|
|
#1291 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Made in Sephora
Cytat:
Hmm 20% na asrtyment sephory Nie wchodziłam nawet ale nie zauważyłam żadnej informacji bo bym oczywiście weszła![]() Dziewczyny a gdzie te balsamy tak mniej więcej znajdują się? Chodzi mi obok jakich rzeczy bo ostatnio chodziłam z 10 minut i nie znalazłam a nikogo z obsługi nie było kogo mogłabym się zapytać-no chyba że bodyguarda ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12081 |
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Żal mi tej zniżki 20%, ale nie dotarłam do Sephory wczoraj, bo jak z TŻ zobaczyliśmy te tłumy w Galerii, to zrezygnowaliśmy z przepychanek. Pewnie w Sephorze też były dzikie tłumy?
|
|
|
#1293 |
|
po prostu Em :)
|
_magdzia_, zniżka obowiązywała w godzinach 21-24.
iceflower, w Sephorze wcale nie było dużo ludzi i nawet kolejki do kasy nie było. Gorzej było w sklepach z ubraniami, ale też nie jakoś strasznie. Najwięcej ludzi stało w przejściach między sklepami i na ruchomych schodach.
|
|
|
#1294 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
W Reserved też, ale to tylko widziałam z zewnątrz. W sumie szkoda, że nie doszłam do Sephory, ale z drugiej strony to dobrze dla mojego portfela (chciałabym korektor pod oczy Clinique).
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyki SEPHORA
Mam pytanie - co sadzicie o kosmetykach marki Sephora? Zastanawiam sie nad nimi, bo zawsze omijalam je szerokim lukiem, bo nie wydawaly mi sie dobrej jakosci. Kilka dni temu jednak przejrzalam je dokladniej, ceny zblizone sa do marek takich jak np. L'Oreal, ale nie wiem czy swiadczy to o jakosci czy tez o tym, ze to najbardziej renomowana w naszym kraju drogeria-perfumeria. Wybor asortymentu jest duzy. Uzywacie tych kosmetykow? Co o nich sadzicie?
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki SEPHORA
Ja mysle, ze to jest pytanie bardziej na wizazystke, nie na MM, ale to najwyzej moderator przesunie watek.
Co do kosmetykow Sephory to skorzystaj z wyszukiwarki, na pewno jest tam mnostwo watkow na ten temat i zobacz na opinie na KWC, na pewno sie czegos dowiesz na ich temat. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97561http://
popatrz tutaj |
|
|
|
|
#1298 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
na Plotkowym jest obszerny wątek o Sephorze http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97561
|
|
|
|
|
#1299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Estello, a u Ciebie były wszystkie kolorki tych kredek czy też tylko brąz, c. zieleń i granat? Cytat:
Jak byłyśmy to i kolejka całkiem spora była.Cytat:
I nigdy więcej Nocy Zakupów |
|||
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też była noc zakupów w czwartek
widziałam jeszcze jasną zieleń i chyba czerń. Ja na brąz polowałam, więc bardzo się im nie pryzpatrywałam. Ale może jeszcze jakiś odcień dokupię.
|
|
|
#1301 |
|
BAN stały
|
Najlepiej było pójść rano i odłożyć sobie ciuszki a w nocy przyjśc i tylko za nie zapłacić
Ciekawe czy tak można
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja byłam 21-23 i słowo daję, dużo ludzi było, ale najdłuższa kolejka w której stałam z koleżanką to taka 10-minutowa, w innych sklepach kolejki najwyżej kilkuosobowe. Pewnie wchodziłyśmy do różnych sklepów, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. ![]() A tak BTW jestem strasznie zawiedziona, że nie było zniżek w sklepach, na których najbardziej mi zależało (H&M, Bershka, Stradivarius, Oysho).
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
) i tak dotarliśmy na 21. Z resztą myślę, że o 20 też były tłumy. A ja naiwna myślałam, że sobie spodnie kupię.![]() Ja tez już będę omijać takie akcje. Tylko tych 20% w S. mi żal (wracając do tematu ), no ale trudno. Może mi po nowym roku jakiegoś miłego smsa przyślą.![]() Cytat:
Wczoraj było okropnie w Bershce, ale wtedy naprawdę było gorzej.
|
|
|
|
#1304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1305 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Bo mam zamiar kupić sobie 2 rozświetlacze z gwiazdkami i metaliczne kredki i może nowe pomadki.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam wreszcie (po roku czekania niewiadomo na co
) Color Copy w Douglasie po znizce wyszło 27,22 zł ![]() Co do kredek Duochrome, myślałam że ten brąz będzie ciemniejszy a jednocześnie opalizował jasniejszymi drobinkami, ale w sumie nie jest najgorszy. tylko mam juz podobną kredkę więc muszę sprawdzić czy sie nie zdubluje, bo wymyśliłam że pasowałby do tusz brązowego VolumeClubbing Granatowa trochę za chłodna ale planuję kupic cień do którego pasowałaby idealnie Zielona tez nie daje mi spokoju... niby mam ciemną zieleń Rimmela ale jest matowa i delikatniejsza Jesli długo będą kosztowały 21 zł to pewnie się znajdą w moim posiadaniu Szkoda, że nie było u nas więcej kolorków, liczyłam na tę śliwkowo-szarą z obrazka i limonkową ![]() A czarna na co opalizuje??
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Limonkową - zieloną widziałam. Ja mam ochotę na ciemnozieloną, śliwki nie widziałam
na spokojnie muszę je jeszcze raz zobaczyć zobaczyć.Zawsze sobie wcześniej odkładam różne rzeczy i potem tylko za nie płacę. Za to w Reserved zawsze jest gigantyczna kolejka, u nas ostatnio było -30%.
|
|
|
#1308 | ||
|
Raczkowanie
|
Wczoraj w czasie okienka między wykładami wybrałam się wreszcie do Spehory. Kupiłam oczywiście osławioną przez Was paletkę do brwi, balsam i parę innych drobiazgów
Odrazu założyłam se kartę, już się nie mogę doczekać na jakieś promocje Pani była bardzo miła i dała mi kilka różnych próbek
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj się dowiedziałam, że to ma być promocja typu płacisz za 2, a trzeci za złotówkę. Łeeee
Będę bardzo zła, jeżeli wprowadzono mnie w błąd, bo miałam ochotę na wielkie zakupy no i część z Was pewnie też ![]() Estella Ty też pisałaś, że słyszałaś o promocji - o takiej jak piszę teraz, czy 2 w cenie 1? Panie plączą się w zeznaniach ![]() Na stronie Sephory jest nowy katalog http://www.sephora.pl/katalog/;jsess...UC1HQFIBIDSFEQ, m. in. z informacjami o promocjach na grudzień: - przy zakupach za 400 zł w dniach 10-24 grudnia otrzymasz kupon rabatowy 15% - kupując minimum 3 produkty marki Sephora w dniach 10-24 grudnia, otrzymasz na nie 15% rabatu |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm. dobra i taka promocja
![]() no i ten kupon z rabatem... za same prezentowe perfumy tyle dam a kupon wykorzystam po nowym roku jak mi stypendium przeleja
|
|
#1311 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja bym wolała 2 w cenie 1. Myślałam, że będę mieć 2 pudry rozświetlające, 2 róże, 2 kredki metaliczne, 2 aplikatory do rozcierania. A tak będę się musiała ograniczyć. A wiadomo czy znowu będzie jakieś ograniczenie, że jak kupisz coś konkretnego wśród tych 2 produktów, to 3 za złotówkę? Albo, że coś konkretnego za złotówkę?Twoje źródło twierdziło, że od kiedy ta promocja? Od 26?
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie dowiedziałam tylko, że ma być promocja - ale jaka, niestety nie wiem. Wolałabym -20% na wszystko, bo coś sobie upatrzyłam z Clinique'a
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się ostatnio udało kupić nowe Meteoryty w promocji -20% (z okazji Nocy Zakupów).
Teraz przydałaby mi się jeszcze raz taka promocja, bo mam coś jeszcze do kupienia. W zeszłym roku były jakieś duże obniżki w Sephorze, między Świętami a Sylwestrem. Mam nadzieję, że teraz też będą. |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że będzie jakaś świąteczna promocja na smsa...jakieś - 20% by się przydało![]() a może jednak będzie? myślicie, że to możliwe?
|
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja bym naprawdę chciałabym się mylić, ale nie sądzę, żeby przed świętami było -20% na cały asortyment, bo przed świętami ludzie i tak robią kolosalne zakupy i nie trzeba ich specjalnie zachęcać.
Ja marzę sobie, że -20% będzie np. w styczniu. W sumie najbardziej się Sephorze opłaca promocja 2 + 1 za złotówkę (tak po przemyśleniu). Ktoś wspomniał o promocjach, jakie rok temu były między świętami a sylwestrem - jakie to były? Bo ja już nie pamiętam i nie pamiętam, żebym korzystała.
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że taki prezent zrobią nam
po świętach pewnie będę spłukana...ale może się pokusze o coś ![]() a te 2+1 za zlotówke to chyba tylko na sephorowe produkty? |
|
|
|
|
#1317 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No zawsze jest tylko na sephorowe. Byle tylko nie zrobili jakichś bezsensownych ograniczeń, że trzeba kupić określony rodzaj produktu albo określony dostaje się gratis.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zobaczyłam w Sephorze te małe kremy i peelingi do ciała no i jak ja mam niby się temu oprzeć
A nowych podkładów ani widu ani słychu. Może to i lepiej, jeszcze by mi się spodobały ![]() iceflower w zeszłym roku była jakaś taka promocja, że jak miało się dwa niewykorzystane kupony rabatowe, to łączyły się w jeden -20%. |
|
|
|
|
#1320 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Nie wchodziłam nawet ale nie zauważyłam żadnej informacji bo bym oczywiście weszła

W Reserved też, ale to tylko widziałam z zewnątrz. W sumie szkoda, że nie doszłam do Sephory, ale z drugiej strony to dobrze dla mojego portfela (chciałabym korektor pod oczy Clinique).

) i tak dotarliśmy na 21. Z resztą myślę, że o 20 też były tłumy.
A ja naiwna myślałam, że sobie spodnie kupię.
Wczoraj było okropnie w Bershce, ale wtedy naprawdę było gorzej.
Zielona tez nie daje mi spokoju... niby mam ciemną zieleń Rimmela ale jest matowa i delikatniejsza