|  2007-08-22, 16:56 | #901 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

Dot.: Made in Sephora

| 
|     |   | 
|  2007-08-22, 19:50 | #902 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-08-23, 22:13 | #903 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Byłam dopiero dzisiaj, oczywiście w Sephorze zapomniałam zerknąć, więc czy tam są to nie wiem, ale w Douglasie są po 29zł. A nowa paletka już mi się odwidziała, rozum wziął górę  Dalej mi się podoba, ale brązowy cień mam w takim odcieniu, złotawy też się znajdzie, więc w sumie tylko takiego fioletu nie mam, ale jakoś bez niego przeżyję. Za to chyba kupię pojedynczy cień z nowej kolekcji, taki ciemno-śliwkowo-brunatny. I lakierki mi się podobają  przynajmniej ten brązowy i fioletowy, bo trzeci chyba z założenia miał być złoty, ale wyszedł jakiś taki platynowo-zielony. A co do cieni do poszczególnych kolorów oczu, to dalej paletki do zielonych oczu nie ma, ale za to jest cena 49zł. | 
|     |   | 
|  2007-08-23, 22:47 | #904 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
   We Wrocławiu widziałam paletki dla wszystkich kolorów oczu, ale jakoś mnie nie urzekły... Ale też czaję się na jakieś pojedyncze cienie, bardzo je lubię. Chociaż albo te, albo książeczki Bourjois   | |
|     |   | 
|  2007-08-28, 20:23 | #906 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

A czy orientujecie sie moze kiedy w Sephora bedzie nastepna promocja dwa w cenie jednego?    | 
|     |   | 
|  2007-08-28, 22:08 | #908 | ||||
				 | 

Cytat: 
 A testerki macie do nich? Bo ja w dwóch Sephorach byłam i w obu testerów brak, a paletek tylko 2 rodzaje. Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Może by wiedziała   | ||||
|     |   | 
|  2007-08-29, 07:37 | #909 | |
				 | 

Cytat: 
  Tak, były wszystkie trzy, ale testerów nie było. Jak będę następnym razem w Sephorze, to zapytam znajomej, która tam pracuje, może mi coś szepnie o nadchodzącycyh promocjach, o ile w ogóle nadchodzą i o ile wiadomo o tym z jakimś wyprzedzeniem   | |
|     |   | 
|  2007-08-29, 09:03 | #910 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Hej dziewczynki   Chcialam o cos zapytać bo coś czytalam że polecacie pudry brazujace i rozswietlajace za 25zł ale one sa prasowane czy w kulkach?   
				__________________ pewność siebie i radość życia. dbam o siebie. rozwój intelektualny/praca/mod. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-08-30, 14:07 | #912 | 
				 | 

__________________ pewność siebie i radość życia. dbam o siebie. rozwój intelektualny/praca/mod. | 
|     |   | 
|  2007-09-10, 14:50 | #913 | 
				 | 

Witajcie  Chciałam zapytać o ten korektor Sephory w paletce(4 odcienie). Jaką on ma konsystencje (czy to nie jest przypadkiem cos takiego jak kamuflaż ArtDeco)? Dobrze kryje? Zastanawiam się czy go kupić, a dużo czau na oglądanie go czy testowanie nie będę miała, więc zdecydować sie muszę na podstawie Waszych opini   
				__________________ gdy chcę się napić to piję a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę | 
|     |   | 
|  2007-09-10, 15:12 | #914 | |
				 | 

Cytat: 
  Co nie zmienia faktu, że jakoś nie lubię go używać ze względu na wyżej wymienione trudności. Zresztą poczytaj moje recenzje na KWC, tam się rozpisałam szerzej. Co wybrać musisz zdecydować sama rozważając wszelkie za i przeciw. Dużo zależy też od tego w jakim celu chcesz kupić paletkę. | |
|     |   | 
|  2007-09-10, 15:26 | #915 | 
				 | 

Dziękuje  Zależy mi na ukryciu cieni pod oczami(mocne) Do tej pory używałam Everfresha Maybelline, no ale chciałam wyprobować teraz coś innego i sie zastanawiam  Mam też żółty kamuflaż Art Deco właśnie, ale nie pasuje mi, bo cieni nie maskuje(szybko spod niego wychodzą), a wygląda ciężko i sztucznie. 
				__________________ gdy chcę się napić to piję a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę | 
|     |   | 
|  2007-09-10, 23:44 | #916 | |
				 | 

Cytat: 
   Ale jak chcesz korektor tylko pod oczy, to nie będą Ci wtedy potrzebne pozostałe 3 kolory. Noo, chyba, że tak przy okazji chcesz mieć korektor do wszystkiego, to wtedy warto wziąć tą paletkę. | |
|     |   | 
|  2007-09-11, 15:12 | #917 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Nowosci w Sephora i promocja na kolorowke  Dla zainteresowanych wklejam zdjecia z mini katalogu. | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 15:31 | #918 | 
				 | 

vril, właśnie dostałam ten mini katalog, już myślę, co by tu kupić      | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 15:39 | #919 | 
				 | 

A ja sie skusze na błyszczyk i jakies cienie    
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-09-11, 15:45 | #920 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Pń 
				 | 

Kilka dni temu chciałam zakupić pęsete do brwi z ukośnie ściętą końcówką i właśnie na kwc pisze, że ona kosztuje ok 14 zł, natomiast ja widziałam ją za 29, 99  Czy na nie są jakieś promocje? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 16:40 | #921 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-09-11, 16:47 | #922 | 
				 | 

Ja mam ciemnobrązowe oczy i najbardziej mi się podoba paletka do zielonych oczu, muszę przemyśleć sprawę    | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 16:48 | #923 | |
				 | 

Cytat: 
 Hehe, ja też  Chętkę miałam na jeden cień, ale wiem, że jeden cień kupię, drugi sobie wybiorę, a co trzeciego... Hmm... Może kredkę, tusz... Pomyślę   | |
|     |   | 
|  2007-09-11, 17:10 | #924 | 
				 | 

Moja mama kupuje ten nowy tusz, więc ja kupię 1 rzecz i wybiorę cień gratis - jednak wydaje mi się to zbyt mało   Chętniej kupiłabym 3  Szkoda, że w tych dwóch produktach do makijażu musi się zawierać dowolona maskara - zakup jednej to nie problem, ale dwóch nie kupię, natomiast 3 cienie albo jakiś róż, kredkę, do tuszu mamy z pewnością bym wybrała. | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 17:15 | #925 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

A kto mi powie coś o tuszach Sephory?   Bo po niewypale z nowym Telescopiciem szukam czegoś, a skoro mogłabym przy okazji załapać się na promocje, to dlaczego nie miałabym skorzystać?   | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 17:23 | #926 | 
				 | 

iceflower z maskar Sephory miałam styczność z panoramiczną i z podkręcającą.  Ta pierwszą uwielbia moja mama, która ma jasne, niezbyt gęste rzęsy - u niej daje bardzo ładny, wyrazisty efekt. Ja mam ciemne, długie, dość gęste rzęsy i ja mogłam nią osiągnąć co najwyżej odrobinę wyrazisty efekt - najbardziej wyraźne było pogrubienie w moim przypadku. Z wydłużeniem było średnio. Pod koniec dnia się osypywała. Natomiast podkręcająca nawet podkręcała, trochę wydłużała, efekt daje dosyć naturalny, taki do codziennego makijażu. Dla mnie to nie było to, gdyż osobiście uwielbiam wyraziste rzęsy, niemal teatralne. Trwałości nie pamiętam, bo miałam ją dawno. Tą nową moja mama już testowała w perfumerii, polecały nam go sprzedawczynie jak jeszcze nie było go na półkach (mama chciała ponownie kupić panoramiczna, ale poradziły jej, by czekać na świetną nowość). Spodobała jej się i zamierza kupić, u niej daje ładny, intensywny efekt - to jednak zależy od rzęs, więc póki nie wypróbowałam sama nie przychylam się do końca do tej opinii  Trochę mnie zaskoczył w tym mini-katalogu tekst o tym tuszu: "15 pociągnięć szczoteczką - intensywny efekt, 30 pociągnięć szczoteczką - spektakularny efekt" - hmm, 30 to chyba lekka przesada  A tak przy okazji: Telescopic Clean Definition to niewypał? Dobrze, że się nie skusiłam... Pierwszą wersję uwielbiam   Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2007-09-11 o 17:24 Powód: dopisek | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 17:29 | #927 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Roż na policzki bardzo polecam oraz szeroki pedzel do nakladania,super jest tez blyszczyk powiekszajacy usta fakt nie jest tani bo chyba 85 zl -ale efekt extra !!! Pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 17:32 | #928 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Dziękuję za informacje.    30 pociągnięć?  To ja chyba sobie odpuszczę. W ogóle te naturalne efekty i osypywanie pod koniec dnia, które mi tu opisujesz co do tamtych tuszy, średnio do mnie przemawiają.   Może sobie odpuszczę tą promocję. Co do Telescopic, to on nie nadaje się do moich rzęs (b.cienkie, długie, gęste, jasne), absolutnie nie wydobywa z nich uroku, o teatralnym efekcie mogę na swoich rzęsach pomarzyć. To nie jest zły tusz, ale nie nadaje się dla mnie, napewno jest lepszy od starego Telescopic, którego nienawidzę, więc może Tobie by pasował, skoro go lubiłaś.   | 
|     |   | 
|  2007-09-11, 18:21 | #929 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ gdy chcę się napić to piję a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.