|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: SEPHORA - 2 w cenie 1 - szukam "drugiej połówki"
w Sephorze nowa promocja 2 za 1
![]() Szukam chetnej wizażanki na tańsze zakupy - interesuja mnie póki co pędzle najbardzije pozdrawiam
|
|
|
#152 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Psikacz mógłby miec mniejsze otworki i rozpylac mgiełkę. Ładnie pachnie, twarz jest taka...hmm-satynowa , o zdrowym naturalnym połysku. Nie jest płaska. Nie wiem czy utrwala |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje zakupy, podobne, no ale w końcu byłam z Agąbil
w Manufakturze w Sephorze nie miła obsługa, odradzam tam robienia zakupów !!
|
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
Aga a jak sie sprawuje pedzelek do kresek?
Ja mysle o pedzlu skosnym do rózu, 8 i 20 do cieni, oraz tym do kresek własnie wiecie a tak swoa droga nie rozumiem , czy to jest promocja: kupujesz jeden a drugi gratis, tak jak kiedys? czy bierzesz dwa a płacisz tylko za droższy? a już doczytałam - przepraszam za zamieszanie strasznie sie sie ta promocja zachlystnełam chyba na to liczy producent
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za informację
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
okrutnica jakaś... |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Moze ktos napsac o nowej 18 - do zalamania powiek? kosztuje 25pln, jak na domowy użytek to drogo
![]() mam z tej serii 19 ale absolutnie ją kocham
|
|
|
#160 | |
|
okrutnica jakaś... |
kusiło ale musiałam skończyc bigos a potem przyszedł On skończyło się, jak wiesz, tylko na testowaniu paletki.jak pachnie Lolitka? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#161 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któras zwas uzywała pędzla do pudrów brązujących i rozświetlających nr 2?
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam go oczywiście w tej promocji. Fantastycznie nakłada się nim cień "bazowy", dosłownie dwa pociągnięcia i już powieka (nie tylko jej załamanie )jest równiutko pokryta cieniem.Dodatkowo używam go do nakładania pudru roświetlającego na szczyty kości policzkowych ![]() Jest mięciutki i ma idealnie przycięte włosie |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pedzelek do kresek nr 12. Swietny eyeliner. Wlosie sie nie rozchodzi, jest nawet minimalnie "zaostrzone" na czubku, skuteczny przy cienkich kreskach. Ja jestem nowicjuszka w stosowaniu eyelinera a jeszcze fala mi tym pedzelekiem nie wyszla ani razu musze sie pochwalic
Jest sliski i kreska wychodzi za jednym pociagnieciem. Tusz, cienie i co tam chcecie zmywa sie z niego bez problemu. Ale najwazniejsze, ze po nacisnieciu wlosie trzyma forme i sie nie rozlazi w wachlarzyk Polecam.
|
|
|
|
|
#165 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
i jestem spokojna
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja się pochwalę
Dzięki uprzejmości pakosty, która porobiła zakupy za mnie mam pędzel XXL, bazę pod cienie i pod szminkę![]() Dziękuję bardzo i jestem przeszczęśliwa! Teraz szukam jeszcze kogoś, do paletki do brwi znajdzie się ktoś?Agabil...mnie w ogóle coś w tej manufakturze nie gra...i ciuchy i sephora jakieś inne. A w galerii nawet jak nic nie kupuję to dostaję próbkę zapachu bez szemrania. Raz dla mnie babeczki postawiły cały personel bo nie miały fiolek a nic nie kupowałam tylko wąchałam zapach.
|
|
#167 |
|
🦄
|
Kupiłam bazę pod szminkę, bo na więcej mnie nie stać. Po pierwszym użyciu stwierdzam, że jest dobra. Ust nie wybiela- a szkoda, bo miałam nadzieję
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
A witam witam
Ja też moge się pozachwycać już zakupami... Dzięki niezwykłej, oszczędnej, konspiracyjnej i w ogóle niesamowitej współpracy z ennkaa posiadam pędzel XXL = jest boski wielki cudowny i wspaniały ![]() Poza tym posiadłam róż Sephory nr 7M - chłodny zgaszony róż, efekty całkiem niezłe, tylko że akurat ten odcien jest kompletnie matowy. Trzyma się nieźle, nie blaknie jakoś gwałtownie. Potestuje to napisze więcej. I ostatnia nowikna - pędelek nr 19. jeszcze nieużywany ![]() Zadowolona jestem bardzo, dziewczynyw Pasażu Łódzkim przygotowane na atak wizażanek
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
[quote=pakosta;3050438]ADzięki niezwykłej, oszczędnej, konspiracyjnej i w ogóle niesamowitej współpracy z ennkaa posiadam pędzel XXL = jest boski wielki cudowny i wspaniały
![]() Ależ zazdroszczę!! Może któraś Wizażanka z Katowic lub okolicy ma ochotę na ten pędzel?
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz Margiold to chyba zależy od karnacji..albo nie wiem czego. Bo mnie wybiela. Może grubiej kładę czy jak? Wszystkie pomadki i błyszczyki są na niej jaśniejsze i ..bardziejsze . A jak dam samą to mam usta trochę jak trupek
|
|
|
#172 |
|
Kasia o...
|
Wyczerpana wydawaniem pieniędzy wróciłam do domu i oto moje zakupy:
- pędzlelki nr 9,18,20 i 6 - pryzmę rozświetlającą - puder w kamieniu rozświetlający - puder w pędzlu nr.01 - bazę pod cienie i brokat W sumie żałuje, że nie było fajnych, pasujących mi brokatów...a może to lepiej bo i tak kupiłam pełno rzeczy czas wypróbować![]() Aha i dostałam pełno próbek PS w Katowicach w Sephorze koło Empiku sprzedają paletę 4 cieni w promocji
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziś zaopatrzyłam w pędzel nr 1, 19, balsam do ust, a Luby kupił sobie kosmetyczkę
![]() I przy okazji zobaczyłam w Sephorze promocyjny zestaw Dior Pure Poison, który sobie przywiozłam z bezcłówki - i tu był taniej Ech, mogłam sobie przywieźć coś innego
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Sephorze w Galerii Krakowskiej i tam problemów z jak najkorzystniejszym (dla mnie
) pogrupowaniem zakupów nie było jak dziś. Jak się ubiorę tak na luzie, zwyczajnie, to żadna nie podejdzie, a jak włożę buty na obcasie, to od razu mnie okrążają. Szczegół, że wolę jak mi dają święty spokój i sama mogę buszować po półkach Ale wracając do zakupów - kupiłam sobie 2 cienie pojedyncze. Nie mogłam się zdecydować na kolory, ale koniec końców wzięłam nr 7 i 12, z tych o metalicznym odcieniu, bo ani maty ani te brokatowe w ogóle mi się nie widzą a podobała mi się jeszcze biel, brzoskwinia, seledyn, turkus... Długo by wymieniać. Jutro wielkie testowanie |
|
|
|
|
#175 |
|
Kasia o...
|
Gothic_Daisy a mnie Pani jeszcze zachęcała do obejrzenia palety do makijażu ale się oparłam
MagJa ja też jak przyjde na sportowo ubrana i pytam się o peelign kanebo to udają że mnie nie ma na szczęście zauważyłam, że to się coraz bardziej zmienia o obsługa jest przesymatyczna, acz nie miałam ochoty sprawdzać, czy pozwolą mi łączyć produkty jak mi się podoba i jednego dnia odwiedziłam- bo było mi po drodze i musiałam się namyślić co kupić, żebym potem nie żałowała- 3 różne sephpry w 2 miastach a dzisiaj odwiedziłam kolejną bo przypomniałam sobie o pędzelkach... mogę śmiało rzec, że oszalałam a spece od marketingu odwalili kawał dobrej roboty
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Na Floriańskiej na pewno można łączyć jak się chce - bo najpierw wybrałam jedną parę, a potem Luby stwierdził, ze chce kostki do kąpieli i one zostały policzone osobno jako jedna para
![]() A co obsługi to nikt mnie na nic nie namawiał - ale zazwyczaj do mnie podchodzą. Raz w Douglasie jak podeszła do mnie kobieta, zaczeła sie niby zachwycać moim makijażem i proponować mi rózne nowości ![]() A wracając do Sephory to chyba jeszcze sobie kupię puder rozświetlający - taki w trzech odcieniach. Tylko jeszcze coś o nim poszukam
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie pudru rozświetlającego http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8354
jestem blondynką który kolor byście mi doradziły??
|
|
#178 |
|
Kasia o...
|
Misia_bella to jeszcze zależy jaką blondynka jesteś
jeśli masz ciepły kolor skóry to proponuję brązowo-złoty, jak chłodny odcień to tak jak mnie będzie Ci pasować najjaśniejszy ze srebrnymi drobinkami ![]() MIłych zakupów i daj znać co kupiłas
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jestem "rozswietlaczową dziewicą" i nie mam pojecia ktory bedzie najlepiej leżał na mnie Chce go sobie kupi przy okazji zakupu paletki do brwi.
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
misia_bella - a jak chcesz stosować ten puderek? Bo wg mnie i różowy i złoty nadają się tylko jako róż, a tym srebrnym możesz też delikatnie rozświetlić twarz, a nie tylko poliki. Sama jestem ciepłym typkiem, też bladym
też blondynką ale testowałam ten srebrny na sobie (dzięki uprzejmości pewnej miłej Wizażanki) i mi się spodobał bardzo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

chyba na to liczy producent 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jak dziś. Jak się ubiorę tak na luzie, zwyczajnie, to żadna nie podejdzie, a jak włożę buty na obcasie, to od razu mnie okrążają. Szczegół, że wolę jak mi dają święty spokój i sama mogę buszować po półkach
i daj znać co kupiłas