|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Co do podkładów i pudrów rzadko eksperymentuję - a nawet jeśli, to jakoś sobie dobieram odcień podobny do tego, który stosowałam wcześniej.
No i faktycznie, jak są szuflady, to wyjścia nie ma, sprzedawca musi pomóc
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja korzystam z pomocy jak mam czas i humor na pogawędki, poza tym przy doborze pudru czy podkładu lubię się z kimś skonsultować, więc jak ktoś mnie zaczepia i pyta, czy potrzebuję pomocy, to najczęściej mówię, czego szukam i słucham, co ma pani z Sephory lub Douglasa do powiedzenia (no a po pierwszym pokazanym produkcie najczęściej już wiem, czy mi się ta pomoc przyda, czy lepiej uciekać
).
|
|
|
#1533 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Konto usunięte
|
ja mam pytanie do Warszawianek- która Sephora jest najlepiej zaopatrzona?
ja odwiedzam te przybytki od niedawna, najczęściej w Woli Park, bo mieszkam niedaleko. mam wrażenie, że tam mają okrojony asortyment. a może mi się tylko wydaje?
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a jest jeszcze w Sephorze ta promocja na kosmetyki Frederic Fekkai?
Nie pamietam, jak to dokładnie było: chyba kup 2, a trzeci dostaniesz za 1 zł. |
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj i przedwczoraj byłam w Sephorze. Okazało się, że jest promocja (kupując trzy produkty najtańszy jest za 1zł). Ja akurat wybrałam się po pędzelki do makijażu oczu, kupiłam wszystkie rodzaje jakie były. No i oczywiście przez promocję skusiłam się dodatkowo na cień Miiistic Eyeshadow (z gąbkowym aplikatorem, w opakowaniu jak liner) oraz potrójny róż.
Może przytoczę co o nim napisałam w innym wątku: "Właśnie była promocja w Sephorze i kupując trzy produkty z ich linii, za ten trzeci płaci się 1zł. Więc kupiłam m.in. potrójny róż, na ręce dawał taki świetlisty, satynowy efekt. Ponieważ półtora tygodnia temu kupiłam szachownicę Clinique w złotych brązach to teraz z tej Sephory wybrałam kolorek różowy, jest naprawdę śliczny, do tego ten kolor można sobie różnie mieszać. Jest taki mroźny i rozbielony. Tu fotka: http://www.gdeparfum.ru/news/images/news_8805.jpg A ten drugi kolor to jest takie nasycone złoto, też ładny ale mocniejszy (chyba bardziej podoba mi się efekt szachownicy) boję się, że jest on trochę za intensywny i bazarowy jak dla mnie (ale dla szatynek o ciemnych karnacjach jest super): http://www.sephora.fr/assets/dyn/pro.../P10819_lg.gif Jutro go potestuję na twarzy, więc zdam relację jak na niej wygląda. Ogółem przyznam, że Sephora ma naprawdę fajne kosmetyki, tak na oko bo nie próbowałam wszystkiego." Róż okazał się bardzo fajny. Kończy mi się (no może nie kończy bo jest jeszcze jakieś 35%) L'oreal Blush Delice w tym różowym kolorku, zatem postanowiłam wyruszyć na łowy. Po drodze myślałam o nowym podwójnym Diora, Chanel wypiekanym i Exotic Shimmer z EL. No a wyszłam z tym potrójnym Sephory. Dzisiaj go przetestowałam. Kolor duuużo ładniejszy niż L'oreal, lekko połyskujący przy świetle, odcień zimnego rozbielonego różu. Cudny! Dla mnie takie policzki wręcz są stworzone- tak stwierdziła siostra. Nie daje od razu mocnego koloru, trzeba troszkę pomachać pędzelkiem w opakowaniu- bardzo to lubię bo np. Clinique Shimmering Tones od razu nabiera sie sporą ilością i trzeba uważać (ale też jest cudny). Ale pierdoła jestem, mam nadzieję, że już się do tego przyzwyczaiłyście ![]() Ogółem mówiąc wiem już, że jestem nieuleczalnie chora.... muszę sobie kupić jakiś specjalny kuferek do kosmetyków bo nie mam już miejsca do trzymania ich..... Ale ok, już naprawdę kończę ![]() THE END
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-11-29 o 23:08 Powód: linki |
|
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj jeszcze była, nie wiem do kiedy;]
|
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
na pewno do 02.XII
![]() EDIT: do 02.XII jest ta promocja na kosmetyki Sephory. Promocja związana z Fekkai jest na pewno co najmniej do 06.XII. Cytat:
To jest dokładnie tak, że kupując dwa kosmetyki dostajesz ten drugi za 1zł Z Frederic Fekkai kosmetyki są naprawdę super Mam dość cieniutkie włosy i nie obciąża ich, pielęgnuje, po umyciu są cudowne! A ten zapach
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
SiS w ktoryms watkud ziewczyny pisaly,z e w OBI sa kufry
ja sama sie przejda zbadac te kury
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę je zobaczyć Na pewno przejrzę allegro, bo tam tego chyba jest pełno.EDIT: Właśnie przejrzałam allegro. To są jakieś małe pudełka a nie kufry!!! Boże co ja tam zmieszczę??? Spinki do włosów? Muszę jechać do OBI, bo widocznie producenci nie znają kobiecych możliwości jeżeli chodzi o ilość kosmetyków
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-11-29 o 01:00 |
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
SiSleyS tak opisałaś ten róż, że nagle zapragnęłam go mieć
A ostatnio jak byłam w S. to nawet o różach nie myslałam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
oo, nawet nie wiedziałam, że znów jest promocja na Fekkai.
Czy ona jest na smsa, czy normalnie? Bo na stronie sephory nic nie widziałam, smsa nie mam. A Fekkai są boskie Ale faktycznie widać różnicę na włosach.
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam wrażenie, że tam większości fajnych rzeczy nie ma. Często odwiedzam też Arkadię, ale tam trzeba sie śpieszyć, bo są tłumy i nowości/limitowanki szybko schodzą.
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
calkiem calkiem wygladal przez ekran
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
Dziewcyzny o co chodzi z ta prmocja 2 + 1 ?:P kazdego ona obejmuje czy trzeba miec jakiegos sms'a? :P
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1547 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja może napiszę jeszcze raz, by każdy wiedział co i jak
![]() Promocja z kosmetykami Sephora jak i Frederic Fekkai jest dla każdego- nie trzeba mieć żadnego sms'a czy kartę Sephora. Tyle, że promocja Sephory dotyczy zakupu trzech kosmetyków z ich linii, z czego jeden z nich (najtańszy) będzie za 1zł. Z Fekkai jest tak, że kupując dwa produkty płacisz za drugi 1zł. ![]() Cytat:
![]() Ja za to nie myślałam o tym, że będę musiała kupować znowu jakieś produkty do włosów. Jednak się myliłam Cytat:
Co byś poleciła Gothic Daisy?
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skoro teraz jest ta promocja, to może sobie kupię z tej serii maskę, bo chyba też jest i będę mieć komplet. Z innych rzeczy polecam spray do podnoszenia włosów - na moich marnych kudłach działa
|
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Moderatoreska
|
Mam nadzieje ze dzis uda mi sie wskoczyc do Sephory
![]() Dziewczyny chyba obowiazuje ta promocja na produkty Sephory??? Nie wiem dokladnie bo dawno tam nie zagladalam, a dzis moze mi sie uda tam byc ![]() edit: Juz doczytalam ze jest ta promocja
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
SiSleyS, piszesz, że kosmetyki z Frederic Fekkai są super.. co byś poleciła z czego byłaś zadowolona??
Gothic_Daisy, co jeszcze używałaś z Fekkai??? Poszukuję właśnie super nawilżającej maski/odżywki
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Naila, na nawilżaniu włosów się niestety nie znam i nic nie próbowałam specjalnego w tym celu.
Poza tym, co napisałam, mam jeszcze serię do farbowanych i spray/oliwkę do ochrony przed UV. Ale tak myślę, że wszystkie te ich szampony dobrze nawilżają, bo włosy są miękkie i gładkie
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sisley, wielkie dzięki za wyjaśnienie Dostałam tego smsa, że na wszystko mam 20% taniej i chciałam kupić taniej Fekkai. Ale teraz myślę, że bardziej opłaca się kupić 1+1 niż 20% taniej. |
|
|
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam tak dobrych szamponów i odżywek które by pielęgnowały włosy jak Fekkai. Jeżeli chodzi o nawilżającą maskę to mam z innej firmy (też z Sephory). To jest Rene Furterer Creme Revitalisante Intense: http://www.lumiere.pl/product_info.p...548bb3f76d6b24 Ja nie mogę używać 'ciężkiej' pielęgnacji bo mam potem oklapnięte włosy. Ta maska jest super bo przede wszystkim nawilża. Cytat:
Oczywiście, promocja z drugim produktem za 1zł jest bardziej opłacalna
|
|
|
#1555 |
|
Moderatoreska
|
Dziewczyny nie orientujecie sie czy sa jeszcze w Sephorze pudry w kulkach roswietlajace Pralines Bonne Mine?
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem pewna, ale około 20zł.
Oglądałam dziś Fekkai - bardzo fajne produkty, miał ktoś coś do kręconych? może na urodzinki sobie zamówię.
|
|
|
#1557 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy można wykorzystać naraz zniżkę -20% i promocję Fekkai?
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę. Pewnie zniżki się nie łączą, za duzo tego dobrego
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
To dobrze
Leczę się z NK, poza tym nawet 1 + 1 za zł to drogo jak na kosmetyk do włosów w dobrym stanie ![]() Wykorzystałam dzisiaj promocję, kupiłam podkład i tusz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

).

]
dzisiaj mialam do czynienia z przyjemnym blondynem, na pewno sporo przed trzydziestka. profesjonalista, wczul sie w role 'doradziciela'
ja odwiedzam te przybytki od niedawna, najczęściej w Woli Park, bo mieszkam niedaleko. mam wrażenie, że tam mają okrojony asortyment. a może mi się tylko wydaje?

jestem również