|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Ja jestem z paletki do brwi zadowolona w miarę.
Kupiona na promocji - pewnie pełnej kwoty bym nie dała. Mam wersję ciemniejszą i ciemny brąz jest akurat dla mnie do lekkiego makijażu. A pędzelkiem całkiem dobrze mi się ten brąz nakłada No a wosk też spełnia swoje zadanie ![]() Aha, przedtem do brwi stosowałam tylko czarną kredkę, wiec może dlatego jestem taka zadowolona, bo widzę, że można inaczej
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
mam już puder sialalala
pachnie plasteliną trochę, i ma super kolor. jutro się nim wypacykuję
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uległam i zakupiłam jeszcze ten balsam do paznokci i skórek. Podobno bardzo dobry. Wysmarowałam się nim właśnie, na efekty pewnie będę musiała trochę poczekać
![]() Dziękuję za wszystkie opinie co do paletki do brwi
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
puder jest w oszukanym pudełku z podwójnym dnem. wydaje się dość duże, ale są tylko 2 warstwy kulek.
jeśli to jest produkt sezonowy, to chyba trzeba na zapas kupić, bo może się szybko skończyć - dość dużo nabiera się na pędzel. gąbka dołączona do kulek jest fatalna. efekt taki jak w sephorowych pryzmach - perłowa poświata. kolor naprawdę wyjątkowy (tzn nie zdarzyło mi się takiego spotkać) brudny róż. a peeling do rąk
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to i tak nie zmienia faktu, że produkt rewelacyjny - kolor naprawdę boski Ja nabieram na pędzel niedużo i efekt jest ładny i wyraźny, sądzę, że starczy mi na długo. A ta gąbeczka.. w życiu bym nie wpadła, że ona jest do nakładania jak na moje oko to ona była po to, żeby kulki się nie pokruszyły i nie "fruwały" po opakowaniu np. podczas transportu...
|
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może nakładałam złym pędzlem - sephorowy do pudru brązującego, możliwe, że lepiej nakładać takim do różu lub pudru sypkiego? następnym razem wypróbuję inne warianty. |
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nakładam takim grubym pędzlem, u mnie tak nalepiej się sprawdza i tak też nałożyła mi konsultantka Sephory gdy sprawdzałam, czy będzie mi pasował ten odcień.wydaje mi się, że pędzlem do różu (z Sephory) nałożyłabym zbyt wiele. Jeśli znajdziesz jakąś dobrą metodę to koniecznie pisz
|
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie najlepiej nakłada się pędzlem do różu
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro próbuję pędzla do różu
![]() Przy okazji: lakier z tej nowej kolekcji jest prześliczny, ale zmycie go graniczy z cudem! Myślałam, że oszaleję wczoraj starając się go pozbyć, niestety po 15 min i całej górze wacików się poddałam i zostawiłam jakieś resztki, które dziś zamalowałam czymś innym... Szkoda, pewnie przez to nie będę go często używała... |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a ja nic nie wiem o lakierze
![]() ech i znów mnie czeka wycieczka do sephory jakie to życie jest ciężkie...![]() dodam, że mam pędzel sephorowy, ten nie-ścięty. |
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj rano wypróbowałam, też jest ok - w sumie odpowiadają mi obie metody ![]() Lakier też jest z tej kolekcji co kulki, Sugar Excess, są dostępne trzy mocno błyszczące kolory. Cytat:
). Jest przez to gęsty. I czy ja wiem, czy taki trwały... Mam taki kolor, że odpryski słabo widać, ale już po 3 dniach się pojawiły.Następnym razem spróbuję na jakimś bezbarwnym lakierze jako bazie.. Może łatwiej się zmyje i utrzyma się dłużej. |
||
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym obawiałam się, że będę te duże drobinki wyczuwała na ustach... Ale skoro miałaś byłyszczyk w tym stylu i nie przeszkadzało Ci to, to może będzie Ci odpowiadał.
|
|
|
|
|
|
#555 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Brokat jest zdecydowanie za duży.
|
|
|
|
#556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez odpuściłam sobie błyszczyk, choć taki koralowy bardzo mnie kusił. brokat zbyt duży, wyczuwalny na ustach niczym piling. A szkoda.
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie go dzis kupiłam, i właśnie przez ten brokat
Chciałam coś całkowicie innego, karnawałowego i z efektem glamour. Wybrałam brzoskwinię.Fakt, brokat duży, przypominający peeling, ale własnie takiego błyszczyka mi brakowało... Aplikator świetny! Taka elastyczna łopatka, ktora zadziwiająco skutecznie rozprowadza błyszczyk. Konsystencja bardzo gęsta i przez to długotrwały efekt. Tym dłuższy, że brokat mocno "siedzi" na skórze, wiec na całonocne imorezy doskonały! ![]() No i rozkoszny zapach poziomek.....
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla rudej
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Uff...przeczytałam calusieńki wątek i tyle rzeczy mi się podoba. Ja chcę promocję 2 w 1, i chcę już
!
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
Oj, też na nią czekam!
|
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Ja też
.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
Wnioskuję, że Sephora będzie miała nalot Wizażanek gdy wkońcu ogłoszą promocję 2 w cenie 1
![]() Dziś odwiedziłam Sephorę, by jeszcze zdążyć skorzystać z promocji -20% na kolorówkę.. udało mi się kupić puder sypki Clinique, z którego już jestem szalenie zadowolona! Niestety peelingu do rąk nie było, a ponieważ nie zainteresowało mnie poki co nic z serii Face&Body, więc wzięłam płatki do demakijażu żeby zdobyć upust ![]() Trzeba będzie gdzies indziej upolować ten peeling! Zapomniałam dodać, że doświadczyłam wysypu próbek hehe. Pomimo że poprosiłam o zrobienie próbki Aqua Allegoria, to dostałam próbeczki zapachu Amarige Givenchy, Sephorowy podkład i podwójną próbkę z serii Face&Body (żel-krem nawilżający do twarzy 2ml i nawilżający balsam do ciała 10ml)
Edytowane przez Amaterasu83 Czas edycji: 2007-02-23 o 18:04 |
|
|
|
|
#565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1635
![]() Jak poużywam dłużej to zamieszczę swoją opinię na KWC. Póki co jestem w stanie przyznać mu pięć gwiazdek. Obiecywał matować (z trwaniem efektu matowienia może być różnie, bo puderek jest dla każdego rodzaju cery) oraz optycznie zmniejszać pory i z tych obietnic się wywiązuje! Zobaczymy jak się spisze na dłuższą metę. Poza tym buzia jest taka gładziutka. Dodatkowo jest sporo odcieni do wyboru, jestem typowym bledziochem i o dziwo nie wzięłam najjaśniejszego! |
|
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem bo chyba nie bede miala mozliwosci sprawdzic go na zywo :/a szukam wlasnie czegos co dobrze matuje
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
My też
![]() A na tę promocję 2 w cenie 1 też sobie ostrzę ząbki
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Dla klientow moze i dzien dobroci, ale jak poprosilam o odlewke perfum mowiac, ze na razie ich nie kupie, ale poczekam na promocje na Dzien Kobiet, to pan zrobil taka mine, jakby mu ktos narobil do kapelusza.
EDIT: PROMOCJA LANCOME - KUP NASTEPUJACY KREM POD OCZY, A OTRZYMASZ MINIATURY GRATIS: Lancome Poznaj programy pielęgnacji skóry konturu oka w SEPHORA. Zestawy My Skin Partner Lancôme to pełnia urody dla każdego wieku. 35 lat: High Résolution Yeux- Stymulacja produkcji kolagenu i elastyny w celu widocznej korekcji zmarszczek 40 lat: Rénergie Morpholift Yeux- 6 500 mikro-liftingów modelujących skórę 50 lat: Absolue Premium βx Yeux- Odbudowa – Odżywienie – Promienny Blask Każdy z zestawów zawiera krem pielęgnacyjny pod oczy oraz dwie miniatury w prezencie: krem pielęgnacyjny na dzień 15 ml i płyn do demakijażu Bi-Facil 30 ml. Oferta ważna w perfumeriach Sephora od 19 lutego do wyczerpania zapasów. Edytowane przez mimbi Czas edycji: 2007-02-24 o 22:46 |
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu, bedąc przejazdem w W-wce, zajrzałam do Sephory. Dzięki temu wątkowi i KWC (zmieniło swój image, widziałyście?) zakupiłam:
- bazę pod szminkę: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13383 biała kredka, lekko chłodzi usta, wygładza i szminka nabiera jakiegoś takiego blasku ![]() - puder brązująco-rozświetlający kolor nr 02 róże: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13461 chyba się w nim zakochałam, daje taką świetlistość i wygładzenie optyczne cery..- korektor pod oczy w czarnym pisaku, Sephora light touch enlumineur (highlighter) - rozświetlający - gommage & masque - maseczka z peelingiem w jednym z Sephora Body, maska wchłania się szybko, drobinki są konkretne ![]() Chciałam kupić ten sławetny peeling do rąk, ale nie było W ogóle z serii Sephora Body dużo rzeczy nie było W sumie ten peeling-maska był prawie za darmo dzięki promocji -20%
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

No a wosk też spełnia swoje zadanie 

pachnie plasteliną trochę, i ma super kolor. jutro się nim wypacykuję

Ale to i tak nie zmienia faktu, że produkt rewelacyjny - kolor naprawdę boski
jak na moje oko to ona była po to, żeby kulki się nie pokruszyły i nie "fruwały" po opakowaniu np. podczas transportu...

Poza tym obawiałam się, że będę te duże drobinki wyczuwała na ustach... Ale skoro miałaś byłyszczyk w tym stylu i nie przeszkadzało Ci to, to może będzie Ci odpowiadał.

Chciałam coś całkowicie innego, karnawałowego i z efektem glamour. Wybrałam brzoskwinię.
W ogóle z serii