![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Wątek ŚWIETNY!!
![]() ![]() Ja pamiętam, tylko jak kiedyś z koleżankami miałyśmy jakieś różne odchyły i nawet nie wiem jak ugrzęzłam w krzakach , takich dużych. Wszyscy się ze mnie śmiali, ale najbardziej ja śmiałam się z własnej głupoty. Chyba nie muszę kończyć jak się to wszystko skończyło ![]() ![]() ![]() Kolejną historię opowiadała mi moja mama. Kiedyś jak moja mama była 'świeżo upieczoną' żoną, poszła ona i mój tata na spacer do parku. W połowie drogi mój tata zaczął namawiać moją mamę na powrót. Moja mama była strasznie zdziwiona, że tak szybko. Mój tata zaczął chodzić jak baletnica z wybułaszonymi oczami ![]() ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
To akurat nie moja historia, ale babci. To już starsza kobietka i czasem na problemy z pęcherzem. Siedziała sobie w pokoju i nagle poczuła, że bardzo chce jej sie siusiu. Podreptała więc do przedpokoju, modląc się, zeby zdążyła dojść do lazienki. Kładąc rekę na klamce ubikacji pomyślała z zadowoleniem, że na szczęście udalo jej się dobiec... i w tym momencie kichnęła. Wiadomo, czym to się skończyło - wycieraniem wykładziny, myciem się i przebieraniem w czyste rzeczy.
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
ja żadnej takiej historii nie mialam, ale poczytac zawsze fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Wątek niesamowity
![]() Ja też mam "problem" z sikaniem ![]() ![]() ![]() Pod tym względem znajomi tez już mnie znają i jak przez godzine nie ide do wc to zaczynają sie dopytywać czy wszystko OK ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Już się w tym wątku wypowiadałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
ni no słuchajcie ten wątek jest poprostu boski
![]()
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe skads to znam, tyle ze ja wracalam z baru - przed wyjsciem z baru bylam siusiu, ale ze bylo pozno autobus 1 na godzine, no to w pecherzu sie nazbieralo sporo plynu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Pamiętam była 1 taka historia a dzialo sie to w dniu kiedy postanowilam z kolezanka jechac 1 raz na dyskoteke.Bylysmy bardzo podekscytowane bo akurat miala grac fajna grupka
![]() ![]() ![]() ![]() 2 historia. opowiadaly mi to kolezanki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
o Jezuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pamietam jak mialam gdzies z 6lat to nie chcialo mi sie wchodzic na 3 pietro do domu zeby sie zalatwic to latalysmy do takiego zamurowanego smietnika ![]() ![]() a druga to tez z tym ze nie chcialo mi sie chodzic na to 3pietro wiec szlam do cioci-sasiadki ktora mieszka na pierwszym pietrze,pukam, ona otwiera a ja mowie "ciociu mama zaprasza cie na kawe" (co bylo kompletna bzdura ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co, zdarzyło sie ![]() ![]() chociaż nie, ostatnio po pijaku zdarzyło mi sie sikać za przystankiem, co z tego że samochody tamtędy jeździły ![]() ale do śmietnika to jeszcze nie sikałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam mnóstwo wpadek jak byłam mała
![]() 1. Byłam na wakacjach i poszłam w ustronne miejsce w krzaki. Załatwiałam swoją potrzebę, a z posesji wyłonił się jakiś cocker spaniel i zaczął mnie gonić. Biegłam ze spuszczonymi spodniami, znajomi turlali się ze śmiechu, a pewien facet skarcił mnie za sikanie na terenie prywatnym ![]() 2. Weszłam do toalety na pasażu i szukałam wolnej kabiny, znalazłam, otworzyłam a tam babka w trakcie ![]() ![]() 3. Jak byłam małym dzieciaczkiem, byłam tak leniwa, że prawie każdej nocy z pełną świadomością sikałam do łóżka ![]() ![]() 4. Chodziłam do żłobka. Na leżakowaniu zachciało mi się siusiu, ale przedszkolanka nie pozwoliła mi pójść do ubikacji... nasikałam więc na kocyk ![]() 5. Moja koleżanka stawała na kolanach, przykłada do nich papcie i wyglądała jakby miała takie mini-nózie. Zawsze tak mnie to bawiło, że zaczęłam się zwijać ze śmiechu i obsikałam jej pół dywanu ![]() ![]() I historia mojej mamy: Jak była mała to była bardzo złośliwa ![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
![]()
Czytałam Wasze historie i przyznam się, że kilka z nich potrafiłabym dopasować do wasnego życia i nieźle się przy tym ubawiłam, ale mam tu coś, co i was może rozweselić...
Nie wiem, czy to co zaraz opiszę można nazwać wpadką, czy raczej zwyczajnym objawem kultury osobistej, sami oceńcie ![]() Sytuacja opowiadana wszystkim znajomym najpierw przez moich rodziców, od niedawna również przeze mnie przdstawia się następująco: jest noc, ja mam jakies może 2latka (śpię jeszcze w dziecięcym łóżeczku z drewnianymi "kratami"), jako że sama nie mogłam stamtąd wyjść, kiedy nocą chciało mi się siusiu, wołałam do rodziców. Tej nocy był to okrzyk (dwuletniego dziecka, przypominam): "siku ciem! siku ciem!". Rodzice udawali że nie słyszą, bo żadne z nich nie miało ochoty do mnie wstawać nocą, na co ja po kilku powtórzeniach uwieszona (jak mówią) na łóżeczku z główką zwisającą w drzwiach bezradnie, tonem oskubanym z wszelkiej nadziei rzekłam "poplosę siku." Po długim rechotaniu, któreś z rodziców postanowiło wreszcie się nade mną zlitować.
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Byłam nad morzem i akurat pogoda nie dopisywała więc ludzi w okolicy plaży mało się kręciło. Srodek dnia, postanowiłam pójść się przejść po plaży i ... ledwo zeszłam zejściem a tam jakiś młodzieniec w samych slipkach ze sprzętem na wierzchu załatwia swoje potrzeby fizjologiczne
![]() ![]() Ma nauczke żeby nie sikać w biały dzień na plaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
o masakra!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych historii z sikaniem w nocy bo się śni, że się jest w ubikacji to ja do dzisiaj jak wstane w nocy do ubikacji zastanawiam się 3 razy czy aby napewno nie śpie ![]() Jak byłam młodsza, gdzieś ok 10 lat to bawiłam się w nalepsze na placu zabaw, a że zabawa była tak fajna a mi się chciało siku to cały czas powtarzałam sobie "jeszcze Ci się tak nie chce". Wkońcu jednak stwierdziłam, że nie wytrzymam i zaczełam biegnąć do domku! Wbiegłam jakoś na 4 piętro (bo niestety tak wysoko mieszkam) i cała szczęśliwa, że zdążyłam zaczełam szarpać za klamke. Okazało się, że drzwi były zamknięte więc ja zaczęłam pukać a raczej się dobijać i dzwonić na dzwonek. Niestety był u mnie remont i mama nie usłyszała odrazu więc zdążyłam się zsiusiać na wycieraczke ![]() ![]() Kolejna historia jaka mi się przypomina. Było to całkiem niedawno. Poszłam z koleżankami na piwko w jedno z naszych ulubionych miejsc, czyli na klomba. Wypiłam piwko i w pełni zadowolona stwierdziłam, że chce mi się siku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na ciąg dalsz waszych wpadek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
ale super przygody! chociaż nie zazdroszczę...
![]() Ja sama mam mocny zaworek, chyba tylko przy piwku to nie ma mocnych. Dawno, dawno temu, piwkowałyśmy z Aśką w knajpce, na antresoli, gdzie był tylko jeden stolik. Na dworze się rozpadało i towarzystwo z ogródka obsiadło schody na antresolę. Problem w tym, że WC było na dole, i po następne piwka też musiałyśmy na dół, i miałyśmy na sobie miniówki, no i miałyśmy dość przeciskania się przez facetów. Ja się jakoś trzymałam, ale Aśka wpadła na genialny pomysł, że nasiusia do popielniczki i wyleje zawartość przez okno... Zsunęła figi i podstawiła sobie naczynie na krzesło. Niestety, nie wzięła pod uwagę, że popielniczka ma wycięcia na papierosy... Sporo mieszaniny z popiołem wsiąkło w tapicerkę. Nic to, przesiadła się na inne. I w tym momencie wlazł do nas jakiś wypasiony gość w celu podrywu nas. W białych spodniach - i usiadł właśnie tam! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
BAN stały
|
juz pisalam na forum o tym to byla moja pierwsza sikowa wpadka
![]() 1po komunii jest bialy tydzien i babcia kiedys mi powiedziala ze w trakcie mszy nie mozna wychodzic, wiec ja biedna 3malam cala msze siku, az pod sam koniec nie wytrzymalam ![]() ![]() 2na obozie bylismy na imprezie, kase wydalam wiadomo na co ![]() ![]() ![]() 3wielkie swieto w miescie, festyn... piwq zaczelo dzialac, wiec z kumpela szukamy wolnego wc jasne ze nie bylo, na przeciw parku jest glorieta, stanelysmy po obu jej stronach, tylki w strone parku i dawaj ![]() 4to wszystko przez to piwo ![]() ![]() ![]() pelno takich przypalow miewam... bo jak to powiadaja milosc i sikanie tam gdzie zastanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Jak wracałam znad wody z TŻ,poszłam w krzaki w wiadomej potrzebie.Kucając,poczuła m,że coś mnie chyba gryzie w tyłek i chciałam się podrapaś tylko niechcący przełożyłam rękę między nogami i całą oblałam
![]()
![]() |
#178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
jako takich wpadek z sikaniem nie mialam, ale..
kiedys w wc w szkole zapomnialam sie zamknac ![]() ..a ja otworzylam ja kilka dni pozniej w tej samej toalecie ![]()
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Koleżanka opowiadała, jak zmuszona koniecznością pobiegła do drewnianego wychodka na jakiejś małej stacyjce. Siusia z rozkoszą, aż tu słyszy jakieś jęki i stękania. Rozgląda się, a tu w ścianie dziura, a w dziurze czyjś wacuś... Wypadła w trakcie, posikawszy sobie majtki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.