|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skorpionice!
|
|
#902 |
|
Lux Mundi
|
Ja tyż typowa Humanistka +
Artystyczna Dusza [śpiewam, tańczę, piszę] ![]() Aczkolwiek jeśli trzeba - obliczę całkę, wykonam w exelu zadanie z matematyki statystycznej, czy ogarnę proporcje w jakimś roztworze ![]() Jednakże nie pałam do tego miłością ![]() Ze sportem ciężko Jedyne co się liczy, to pływanie, żagle i badminton ![]() Ewentualnie spacery brzegiem morza, coby się lepiej opalić
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
też bardziej humanistką jestem...ale ścisłe rzeczy są nieobce jak trzeba coś ogarnąć to się ogarnia ..a sport?uuuuhuuu cięzko ostatnio...plaszczę pupsko 8 h dziennie w pracy a teraz w domu a tak mam ochotę wyjść na rower (hamulec zepsuty ) ale myślę ze jak się zrobi ciepło to wyciągnę TŻ do parku linowego...tam dopiero pokażę brak umiejętności ale i hart ducha i waleczną duszę![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- a Ty girl99 nie puść szkoły z dymem szalejesz z tymi kwasami |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
ja niby na polibudzie, ale dusza artysty we mnie tkwi
skonczylam klase humanistyczna, kocham pisac i czytac jezyk polski, to byla moja milosc uwielbiam spiewac (nie zeby mi wychodzilo sport - blee kocham narty i plywac, spacery wieczorem mmmm, ale przypadkiem nie kazcie mi biegac oO albo zagrac w koszykowke ! ![]() hahaah, tez sie zaczynam obawiac, ze kiedys puszcze ta bude z dymem i jak cos Martyna jestem ![]()
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2011-04-14 o 19:19 |
|
|
|
|
#905 |
|
Rozeznanie
|
Martyna Martyna
miło mi Daga trzeźwo myślisz...bujanie w obłoczkach ale twarde stąpanie po ziemi. Fakt po przedmiotach ścisłych podobno łatwiej znaleźć pracę ja bym chciała iść w nieruchomości...ale obecna praca nijak się do tego ma
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, mi tez milo
![]() ![]() jak to skorpion - jedna wielka sprzecznosc ![]() ![]() hmmm nieruchomosci mowisz? miec wlasna agencje, to ho ho ! a myslalas jeszcze nad jakims kierunkiem ? ;P
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
skończyłąm uwaga: geografię (licencjat) teraz jestem na gospodarce przestrzennej (specjalność planowanie przestrzenne i gospodarka nieruchomościami)...zobac zymy jak to będzie
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
oo geografia
gratuluje ![]() a gospodarka brzmi fajnie trzymam kciuki
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za gratulacje ale nie ma czego
ciekawy i szeroki kierunek ale...co z tego |
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
a tam, znajdzie sie cos ciekawego ;P moze jakies biuro turystyczne czy cos zwiazane z turystyka, podrozami ?
|
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
na pewno pójdę w nieruchomości, ale póki co pracuję w biurze, a właściwie portalu związanym z podróżami właśnie....głównie lotniczymi
|
|
|
|
|
#912 |
|
Konto usunięte
|
Cindy mi się nie zanosi na UJ
za daleko ![]() ennostiel masz rację, po każdych studiach można znaleźć pracę ale trzeba iść na kierunek który jest dla danej osoby inetersująci i chce się ona rozwijać w tym kierunku właśnie i być w tym dobrym, a można zdnaleźć genialną, dobrze płatną pracę Mam podobnie jak Ty umysł ścisło-humanistyczny ale za to ze sportem u mnie kiepsko pływać lubię, spacerować też taniec A ja Sylwia jestem miło mi Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-14 o 21:28 |
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26373480]ennostiel masz rację, po każdych studiach można znaleźć pracę
ale trzeba iść na kierunek który jest dla danej osoby inetersująci i chce się ona rozwijać w tym kierunku właśnie i być w tym dobrym, a można zdnaleźć genialną, dobrze płatną pracę Mam podobnie jak Ty umysł ścisło-humanistyczny ale za to ze sportem u mnie kiepsko pływać lubię, spacerować też taniec A ja Sylwia jestem miło mi Tak jest! Podpisuję się pod Twoim słowami i to w pełni ![]() Mi również miło, jestem Natasza
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ze sportu to lubie biegać jeździć na rowerze i grać w siatkówke a ogładać i kibicowac to NOŻNA , siatka, F1 ,reczna pływanie ,kosz..
|
|
|
#915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn. wybierasz się na gospodarkę? podoba mi się kierunek. Jest dużo przedmiotów związanych z polityką regionalną, analizą strategiczną, statystyka i ekonometria, marketing, modelowanie przestrzenne...i inne. Ogólnie żałuję, że od początku nie poszłam na to. Na każdej uczelni straszą jakimś przedmiotem czy wykładowcą...więc pewnie zależy gdzie pójdziesz tam dowiesz się jakiego przedmiotu należy się "obawiać"
|
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dokladnie, wszedzie i zawsze znajdzie sie jakis przedmiot przed ktorym studenci drza :P ale trzeba zagryzc zeby i przetrwac :P a tak zmieniajjac temat - kupilam sobie bezowe szorty w bershce i szare sandalki w ccc
|
|
#918 |
|
Rozeznanie
|
ja kupilam fajne szpile w deichamnie jakis tydzien temu...ale mi sie stopa ślizga i jakby stopa wypadała....kupilam wiec wkładki antyposlizgowe-zobaczymy co to da
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Ja też humanistka, przyszła wredna socjolog
ale nie wyobrażam sobie niczego innego ![]() I wczoraj przez przypadek udało mi się obkupić w sh, akurat wszystko było po złotówce i natrafiłam na bluzki z Bershki, Cubusa i Terranovy a dla równowagi dzisiaj rozwaliły mi się półbuty
|
|
#920 |
|
Lux Mundi
|
Ja z kolei wczoraj przeszłam WSZYSTKIE obuwnicze,
strawiłam na to prawie 5 godz i nic nie kupiłam ;/ Mam nietypowy rozmiar 38,5 i ciężko mi wybrać coś sensownego niestety;/ Ale czaję się na jedne- w miarę dobre i ładne [będą pasować do dżynsów i sukienk] w Deichmannie ![]() Jak mi się nie odwidzi, to w pn je nabędę
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
bo kasa mi sie juz kończy może na swięta cos wpadnie a rzeczy do kupienia ma już cala liste m.in Jazzówki, rurki, bokserke biała... wlasnie dawno bylam w sh ale sama nie lubie tam chodzic
|
|
#922 |
|
Konto usunięte
|
Witam
właśnie wróciłam z biwaku z klasą TŻa
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
ostatnio net mi straaaasznie kiepsko działał (moja wina - przekroczyłam transfer ) i nie wpadałam na Wizaż. A w środę lecę z mamą na Maltę
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
na Malte
o w mordke zazdroszcze, ze hej !!!! zabierz mnie
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny własnie przyszlam do domu mam rekolekcje wiec tak jakby wolne
bylam zapisac się od pracy na wakacje mam nadzieje że mnie przyjma ennostiel ale ci zazdroszcze tej Malty ja to sie bede cieszyc jak mi wyjdzie w tym roku wyjazd nad morze i na ślask
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne jasne kochane, pakuję Was do walizki i zabieram
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
może na lotnisku jak prześwietla walizkę nie zobaczą ze ja jesteśmy w środku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
hej Wam
ja miałam weekend w pracy, szkole i u TŻ ciężki i niewyspany ....zazdroszczę tej Malty kupiłaś sam bilet? jeszcze się okaże, że przez firmę w której pracuję |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Dagusiowa wykupiłam cała wycieczkę, przez wakacje.pl
|
|
|
|
|
#930 |
|
Rozeznanie
|
aaa
bardziej się opłaca cały pakiet...pytam bo ostatnio kilka lotów na Maltę sprzedałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

Niepojęte są pokłady ludzkiej niekumacji

..a sport?uuuuhuuu cięzko ostatnio...plaszczę pupsko 8 h dziennie w pracy a teraz w domu
a tak mam ochotę wyjść na rower (hamulec zepsuty

kocham narty i plywac, spacery wieczorem mmmm, ale przypadkiem nie kazcie mi biegac oO albo zagrac w koszykowke ! 

o w mordke