![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co się robi na siłowni? :>
Cytat:
![]() Ja zanim poszlam tez krazylam dookola silowni. Najpierw bylam spytac o ceny, potem kupic karnet i zobaczyc co i jak, dopiero za 3 razem poszlam cwiczyc (musialam przelamac opor psychiczny jakis ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim , ładnie się rozrósł nasz wątek
![]() Ja niestety byłam chora a przez to słaba i nie mogłam chodzić na siłownię ale mam zamiar się znowu zabrać w przyszłym tygodniu ![]() Zyczę wszystkim wytrwałości i powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Asiula1 nio to pieknie mnie zaraziłas
![]() ![]()
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poprostu szok, troszkę się już pozbierałam i złapałam grypę zołądkową lub też jelitową... nie wiem dokładnie.... teraz juz lepiej ale slaba jestem okropnie.... Troszkę staram sie ćwiczyć w domu, ale same wiecie jak to jest jak człowiek ledwo zywy ![]() POzdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
plan ćwiczeń na siłowni....pomocy!!!:(
witajcie
![]() mam mały problem ![]() ![]() mam 18 lat i pewnien problem z tusza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Dot.: plan ćwiczeń na siłowni....pomocy!!!:(
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
co powiesz na diete CKD(dużo tłuszczy mało węglowodanów ,dużo wysiłku)
![]()
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
dla mnie ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-nogi -brzuch -ręce -10 min. kardio ale czy to było poprawne to nie wiem....
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
a co mmysliscie o djecie redukcyjnej czy cos takiego?? słyszałam o tym kiedys. czy moze ktos mi rozplanowac taka diete bo sie troche naczytałam tego i kompletnie zbzikowałam na punkcie tych wszytskich tabelek i cyferek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
najlepiej podaj swoją wge i btf wtedy coś ułożymy
![]() (btf -mierzysz sobie skóre na jednym bokutzn ściskasz w dwa palce boczek i mierzysz ![]()
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
to mam 171 cm wzrostu, waze 69 kg....a co do tego btf nie mam pojecia jak mam to zrobic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]()
Czy moge prosic o rozpisanie mi treningu na redukcje?
![]() najbardziej zależy mi na brzuchu, od tygodnia chodze na siłownię, wsyztsko jest ok , tylko prosilam trenera o rozpiske, to on powiedział że poprostu mam wszysko robic, heh ma takie podejście do dziewczyn 'cos tam sobie pomachaj' ![]() narazie to co robie na siłce jest chaotycznie, prosze o ewentualną pomoc ![]() rozgrezewka 10 min stepperek 5 min tweesterek na laweczce 4 serie po 20 brzuszkow i tyle samo na przyzadzie na gorne partie brzucha i to samo na grzbiet pozniej lece na te wsyztskie żelazne przyżądzenia na rece i nogi tez tyle samo seri i powtorzen i na koniec rozciąganko. Prosze o rade kogos doswiadczonego i przy okazji odswiezam wątek, jest tu jescze ktos kto odwiedza siłke?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Nikola z tego, co mi wiadomo, to samo rzeźbienie mięśni brzucha nie stanowi wielkiego wyzwania
![]() ![]() Mi trener kazał w tym celu robić duuużo ćwiczeń aerobowych. Czyli: rowerek, bieżnia, steper, biegówki (moje uubione ![]() ![]() ![]() Poza tym trener na siłce powiedział też, że cały trening siłowy może też stać się bardziej aerobowy przez zmiejszenie wielkości obciążenia na rzecz tempa powtórzeń. Czyli: zmniejszasz sobie ciężar na maszynach, ale utrzymujesz wartkie tempo powtórzeń. I jeszcze jedno: podobno trening należy rozpoczynać i kończyć aerobami. Ale to znowu zdanie trenera, więc może wypowie się ktoś z dłuższym stażem na siłowni niż my ![]() Aha, i może jednak spróbuj skatować tego Twojego trenera żeby Ci pomógł. W końcu od tego tam chłopina jest. I za to mu płacą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
hm dziekuje za odpowiedz;*
![]() ![]() na trenera nie moge liczyc, mojim areobem jest codziennie fat burning oprocz silki wiec kardio jest, chyba po tym miesiącu wykupie gdzie indziej karnecik bo jak powiedziałas trener od czegos w koncu jest ![]() pozdrawam ![]() ![]() ktos jecsze mi pomoże??
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
ja chodze 3 razy w tygodniu " pon , sroda i piatek aby miesnie pomiedzy tymi dniami sie troche zregenrowaly, zaczynam od 5 minut na bierzni , rozgrzewa nogi, pamietaj ze nie mozna zaczac od razu cwiczyc na urzadzeniach bez wczesniejszej rozgrzewki, zaczynam zawsze od biezni aby rozgrzac nogi , 5 minut wystarczy pozniej siadam i rozciagam nogi , jesli tego nie zrobisz i usiadziesz od razu do urzadzenia twoj organizm wezmie to jako rozgrzewke a nie cwiczenia i wszystko na marne, najpierw robie wewnetrze miesnie nog, 5 seri po 15 powtorzen, zasada jest taka ze obciazenie musisz sobie uregulowac tak aby zrobic min 12 powtorzen a max 15 , zrobisz to sposobem probich bledow, ja zaczynajac cwiczyc zaczynalam od 3 kg na wewnetrza strone ud i z tego co liczylam wychodzilo max 15 , przy 10 nogi juz odmawialy posluszenstwa i bolaly i to oznaka ze nadchodzi kryzys miesniowy i wtedy wlasnie trzeba sie zmusic do tych jeszcze 2- 5 powtorzen. nastepnie robi cwiczenie na zewnetrzne miesnie nog tez wszystko po 5 seri i 15 powtorzen, nastepnie brzuszki z obciazeniem 4 kg tez 5 serii po 15 pow.na klatke aby im dac w kosc, pozniej motylki 5 serii po 15 powtorzen , i ramiona ale to juz 3 serie po 12 pow, i to wszystko zajmuje mi ok godziny i 20 minut, nei trzeba wcale cwiczyc 2 godzin aby miec super rezultaty , wystarczy godzina porzadnego wysilku, ale pamietaj ze musisz sie porzadnie spocic , jak sie nie spocisz cwiczenia ida na marne. i jeszcze jedno o czym wiele osob zapomina i robi sobie cwiczenia od niechcenia i jak najszybciej, cwiczenia trzeba robic powoli tak zeby miesnie bolaly przy kazdym ruchu, jak bedziesz robila szybko nic ci to nie da , ja tak robilam na poczatku jak zaczelam chodzic i sie dziwilam dlaczego efektow nie ma , porozmawialam z trenerem i powiedzial jasno ze nie mozna robic nic szybko.
czyli tak w skrocie ' wszystkie cwiczenia po 5 seri i min 12 powtorzen , max 15 ' wolne tempo ' przytrzymywanie przez chwile ciala w momencie najwiekszego napiecia miesni ' pij duzo wody ' nie rob zamaszystych ruchow zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
ile sekund odpoczywasz pomiedzy seriami???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
a ja zupełnie inaczej 10x3 lub 3x10 lub 5x5
duże cięzary i wolne ciężara a nie maszyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale ja tez mam ciezkie ciezary , na nogi biore 6 kg a np na plecy 5 wiec to chyba nie jest malo, ale ja jestem jak by to powiedziec "pracocholiczka na silowni" i lubie sie katowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pingwin o jak dużych cieżarach mówisz? Pewnie wieeelkich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
60-70 przysiad ze sztangą ( zależy ile serii) biceps młotkowy 12 klatka 40 czsem 50 plecy i martwy tak jak przysiad jak na babę duże, ale tak naprawdę śmiesznie małe cały problem polega na tym, że po mnie nie widać niestety tych ciężarów - jak napnę mięśnie to ok ( biceps z 27 na 32) ale tak na codzień to raczej takie chuchro jestem ![]() zaczynam jesienią masę na low-carb może się w końcu dopakuję a teraz też mam trening masowy z 2 powodów - ochrona mięśni na redukcji oraz brak czasu i mniej treningów 2 max 3 podziwiam Cię Suzano za tą masówkę i kretkę to tak rzadkie u kobiet ale efekt cudny ![]() ![]() a sztanga olimpijska gryf 20kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak się zastanawiam, by obkupić się na jesień i poeksperymentować, ale nie wiem, czy będzie na to czas. A tak bym chciała ![]() A taka "mała" sztanga to jak się nazywa?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jest jeszcze sztanga łamana co chcesz kupić ja brałam kilka antykatabolików tj. prawie wszystkie ![]() służę radą jeśli chcesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
tak na maszynach, nie uzywam ciezarow <tzn -sztang> ale z czasem przerzuce sie i na to |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej
![]() Nigdy w życiu nie byłam na siłowni. Ale postanowiłam się przełamać ![]() ![]() Czy jeśli będę chodziła: poniedziałek, środa, piątek (lub wtorek, czwartek, sobota) to będzie OK? ![]() Mam prośbę. Mogłybyście mi napisać, co tam "powinnam" robić? Bo ja nawet się na sprzęcie nie znam. W OGÓLE ![]() Chcę spalić tłuszczyk z nóg i pupy i wzmocnić tam mięśnie. Szczególnie mięsnie pupska ![]() Poza tym chciałabym wyrzeźbić odrobinkę brzuch [chociaż z nim i tak nie jest źle ![]() ![]() Doradźcie coś, proszę ![]() PS. Mam 16 lat ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Dot.: Miesiąc na siłowni - POMÓŻCIE! :)
na pupę i uda polecam stepper, od którego ślicznie się wymodelują (tylko chodź całymi stopami). Z ramionami też miałam dylemat, więc najzwyczajniej w świecie poszłam do instruktora i powiedziałam mu o co mi chodzi, a on mi pokazał caaaaałą serię ćwiczeń na wszelakich przyrządach.
W ogóle niczego się nie wstydź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
a do brzuszków są ławeczki =)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
A czy 3 razy w tygodniu będzie OK?
![]() No i co z plecami? Chcę mieć ładne plecy, wyrzeźbione, a nie takie "płaskie" i kościste ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.