![]() |
#361 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
jechalam pociagiem, moja podroz miala trwac 6 godzin, nie lubie korzystac z publicznych wc, bo zawsze wydaja mi sie one nieczyste, ale z gory wiedzialam, ze az tyle czasu nie wytrzymam. jako, ze bylo cieplo - pilam, po prawie 2 godzinach podrozy poczulam, ze po prostu musze. wchodze do kolejowego wc, podnosze klape sedesu i co widze? plywajaca, wrecz wylewajaca sie woda, z tamponami, papierem toaletowym i bog wie jeszcze czym. i jak sie do czego takiego wysikac? nawet gdybym sikala 'na malysza', to i tak woda z sedesu wylalaby sie na podloge i oblala mi nogi. nic z tego. pomyslalam, ze jakos to przeboleje i zrobie to do umywaliki... niestety, byla za mala (nie bylo nawet jak na nia usiac). w akcie desperacji, pomyslalam, ze skoro inne osoby zachowuja sie jak zwierzeta (to pewnie ci, ktory jechali na woodstok) i zapchali toalete, to ja tez zachowam sie jak zwierze i zrobie tam, gdzie moge... na podloge. zeby nie tracic resztek godnosci, polozylam troche chusteczek na podloge, sukienka w gore, majki w dol i siiiiii. kiedy skonczylam, strasznie zle sie z tym czulam, ale z drugiej strony wiedzialam, ze nie wytrzymalalbym dluzej. tak drogie panie, czasem po prostu TRZEBA. czym predzej wyszlam z tolaety, bo plama moich sikow zaczela sie rozmieszczac po calym pomieszczeniu. podczas mojej podrozy musialam to zrobic jeszcze dwa razy, kiedy poszlam drugi raz, to podloga byla juz calutka morka. nie wiem, czy wszystko wylewalo sie z ustepu, czy ktos zrobil tak, jak ja... przepraszam wszystkich, ktorzy podrozowli wtedy do lodzi i natkneli sie na cos takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nienawidzę tojtoi. ![]() Cytat:
Zgadzam się z dziewczynami. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Przyczajenie
|
Ja miałam jedną wpadkę z sikaniem na koloni zimowej rok temu.Poszłam do toalety i sikałam ''Na Małysza'' ponieważ były tylko dwa kible na jakieś 30 osób noi wiadomo jak to z tym jest.Kiedy już skończyłam poczułam że jakoś dziwnie mi ciepło
![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.dkms.pl/ - I Ty możesz uratować komuś życie! Zarejestruj się w bazie dawcy szpiku... Może pewnego dnia ten ktoś zapuka do Twoich drzwi i powie że żyje właśnie dzięki tobie. Ludzkie istnienia są w rękach każdego z Nas! ![]() Edytowane przez adunia125 Czas edycji: 2010-08-31 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
LOL, cóż za hardkorowy temat
![]() Moja wpadka "moczowa" miała miejsce 2 razy w życiu. 1 raz: byłam mała, miałam może z 7 lat. Spałam z siostrą w jednym łóżku ona miała wtedy 3 lata), dzieliłyśmy z rodzicami wtedy jeden pokój i pamiętam, jak leciał w tv po raz pierwszy Miasteczko Twin Peaks (dziś jeden z moich ulubionych seriali), przerażała mnie ta muzyka na początku serialu i tak się bałam iść siusiu, że olałam siebie i siostrę ![]() ![]() 2 raz: parę lat temu, byłam jeszcze na studiach, mieliśmy spotkanie grupowe w knajpie. Juz miałam wychodzić na autobus ale strasznie mi się zachciało pipi (jak to po piwie), niestety była duża kolejka do wc i nie zdążyłabym na autobus, więc poszłam do domu w nadziei, że doniosę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Przyczajenie
|
1. każdy to robi a i tak jakoś tak głupio sie wysikać w mieście
ja sikałam w przeróżnych miejscach, na trzeźwo i nie tylko. zawsze to lepiej niż sie męczyć i zastanawiać czy sie dojdzie do domu czy może nie 1. pod swoją szkołą w takich ładnych krzaczkach 2. przy drzwiach OHP 3. ostatnio na klatce na stojąco, bo byłam w spódnicy i nie weszłabym na trzecie pietro inaczej 4. park 5. piwnica 6. plac budowy 7. pisuar w męskim kiblu 8. wanna, i też w kąpieli do wody 2. Wczoraj mnie sie zdarzyło i moim kumpelkom tez po rozpoczeciu roku szkolneko wiadomo pare tygodni nie widziałysmy się wiec na pogaduchy do knajpki jakos tak zasiedziałyśmy sie i troche czas naglił wiec szybko wyszłysmy i jak przeszlismy troche przez miasto no to powoli pecherze sie odezwały a dotego dzisiejsza pogoda no i byłysmy w sukienkach , miniówkach wiedz wiadomo jak sytuacja robiła sie powoli napięta takjak pecherz to znalezlismy otwarte wejscie do klatki schodowej w 5 pojechałysmy na ostatnie pietro juz mocno sciskając sie z bólu i za brzuch jak tylko wyskoczysłyśmy z windy dosłownie to spudniczki w górę i sikuuu ja miałam i jeszcze jedna najłatwiej bo byłysmy w samonośkach cisnienie miałam straszne że było na całej klatce słychac zostawiłyśmy troche plam i to nawet wielkich - przepraszamy ale jak mus to mus ja jak jechałam winda do góry to juz troche popuszczałam a byłam w stringach i pończochach wiec nie bede juz wiecej mówic . osobiscie uwazam zwłaszcza jak jest zimnica na dworze że naj lepiej i najbezpieczniej jest sikac w bramach na klatkach schodowych ciekawa jestem czy króres z was tez sie tak przydarzyło jak pecherzyk sie odezwał. Edytowane przez weronika565 Czas edycji: 2010-09-02 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
ja współczuje ludziom, którzy musieli sprzątać po Was to wszystko..
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam jazdy z sikaniem- w sensie, że często mi się chce, w złym momencie, i tak dalej, ale też nigdy nie sikałam nikomu na klatce czy też w windzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
No mnie to zastanawia, jak to możliwe, że mnie sie ciągle chce siku nie wtedy, kiedy powinno, a jednak miejsce w miarę kulturalne potrafię sobie znaleźć. Dobrze, że nie mieszkam w bloku, jeszcze ktoś by mi pod drzwiami nasikał czy coś :/
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo. Też jestem taka sikawkowa, jak gdzieś idę z chłopakiem, to zawsze musi mi biedak toalety szukać i jeszcze na mnie czekać. A jakoś nie miałam odpału typu wysikać się na podłogę w pociągu czy w piwnicy. Jak ktoś cham i fleja, to sika gdzie popadnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze pisze się spódniczki - naucz się kolego pisać poprawnie w naszym języku. Po drugie - gdybym tak mogła po nitce do kłębka ustaliła bym twoje IP, potem twój adres, a potem wywiesiła na TWOJEJ klatce jakie to bzdury wypisujesz w internecie tak żeby wszyscy w TWOJEJ rodzinie i w TWOIM mieście to przeczytali. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za patologia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
czemu patologia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
uważasz, że normą jest sikanie komuś pod drzwiami, na klatce schodowej?
![]()
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#383 |
Przyczajenie
|
ok,drzwi i klatki zgoda,ale krzaki lub za smietnikiem to chyba nie patologia
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Wtajemniczenie
|
To moze ja opisze wpadke mojego taty ekhm
![]() Tata bedac w lesie gdzies rowerkiem zawedrowawszy nagle go przycisnelo ekhm ... ![]() -Dzien dobry Panie profesorze! -A dzien dobry,dzien dobry ![]() I nie speszony dalej kontynuowal dzielo :P ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Przyczajenie
|
![]()
Miałam podobną wpadkę.
Byłam na randce z moim nowym chłopakiem,i pech zachciało się. Oczywiście,randka,całowal iśmy się.I nagle się stało.Zauważył to,a to było w 2 gimnazjum.I zawołał kumpli.W całej szkole do 3 gimnazjum mówili na mnie siusiumajtek albo pielucha. To mi na zawsze zostanie w pamięci. A ten chłopak ze swoją żoną nadal mówi do mnie "cześć siusiumajtek" i razem się z tego śmieją... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja się przyznam...
Parę lat temu byłam na koncercie hip hopowym w pewnym katowickim klubie,ludzi w trzy i trochę a mnie i koleżance(pozdrawiam Patrycję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Zlałaś się w majtki?!
![]() Coś mi tu ściemą zalatuje. ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Sephinrot, tak sobie ten pociąg po prostu stał? I go nie widziałyście? pewnie był zakamuflowany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.