|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
suknia, która podbiła moje serce ;-)
moja faworytka - KRISTI
|
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przeładowanie wrogiem ślubnego image'u.
Tak moje wielkie tak dla prostych i skromnych sukienek.
NIGDY NIE CHCIAŁAM BYĆ KSIĘŻNICZKĄ. Moje fafworytki i moja Genevieve. |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
hm..myślę że i ja mogę podpiąć się pod ten wątek ..jestem już po ślubie ale zapewne nie wyglądałam jak księżniczka:/
Moja suknia nie była biała, nie składała się z gorstetu i spódnicy, dekolt nie był odsłonięty....nie miała drapowań, podpięć, kwiatków. , ja nie miałam welonu, nie miałam rękawiczek z pętelką Chyba najbardziej ślubną to miałam fryzurę..ale podyktowane to było wygodą no i tym że dobrze mi w upętych włosach...Mój wygląd zewnętrzy po prostu nie pasuje do typowo ślubnego image ..ubrana w szeroką suknię itd itp wyglądałam jak przebieraniec Z drugiej strony zależało mi aby wyglądać jednak jak panna młoda a nie gość weselny w sukni ecru:/ Miałam halkę na kole co dodwało tego ślubnego charakteru sukni no i odróżniało mnie od reszty gości.Dobrze że w obecnych czasam jest tak ogromny wybór wszystkiego i można odnaleźć się w każdej sytuacji
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
oj zgadzam się w 100%, czasami mnie przerażają te uczesanie, Sztuczonść, sztuczność i jeszcze raz sztuczność. Ja wiem ze fryzura musi się utrzymać przez kilkanaście godzin, ale nikt mnie nie namówi na spięcie mocne włosów i do tego elementy wystające zrobione prostownicą. To nie mój typowo klimat. Ja będę miała lużno spięte włosy na karkiem - kok ale bardzo naturalny. (mam długie kręcone rude loki).
|
|
|
|
|
#158 |
|
zielony stworek
|
Kolejne skromne piękności
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja tez dorzuce kilka moich typow... a najlepsze jest to, ze w Stanach one kosztuja 150-300$
|
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze kilka moich ukochanych empire
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że moja suknia nadaje się do tego wątku więc wklejam
|
|
|
|
|
#163 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
Przykładem Maggie Sottero,które w USA od 300$,a w Polsce kilka tysięcy ![]() Piękna Poważnie mnie zamurowało Ta koroneczka urocza.Sukienka nie jest taka "goła".
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
kaledonio dziękuję
![]() górę sukni sama zarpojektowałam - zmieniłam podstawowy model ciężko jest znaleźć "nie gołą" suknię.
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
ja tez chcialam miec prosta sukienke bo tak jak kodeina napisala zle mi bylo z tymi na wielkich kolach z dodatkami i tak dalej..i wybralam taka...czuje sie w niej doskonale...moze nie wygladam jak ksiezniczka ale mi jest dopbrze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
toverek śłicznie wygladasz
suknia przedewszystkim pasuje do Ciebie!jednym pasują księżniczki innym skromniejsze suknie ja w swojej i tak czułam się jak księżniczka ..pierwszy raz w życiu miałam na sobie TAKĄ suknię przecierz
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Ci kodeino.....pamietas zmoze jak mialam problem z tym jaka wybrac...?zadna mi nie pasowala w kazdej wygladalam jak beza...a ta jakos tak mnie odmienila..tylko garbie sie w niej....no ateraz juz tylko mysle nad bolerkiem i welonem....mam nadzieje ze z welonem poczuje sie jak ksiezniczka choc niewiem
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do garbienia to musisz z tym walaczyć i pamiętać o tym w dniu ślubu! księżniczki chodzą wyprostowane
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Jej nie spodziewałam się ,że założony dla mnie wątek odniesie taki sukces...
zapraszam do poczytania : http://www.trendshopper.pl/s/index2.php?art2=1000007
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Mi też się marzy kiecka lekka,zwiewna,subtelna chociaż jestem typem ostrej laski (z charakteru raczej) (: Lubię pokazywać różne strony kobiecej nautry.. Marzy mi się taka stylizacja na rusałkę,delikatną dziewczynkę,Zosię z Pana Tadeusza (: Tylko niech mi włosy urosną
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
OO, świetny wątek, gdybym nie miała już wybranej sukienki to znalazłabym tu wiele inspiracji. Szukałam prostej sukienki i ta była pierwsza którą przymierzyłam i powiedziałam że albo ta albo żadna inna
|
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
To ja wkleję także tutaj moją ślubną suknię (to już 8 miesięcy minęło!) - kupiona w salonie sukni wieczorowych za... 260 zł...
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
trafiłam przypadkiem na tę stronę: http://juliarosa.pl/
bardzo, bardzo dużo ślicznych sukienek, często bardzo prostych, a jednocześnie urzekających jak zobaczyłam model 928 to zaczęłam żałować, że wyszłam juz za mąż
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Już nie przesadzajcie z ta prostotą może najlepiej ubrać samą halke żeby nie było "przeładowania"
a ja chce w tym wyjatkowym dniu poczuć się jak księżniczka i takąż tez będe mieć suknie jak księżniczka i nie ważne czy komuś sie to podoba czy nie to mój dzień moja chwila
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Jak dobrze, że jest Wizaż! Wreszcie widzę, że nie jestem sama z moim upodobaniem do prostoty i skromności w sukniach
Zdjęcia, jakie zamieszczacie to kopalnia pomysłów! Chcę też napisać, ze nie mam nic do księżniczkowych sukni, tylko po prostu czułabym się w takiej jak "przebrana" a nie ubrana. Takie rzeczy do mnie zupełnie nie pasują. Natomiast wiele osób taki styl uwielbia i nie mam nic przeciwko, ale pod warunkiem, że styl będzie stosowany konsekwentnie i przy zachowaniu dobrego smaku. Księżniczki może i noszą falbanki, cekiny, koronki i hafty, ale mają wszystko idealnie dopasowane.Osobiście teraz mam fazę na 3 rodzaje sukni. Pierwszy to gnieciona tafta, drugi to zwiewne i lekkie suknie, a trzeci to plisy:P Przykłady poniżej. |
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
cieszę się że nie tylko mi się ona tak strasznie podoba |
|
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a po za tym moja nie jest udziwniona i przeładowana ale nie jest też skromna bo do skromnych cichych osób nie należe moja sukienka odzwierciedla mój charakter całą mnie i wacale nie jest przeładowana!!!Udziwnione oraz dziwne to złe słowa katalinka17 każda suknia jest marzenie przyszłej pannym młodej,odzwierciedleniem siebie,pokazaniem własnego ja nie należy wmawiac ze prostota czyni cuda jak ktos marzył o tym by w tym dniu raz w życiu poczuć się księżniczką z bajki.po to mamy marzenia by je realizować
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie lubie przeladowanych bez
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-08-28 o 08:41 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

ciekawy naszyjnik 

Poważnie mnie zamurowało