| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-01-29, 09:47 | #991 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

| 
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:08 | #992 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat: 
 PO pierwsze NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK SRODEK NA SZYBSZY POROST WLOSOW!!! nie ludzcie sie moje droge. Wlos ma swoja szybkosc wzrostu i wynosi ona około 0,35 mm na dobę. Jedyne co mozemy zrobic to sprawic by ladne nam rosly i nie wypadaly za bardzo odpowiednio sie odzywiajac i wspomagajac sie roznymi suplementami  Co do capivitu to nie polecam za bardzo. Ja pilam go dosc dlugo i nie bylo widac zadnych rezultatow. Gdzies na forum czytalam ze zawieraja on dosc male dawki mikroelementow w porownaniu z innymi suplementami. Co do belissy to polecam jest naprawde bardzo dobra. Co do witamin B to belissa zawiera B3 i B5 w belissie sa one nazwane jako pantotenian wapnia i witamina PP. Niestety jedna tabletka belissy nie pokrywa dziennie ich zapotrzebowania wiec ja dokupilam sobie dodatkowo te witaminy. Mozna kupic je bez recepty ale nie we wszystkich aptekach nie ktore wymagaja recepty  od czego to zalezy nie wiem   | |
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:11 | #993 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Cytat: 
 skoro da sie to zmierzyc(odrosty)? | |
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:19 | #994 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Ratujcie Kobietki, moje włosy głowy się nie trzymają  wypadają jak najęte i od razu dodam Merz Spezial nie pomaga skrzyp polny również czy któraś zna jakiś dobry środek przeciw wypadaniu?Słyszałam o szamponie i toniku firmy Indola czy ktoś próbował?plizzzzzzzzzz pomóżcie | 
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:26 | #995 | |
				 | 

Cytat: 
 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6051961   | |
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:32 | #996 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Wielkie dzięki.pozdrawiam

| 
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:36 | #997 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 | |
|     |   | 
|  2008-01-29, 14:47 | #998 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

5cm na miesiac to by juz byla bomba...Marzenia   | 
|     |   | 
|  2008-01-29, 16:33 | #999 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Egipt ☼ 
				 | 

Masz rację - marzenie.    Mi bardzo szybko rosną włosy, fryzjerka z najlepszego salonu u nas w mieście była zdumiona.  Tylko mam jeden, ogromny problem... Podajże już mam tak genetycznie, że włosy rosną mi tylko do pewnej długości.   
				__________________ enjoy ur f*cking day   | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 13:09 | #1000 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Nie będę może zakładała oddzielnego wątku i tu napisze o nowości, ostatnio mocno reklamowanej w prasie kobiecej: KERASTASE NUTRIENTS  Tabletki Densitive - 60 pastylek Opis produktu Innowacyjny KOMPLEKS AMINO-VEGETAL zapobiega zniekształceniu cebulki. Kompleks został opracowany aby włosy gęstsze, grubsze i pełne blasku. SKUTECZNOŚĆ UDOWODNIONA BADANIAMI KLINICZNYMI: - Skuteczność hamowania procesu wypadania włosów potwierdzona u 78% badanych, ze znaczną redukcją wypadania włosów o 38%. - Skuteczność zwiększania objętości włosów potwierdzona u 76% badanych. Po 3 m-cach widoczna poprawa elastyczności, gęstości i objętości włosów. Sposób użycia: 2 pastylki dziennie popijać niewielką ilością wody w trakcie posiłku. Zalecana kuracja - minimum przez 3 miesiące. OBJĘTOŚĆ: 60 tabletek , sugerowana cena ok. 129 zł Jakby, któraś z Was miała już jakieś wrażenia odnośnie tych tabletek (może nie tyle działania, bo to nowość, a na efekty trzeba jak zwykle czekać minimum 3 miesiące) to prosimy ładnie o komentarze i spostrzeżenia   
				__________________ Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 13:21 | #1001 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: herbaciarnia 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-02-02, 18:28 | #1002 | 
				 | 

Zastanawiam sie nad ostawieniem Vitapilu, bo boli mnie po nim brzuch  Mysle jeszcze, ze moze zawiera on konska dawke tych wszystkich specyfikow na wlosy, a ja jestem 44kg chudzinka wzrostu 160 i moze to za silna dawka na moj delikatny organizm? Czy ma sens zazywanie np. polowki? Czy lepiej definitywnie rozstac sie z lekiem? Zaznaczam, ze mam dosc wrazliwy zoladek. | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 21:19 | #1003 | |
				 | 

Cytat: 
  sensacje zoladkowe nimi spowodowane trafiaja sie czasem wrazliwcom  bo na substancje dodatkowe raczej nie ma co zwalac widze, ze mamy podobne wymiary  mam 2 pomysly: 1)vitapil w trakcie tresciwego, troche tlustego obiadu-o ile jesz taki  2)przekroic tabletke na pol, polowke brac podczas sniadania, druga w czasie kolacji bo jak zaczniesz probowac leki oslonowe, to vitapil moze sie slabiej wchlaniac   | |
|     |   | 
|  2008-02-02, 21:34 | #1004 | |
				 | 

Cytat: 
  dzieki za rade  w takim razie bede brac po pol...    | |
|     |   | 
|  2008-02-02, 21:38 | #1005 | 
| Zakorzenienie | 

O, widzę, że Kerastase spapugowało Inneov...    
				__________________ Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 23:06 | #1006 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-02-02, 23:08 | #1007 | 
| Zakorzenienie | 

Truskawkowawiosno, kupiłam dzis ta tauryne, ale jeszcze jej nie zazyłam   100 kapsułek, 1000 mg w jednej. Powinno byc OK. 
				__________________ Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 23:18 | #1008 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-02-02, 23:22 | #1009 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  100 tabletek tauryny kosztowało mnie 19 złotych. Kupowany w Warszawie, na stoisku firmy Olimp. Białe opakowanie z granatową naklejką i pomarańczowymi napisami.  http://www.kulturystyka.sklep.pl/pro...ap1140-mg.html Taka sama jak tutaj, chociaz zdjęcie nieco za ciemne. 
				__________________ Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 | |
|     |   | 
|  2008-02-02, 23:27 | #1010 | |
				 | 

Cytat: 
  pytam, bo chyba tez kupie w stoisku Olimpu-cena powinna byc wiec zblizona Tulipanna mi zrobila smaka na produkty Nisim, a ja zaczynam kombinowac, czy da sie jakos te aminokwasy siarkowe zastapic. cysteina jest w belissie, ale dawka chyba mizerna  na jakims forum wyczytalam aby wsuwac serwatke, bo to genialne ich zrodlo http://www.allegro.pl/search.php?string=serwatka ale przyznam, ze jestem totalnie zielona w tej kwestii   | |
|     |   | 
|  2008-02-02, 23:34 | #1011 | |
				 | 

Cytat: 
 Jeśli chodzi o porost to obstawiałabym mieszankę tych składników Panthenol, Inositol, Cysteine, Cystine, Biotin, Methionine. Ciekawe jaki byłby efekt, gdyby przyjmować te składniki doustnie...      A jeszcze lepiej i jako wcierkę i jako suplementy    moze to jest sposob na swietny efekt i zaoszczedzenie pieniedzy?   | |
|     |   | 
|  2008-02-08, 09:08 | #1012 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Łódz 
				 | 

hej   ja  mialamm problemy z wypadaniem wlosow ... masakrycznie wypadaly mi  ogromne ilosci wlosow   na tle hormonalnym glownie.  widfzialam je wszedzie na ubraniach ,  rano na poscieli , na  podlodze jak  sprzatalam , doslownie sajgon!!!   bralam naprawde rooooznme srodki silice skrzypovite  biostymine, h panthenol uuu i dlugo by wyliczac .. nie pomagalo nic !!!!!!!!!! w koncu zalamana ze juz prawie lysol ze mnie  postanowilam zainwestowac w cos lepszego i polecam inneov  jest naprawde bardzo dobry potem zaczelam stopmiowo odstawiac i  brac na zmiane z vitapilem... dluuga to byla kuracja ale pomogla ! i to najwazniejsze ... niestety po  ponad roku znow mi  szwankuja i zaczelam znow  kuracje. mam nadzieje ze efekt bedzie taki sam .   | 
|     |   | 
|  2008-02-08, 09:57 | #1013 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

To ja już sama nie wiem  Musiałaś akurat teraz napisać tego posta, a ja miałam w weekend wybrać sie na zakupy i kupić Belisse  Przez noc to jakoś przetrawię i zobaczę co z tego wyjdzie  A tez ostatnio przeglądałam aukcje na allegro z inneovem, ale doszłam do wniosku, że podobne koszta wyjdą przy stosowaniu belissy, waxów i innych dobrodziejstw w postaci maseczek, a no i picie pokrzywy. I jeszcze o taurynie myślałam + picie zielonej herbaty... O jejku jejku, teraz to ja sama jestem zielona jak ta herbata   
				__________________ Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... | 
|     |   | 
|  2008-02-08, 10:02 | #1014 | 
| Zadomowienie | 

Ja będę teraz wracać do belissy   miałam chwile przerwy, ale myślę, że warto powtórzyć kurację, bo zależy mi na zapuszczaniu.   | 
|     |   | 
|  2008-02-08, 12:15 | #1015 | 
				 | 

Tulipanno, jak tam Vitapil? Problemy z żołądkiem się zmniejszyly?

| 
|     |   | 
|  2008-02-08, 12:40 | #1016 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Ja zaczełąm lykac kilka dni temu tabletki marki Holland&Barret Mega Vitamoins for the Hair....zobaczymy, musze brac 3 dziennie... Rok temu przez dobre kilka miesiecy brałam witaminy tej samej firmy tylko ze do skóry, włosów i paznokci i rzczywiscie widziałm poprawe...czasem nie zwracałam uwagi, ze mam lepszą kondycje włosów czy paznokci...a jednak z perspektywy czasu widze ze działały. | 
|     |   | 
|  2008-02-08, 13:13 | #1017 | |
				 | 

Cytat: 
  Zmniejszyly sie - zjadam teraz od razu po obiedzie i zapijam zielona herbata  Nie odczuwam juz zadnego dyskomfortu. Musze sie tylko powstrzymywac, bo mam wrazenie, ze te tabletki pobudzaja apetyt. A wiadomo czym sie konczy wieczorne oproznianie lodowki  Pozdrawiam! | |
|     |   | 
|  2008-02-08, 13:25 | #1018 | ||
				 | 

Cytat: 
 Vitamin A (100% as Beta-Carotene)10,000 I.U. 200%  Vitamin C (as Ascorbic Acid)1,000 mg 1,667%  Thiamin84 mg 5,600%    (Vitamin B-1) (as Thiamin Mononitrate)  Riboflavin (Vitamin B-2)100 mg 5,882%  Niacin (as Niacinamide)100 mg 500%  Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride)81 mg 4,050%  Folic Acid400 mcg 100%  Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin)100 mcg 1,667%  Biotin2,000 mcg 667%  Zinc (as Zinc Amino Acid Chelate)5 mg 33%  Copper (as Cupric Gluconate)2 mg 100%  Choline Bitartrate500 mg *  Inositol500 mg *  PABA (Para-Aminobenzoic Acid)100 mg *  L-Cysteine (as L-Cysteine Hydrochloride)334 mg *  *Daily Value not established. niezle dawki  Cytat: 
  bo odstawic byloby szkoda. ja od paru dni biore tzw. kobiecy żen-szen(dzięgiel chiński) i caly dzien mi sie po nim odbija  powaznie masakra, a smierdzi przeokrutnie   | ||
|     |   | 
|  2008-02-08, 13:35 | #1019 | |
				 | 

Cytat: 
  I wspolczuje! Chyba zaczelabym brac to na noc na Twoim miejscu, chociaz domyslam sie, ze z tym moze byc problem. Np. moj kot lubi w nocy polozyc mi sie na szyi i nie wiem jakby zareagowal na taka niespodzianke   | |
|     |   | 
|  2008-02-08, 13:42 | #1020 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.