Made in Sephora - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-17, 12:21   #1291
_magdzia_
BAN stały

Dot.: Made in Sephora

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Sephorze w Galerii Krakowskiej i jeszcze ich nie było. A szkoda, bo było -20% na cały asortyment.

Hmm 20% na asrtyment sephory Nie wchodziłam nawet ale nie zauważyłam żadnej informacji bo bym oczywiście weszła

Dziewczyny a gdzie te balsamy tak mniej więcej znajdują się? Chodzi mi obok jakich rzeczy bo ostatnio chodziłam z 10 minut i nie znalazłam a nikogo z obsługi nie było kogo mogłabym się zapytać-no chyba że bodyguarda
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12081
_magdzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 12:25   #1292
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Byłam wczoraj w Sephorze w Galerii Krakowskiej i jeszcze ich nie było. A szkoda, bo było -20% na cały asortyment.
Żal mi tej zniżki 20%, ale nie dotarłam do Sephory wczoraj, bo jak z TŻ zobaczyliśmy te tłumy w Galerii, to zrezygnowaliśmy z przepychanek. Pewnie w Sephorze też były dzikie tłumy?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 12:35   #1293
emememsik
po prostu Em :)

_magdzia_, zniżka obowiązywała w godzinach 21-24.
iceflower, w Sephorze wcale nie było dużo ludzi i nawet kolejki do kasy nie było. Gorzej było w sklepach z ubraniami, ale też nie jakoś strasznie. Najwięcej ludzi stało w przejściach między sklepami i na ruchomych schodach.
Stary 2007-11-17, 12:40   #1294
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
iceflower, w Sephorze wcale nie było dużo ludzi i nawet kolejki do kasy nie było. Gorzej było w sklepach z ubraniami, ale też nie jakoś strasznie. Najwięcej ludzi stało w przejściach między sklepami i na ruchomych schodach.
W Stradivariusie było strasznie. W Reserved też, ale to tylko widziałam z zewnątrz. W sumie szkoda, że nie doszłam do Sephory, ale z drugiej strony to dobrze dla mojego portfela (chciałabym korektor pod oczy Clinique).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-17, 18:12   #1295
dominisiaaaaa
Raczkowanie

GG do dominisiaaaaa
Kosmetyki SEPHORA

Mam pytanie - co sadzicie o kosmetykach marki Sephora? Zastanawiam sie nad nimi, bo zawsze omijalam je szerokim lukiem, bo nie wydawaly mi sie dobrej jakosci. Kilka dni temu jednak przejrzalam je dokladniej, ceny zblizone sa do marek takich jak np. L'Oreal, ale nie wiem czy swiadczy to o jakosci czy tez o tym, ze to najbardziej renomowana w naszym kraju drogeria-perfumeria. Wybor asortymentu jest duzy. Uzywacie tych kosmetykow? Co o nich sadzicie?
dominisiaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 18:54   #1296
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat
Dot.: Kosmetyki SEPHORA

Ja mysle, ze to jest pytanie bardziej na wizazystke, nie na MM, ale to najwyzej moderator przesunie watek.
Co do kosmetykow Sephory to skorzystaj z wyszukiwarki, na pewno jest tam mnostwo watkow na ten temat i zobacz na opinie na KWC, na pewno sie czegos dowiesz na ich temat. Pozdrawiam
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 18:58   #1297
Toogra
Zadomowienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97561http://
popatrz tutaj
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-17, 19:05   #1298
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

na Plotkowym jest obszerny wątek o Sephorze http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97561

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 19:57   #1299
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Żal mi tej zniżki 20%, ale nie dotarłam do Sephory wczoraj, bo jak z TŻ zobaczyliśmy te tłumy w Galerii, to zrezygnowaliśmy z przepychanek. Pewnie w Sephorze też były dzikie tłumy?
Były, przynajmniej o 22, jak tam z rzyrafką dotarłyśmy. Ciężko było się poruszać, więc zrezygnowane wyszłyśmy, zwlaszcza, że nas rozczarował fakt, że nie dość, że z kredek Burżuja DuoChrome były tylko 3 kolory, to jeszcze od nich zniżka się już nie odejmowała, bo cena 21zł to promocyjna już. Chamstwo

Estello, a u Ciebie były wszystkie kolorki tych kredek czy też tylko brąz, c. zieleń i granat?

Cytat:
_magdzia_, zniżka obowiązywała w godzinach 21-24.
Widać byłaś przed albo po szczycie Jak byłyśmy to i kolejka całkiem spora była.

Cytat:
W Stradivariusie było strasznie. W Reserved też, ale to tylko widziałam z zewnątrz. W sumie szkoda, że nie doszłam do Sephory, ale z drugiej strony to dobrze dla mojego portfela (chciałabym korektor pod oczy Clinique).
Oj, o Reserved to ja coś wiem. Jak stanęłam w kolejce o 23:53 to wyszłam z niej o 00:57 i biegusiem leciałam na Pl. Matejki na nocny. Cudem zdążyłam.
I nigdy więcej Nocy Zakupów No chyba, że będę miała coś konkretnego upatrzonego, bo latanie po sklepach w poszukiwaniu czegokolwiek nie ma sensu podczas takiej akcji.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 20:13   #1300
Estella
Zakorzenienie

U mnie też była noc zakupów w czwartek widziałam jeszcze jasną zieleń i chyba czerń. Ja na brąz polowałam, więc bardzo się im nie pryzpatrywałam. Ale może jeszcze jakiś odcień dokupię.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 20:16   #1301
_magdzia_
BAN stały

Najlepiej było pójść rano i odłożyć sobie ciuszki a w nocy przyjśc i tylko za nie zapłacić Ciekawe czy tak można
_magdzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 21:20   #1302
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Oj, o Reserved to ja coś wiem. Jak stanęłam w kolejce o 23:53 to wyszłam z niej o 00:57 i biegusiem leciałam na Pl. Matejki na nocny. Cudem zdążyłam.
Zartujesz, prawda?
Ja byłam 21-23 i słowo daję, dużo ludzi było, ale najdłuższa kolejka w której stałam z koleżanką to taka 10-minutowa, w innych sklepach kolejki najwyżej kilkuosobowe.
Pewnie wchodziłyśmy do różnych sklepów, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.
A tak BTW jestem strasznie zawiedziona, że nie było zniżek w sklepach, na których najbardziej mi zależało (H&M, Bershka, Stradivarius, Oysho).
Stary 2007-11-17, 23:17   #1303
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Były, przynajmniej o 22, jak tam z rzyrafką dotarłyśmy. Ciężko było się poruszać, więc zrezygnowane wyszłyśmy, zwlaszcza, że nas rozczarował fakt, że nie dość, że z kredek Burżuja DuoChrome były tylko 3 kolory, to jeszcze od nich zniżka się już nie odejmowała, bo cena 21zł to promocyjna już. Chamstwo

I nigdy więcej Nocy Zakupów No chyba, że będę miała coś konkretnego upatrzonego, bo latanie po sklepach w poszukiwaniu czegokolwiek nie ma sensu podczas takiej akcji.
Ja chciałam zdążyć przed nocą zakupów (czyt. wpaść tam zaraz po 20, a potem wyjść zanim dziki tłum się zbiegnie), ale wpadliśmy z TŻ w korek, żeby wjechać na parking () i tak dotarliśmy na 21. Z resztą myślę, że o 20 też były tłumy. A ja naiwna myślałam, że sobie spodnie kupię.

Ja tez już będę omijać takie akcje. Tylko tych 20% w S. mi żal (wracając do tematu), no ale trudno. Może mi po nowym roku jakiegoś miłego smsa przyślą.

Cytat:
A tak BTW jestem strasznie zawiedziona, że nie było zniżek w sklepach, na których najbardziej mi zależało (H&M, Bershka, Stradivarius, Oysho).
Jakby tam jeszcze były zniżki, to by było prawdziwe bydło. Byłam na pierwszym dniu przeceny zimowej w Bershce i to był pierwszy raz, kiedy ktoś mi wyrywał ciuchy z ręki, ubrania i buty fruwały po całym sklepie, a kolejki do kasy i przymierzalni były na minimum 30 minut stania. Wczoraj było okropnie w Bershce, ale wtedy naprawdę było gorzej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-17, 23:25   #1304
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _magdzia_ Pokaż wiadomość
Najlepiej było pójść rano i odłożyć sobie ciuszki a w nocy przyjśc i tylko za nie zapłacić Ciekawe czy tak można
Też mnie to ciekawi. Miałam nawet sprawdzić, ale jakoś mi się nie chciało ruszać wcześniej z domu.
Cytat:
Zartujesz, prawda?
Ja byłam 21-23 i słowo daję, dużo ludzi było, ale najdłuższa kolejka w której stałam z koleżanką to taka 10-minutowa, w innych sklepach kolejki najwyżej kilkuosobowe.
Pewnie wchodziłyśmy do różnych sklepów, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.
Niestety nie żartuję. Przed 24 w Reserved była taka wielka kolejka

Cytat:
Ja tez już będę omijać takie akcje. Tylko tych 20% w S. mi żal (wracając do tematu), no ale trudno. Może mi po nowym roku jakiegoś miłego smsa przyślą.
Też mam nadzieję na miłego smsa albo wspominaną promocję 2 w cenie 1. I niech w końcu dotrą do nich te nowe podkłady, bo wysyłają ulotki zachęcające do zakupu, a kupić nie ma czego, bo towaru w sklepach brak
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 23:30   #1305
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Też mam nadzieję na miłego smsa albo wspominaną promocję 2 w cenie 1. I niech w końcu dotrą do nich te nowe podkłady, bo wysyłają ulotki zachęcające do zakupu, a kupić nie ma czego, bo towaru w sklepach brak
Snow dostała cynk o promocji 2 w cenie 1 pod koniec listopada i ja trzymam jej źródło za słowo. Bo mam zamiar kupić sobie 2 rozświetlacze z gwiazdkami i metaliczne kredki i może nowe pomadki. A smsa to bym chciała po świętach i Sylwestrze, bo bym kupiła w końcu porządny korektor pod oczy, a teraz mam za dużo wydatków.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 00:25   #1306
rzyrafka
Zakorzenienie

A ja kupiłam wreszcie (po roku czekania niewiadomo na co ) Color Copy w Douglasie po znizce wyszło 27,22 zł
Co do kredek Duochrome, myślałam że ten brąz będzie ciemniejszy a jednocześnie opalizował jasniejszymi drobinkami, ale w sumie nie jest najgorszy. tylko mam juz podobną kredkę więc muszę sprawdzić czy sie nie zdubluje, bo wymyśliłam że pasowałby do tusz brązowego VolumeClubbing Granatowa trochę za chłodna ale planuję kupic cień do którego pasowałaby idealnie Zielona tez nie daje mi spokoju... niby mam ciemną zieleń Rimmela ale jest matowa i delikatniejsza Jesli długo będą kosztowały 21 zł to pewnie się znajdą w moim posiadaniu Szkoda, że nie było u nas więcej kolorków, liczyłam na tę śliwkowo-szarą z obrazka i limonkową
A czarna na co opalizuje??
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 00:48   #1307
Estella
Zakorzenienie

Limonkową - zieloną widziałam. Ja mam ochotę na ciemnozieloną, śliwki nie widziałam na spokojnie muszę je jeszcze raz zobaczyć zobaczyć.
Zawsze sobie wcześniej odkładam różne rzeczy i potem tylko za nie płacę. Za to w Reserved zawsze jest gigantyczna kolejka, u nas ostatnio było -30%.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2007-11-19, 19:01   #1308
joasia65
Raczkowanie

Wczoraj w czasie okienka między wykładami wybrałam się wreszcie do Spehory. Kupiłam oczywiście osławioną przez Was paletkę do brwi, balsam i parę innych drobiazgów Odrazu założyłam se kartę, już się nie mogę doczekać na jakieś promocje Pani była bardzo miła i dała mi kilka różnych próbek
Stary 2007-11-22, 21:24   #1309
snowqueen
Zakorzenienie

Dzisiaj się dowiedziałam, że to ma być promocja typu płacisz za 2, a trzeci za złotówkę. Łeeee Będę bardzo zła, jeżeli wprowadzono mnie w błąd, bo miałam ochotę na wielkie zakupy no i część z Was pewnie też

Estella Ty też pisałaś, że słyszałaś o promocji - o takiej jak piszę teraz, czy 2 w cenie 1? Panie plączą się w zeznaniach

Na stronie Sephory jest nowy katalog http://www.sephora.pl/katalog/;jsess...UC1HQFIBIDSFEQ, m. in. z informacjami o promocjach na grudzień:
- przy zakupach za 400 zł w dniach 10-24 grudnia otrzymasz kupon rabatowy 15%
- kupując minimum 3 produkty marki Sephora w dniach 10-24 grudnia, otrzymasz na nie 15% rabatu
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 21:38   #1310
zizou
Zakorzenienie

hmmm. dobra i taka promocja

no i ten kupon z rabatem... za same prezentowe perfumy tyle dam a kupon wykorzystam po nowym roku jak mi stypendium przeleja
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 21:44   #1311
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dzisiaj się dowiedziałam, że to ma być promocja typu płacisz za 2, a trzeci za złotówkę. Łeeee Będę bardzo zła, jeżeli wprowadzono mnie w błąd, bo miałam ochotę na wielkie zakupy no i część z Was pewnie też
Szkoda. Ja bym wolała 2 w cenie 1. Myślałam, że będę mieć 2 pudry rozświetlające, 2 róże, 2 kredki metaliczne, 2 aplikatory do rozcierania. A tak będę się musiała ograniczyć. A wiadomo czy znowu będzie jakieś ograniczenie, że jak kupisz coś konkretnego wśród tych 2 produktów, to 3 za złotówkę? Albo, że coś konkretnego za złotówkę?

Twoje źródło twierdziło, że od kiedy ta promocja? Od 26?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-22, 22:14   #1312
Estella
Zakorzenienie

Ja sie dowiedziałam tylko, że ma być promocja - ale jaka, niestety nie wiem. Wolałabym -20% na wszystko, bo coś sobie upatrzyłam z Clinique'a

Siegfried Obermeier
Stary 2007-11-22, 22:25   #1313
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Mnie się ostatnio udało kupić nowe Meteoryty w promocji -20% (z okazji Nocy Zakupów).
Teraz przydałaby mi się jeszcze raz taka promocja, bo mam coś jeszcze do kupienia.
W zeszłym roku były jakieś duże obniżki w Sephorze, między Świętami a Sylwestrem. Mam nadzieję, że teraz też będą.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 09:46   #1314
ewelkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Na stronie Sephory jest nowy katalog http://www.sephora.pl/katalog/;jsess...UC1HQFIBIDSFEQ, m. in. z informacjami o promocjach na grudzień:
- przy zakupach za 400 zł w dniach 10-24 grudnia otrzymasz kupon rabatowy 15%
- kupując minimum 3 produkty marki Sephora w dniach 10-24 grudnia, otrzymasz na nie 15% rabatu
kurcze myślałam, że będzie jakaś świąteczna promocja na smsa...jakieś - 20% by się przydało

a może jednak będzie? myślicie, że to możliwe?
ewelkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 09:54   #1315
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja bym naprawdę chciałabym się mylić, ale nie sądzę, żeby przed świętami było -20% na cały asortyment, bo przed świętami ludzie i tak robią kolosalne zakupy i nie trzeba ich specjalnie zachęcać.

Ja marzę sobie, że -20% będzie np. w styczniu.

W sumie najbardziej się Sephorze opłaca promocja 2 + 1 za złotówkę (tak po przemyśleniu).

Ktoś wspomniał o promocjach, jakie rok temu były między świętami a sylwestrem - jakie to były? Bo ja już nie pamiętam i nie pamiętam, żebym korzystała.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-23, 09:59   #1316
ewelkaw
Zakorzenienie

myślałam, że taki prezent zrobią nam
po świętach pewnie będę spłukana...ale może się pokusze o coś

a te 2+1 za zlotówke to chyba tylko na sephorowe produkty?
ewelkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 10:04   #1317
iceflower
Przyjaciółka KWC

No zawsze jest tylko na sephorowe. Byle tylko nie zrobili jakichś bezsensownych ograniczeń, że trzeba kupić określony rodzaj produktu albo określony dostaje się gratis.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-23, 10:05   #1318
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelkaw Pokaż wiadomość
a te 2+1 za zlotówke to chyba tylko na sephorowe produkty?
tak
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 10:46   #1319
snowqueen
Zakorzenienie

Wczoraj zobaczyłam w Sephorze te małe kremy i peelingi do ciała no i jak ja mam niby się temu oprzeć

A nowych podkładów ani widu ani słychu. Może to i lepiej, jeszcze by mi się spodobały

iceflower w zeszłym roku była jakaś taka promocja, że jak miało się dwa niewykorzystane kupony rabatowe, to łączyły się w jeden -20%.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 10:52   #1320
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
iceflower w zeszłym roku była jakaś taka promocja, że jak miało się dwa niewykorzystane kupony rabatowe, to łączyły się w jeden -20%.
A, to nie dla mnie, bo ja nie mam jeszcze żadnego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości