|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Made in Sephora
a co w tej paletce jest? Cienie i błyszczyki?
Ja z Sephory mam kilka (a raczej kilkanaście) rzeczy i muszę przyznać, że są bardzo dobrej jakości
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno kosmetyki dla Sephory robi Chanel albo Lancome, ale jaka jest prawda to nikt nie wie.
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Opolu nie mam Sephory ale ostatnio czesto bywam w Zabrzu z TŻ wiec go zmuszam żebyśmy podjechali do Sephory ![]() I czy nie orientujecie sie czy jest jakaś promocja na Clinique?Zwłaszcza na 3 kroki i City Block
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Karte wyrabia sie wlasnie przy kasie "Od reki". Wszystkie aktualne promocje znajdziesz w walentynkowym katalogu Sephora -
http://www.sephora.pl/images/sephora...inal_44219.pdf a także na stronie www.sephora.pl w dziale Promocje |
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Promocje ze strony obejrzałam, ale myślałam, że może jeszcze sa jakieś inne Typu 2 w 1.W takim razie na pewno zakupię szminkę Sephorową.A przy kasie od razu wyrobię sobie kartę.
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
Dziś dostałam ten walentynkowy katalog pocztą
i znów się nakręciłam na jakieś kosmetyczne zakupy.Maja55: Jeszcze ze 2 tygodnie temu były w jakiejś promocyjnej cenie miniatury 3 kroków Clinique. Nie mam jednak pojęcia czy jest jeszcze ta oferta
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz z Clinique jest promocja na All About Eyes Rich. Tymczasem w Douglasie jest promocja z All About Eyes w starej wersji i panie nie wiedza, czy wersja Rich u nich bedzie dostepna.
W katalogu Sephora jest odpowiednik Lip Injection do rzes. Czy ktoras z Was juz to testowala? Bo musze przyznac, ze ten tusz mnie bardzo kusi, ale zupelnie nie wiem, czy jest cos wart. |
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno...
|
|
|
#519 |
|
BAN stały
|
Czy któraś z was używała kompaktu marki sephora?wygląda jak puder konsystencją również przypomina puder ale używa się go zamiast podkładu. Kiedyś Pani z Sephory mnie namawiała na zakup mówiąc że jest super i wogóle ale jakos tak nie mogłam sie przekonać
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego ja nie dostalam zadnego kataogu , przeciez mam ich karte :/ esów tez nie wysyłają !!
|
|
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
Antii, może jeszcze dostaniesz!
To dopiero pierwszy katalog jaki od nich otrzymałam a kartę wyrabiałam na początku listopada. Kilka smsów przyszło w okresie przedświątecznym i jeden przed Sylwestrem. I dopiero od kilku tygodni mogę się logować na ich stronie!
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nowego katalogu zastanawia mnie jeszcze sephorowa paletka wiosenna (ciekawe jak te pastele wyglądają na żywo), no i w ogóle kolorówka Smashboxa, bo do tej pory nie miałam okazji jej 'wymacać'. BTW W której krakowskiej Sephorze jest on dostępny? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast puder kulkowy boski, zakupiłam. ![]() Moge tez polecić peeling do rąk, który wczoraj kupiłam, wypórobowałam i... nigdy w życiu tak gładkich dłoni nie miałam ![]() W ogóle lubię wiele kosmetyków z Sephory, próbowałam ich naprawdę mnóstwo
|
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
ale się napaliłam na ten puder w kulkach
daje podobny efekt jak pryzmy?i jeszcze ten peeling do rąk, ech... |
|
|
|
|
#528 |
|
Zadomowienie
|
To jeszcze raz ja
O jakim pudrze mówicie? W tym katalogu, ktory dostałam jest taki, który wygląda jak nieregularne kulki z czekolady (takie brązowe) - to ten?
|
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
chodzi chyba o ten peeling: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=16537
Sama na niego poluję
|
|
|
|
|
#530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki przybrudzony róż z domieszką brązu chyba.Cytat:
Widze, że recenzje potwierdzają moje słowa ![]() Ja na niego polowałam od dawna, ale on rozchodzi się z prędkością światła jak mają go w dostawie, a wczoraj udało mi się dorwać ostatni Niestety nie wiem, jaki efekt dają pryzmy, więc nie mam porównania... |
||
|
|
|
|
#531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chcę wykorzystać tą ofertę -20% za peeling + puder sypki Givenchy. W ten sposób może zaoszczędzę troszke pieniążków a kupię to, na co mam wieeeelką ochotę! ^^ |
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jak w Krakowie, ale u mnie naprawdę bardzo ciężko go dostać! Dlatego jak wczoraj dorwałam go w swoje łapki to już nie puściłam ![]() A co do innych kosmetyków Sephory, to uważam, że płyn do demakijażu oczu z tej nowej serii jest do niczego! Zawiodłam się, poprzedni był moim KWC, a po tym pieką mnie oczy i zamiast zmywać to on rozmazuje
|
|
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
W piątek w takim razie wybiorę się na mały obchód po Sephorach
mam nadzieję że chociaż w jednej znajdę peeling i puderek! A co wzięłaś sobie do tego cudeńka, że też skorzystałaś z promocji? Coś godnego polecenia?? |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o promocji dowiedziałam się przy kasie
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Rozświetla twarz, ale raczej subtelnie. Gdy dziś zastosowałam na kości policzkowe twarz wyglądała świeżo i promiennie, lubię taki kolor, jest dosyć delikatny. Można powiedzieć, że jest też lekko brązujący, ale ja widzę w nim głównie dużo takiego przybrudzonego ciemnego różu, co w połączeniu z brązem daje śliczny efekt.
Nie umiem tego lepiej opisać
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi się z opisu, bałam się, ze na twarzy da efekt bombki. Pojadę do Sephory jak najszybciej, bo mnie strasznie kusi
|
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie natomiast ciągle kusi paletka do brwi, która jest wychwala w wielu miejsach forum
|
|
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ta paletka do brwi to kompletnie nietrafiony zakup. Bezskutecznie probuje sie jej pozbyc. Mam nr 01. Jestem blondynka o jasnej karnacji i kolory z paletki sa dla mnie za ciemne i co gorsza jeszcze ciemnieja na skorze!
Przez to makijaz brwi wyglada nienaturalnie. Wosk to jakies nieporozumienie, jak dla mnie nic on nie uklada. W tym zakresie najlepiej sprawuje sie bezbarwana odzywka w formie maskary, a nie to "cos". Paletka zawiera po prostu dwa matowe cienie, ktore zazwyczaj kazda z nas ma w swojej kosmetyczce i wosk, ktory nie dosc, ze szybko sie zuzywa, to jeszcze nie ujarzmia brwi (wygladza je tylko), do tego koszmarny, twardy pedzelek dla krasnali - drapie nieziemsko i nie widac na nim ile cienia i wosku sie nabralo.Pdsumowujac - lepiej kupic zwykly, matowy, brazowy cien (przynajmniej mozna sobie wybrac odpowiedni odcien z calej gamy kolorowki na polskim rynku) i zwyczajna bezbarwna odzywke do brwi i rzes - wyjdzie nam lepszy zestaw niz to sphorowskie "cudo". Dodaje lyzke dziegciu do tych ogolnych zachwytow nad tym produktem ale nie jestem w stanie dac mu ani jednego plusa. Brrr... Edytowane przez vril Czas edycji: 2007-02-09 o 11:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

) + szminka )za 15zł (normlanie nie wiem ile). Przy okazji wyrobiłam karte i zamiast 28zł zapłaciłam 22,40 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Przez to makijaz brwi wyglada nienaturalnie. Wosk to jakies nieporozumienie, jak dla mnie nic on nie uklada. W tym zakresie najlepiej sprawuje sie bezbarwana odzywka w formie maskary, a nie to "cos". Paletka zawiera po prostu dwa matowe cienie, ktore zazwyczaj kazda z nas ma w swojej kosmetyczce i wosk, ktory nie dosc, ze szybko sie zuzywa, to jeszcze nie ujarzmia brwi (wygladza je tylko), do tego koszmarny, twardy pedzelek dla krasnali - drapie nieziemsko i nie widac na nim ile cienia i wosku sie nabralo.