![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: HA-Pantoten - stosował ktoś?
Cytat:
na efekty trzeba poczekać minimum 3 miesiące. ja od 2 dni stosuję Ha-Pantoten i zobaczymy. Na merz spezial nie poszłam, choc kiedyś go stosowałam i mogłam paznokciami gwoździe wbijać ![]() Lekarka poleciła właśnie HP no i zobaczymy. p.s. przyczyną wypadania włosów i łamliwości paznokci może też być anemia więc róbcie sobie też morfologię ( z żelazem) Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2011-12-26 o 07:59 Powód: przypomniałam sobie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
A te merz-special mozna zakupic w aptece sa one ?
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
A czy po nim wlosy staja sie mocniejsze chce wzmonic swoje wlosy bo zaczely mi wypadac staly sie bez polysku i szukam czegos dobrego
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Biorę Silicę juz od dłuższego czasu i szczerze ,żadnych efektów jak do tej pory nie widzę. Włosy wypadają mi strasznie,nawet podczas mycia jak spłukuje szampon woda to tak tylko patrze jak wraz ze strumieniem wody lecą ,masakra.
Dlatego właśnie kupię H-Pantoten ,widzę że są lepsze rezultaty. Bo jak włosy mi tak dalej będą wypadać to pozostanie mi tylko powiedzenie,że nic mi tak w życiu nie wyszło, jak włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dziewczyny gorąco zachęcam do zrobienia morfologii krwi bo często wypadanie włosów jest związane z anemia a wtedy takie preparaty jak merz special czy Ha Pantoten moga okazać się za słabe Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Stosowałam Merz S. i HP. Oba są porównywalne, ale Merz S. zadziałał szybciej. Zamierzam znowu wrócić do kuracji bo stan moich włosów się pogorszył i pewnie wybiorę Merz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
dziś kupiłam H P
pod koniec kuracji dam znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
A ja zaczynam kurację od dziś! I również dam znać pod koniec jak efekty.
![]()
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Chyba też zainwestuję w ten specyfik, jeśli jest aż taka poprawa. Zapuszczam teraz włosy, więc chcę o nie bardziej zadbać niż wcześniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Co prawda jeszcze do końca kuracji troszkę zostało, ale muszę pochwalić się zauważoną poprawą kondycji skóry i włosów już po 1/3 opakowania.
5 dniowy przyrost - a widać to na włosach rozjaśnianych ![]() ![]() ![]() Ciekawe, jak będzie pod koniec kuracji... ![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Witam ja dopiero zużyłam 4 tableteczkę wiec jeszcze czekam na efekty
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Trudno ocenić, czy jedno opakowanie starczy... Jednak po każdej kuracji powinno się zrobić przynajmniej miesiąc przerwy przed rozpoczęciem kolejnego opakowania suplementu.
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny stosujecie jeszcze ha-pantoten?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ja od pięciu dni biorę Ha-Pantoten. W sumie powody te same: włosy wylatujące garściami, bez blasku, rosnące wolno.
Generalnie nic powiedzieć jeszcze nie mogę. Włosy lecą mniej, ale wspomagam się szamponem dla dzieci Dzidziuś i olejowaniem włosów co dwa dni (plus mgiełka do włosów Radical ze skrzypem na wypadające włosy). Razem kombinacja nie jest najgorsza. W planach zmiana trybu życia i spożywanie nieco bardziej świadomie codziennych produktów, bo z moich wędrówek po necie wnioskuję, że żadne suplementy i mazidła nie odwalą roboty same. Po pierwszej turze leku dam znać, czy jakiś efekt widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Właśnie koleżanka mi poleciła te tabletki, od dzisiaj zaczynam. Wcześniej brałam ok 6 miesięcy skrzypowitę ale efektów nie widziałam, zobaczymy teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Ja natomiast zaobserwowałam dziwną rzecz. Biorę Ha-Pantoten od jakichś dwóch miesięcy, a od ok. dwóch tygodni ciągle rozdwajają mi się paznokcie. Wcześniej tego nie miałam, nawet kiedy nie stosowałam żadnych suplementów. O co chodzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Ja brałam HA-Pantoten jakiś czas temu i tak: -jakiegoś szczególnego wzmocnienia paznokci nie zauważyłam -z włosami to samo -a miałam już dosyć tych tabletek-na sam zapach robiło mi się niedobrze ![]() natomiast jak już skończyłam tą kurację to nagle włosy zaczęły rosnąć jak szalone,paznokcie też-więc troche dziwnie Potem postanowiłam spróbować Vitapil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
![]()
Stosuję H-Pantoten od chyba 10 lat! Jeszcze jak był nowością na rynku i był z szamponem. Nim wyleczyłam sobie łamiące się paznokcie, o włosach nie wspomnę. Dlatego zażywam go stale przez 3 miesiące z przerwą na miesiąc. Jestem bardzo zadowolona i polecam wam serdecznie.
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Jakieś 3 miesiące po operacji twarzy, trwającej 7 h włosy zaczęły mi wypadać nawet nie garściami, pasmami, po 20 w jednym paśmie. Nigdy nie miałam takiego problemu, wręcz przeciwnie - nawet fryzjerzy zachwycali się, że mam bujną czuprynkę. A tutaj conajmniej o 60% mniej w ciągu miesiąca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Łykałam kiedyś Ha-Pantonem,ale szału z efektami nie było niestety. Jesienią zaczęłam kuracje Vitapilem i bardzo mi pomógł na włosy plus paznokcie też są w lepszym stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj mam 3 dzień stosowania HA-Pantotenu (2 tabletki dziennie) na razie kupiłam dwa listki (na tyg stosowania) ale planuję brać je dłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Kilka lat temu lekarz mi przepisał Ha pantoten na wypadające włosy. Pamiętam, ze na wypadanie nie pomógł ale włosy stały się piękne i lśniące. Zdrowe, błyszczące, miłe w dotyku. Teraz mam zniszczone włosy chlorem po wizytach na basenie i tak sobie przypomniałam o tych tabletkach. Jutro skoczę do apteki i zacznę kurację. Szkoda, że na efekt trzeba poczekać ok 2-3 miesięcy ale warto. Dobrze, że są jeszcze dostępne na rynku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.