![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy podkład rozświetlający Lirene!!
Ten wygładzająco-matujący City Matt zgłosiłam do KWC... to chyba rzeczywiście nowa wersja fluidu, który tu wielu osobom pasował i został wycofany. Wklejam jego zdjęcie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Ty bestyjko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolory Oceanica faktycznie sa niezbyt trafione chociaz o dziwo mnie pasuje kosc sloniowa-chociaz okreslenie koloru to tylko w nazwie pozostaje,bo osoba,ktora tak okreslia ten kolor ma chyba problem z rozroznianiem odcieni,ale to szczegol ![]() Ciekawa jestem jak wyglada paleta kolorow Lirene pod katem uzytecznosci,zagladalam jedynie do ich sklepu on line ale obejrzenie kolorow na monitorze komputera to niestety nie to samo,co w realu ![]() Bede z niecierpliwoscia czekac na Wasze doniesienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, no i jak?
Kupiła juz któraś Lirene?Chodzi mi o ten rozświetlający, Dream matte mi sie kończy i nie wiem czy znów mam go kupić czy spróbować tego Lirene, prosze o opinie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupilam dzisiaj ![]() ![]() a tak powaznie to konczy sie moj ukochany Revlon Skinlights i stwierdzilam,ze zaryzykuje,konsystencja podoba mi sie,faktycznie subtelnie rozswietla a w sloncu i swietle dziennym twarz ladnie promienieje.Tyle na dzis,reszta relacji w miare uzywania,chociaz wydaje mi sie,ze bede zadowolona z tego zakupu ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I który odcień kupiłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nicość]Gdzie dokladnie w Cz-wie go kupilas?Bo ja tez zamierzam
![]() Na Placu Czerwonym jest tam duze kosmetyczne stoisko prowadzone przez same kobiety,na pewno znajdziesz ![]() ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kwestia indywidualnego doboru,na pewno nie jest takie DMM Maybelline bo to zupelnie inny podklad,wiec najlepiej jak okreslisz czego oczekujesz od podkladu ![]() Dla mnie numerem 1 jest Revlon Colorstay jezeli chodzi o krycie niespodzianek i matowe wykonczenie;jednak chcac uzyskac naturalny efekt i zakrycie tylko niespodzianek to wlasnie laczylam oba te podklady+korektor. Mam nadzieje,ze chociaz nieco pomoglam ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Hexxana]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nicość]
Cytat:
Masz racje ![]() ![]() Panie maja testery wiec wolaj od razu o nie,bo jakos niezbyt chetnie je wyciagaly ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
czy taki roswietlajacy podklad nadaje sie do cery mieszanej sklonnej do blyszczenia sie w strefie T ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Kupiłam rozświetlający, żeby idąc po gazetę albo na pilates nie malować się podkładem powyżej 100 PLN, a jak wyrównam koloryt, to się lepiej czuję.
Nie jest ciężki, nie przetłuszcza dodatkowo skóry, ale tez jej nie nawilża - mam przetłuszczajacą się odwodnioną i wrażliwą. Rozswietla przyzwoicie, ale przy Kanebo to się oczywiście moze schować - wszystkich moich blizenek potrądzikowych nie kamufluje jak w/wym. Przypomnial mi czasy, kiedy podkładem miałam usmarowaną nie tylko twarz - przytuliłam się do TŻ-ta i ze zdziwieniem zobaczyłam odbicie policzka na jego koszulce Odcienie - miesiąc temu były tylko cztery. najjasniejszy "naturalny/104" nie jest dla bladolicych. Dzięki drobinkom przy określonym oswietleniu i kolorze bluzki jest w miare ok, ale przy nieodpowiednim oświetleniu i kolorze robi się solaryjna tandeta. a poza tym jak zaczęłam używać tego podkładu i żelu do mycia buzi równiez Lirene, to dopadły mnie okropne wypryski i mordka zaczęła palić, jak po alkoholu i gorących tańcach albo ze wstydu. Może to przypadek, a może nie - będę musiała wkleic składy obu kosmetyków (a ten podkład ma bardzo długi skład) na biochemii urody i zapytać Basię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
skleroza nie boli - rozświetlający Lirene ciężko się zmywa. Full make-up na bazie Kanebo zmywam 3-4 wacikami nasączonymi płynem micelarnym Vichy, a przy tym i 5. nie jest biały. Dziwne jak na podkład, który przechodzi na ubrania. Ale to by wyjaśniało wysyp niespodzianek na buzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Fakt,ze podklad dlugo sie zmywa
![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kupiłam rozświetlający i narazie nie mogę się przekonać. Mam odcień 104 - naturalny - i kolor jest trafiony. Ale z kryciem niespodzianek to już gorzej - mam wrażenie, że on mi podkreślił wszystkie niedoskonałości i zamiast wygładzić cerę wydobył na światło dzienne wszystkie moje niespodzianki i jakoś ją "zbruździł". Bardzo też podkreślił rozszerzone pory. Więc zaczęłam się zastanawiać kto powinien stosować fluidy rozświetlające, bo może u mnie to jest kwestia wieku? Chociaż kiedyś czytałam, że właśnie rozświetlających fluidów używa się, żeby zamaskować zmarszczki i pory, bo rozświetlenie powinno dać wizualnie wrażenie gładkiej skóry - ale może coś pokręciłam? A pani w sklepie polecała mi właśnie ten i mówiła że klientki bardzo go sobie chwalą. Już nawet myślę, czy nie będę chciała się wymienić na coś innego ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ja niedawno kupiłam sobie też ten podkład ale matujący i jak dla mnie jest to świetny kosmetyk, tylko ja mam taką buzie że nie potrzeba mi krycia, mam raczej gładką cere, ale jak czasem coś wyskoczy to i ten podkład dobrze mi to pokrywa, długo matuje, pewnie jak mi sie skończy to wróce do niego
![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam sie szczerze,ze szukalam tanszej alternartwy dla Revlonu ale.....zawiodlam sie,chociaz generalnie ten podklad nie jest zly to daleko mu do takiego efektu jaki daje podklad z serii Skinlights. Moze go jakos zmecze albo uda sie wymienic ale jak narazie lezy bezuzytecznie a ja mam nauczke za spontaniczne zakupy ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wizażowi udało mi sie zdobyc rozświetlajacy Nivea i bardzo go sobie chwale, zastanawiałam sie też nad tym, bo cena zachecająca do zakupu, ale ostatecznie nie zdecydowałam sie na kupno, na targowisku upolowałam City Matt kolor naturalny i ten mi pasuje, jest dość jasny,ladnie matuje, co przy mojej mieszanej cerze to duże osiągniecie może ktoś miał zarówno rozświetlający Nivea i ten Erisu, bo jeśli skończy mi się Nivea będę musiała kupic coś co jest dostepne u nas ![]() ![]() ma ktoś mozliwość poróbnania obu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
miałam rozświetlający AA i mi podpasował zarówno konsystencją jak i efektem,ale na dzień dzisiejszy jest trochę za ciemny i zastanawiam się nad Lirene,dużo różni się od AA pod względem krycia bo tamten kryje nawet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czy ten podkład nadaje się do suchej cery?? Bo niektóre dziewczyny pisały, że ten podkład matuje...
A moze ktoś używał podkładu kryjącego z Sorayi i ma porównanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.