![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: taaakie włosy ;)
dziewczyny a ja mam lokowke do wlosow wlasnie marki Mary-Kate & Ashlee Olsen
![]() Na tym mocniejszym grzaniu robia sie spirali, loczki a na tym slabszym wlasnie takie fale ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
żeby mieć takie wlosy jak ona na noc jak umyjesz głowe zrób sobie 2 francuzy na głowie najlepiej niech ci zrobi mama albo ktoś bo sama raczej nie dasz rady
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mozecie mi, kochane wizazanki, powiedziec cos wiecej o tych papilotachz gazety? Widzialam kiedys jak kolezanka miala takie wlasnie wloski jak olsenki i mowila ze robila je wlasnie na gazete...chcialabym wiedziec jak sie to dokladnie robi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
PAPILOTY!!! Czasem robię sobie takie loczki... Myję włosy, czekam troszkę aż wyschną (ale nie do końca.. Muszą być wilgotne!! No chyba, że chcesz mocny skręt.. Wtedy mozna nakręcić na mokre) I nakręcam... Papilot ma być ułożony pionowo.. Kiedyś ułożyłam pionowo - Efekt: pudelka:/ Możesz nałożyć je na całej głowie, a możesz umieścić tylko kilka... Śpię z tymi papilotami i rano mam piękne loki... Oczywiście tony lakieru, żelu, gumy itp. muszę na nie nałożyć... A to indywidualna sprawa, bo każda ma inny rodzaj włosów. a moje akurat szybko się rozprostowują.. A jak zależy mi na lokach na wieczorną fryzurkę to wystarczy po południou umyć włosy i nakręcić...
Taki mój sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
włoski nalezy obkręcic wokół palca i na spineczki przypiac na 2 godzinki potem spryskac lakierem i jes super buziaczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Hm... dalej nie bardzo wiem, ale trudno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.