![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: lip smackery z USA
Cytat:
no własnie chciałam wziąc 2 gora 3 ale nie moge sie zdecydowac ktore ![]() a co do squeezy to nie wiem bo mam dosc pelne usta i nie chce ich bardziej powiekszac wiec nie wiem czy bedzie doby? jejku ale mam dylemat ktore wybrac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie chcesz Squeezy, to może Shimmer'a? One z kolei delikatnie rozjaśniają, bo mają takie perłowe mini-mini-drobinki. Zawsze to inny efekt będzie, bo jak kupisz 3 zwykłe balsamy, to będą podobnie wyglądać na ustach. Nooo, poza M&M's bo ten delikatnie brązuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mowisz ze M&M brozuje? ![]() ![]() juz nie wiem ktore wybrac? squeezy mango jagoda albo truskwkowa lemonoada czy zwykle balsamy m&m, o smaku gumy, kiwi, skitelsow lime czy arbuzowy. czytalam caly watek i widzialm ze duzo juz wyprobowalas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do smaków, to trudno polecać, każdy co innego lubi, więc najlepiej się swoimi upodobaniami sugerować. A coś więcej trudno mi pisać, wyżej się już rozpisałam. Zawsze możesz też poczytać opisy snowqueen w wątku ze zbiorami pielęgnacji, bo też się rozpisała o kilkunastu smackersach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
aaa i jeszcze jedno:P
co z tym m&m? nadaje kolor brązowy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Wtajemniczenie
|
mnie też , mam M&msy w formie blyszczyka z aplikatorem i jest lekkko brązowy no i pysznyyyyyyyyyyyyyyyyyyy: D
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
ja miałam M&M ale nie spodobał mi się
![]()
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
Ua ale fajnie że was znalazłam - zgłasza się maniaczka błyszczyków smakowych i zapachowych XD w tym oczywiście Smackersów. Rok temu będąc w Stanach kupiłam sobie ( uwaga, to będzie długa lista) :
- taki komplecik z serii Jell-o , w skład którego wchodzą: Smooth & Creamy Lip Gloss Parfait Strawberry-kiwi ( z aplikatorkiem, BOSKI zapach, ładne ma drobinki, pięknie wyglądają na ustach ale bardzo szybko znika), bezbarwne sztyfty Berry Blue ( śliczny zapach jagódek) i Raspberry ( śmierdzi wręcz, ale oba fajnie nawilzają usta, są takie galaretkowate) - Smackers juicy liquid lip gloss Starbust Raspberry ( nazwa mówi sama za siebie, bvez smaku, ale połysk i zapach super) - Liquid lip smacker vanilla ( patrz wyżej, NAPRAWDĘ pachnie wanilią, żadna chemia) - Smackers Dr Pepper ( bo kocham ten napój, sztyft barwi usta na delikatny czerwony kolor, pachnie i smakuje jak ta cola) - M&M ( mam dwa, jeden oddałam koleżance, sztyfty fajnie nabłyszczają, ale pachną intensywnie, jak ktoś to już zauwazył. W smaku słodkie) - Lip smacker Part Pack zestaw oryginalny, w skład którego wchodzą sztyfty: wanilia, mango, poziomka, arbuz, owoce tropikalne, wata cukrowa, kiwi, truskawka ( watę cukrową mam 2 sztuki, więc ten zestaw jest jeszcze nie otwierany, ale używałam od siostry i są super) - sztyft Bubble Gum (nie otwierany) - Smackers F'lip Juicees ( nie otwierany) - zestaw Ice creamies w składzie: ciasteczko ( z aplikatorem), sztyfty: nita śmietana i cukrowa/kolorowa posypka ( nie otwierany) - zestaw Take-A-Break ( czy cuś) w skład którego wchodzą sztyfty: truskawkowy serniczek, babeczka waniliowa, marshmallow s'more (nie wiem jak to przetłumaczyć), pączek z galaretką jagodową, maślany popcorn (!) i jabłkowy cukierek. Wszystkie one smakują i pachną tak jak się zwą i zostawiają leciutką poświatę. z tej samej firmy która je produkuje (Bonnebell) mam też F'lip style Donut ( kolor beżowy) i Lip Burst Juicy Watermelon ( wyciskany) ( oba nie otwierane) Jeszcze z takich smakowych a nie Smackerswocyh mam sztyfty: Czekolada Hersey's i Ciasteczko Czekoladowe Lotta Luv (nie otwierane). I zestaw obłędnie owocowo pachnących i smakujących 3 błyszczyków wyciskanych z Gapa, ale one mają brokat ktory niestety przechodzi na całą twarz. Jutro wrzucę zdjęcie, to zobaczycie jak one wyglądają. Gdyby ktoś miał jakieś pytania odnośnie tych smaków to śmiało ![]() ![]()
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
mi się m&msy spodobały. ale po jakimś czasie zaczął mnie drażnić ten intensywny zapach. mam dwa opakowania, w tym jedno zaczęte i nie wiem, czy je w ogóle skończę.
jednego m&msa dałam koleżance, bo ją ten zapach oczarował, ale za jakiś czas też ją zaczął denerwować. Tataraczka- ja do zakupu smackersów zmobilizowałam babcię, ciocię i siostrę ze stanów. i teraz mam zapasy na lata. -.-' Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2007-08-16 o 08:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie dzisiaj kupiłam na allegro swoje pierwsze smackersy - Skittles migdałowy,Guma balonowa i Truskawka+Śmietana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
a ja kilka dni temu kupiłam (tez na allegro) squeezy jeżynowy i skittles limonka. Mam nadzieje że sie nie zawiode
![]() Pisąłam tu już, ale napisze jeszcze raz, że kilka lat temu można było je kupić w Krakowie w kiosku na Długiej za 4-5zł ![]()
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w niedzielę przed pracą zajdę do Smyka,bo własnie doczytałam tutaj,że tam też są smackersy.Znajac siebie nie wyjdę stamtąd z pustymi rękami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis przyniosłam do domu zestaw w torebeczce
![]() oryginalny strawberry, liquid strawberry kiwi i squezzy strawberry limeade a kupiłam przez przypadek, poszłam tylko po mikrodermabrazje ziaji i popatzryłam na lipsmackery(ale mówei mam duuużo ich) no ale 3 za 23 zł eh i kupiłam ![]()
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
buuu a u mnie w mieście nie można nigdzie dostać Smackersów
![]() ![]()
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
jestem w siódmym niebie
![]() ![]() - vanilla -watermelon -tropical punch -strawberry -mango -cotton candy -kiwi -wild raspberry narazie najbardziej rozkochałam się w kiwi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze słyszę, że shimmery świecą w świetle UV. Na opakowaniu nic o tym nie ma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
mam wersję bez drobinek. Uwierz byłam równie zaskoczona tym faktem. Jak to wyglądało na ustach to nie wiem, koleżanki mi powiedziały. Ale gdy otworzyłam błyszczyk sztyfk normalnie świecił jak białe rzeczy
![]()
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
MagJa żeby nie było wątpliwości że mówimy o różnych to są te : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-original.html
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
a ja widzialam tekie zestawy smackersow (na ich stronce internetowej) szkolne... typu zeszyt plus smackers tyle ze smackers jest w kolorze zeszytu i jest na nim w specjalnej kieszonce...tak ze jest on caly czas przeczepiony do zeszytu i mozna sie smarowac na lekcji...hhihihhihihi
![]() http://www.smackers.com/ jest to pokazane na stronie glownej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kupowała smackersy w Niemczech? Pamiętacie może orientacyjne ceny??
I jeszcze jedno pytanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
W Anglii smackersy są w Claire's
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.