![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Made in Sephora
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a do kiedy jest ważna ta promocja, że trzeci kosmetyk można kupić za 1zł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam też wodę wanilia-mango, uwielbiam ją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Odradzam błyszczyck spulchniający usta! Tragiczny! Kosztuje 39 zł (buteleczka jest maleńka!). Żałuję, że wydałam tyle pieniędzy. Kolor może ładnie się prezentuje, ale pieczenie, ból i zaczerwienienie skóry, które temu towarzyszy jest straszne! Usta mnie po minucie zaczęły po prostu boleć! Już kiedyś próbowałam preparatów spulchniających usta z innych firm, ale żaden kosmetyk nie działał tak boleśnie jak ten!. Przecież robimy makijaż dla przyjemności, prawda? Jaka jest przyjemność z tego pieczenia? Odradzam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No widzisz.. ja to mam nosa do takich perełek. Tylko nie wiem jak zrobic, aby wszystkie siedem przetestować i wybrać tą która najbardziej mi się spodoba. Oj będzie ciężko ![]() Magi, następna kusicielko ![]() Popatrzę na niego... no chyba nie mam wyjścia ^^ fuksjaa, promocja obowiązuje w dniach 10-27 maja ![]()
![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Regulamin forum za reklamę uznaje wszelkie działania prowadzące do uzyskania korzyści materialnych - także prośby o głosowanie w konkursach. Otrzymujesz żółtą kartkę [upomnienie bez punktów karnych] Proszę o usunięcie linku z podpisu. W innym wypadku będzie to karane kolejnym upomnieniem - tym razem punktowanym. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Usunięte... zagalopowałam się
![]() ![]()
![]() |
#729 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
No i skusiła mnie ta promocja.
Kupiłam to co planowałam czyli:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam się jednak nad nowycm tuszem Bourjois Easy Waterproof który jest w nowej 'gazetce". czy któraś z was już się pokusiła?? ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Miałam zrobić zdjęcie małej paletki, ale nie miałam dostępu do cyfrówki
![]() Z promocji skorzystałam i kupiłam: - dużą wersję masła do ciała - cukrowy peeling do ciała z serii Body - cudo ![]() - regenerującą maskę do włosów - to już chyba moje 4 opakowanie, bardzo ją lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Muszę się wybrać w najbliższym czasie do Sephory, bo mam w planach małe zakupy
![]() Powiedzcie, czy ten brązer jest jeszcze dostępny, czy to była jakaś limitowana edycja(bo ja się na tym nie znam ![]() ![]()
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Mam pytanko do osób, które używały dwufazowego peelingu do rąk oraz Tropikalnego scrubu do rąk Planet Spa z Avonu. Chciałam prosić Was o porównanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166818 http://sephora.pl/images/sephora/bin...i156_44219.pdf Kolory paletki w katalogu bardzo dobrze odzwierciedlają stan faktyczny. Dzisiaj po pierwszym dniu testów owej paletki mogę ją z czystym sumieniem polecić. 64 cienie-matowe, perłowe, z drobinkami-bardzo ciekawe kolory, jedne bardziej nasycone, inne mniej. Ładnie wyglądają na powiece. Do trwałości się nie wypowiadam, bo stosuję bazę. 32 błyszczyki, a raczej moim zdaniem takie bardziej połyskujące pomadki. Kolory najprzeróżniejsze, niektóre wydają się wściekłe, ale na ustach wyglądają bardzo ładnie, kolor jest bardziej stonowany. Są bardzo trwałe. Na początku trzeba je troszeczkę rozmieszać, rozciapać, bo mają twardą powierzchniową warstwę. Róże-cudowne kolorki, z drobinkami. 6 sztuk 2 pudry-jeden jasny z drobinkami do stosowania raczej w funkcji rozświetlacza, drugi ciemny, również z drobinkami do stosowania jako róż, bądź brązer. Dodatkowo w palecie znajdują się 4 dwustronne aplikatory do nakładania cieni, 2 małe pędzle do różu, 2 pędzelki do błyszczyków, lusterko. Co do przydatności aplikatorów nie wypowiem się, bo używam moich pędzli. Ogólnie paletka jest naprawdę bardzo fajna, dobrej jakości, estetycznie wykonana, skomponowana z ładnych kolorów. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. ![]() Yennefer, mam nadzieję, że chociaż troszeczkę Ci pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
Na mnie wizaż źle działa... kupiłam dziś 3 błyszczyki Sephory... To mój rekord jak dotychaczs, a pewnie będą padały nowe...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mi narobiłaś ochoty na tę paletę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Czy promocja na Dzien Matki - kup 2 produkty Sephora, trzeci dostaniesz za 1 zl, obejmuje rowniez pedzle Sephora? Jest mowa o produktach, a nie kosmetykach, wiec mam taka cicha nadzieje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
moglabys wkleic zdjecia? byla w sephorze otwarta ale zafoliowana i nie moglam obejrzec kolorkow na "dole", lub chociaz opisac ją dokladnirj------ PLISSSSSSSS
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Własnie byłam w sephorze i kupiłam:
-kompleksowy balsam do ust - fajnie chłodzi, pachnie, bardzo przyjemny. Nie miałam wczesniej balsamu w słoiczku, zawsze w szmince, więc aplikacja trochę mi przeszkadza, ale może się przyzwyczaję ![]() -bibułki matujące - jutro wypróbuję ![]() - dwufazowy peeling do rąk - super nawilża i wygładza, tylko nie wiem, czy jego się tak trudno miesza?? Nie chcą mi się te warstwy wymieszać. I zrobiłam eksperyment - wysmarowałam nim pięty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś z Was kojarzy czy w Sephorze są jakieś takie fajne akcesoria do paznokci? Najlepiej taki komplet z cążkami, pilniczkiem, nożyczkami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.