Wasze wpadki z sikaniem ;] - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-02, 18:04   #151
miss90
Zadomowienie

Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

Cytat:
Napisane przez Tusio Pokaż wiadomość
w podstawowce przeziebilam pecherz. mialam ostra jazde przez dwa tyg. pewnego dnia wracam do domu, lece po schodach...ale...posikala m sie pod drzwiami mieszkania!!
oj miałam tak samo. już wkładałam kluczyk do zamka no i w tym momencie poleciało na wycieraczke
miss90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-02, 19:32   #152
justysia274
Zadomowienie

GG do justysia274

Wątek ŚWIETNY!!

Ja pamiętam, tylko jak kiedyś z koleżankami miałyśmy jakieś różne odchyły i nawet nie wiem jak ugrzęzłam w krzakach , takich dużych. Wszyscy się ze mnie śmiali, ale najbardziej ja śmiałam się z własnej głupoty. Chyba nie muszę kończyć jak się to wszystko skończyło Nie tylko u mnie

Kolejną historię opowiadała mi moja mama. Kiedyś jak moja mama była 'świeżo upieczoną' żoną, poszła ona i mój tata na spacer do parku. W połowie drogi mój tata zaczął namawiać moją mamę na powrót. Moja mama była strasznie zdziwiona, że tak szybko. Mój tata zaczął chodzić jak baletnica z wybułaszonymi oczami na palcach. Potem powiedział, jej w domu, że nie wytrzymał (wiecie ta 'cięższa' sprawa)
Stary 2007-07-04, 09:27   #153
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

To akurat nie moja historia, ale babci. To już starsza kobietka i czasem na problemy z pęcherzem. Siedziała sobie w pokoju i nagle poczuła, że bardzo chce jej sie siusiu. Podreptała więc do przedpokoju, modląc się, zeby zdążyła dojść do lazienki. Kładąc rekę na klamce ubikacji pomyślała z zadowoleniem, że na szczęście udalo jej się dobiec... i w tym momencie kichnęła. Wiadomo, czym to się skończyło - wycieraniem wykładziny, myciem się i przebieraniem w czyste rzeczy.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 10:41   #154
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

ja żadnej takiej historii nie mialam, ale poczytac zawsze fajnie
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-04, 12:38   #155
dottta
Zakorzenienie

Wątek niesamowity
Ja też mam "problem" z sikaniem Jeżeli gdzies jade to najpierw robie rozeznanie gdzie są toalety/ ewentualnie dogodne miejsca do sikania A mój nowy TŻ na wszelkich mapach i planach miejsc do których sie udajemy uwzglednia obecność WC - ja moge sobie spokojnie w aucie kontemplowac te mapy i obmyślać najdogodniejszą droge dotarcia
Pod tym względem znajomi tez już mnie znają i jak przez godzine nie ide do wc to zaczynają sie dopytywać czy wszystko OK Problem mam na uczelni bo wytrzymać 1,5h na ćwiczeniach jest BARDZO CIĘŻKO i zwykle jako pierwsza wybiegam z sali taranując innych studentów biegnąc do łazienki.... a najgorsze że mam "wstydliwy" pecherz i moja najlepsza kumpela aby ułatwic mi sprawe (bo tu już nie moge wytrzymac a leciec niechce bo mam wrażenie że wszyscy słyszą) puszcza mi wode z kranu i zagaduje OBCYCH ludzi obecnych w wc aby odwrócić uwage od mojego sikania
dottta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 10:28   #156
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Już się w tym wątku wypowiadałam Ale oczywiście w sobote miałam następną przygodę z sikaniem... Oglądaliśmy sobie filmik i zachciało mi się siusiu... No a reklam nie ma i nie ma! mówie sobie, ze musze poczekac az będzie przerwa. Już ledwo trzymałam ale w końcu jest! To ja biegiem do kibelka szubko ściągam spodnie i buch z pupcią na kibelek. Och jaką ulge poczułam... A za chwilkę patrze a ja majtek nie ściągnęłam!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Miałam strungi tylko takie ze sznureczniem i dlatego nawet nie poczułam, ze ich nie zdjęłam! Nigdy mi sie to kurde nie zdarzyło Ale całe szczęście, ze to się stało u mnie w domu!
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 10:33   #157
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja kiedys, jeszcze w liceum robilam u siebie na dzialce impreze i zachcialo mi sie siusiu, a bylam juz dosc mocno wstawiona i stwierdzilam, ze nie bede sikac przy wszystkich (wc na dzialce nie ma drzwi tylko zaslonke) i pojde gdzies w krzaczki...znalazlam krzaczek i sie za nim schowlaam i nagle w trakcie sikania uslyszalam za swoimi plecami "dobry wieczor"...odwrocilam sie i dopiero okazalo sie, ze siusiam na glownej sciezce, tylko poprostu tylem do drozki, a przodem do czyjegos zywoplotu... w sumie to nawet nie wiem kto powiedzial mi dobry wieczor, ale odpowiedzialam i siusialam dalej
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 10:35   #158
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

ni no słuchajcie ten wątek jest poprostu boski
Stary 2007-07-06, 10:41   #159
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Już się w tym wątku wypowiadałam Ale oczywiście w sobote miałam następną przygodę z sikaniem... Oglądaliśmy sobie filmik i zachciało mi się siusiu... No a reklam nie ma i nie ma! mówie sobie, ze musze poczekac az będzie przerwa. Już ledwo trzymałam ale w końcu jest! To ja biegiem do kibelka szubko ściągam spodnie i buch z pupcią na kibelek. Och jaką ulge poczułam... A za chwilkę patrze a ja majtek nie ściągnęłam!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Miałam strungi tylko takie ze sznureczniem i dlatego nawet nie poczułam, ze ich nie zdjęłam! Nigdy mi sie to kurde nie zdarzyło Ale całe szczęście, ze to się stało u mnie w domu!

hehe skads to znam, tyle ze ja wracalam z baru - przed wyjsciem z baru bylam siusiu, ale ze bylo pozno autobus 1 na godzine, no to w pecherzu sie nazbieralo sporo plynu ledwo dojechalam do domu, pozniej szukanie kluczy w torbie i gdy dopadlam kibel siagam pory, myslalam ze ze stringerami, ale gdzie tam, jak sie ubieralam zczailam ze siusiu robilam przez gacie do kibla:P hehe ale sie wtedy wkurzylam
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 10:43   #160
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
hehe skads to znam, tyle ze ja wracalam z baru - przed wyjsciem z baru bylam siusiu, ale ze bylo pozno autobus 1 na godzine, no to w pecherzu sie nazbieralo sporo plynu ledwo dojechalam do domu, pozniej szukanie kluczy w torbie i gdy dopadlam kibel siagam pory, myslalam ze ze stringerami, ale gdzie tam, jak sie ubieralam zczailam ze siusiu robilam przez gacie do kibla:P hehe ale sie wtedy wkurzylam
Całe szczęście, że to we własnym domu się stało Bo ja sobie nie wyobrażam co bym miała z tymi gaciami zrobic
Stary 2007-07-06, 10:54   #161
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Całe szczęście, że to we własnym domu się stało Bo ja sobie nie wyobrażam co bym miała z tymi gaciami zrobic
ojj zebys wiedziala, tez sie ciesze ze to sie stalo w domu.. bo to u mnie byla zima, to by mi tylek odmrozilo, no i plusem ze stringery, a nie jakies figi czy cus z wieksza powierzchnia, ale do pokoju z kibla niezbyt milo mi sie szlo
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 11:20   #162
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
ojj zebys wiedziala, tez sie ciesze ze to sie stalo w domu.. bo to u mnie byla zima, to by mi tylek odmrozilo, no i plusem ze stringery, a nie jakies figi czy cus z wieksza powierzchnia, ale do pokoju z kibla niezbyt milo mi sie szlo
Ja mam w kiblu kosz na brudne ciuchy więc zdjęłam majtorki i je tam odrazu wrzuciłam :P Nio i spodnie założyłam bez mahtek Niezbyt to było przyjemne ale cóż...
Stary 2007-07-06, 20:08   #163
aniołecek
Raczkowanie

Pamiętam była 1 taka historia a dzialo sie to w dniu kiedy postanowilam z kolezanka jechac 1 raz na dyskoteke.Bylysmy bardzo podekscytowane bo akurat miala grac fajna grupka jednak przed calym wystepem tej gr zachcialo nam sie sikac.Postanowlysmy isc za ogrodzenie(ednak nie zauwazylysmy ze z 1 str moga wjechac samochody w kierunku budynku w ktorym miala odbyc sie "impreza" (jak ja nie lubie tego slowa ech)) Zadowolone ze znalezionego miejsca zaczelysmy sikac.. niestety moje sikanie nieco sie przedluzylo.. nagle cos zaczelo swiecic w moja strone!Ja biore glowe do gory patrze.. a tam (smok:P) jedzie Żuk!!Moja kolezanka (spryciula) jakos wstrzymala sie i uciekla mi pozostalo tylko zakryc twarz i udawac ze mnie tam nie ma..
2 historia. opowiadaly mi to kolezanki otoz zachcialo im sie sikac wiec korzystajac z okazji ze bylo akurat ciemno poszly sikac za samochod , ktory nagle odjechal hahahaha
aniołecek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-07, 13:31   #164
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

o Jezuuuu to teraz ja kiedyś po kilku piwach wypitych w terenie chciało mi sie sikać więc poszłam za jakieś drzewo. Było ono wielkie a wokół niego mnóśtwo krzaków, traw, także spokojnie można było sie tam skryć. Ja już sie rozbieram, juz stoje rozebrana i mam kucać, patrze a tu w tych krzakch widać czyjeś nogi i czarne skarpetki tam poprostu spał jakiś pijak ja nie wiele myślać zaczęłam stamtą zwiewać z gołym tyłkiem dre sie do koleżanki że tam ktoś leży a ona mi na to " ubierz sie najpierw " yyy to była wpadka
Stary 2007-07-07, 13:53   #165
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
o Jezuuuu to teraz ja kiedyś po kilku piwach wypitych w terenie chciało mi sie sikać więc poszłam za jakieś drzewo. Było ono wielkie a wokół niego mnóśtwo krzaków, traw, także spokojnie można było sie tam skryć. Ja już sie rozbieram, juz stoje rozebrana i mam kucać, patrze a tu w tych krzakch widać czyjeś nogi i czarne skarpetki tam poprostu spał jakiś pijak ja nie wiele myślać zaczęłam stamtą zwiewać z gołym tyłkiem dre sie do koleżanki że tam ktoś leży a ona mi na to " ubierz sie najpierw " yyy to była wpadka
O matko, Lunka wygralas

Ja pamietam jak mialam gdzies z 6lat to nie chcialo mi sie wchodzic na 3 pietro do domu zeby sie zalatwic to latalysmy do takiego zamurowanego smietnika najgorse w tym ze ten smietnik bylo widac z okna mojej kuchni
a druga to tez z tym ze nie chcialo mi sie chodzic na to 3pietro wiec szlam do cioci-sasiadki ktora mieszka na pierwszym pietrze,pukam, ona otwiera a ja mowie "ciociu mama zaprasza cie na kawe" (co bylo kompletna bzdura ) ona mnie wpuszczala, ja chwile pogadalam, zrobilam siusi iwracalam na dwor
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-07, 16:27   #166
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
O matko, Lunka wygralas

Ja pamietam jak mialam gdzies z 6lat to nie chcialo mi sie wchodzic na 3 pietro do domu zeby sie zalatwic to latalysmy do takiego zamurowanego smietnika najgorse w tym ze ten smietnik bylo widac z okna mojej kuchni
a druga to tez z tym ze nie chcialo mi sie chodzic na to 3pietro wiec szlam do cioci-sasiadki ktora mieszka na pierwszym pietrze,pukam, ona otwiera a ja mowie "ciociu mama zaprasza cie na kawe" (co bylo kompletna bzdura ) ona mnie wpuszczala, ja chwile pogadalam, zrobilam siusi iwracalam na dwor

no co, zdarzyło sie ale autentycznie od tej pory nie sikam w terenie
chociaż nie, ostatnio po pijaku zdarzyło mi sie sikać za przystankiem, co z tego że samochody tamtędy jeździły
ale do śmietnika to jeszcze nie sikałam
Stary 2007-07-08, 16:40   #167
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Ja miałam mnóstwo wpadek jak byłam mała
1. Byłam na wakacjach i poszłam w ustronne miejsce w krzaki. Załatwiałam swoją potrzebę, a z posesji wyłonił się jakiś cocker spaniel i zaczął mnie gonić. Biegłam ze spuszczonymi spodniami, znajomi turlali się ze śmiechu, a pewien facet skarcił mnie za sikanie na terenie prywatnym
2. Weszłam do toalety na pasażu i szukałam wolnej kabiny, znalazłam, otworzyłam a tam babka w trakcie Zamurowało mnie
3. Jak byłam małym dzieciaczkiem, byłam tak leniwa, że prawie każdej nocy z pełną świadomością sikałam do łóżka Rodzice wysyłali mnie na wizyty u psychologa, bo myśleli, że to ma jakieś podłoże
4. Chodziłam do żłobka. Na leżakowaniu zachciało mi się siusiu, ale przedszkolanka nie pozwoliła mi pójść do ubikacji... nasikałam więc na kocyk
5. Moja koleżanka stawała na kolanach, przykłada do nich papcie i wyglądała jakby miała takie mini-nózie. Zawsze tak mnie to bawiło, że zaczęłam się zwijać ze śmiechu i obsikałam jej pół dywanu
Chociaż jej takie wpadki zdarzały się znacznie częściej

I historia mojej mamy: Jak była mała to była bardzo złośliwa Jej koleżance bardzo chciało się kupę i moja mama zamknęła się w ubikacji i nie chciała wyjść. W końcu koleżanka zrobiła kupkę pod drzwiami i uciekła.

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-31, 22:14   #168
artmind
Przyczajenie

GG do artmind
Wink Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

Czytałam Wasze historie i przyznam się, że kilka z nich potrafiłabym dopasować do wasnego życia i nieźle się przy tym ubawiłam, ale mam tu coś, co i was może rozweselić...
Nie wiem, czy to co zaraz opiszę można nazwać wpadką, czy raczej zwyczajnym objawem kultury osobistej, sami oceńcie
Sytuacja opowiadana wszystkim znajomym najpierw przez moich rodziców, od niedawna również przeze mnie przdstawia się następująco: jest noc, ja mam jakies może 2latka (śpię jeszcze w dziecięcym łóżeczku z drewnianymi "kratami"), jako że sama nie mogłam stamtąd wyjść, kiedy nocą chciało mi się siusiu, wołałam do rodziców. Tej nocy był to okrzyk (dwuletniego dziecka, przypominam): "siku ciem! siku ciem!". Rodzice udawali że nie słyszą, bo żadne z nich nie miało ochoty do mnie wstawać nocą, na co ja po kilku powtórzeniach uwieszona (jak mówią) na łóżeczku z główką zwisającą w drzwiach bezradnie, tonem oskubanym z wszelkiej nadziei rzekłam "poplosę siku." Po długim rechotaniu, któreś z rodziców postanowiło wreszcie się nade mną zlitować.
Stary 2007-07-31, 22:46   #169
Malinezja
Zadomowienie

Byłam nad morzem i akurat pogoda nie dopisywała więc ludzi w okolicy plaży mało się kręciło. Srodek dnia, postanowiłam pójść się przejść po plaży i ... ledwo zeszłam zejściem a tam jakiś młodzieniec w samych slipkach ze sprzętem na wierzchu załatwia swoje potrzeby fizjologiczne Ja zamiast zawrócic to poszłam twardo dalej, przechodząc z 1,5 metra od niego hehe Ale specjalnie mu tam nie zaglądałam Odwróciłam wzrok w drugą strone.
Ma nauczke żeby nie sikać w biały dzień na plaży

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 10:00   #170
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malinezja Pokaż wiadomość
Ma nauczke żeby nie sikać w biały dzień na plaży
tak jakby mu to w ogole przeszkadzalo...
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 12:22   #171
morelowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karamba Pokaż wiadomość
Wśród znajomych słynę z tego, że bardzo czesto sikam, więc kilka mi się przytrafiło

Oto moje mrożące krew w żyłach historie:

1) Kiedyś byłam na spływie kajakowym i płyneliśmy przez bardzo długie jezioro <Gopło> i juz w połowie nie mogłam wytrzymać, kiedy wreszcie dopłyneliśmy do miasteczka na końcu jeziora <Kruszwica, dość spore> wyszłam z kajaka i zaczęłam biegać <w dobrze znanym nerwowym przygarbieniu> i szukać rozpaczliwie krzaków. Niestety to był w sumie środek miasta więc pobiegłam <już nie zbając o pozory tylko trzymając się za tyłek> do parku gdzie przykucnęłam sobie w końcu opodal głównej uliczki. Później wróciłam do kajaka i zobaczylam, że jakieś 5metrów od brzegu była toaleta... Następnie poszłam do pizzerii i okazało się, że to miejsce w którym sikałam<i wydawało mi się niezłą kryjówką> jest CAłKOWICIE widoczne z tarasu pizzerii...

2) Kiedyś byłam na obozie. Na stołówce <oddalonej od latryny o odległość dużego boiska> stwierdziłam, że chce mi się sikać. Po chwili dodałam, że nawet bardzo. Przeskoczyłam więc przez płotek i na oczach koło 50 osób odbyłam nerwowy sprint w strone wychodka potykając się kilkakroć i slizgając w błocie < to było w Bieszczadach po kilku dniach deszczu, błota po kostki a nawet wiecej- nie przesadzam!>. Wreszcie dodarłam do klopa cała uwalana w błocie i zdyszana. Tylko wszyscy się jakoś dziwnie sie na mnie patrzyli...

3) Kiedyś przed wuefem w szkole wygłupiałyśmy się z koleżankami mi popuściłam Od razu powiedziałam, że chyba wziełam złe spodenki i że jednak nie ćwicze <dobrze, że akurat byłam w stroju bo nie wiem co by bylo!>

4) I chyba najlepsze...
Kiedyś jak bylam na spływie kajakowym wstalam skoro świt, jeszcze wszyscy spali. Udalam się pospiesznym tructem w strone lasu i kiedy tylko nie było już widać namiotów z ulgą przykucnęłam i oddałam się tej wspaniałej czynności. Po jakiś 2 sekundach z krzaka oddalonego o koło 1,5 metra wyłonił się wędkarz. Odwrócił i patrzył na mnie przez kilka sekund. Nie miałam pojęcia co zrobić, więc nie zrobiłam nic! Zreszta nadal sikałam Póżniej tak po prostu wstałam i poszłam. Było mi potem tak głupio, że nie wiem... Szczególnie, że tego samego dnia go jeszcze spotkałam i widziałam, że mnie rozpoznał...
Jak sobie wyobraże jak to wygladało z jego strony... hehe...

Za każdym razem jak te sytuacje mi się przypominaja to tak mi się śmiać chce że nie wiem <mimo, że jak sie pewnie domyślacie wtedy nie było mi do smiechu>
na ostatnią chwilę trzymasz ?

*
*
u're my afrodisiac

morelowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 12:34   #172
Cerfona
Zadomowienie

GG do Cerfona

o masakra!! ale się uśmiałam

Co do tych historii z sikaniem w nocy bo się śni, że się jest w ubikacji to ja do dzisiaj jak wstane w nocy do ubikacji zastanawiam się 3 razy czy aby napewno nie śpie

Jak byłam młodsza, gdzieś ok 10 lat to bawiłam się w nalepsze na placu zabaw, a że zabawa była tak fajna a mi się chciało siku to cały czas powtarzałam sobie "jeszcze Ci się tak nie chce". Wkońcu jednak stwierdziłam, że nie wytrzymam i zaczełam biegnąć do domku! Wbiegłam jakoś na 4 piętro (bo niestety tak wysoko mieszkam) i cała szczęśliwa, że zdążyłam zaczełam szarpać za klamke. Okazało się, że drzwi były zamknięte więc ja zaczęłam pukać a raczej się dobijać i dzwonić na dzwonek. Niestety był u mnie remont i mama nie usłyszała odrazu więc zdążyłam się zsiusiać na wycieraczke Do dzisiaj mama się ze mnie śmieje, że w życiu nie widziała tak zdesperowanej miny, gdy otworzła drzwi

Kolejna historia jaka mi się przypomina. Było to całkiem niedawno. Poszłam z koleżankami na piwko w jedno z naszych ulubionych miejsc, czyli na klomba. Wypiłam piwko i w pełni zadowolona stwierdziłam, że chce mi się siku Niestety nie wiedziałam jak bardzo, musiałam lecieć w krzaki, na moje nieszczęście prawie ktoś szedł więc musiałam chwile przeczekać aż sobie pójdzie. Zaczęłam sobie powtarzać w myślach "tupnij raz, tupnij dwa a przetrzymać to się da"... (usłyszałam kiedyś w jakiejś bajce).. za nim się spostrzegłam mówiłam to na głos a wrecz prawie krzyczałam Gościu popatrzył na mnie jak na nienormalną, mruknął coś pod nosem (chyba"już ide, ide"). Zaczęłam się z tej sytuacji tak śmiać, że zapomniałam wogóle o tym,że chce mi się sikać. Śmiech zrobił swoje... zesikałam się... Dobrze, że koleżanka miała bluze to przewiązałam sobie ją w pasie i jakoś dostałam się do domu

Czekam na ciąg dalsz waszych wpadek pozdrawiam

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych ale i za te, które w innych budzi...

Cerfona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 08:55   #173
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Cerfona Pokaż wiadomość
o masakra!! ale się uśmiałam

Co do tych historii z sikaniem w nocy bo się śni, że się jest w ubikacji to ja do dzisiaj jak wstane w nocy do ubikacji zastanawiam się 3 razy czy aby napewno nie śpie

Jak byłam młodsza, gdzieś ok 10 lat to bawiłam się w nalepsze na placu zabaw, a że zabawa była tak fajna a mi się chciało siku to cały czas powtarzałam sobie "jeszcze Ci się tak nie chce". Wkońcu jednak stwierdziłam, że nie wytrzymam i zaczełam biegnąć do domku! Wbiegłam jakoś na 4 piętro (bo niestety tak wysoko mieszkam) i cała szczęśliwa, że zdążyłam zaczełam szarpać za klamke. Okazało się, że drzwi były zamknięte więc ja zaczęłam pukać a raczej się dobijać i dzwonić na dzwonek. Niestety był u mnie remont i mama nie usłyszała odrazu więc zdążyłam się zsiusiać na wycieraczke Do dzisiaj mama się ze mnie śmieje, że w życiu nie widziała tak zdesperowanej miny, gdy otworzła drzwi

Kolejna historia jaka mi się przypomina. Było to całkiem niedawno. Poszłam z koleżankami na piwko w jedno z naszych ulubionych miejsc, czyli na klomba. Wypiłam piwko i w pełni zadowolona stwierdziłam, że chce mi się siku Niestety nie wiedziałam jak bardzo, musiałam lecieć w krzaki, na moje nieszczęście prawie ktoś szedł więc musiałam chwile przeczekać aż sobie pójdzie. Zaczęłam sobie powtarzać w myślach "tupnij raz, tupnij dwa a przetrzymać to się da"... (usłyszałam kiedyś w jakiejś bajce).. za nim się spostrzegłam mówiłam to na głos a wrecz prawie krzyczałam Gościu popatrzył na mnie jak na nienormalną, mruknął coś pod nosem (chyba"już ide, ide"). Zaczęłam się z tej sytuacji tak śmiać, że zapomniałam wogóle o tym,że chce mi się sikać. Śmiech zrobił swoje... zesikałam się... Dobrze, że koleżanka miała bluze to przewiązałam sobie ją w pasie i jakoś dostałam się do domu

Czekam na ciąg dalsz waszych wpadek pozdrawiam
odświeżam wątek kurde już koleny miesiąc mija i to wakacyjny więc nie wierze, że nowe wpadki sie nie pojawiły u kogos chociaż
Stary 2007-08-30, 14:36   #174
wanda164
Zadomowienie

ale super przygody! chociaż nie zazdroszczę...
Ja sama mam mocny zaworek, chyba tylko przy piwku to nie ma mocnych.
Dawno, dawno temu, piwkowałyśmy z Aśką w knajpce, na antresoli, gdzie był tylko jeden stolik. Na dworze się rozpadało i towarzystwo z ogródka obsiadło schody na antresolę. Problem w tym, że WC było na dole, i po następne piwka też musiałyśmy na dół, i miałyśmy na sobie miniówki, no i miałyśmy dość przeciskania się przez facetów. Ja się jakoś trzymałam, ale Aśka wpadła na genialny pomysł, że nasiusia do popielniczki i wyleje zawartość przez okno... Zsunęła figi i podstawiła sobie naczynie na krzesło. Niestety, nie wzięła pod uwagę, że popielniczka ma wycięcia na papierosy... Sporo mieszaniny z popiołem wsiąkło w tapicerkę. Nic to, przesiadła się na inne. I w tym momencie wlazł do nas jakiś wypasiony gość w celu podrywu nas. W białych spodniach - i usiadł właśnie tam!
wanda164 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 15:08   #175
Muffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wanda164 Pokaż wiadomość
ale super przygody! chociaż nie zazdroszczę...
Ja sama mam mocny zaworek, chyba tylko przy piwku to nie ma mocnych.
Dawno, dawno temu, piwkowałyśmy z Aśką w knajpce, na antresoli, gdzie był tylko jeden stolik. Na dworze się rozpadało i towarzystwo z ogródka obsiadło schody na antresolę. Problem w tym, że WC było na dole, i po następne piwka też musiałyśmy na dół, i miałyśmy na sobie miniówki, no i miałyśmy dość przeciskania się przez facetów. Ja się jakoś trzymałam, ale Aśka wpadła na genialny pomysł, że nasiusia do popielniczki i wyleje zawartość przez okno... Zsunęła figi i podstawiła sobie naczynie na krzesło. Niestety, nie wzięła pod uwagę, że popielniczka ma wycięcia na papierosy... Sporo mieszaniny z popiołem wsiąkło w tapicerkę. Nic to, przesiadła się na inne. I w tym momencie wlazł do nas jakiś wypasiony gość w celu podrywu nas. W białych spodniach - i usiadł właśnie tam!

Stary 2007-08-30, 19:31   #176
kasientos
BAN stały

juz pisalam na forum o tym to byla moja pierwsza sikowa wpadka

1po komunii jest bialy tydzien i babcia kiedys mi powiedziala ze w trakcie mszy nie mozna wychodzic, wiec ja biedna 3malam cala msze siku, az pod sam koniec nie wytrzymalam pozniej kolezankom wmawialam ze woda swiecona mi sie wylala

2na obozie bylismy na imprezie, kase wydalam wiadomo na co no i na wc nie mialam, wiec poszlysmy z kumpela miedzy bloki, juz po wszystkim, chce wstac a tu nagle swiatlo sie zapalilo(bylo to takie co reaguje na ruch) i z naprzeciwka idzie jakas grupka mlodziezy,szybko kiecke w dol i w nogi

3wielkie swieto w miescie, festyn... piwq zaczelo dzialac, wiec z kumpela szukamy wolnego wc jasne ze nie bylo, na przeciw parku jest glorieta, stanelysmy po obu jej stronach, tylki w strone parku i dawaj

4to wszystko przez to piwo kiedys polazlysmy na stacje... i tam za pociag towarowy... juz zadowolone kucamy... az tu nagle pociag ruszyl oczywiscie w pisk i ucieklysmy

pelno takich przypalow miewam... bo jak to powiadaja milosc i sikanie tam gdzie zastanie
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 19:42   #177
pink69
Zakorzenienie

Jak wracałam znad wody z TŻ,poszłam w krzaki w wiadomej potrzebie.Kucając,poczuła m,że coś mnie chyba gryzie w tyłek i chciałam się podrapaś tylko niechcący przełożyłam rękę między nogami i całą oblałam

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 20:55   #178
Muffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Jak wracałam znad wody z TŻ,poszłam w krzaki w wiadomej potrzebie.Kucając,poczuła m,że coś mnie chyba gryzie w tyłek i chciałam się podrapaś tylko niechcący przełożyłam rękę między nogami i całą oblałam

Nie wytrzymam
Stary 2007-08-30, 21:25   #179
laylaaa
Zakorzenienie

jako takich wpadek z sikaniem nie mialam, ale..

kiedys w wc w szkole zapomnialam sie zamknac i jedna dziewczyna przez przypadek otworzyla wtedy drzwi..
..a ja otworzylam ja kilka dni pozniej w tej samej toalecie

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 19:21   #180
wanda164
Zadomowienie

Koleżanka opowiadała, jak zmuszona koniecznością pobiegła do drewnianego wychodka na jakiejś małej stacyjce. Siusia z rozkoszą, aż tu słyszy jakieś jęki i stękania. Rozgląda się, a tu w ścianie dziura, a w dziurze czyjś wacuś... Wypadła w trakcie, posikawszy sobie majtki
wanda164 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości