych promocjach. |
|
|
|
|
|
#324 |
|
Rozeznanie
|
Moja siostra była dziś zrobić zakupy dla mnie i siebie w Sephorze, ale Pani jej powiedziała, że bez okazania smsa nie sprzeda jej w tej promocji, podobno kartka wisi, że należy okazać smsa, powiedziala, że już nigdy tam nie pójdzie! Sephora- Gdańsk Głowny :-(
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze, ze nie poszłam do galerii krakowskiej skoro tam takie problemy robią
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
u mnie (Poznań - Sephora w King Cross) musialam sie o promocje "upomniec". Facet pytal o sms'a, ale nie musialam go szukac w komorce - tzn. wystarczyla odpowiedz: "tak, mam".
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jednak musiały być 2 IDENTYCZNE. Nie mogą być np OBA DO RÓŻU ale pędzle o tym samym numerku. Natomiast już cienie mogły być w innym kolorze Sama okazałam eska więc nie wiem czy nalegają. Było to w Sephorze w Gdańsku Głównym.W każdym razie tym sposobem mam 1 pędzelek do oddania. Gdyby ktoś był zainteresowany to jest u mnie w Targowiskowym kramiku
|
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
W łodzkiej manufakturze promocyjne zakupy robi sie bez problemu. Wzięłam 2 kredki w różnych kolorach, grzecznie przy kasie spytałam czy można skorzystać z promocji 2 w cenie 1 i już
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziala ze nie ma takiej promocji jak ne ma jak jest![]() powiedzialam tej babie : dziekuje skorzystam z promocji w galerii
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
BAN stały
|
Ja kupowałam korektor poczwórny w Sephorze przy Geanie w Gdańsku( a propo mam jeden na zbyciu gdyby ktoś chciał) i nie miałam żadnych problemów. Zapytałam tylko o tą promocje i Pani powiedziała,że oczywiscie, że można.
Wiele razy robiłam tam juz zakupy na takich esemesowych promocjach i zawsze byłam miło obsłuzona. raz chyba tylko pokazałam smsa, ale z mojej inicjatywy. A więc POLECAM!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

najlepsze jest to, że nawet nie wiem czy go dostałyśmy, mama zmieniła numer i starą komórkę oddała siostrze 

) czyli takie lila, które w rzeczywistości opalizuje taką turkusowo-zielonkawą poswiatą
Szok!