![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lip smackery z USA
No mam
![]() W tubce pachnie jak świeżutkie słodziutkie truskawki ![]() ![]() kolorku nie daje tylko ociepla naturalną barwę Smakuje pysznie ![]() ![]()
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
jezu uwielbiam smackery
![]() ![]() a najfajniejsze są żółty, czerwony i zielony o smaku cukierkow [starbers] bo nie wiem jak sie to pisze :P a w szczecinie wie ktos gdzie mozna dostac? bo byłam w smyku i nie było :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następnym razem jak bede w Krakowie to pewnie sie skusze na jakis squeezy - szkoda ze drogi ![]()
![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
ja mam smackers M&m-s hmm pychotka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Konto usunięte
|
Ja zdecydowanie najbardziej lubię serię "Ice creamies" oraz "Snap" (obydwie z aplikatorem)
![]() ![]() ![]() Na allegro znalazłam już tylko "jabłkowy cukierek", wklejam zdjęcie ![]() Edit: jednak ma nazwę- "take-a-break" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
widziałam Smackersy ostatnio w Smyku!
![]() W cenach 10-12zł. Szkoda tylko, że mały wybór ![]() Pewnie się skuszę ![]()
![]() |
#458 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o tych z serii Lip Frosting
![]() ![]()
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Wtajemniczenie
|
jestem zaskoczona, bo nie wiem o jakiego misia chodzi
![]() ![]() ![]() Cofam to o allegro, źle patrzyłam, jest w czym wybierać ![]()
Edytowane przez *Justynka* Czas edycji: 2007-07-15 o 12:51 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie o te chodzi ![]() ![]() Cytat:
A tego Lip Frosting w Smyku też nie znajdziesz, tam są tylko Original, Squeezy, Skittles, Shimmer i Ice Creamies i to też, co tam jestem to przebrane smaki i nie ma w czym wybierać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
też jestem fanką Smackersów
![]() ![]() Justynka używałam tego z serii Lip Frosting, jest super ![]() ![]() ostatnio prosto z USA przyleciał do mnie Liquid LipSmacker truskawkowy ![]() ![]()
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
Oj jaka szkoda, że trudno go dostać
![]() ![]() Dziękuję za odpowiedzi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś na allegro 2 kolejne smackersy
![]() winogronowy http://www.allegro.pl/item215493898_...winogrona.html i truskawka + arbuz http://www.allegro.pl/item215961530_...wka_arbuz.html ![]() ![]() ![]()
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
hop hop
![]() a jakie są wasze ulubione serie smackersów? moje to : * originals * skittles - mają intensywny smak i zapach (mam banana berry i strawberry watermelon) * squzze - jeszcze bardziej intensywny smak, ładnei się błyszczy na ustach (mam pink lemonade) * ze zwierzątkeim na opakowaniu - miałam sliwkowy z zajaczkiem - świetny zapach i smak ![]() Nie lubie za to: - m & m's - zaoach czekolady na ustach to jednak nie dla mnie - ice creamies (czy jakoś tak) - owocowo-waniliowe. Miałam samą wanilię i truskawkę z wanilią ale były takie mdłe (jak dla mnie), poza tym w porównaniu do np. skittlesów sztyfty sa dość twarde - nie wiem jaka to seria, ale te smackersy mają brokacik i takie blyszczące opakowanie - w smaku niezbyt dobre (przed pocałowaniem TZ musiałam usta wycierac ![]()
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam ulubionych, lubię eksperymentować i co raz próbować inne
![]() najbardziej lubię te w pędzelku lub wyciskane ![]() http://www.allegro.pl/item220081171_...go_jagody.html teraz mam ochotę na taki ![]() tylko dlaczego ja mam tyle błyszczyków? ![]() ![]()
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj robiąć porzadki w torbach (
![]() ![]() Ja uwilbiam wszystkie z arbuem, szczególnie sour watermelon. Albo tropical punch, "pycha" ; ))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |||
Zakorzenienie
|
Moje ulubione serie, które polecam to:
- błyszczyki Squeezy - mam Watermelon, miałam Mango-Berry i powiem tyle ![]() ![]() - balsamy Coca-Cola - mam Black Cherry Vanilla i jest to mój faworyt jeśli chodzi o balsamy smackers - balsamy Ice Creamies - miałam Pink Cacao i był superowy, smaku nie podejmuję się określić, ale bardzo smaczny i konsystencja też fajna - ani miekka ani twarda, równie dobry jak poprzednik - balsamy m&m's - czekoladowy zapach i delikatny brązowawy połysk - błyszczyki Lip Frosting - miałam taki o smaku cytrynowego kremu i był przepyszny, do tego pięknie lśnił - hologramowe Pet (te ze zwierzątkami) - świetne, niespotykane smaki, jak np. cynamon, do tego mikroskopijne rozświetlające drobinki - balsamy Originals - miałam Orange Pop i to naprawdę była pomarańczowa oranżadka w proszku ![]() ![]() - balsamy Shimmer - fajnie rozświetlają usta drobinkami i mają ciekawe smaki, przynajmniej te moje, do tego delikatnie rozjaśniają ![]() Te, które wg mnie można kupić, ale akurat mojego serca nie zdobyły: - Vanilla Creams - mam Cookies 'n Creme, ale chyba nie lubię takich kremowych smaków ![]() - błyszczyki Ice Creamies - mam kawowy i pachnie ślicznie, nadaje ładny połysk i jakby delikatnie rozjaśniał usta, ale mimo małej pojemności szybko mi się znudził W ogóle nie lubię: - balsamy Starburst - tez kolei są za miękkie, ciapią się, na ustach ich nie czuć i w ogóle są be, aż się dziwię, że mojego Orange & Creme wykończyłam - balsamy Splash & Shine - z jednej strony mają super smak i formę, ale z drugiej są strasznie niewydajne, podobnie miękkie jak Starburst i jeszcze w moim się popsuł mechanizm wykręcania :/ Nie miałam jeszcze przyjemności posiadania serii Skittles, Snap Gloss, Wild. W zapasie mam jeszcze jednego z serii take a break. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-08-14 o 18:04 Powód: tylko krowa nie zmienia zdania ;) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
MagJa trochę ich wypróbowałaś
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
MagJo a M&M's różnia sie kolorami sztyftów? Bo mają różne opakowania(niebieskie, różowe, fioletowe), ale czy zawartość jest inna?
![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
No, troszeczkę
![]() Nie wiedzę problemu - kupujesz i masz ![]() ![]() A tak serio, to jest naprawdę dobry, słodziutki taki, takie mango z nutą jagód ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Konto usunięte
|
u mnie w smyku nie ma ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
ja tam lubię shimmerki- fajny peeling ust
![]() squeezy- super smak, zapach i lubię go mieć na ustach ![]() originals- tak średnio take a break- tak średnio wild- kiwi ![]() starburst kwadratowe- baaardzo słodkie, jak nie mam nastroju to nei mogę ich uzywać ale ogólnie taki błyszczyk w sztyfcie i lubię skittles- ostatniuo spróbowałam limonkę, muuszę ją kupić ![]()
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam sobie ostatnio Skittles tropikalny
![]() ![]() Szkoda tylko, że u mnie w smyku tylko te Skittlesowe są...
![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
a czy te Squeezy mocno sie swieca na ustach?i czy sie kleja bo zastanawiam sie nad:
squeezy RÓŻOWA LEMONIADA winogronowa fanta arbuzowy skittles guma balonowa m&m (czy kolory opakowań mają roznice w zawartosci?) pirsze doradzcie ktore najlepsze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Ja jednak też je lubię. Wyciągnęłam limonkę, użyłam iiii... I nie wiem co ja od niej chciałam. Fajowa jest
![]() ![]() I mnie nie peelinguje ![]() (zaraz wyedytuję tamtego posta) Cytat:
Winogronowej Fanty nie miałam, ale mam inny z tej serii Coca-Cola i jest super. Originalsy też bardzo lubię i sama zamierzam nabyć w pierwszej kolejności (po wykończeniu choć 1-2 z tych posiadanych) truskawka-banan. Skittles - miała siostra i próbowałam, też super. M&Ms - mam i polecam, aczkolwiek nie każdy lubi. Kolorem i smakiem się raczej nie różnią, tylko opakowaniem. Jakbym miała wybrać z tych 2-3 smackersy, to wzięłabym na pewno Squeezy i na pewno Originalsa, a do tego Albo Fantę albo Skittlesa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.