![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
wyszlam wlasnie z cmentarza i kierowalam sie do swojego samochodu. usiadlam juz za kierownice i rowniez z cmentarza wyszla jakas starsza pani + chyba jej corka (ok. 30-stki).
starsza pani rozgladnela sie, siup spodnie w dol I ZACZELA SIKAC PRZY GLOWNYM WEJSCIU NA CMENTARZ!! to co, ze jada tam samochody. to co, ze jest tam parking, to co ze to CMENATARZ! to jest ohydne i niemoralne. jej coreczka chyba chciala uczynic to samo (nie zalapala sie na zdjecie), ale tak ja o☠☠☠☠☠☠☠ilam, ze az mi sie cisnienie podnioslo. rece opadaja fotka na pamiatke http://img59.imageshack.us/img59/7525/p1030045s.jpg http://www.imagebanana.com/view/t5ysm4kp/P1030045.JPG ok, sama nie jestem swieta. zdarzylo sie nie raz, nie dwa sikac w krzaczkach, ale pomijajac juz fakt, ze na cmentarzu jest toi toi mozna bylo wybrac inne, dyskretne miejsce na uboczu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mozna tak sobie wwrzucac zdjecia bez zgody mimo ze robila sobie w miejscu publicznyM? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krzaki to co innego, bez przesady ale pod cmentarzem?! Zero kultury. Cytat:
![]() Mój TŻ opowiadał, że spacerował z psami po lesie i tam gdzie kiedyś stał "grzybek" stanął samochód, facet siedział w środku a babka obok załatawiała "grubszą sprawę" i to na widoku każdego kto by przechodził i na oczach tego faceta. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Choć wolałbym zobaczyć na fotce ją niż tę starszą panią ;-) Dobrze widzę, że to w Nałęczowie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
To ja odnowię temat
![]() ![]() ![]() Nie muszę chyba mówić, że takich wpadek z siusianiem miałam OGROM, jestem niezwykle pechową osobą, NAPRAWDĘ! Zacznę od dzisiejszej wpadki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak naprawdę mogłabym pisać i pisać Wam o moich wpadkach, ale podzielę się z Wami jeszcze kilkoma ![]() Kiedyś wracając z imprezy postanowiłyśmy jeszcze wstąpić z dziewczynami do kolegi. Razem z moją przyjaciółką weszłyśmy do jednej ubikacji i podczas kiedy jedna robiła swoje druga szybko nawijała ploteczki ![]() ![]() Kolejna przygoda to jak byłam trochę młodsza i wracałam z rodzicami z wakacji i cały czas jechaliśmy drogą szybkiego ruchu, a ja niesamowicie już musiałam, więc ojciec skręcił na jakieś wioski i szukał, szukał, aż się zgubił, a lasku dalej nie było. Nagle widzę drzewa i już taka przeszczęśliwa czekam, aż dojedzie, a ja co widzę? Kilka drzew i pola. Mówię, a w dupie to, idę ![]() ![]() ![]() Nie muszę chyba też mówić jak byłam malusia to podczas snu sikałam z taką cudowną ulgą myśląc, że siedzę na najwygodniejszym kiblu świata, a tu łóżko ![]() Jednak podsumowując moje jakże urozmaicone, pełne przygód życie mogę Wam powiedzieć, że najwięcej miałam wpadek z udziałem mi obcych ludzi. Moja blada dupka i burak na twarzy za niedługo zawojuje świat ![]() Oj muszę naprawdę nauczyć przestać się tym martwić, bo za niedługo w wariatkowie wyląduję ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Quills Czas edycji: 2013-06-18 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
![]()
Co za temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Myślałam, że tylko ja mam tego typu wpadki tak często.
1. Byłam na 18 u koleżanki no i wiadomo jak to na 18, wypiłam trochę piwa i po drodzę do domu zachciało mi się sikać. No to co poszłam do parku i w krzaki. Niestety panowie policjanci to zauważyli i ukarali mnie mandatem, ale chociaż odwieźli do domu. Wstyd jak nie wiem :/ 2. Razem z dziewczynami ze scholi parafialnej idziemy na pasterkę. Wcześniej byłyśmy na wigili orgnizowanej dla członków owej scholi. Każda była wystrojona odświętnie, wiadomo. Ja założyłam spódnice, grube rajstopy, kozaki. Mróz, śnieg ogólnie nie za ciekawa pogoda, a do przebycia 4 km pieszo. Jako, że dużo piłam po pasterce zachciało mi się sikać. No to ja w krzaki (Teren nie zabudowany więc o nie nie trudno). No i skończyło się na obsikaniu rajstop i majtek. Zdjęłam rajstopy i jakoś udało mi się dotrzeć nie zamarzając. 3. 300 kilometrową drogę na studia pokonuję samochodem. Często zdarza się, że po drodze odczuwam potrzebę, która załatwiam w przydrożnym lesie. Moje sikanie i zmienianie tampona było niechcianym przedstawieniem dla rodzinki z dziećmi będącej na grzybach. 4. Siedzimy z moją przyjaciółką na ławce pod blokiem i ogólnie jesteśmy w głupkowanym nastroju. Było mi tak wesoło, że posikałam się że śmiechu. Dobrze, że do domu miałam blisko. 5. Jedziemy z tatą samochodem na zakupy. Z bocznej drogi wyjeżdża bus w którego uderzamy. Samochody rozbite, dym z wystrzału poduszek opada, a ja byłam w takim szoku, że kilka minut zajęło mi zauważenie, że zsikałam się że strachu. 6. Byłam u koleżanki w sąsiednim mieście. Chodziłyśmy po osiedlu. Ja za potrzebą poszłam za taki osiedlowy sklepik. Był wieczór, sklepik zamknięty, nikogo nie ma w okolicy. W czasie tej czynność pół metra ode mnie otwierają się drzwi i wychodzi pan mający na centralnym widoku mój tyłek. To chyba tyle z tych większych wpadek, które pamiętam. PS Świetny temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Ja miałam wpadkę w toalecie wydziałowej, choć może nie była to moja wpadka. Weszłam do toalety, szarpnęłam gwałtownie drzwiami od kabiny, widząc, że nie były zamknięte na zamek, a na sedesie siedział pan profesor, ponad 40 lat starszy ode mnie, z którym miałam wykłady. Byłam dość zaskoczona sytuacją, ale chciałam być grzeczna, więc zamiast zamknąć te drzwi ładnie się ukłoniłam i powiedziałam "dzień dobry, panie profesorze!". Pan profesor też był zaskoczony, ale uprzejmie odpowiedział "dzień dobry, pani Alicjo!". Potem jeszcze uprzejmie przeprosiłam za niepokojenie go, on zapewnił, że nie ma żadnego problemu i dopiero wtedy zamknęłam te drzwi. Niestety w innych kabinach były dwie koleżanki i kolega z grupy, którzy to wszystko słyszeli... Pan profesor później przeprosił mnie jeszcze za to, że nie zamknął drzwi na zamek (i miał rację, bo powinien je zamknąć!).
Kilka lat temu zatrzymałam się na parkingu przy autostradzie w Holandii, żeby zrobić siku. Poszłam do toalety, ale było tam tak brudno, że wejść się nie dało, próbowałam pójść do męskiej - ale tam było chyba jeszcze gorzej. Parking był mały i otoczony płotem, ale wypatrzyłam, że około 15 osób obojga płci zgromadziło się w jednym miejscu, z dala od stolików, koło płotu, właśnie żeby zrobić tam siku. Najpierw miałam trochę opory, ale potem stwierdziłam, że w grupie raźniej i śmiało przyłączyłam do nich. To chyba było najbardziej towarzyskie sikanie na trawniku w moim życiu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
Na jakim wydziale są koedukacyjne toalety?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Kiedyś znajoma po suto zakrapianym grill-party postanowiła zgasić grill w ten sposób.
![]() Od tej pory wiem ze kobiety potrafią sikac również na stojąco. ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Myślę, że pytanie nie jest o toalety koedukacyjne (http://sjp.pwn.pl/slowniki/koedukacyjny.html), tylko o toalety bez segregacji ze względu na płeć.
W Warszawie znam pięć takich wydziałów, trzy na ASP i dwa na UW. Ale pewnie jest ich jeszcze dużo więcej.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.