![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
Ja niedawno kupiłam wreszcie w SP mojego pierwszego Smackersa z tej serii Lip Smacker o smaku truskawkowym
![]() Bardzo apetycznie pachnie, ale po smaku się spodziewalam czegoś więcej, tzn. jest przyjemny i słodki, ale wg. mnie przypomina smakiem zwykłą wazelinę truskawkową ![]() Poza tym jednak naprawdę dobrze pielęgnuje usta, koloru nie zauważyłam żadnego.
![]() |
#782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tego samego Smackersa i dokładnie te same odczucia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie był do wyboru z tych "zwykłych" tylko truskawkowy i chyba guma balonowa albo coś w tym stylu ![]() Ja się może jeszcze skuszę, choć na pewno już nie na truskawkę ![]()
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
też wkręciłam się w smacersy
![]() ![]() ![]() aktualnie 'kolekcja' wygląda tak ![]() ale zapragnęłam mieć brązowego smackersa... np colowego ![]() i tu prośba do Was - czy posiadaczki brązowych sztyftów (obojętnie czy to cola, czy m&m's, czy czekolada czy cos innego) bez brokatu mogłyby zrobić im zdjęcia? ale tak żeby było widać kolor samego sztyftu, a nie tylko opakowania ![]()
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
Ja mam narazie tylko jednego
![]() ![]()
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej!
A po ile one są w Smyku lub SuperPharmie?? pozdrawiam
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
W Smyku są najdroższe.
W Super Pharm są za ok. 8,99, ale jak była przecena to kupiłam za 5,99, ale skończyła się już promocja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MIałam smackersa M&Msowego, lekko brazowił usta - dawał przejrzysty, ciepły odcień.
![]() |
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Duży wybór ?
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
W Super Pharm... no trochę jest
![]() Są Skittlesy, guma do żucia, fanta, cola chyba jest i wiem, że były wyciskane w tubce: arbuzowe, truskawkowe, i jeszcze Jelly są. Ja mam bardzo dużo smackersów, bardzo, więc w razie czego służę radą ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() granat pachnie baardzo słodko, ale nie wiem czy konkretnie granatem, bo nigdy nie jadłam ![]() jeżynowy miałam nadzieję, że będzie dawał efekt sinych ust ![]() wiśniowe ciasto ma obłędny, intensywny zapach, trochę jak wiśnie z cukrem. daje odrobinę koloru, ale na szczęście nie jest to ciepła, tępa czerwień jakiej się spodziewałam przypominając sobie np truskawkową pomadkę Nivei ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zadomowienie
|
Ja razem miałam takie smackersy:
Skittles Wild Berry Fanta Pineapple Skittles Berry Punch(niedawno mi się skończył) Squeezy Strawberry Lemoniade (trochę jeszcze go mam) Original Bubble Gum(dopiero napoczęty) Cola-cola cherry(też dopiero napoczęty) Wnioski - Skittles Wild Berry i Skittles Berry Punch są bardzo fajne, świetnie pachną i smakują, dodatkową zaletą jest miękki, taki akurat sztyft. Fanta Pineapple - równie fajna, choć Pineapple to nie do końca mój ulubiony owoc, ale też jest ok. Coca-cola cherry przypomina colę i w smaku i zapachu, choć jeśli chodzi o smak, mógłby być bardziej intensywny. Jeśli chodzi o Squeezy Strawberry Lemoniade, to jest obłędny, smak i zapach są po prostu świetne, intensywne i naturalne, ma jednak tylko jedną wadę - szybko znika z ust. Natomiast trochę zawiedziona jestem Bubble Gum Original - zapach dosyć przypominą gumę balonową, choć czuć w nim coś jeszcze - jakby kadzidło :O a smak - no cóż, dość przeciętny. I coś jeszcze - moja koleżanka ma Skittlesa truskawkowego i trochę nie rozumiem, co się ludziom w nim podoba. Zapach intensywny, smak też, ale truskawki to nie przypomina... raczej nadgniłą śliwkę ![]() Ogólnie smackersy są bardzo fajne, tylko zależy jaki smak i seria - bo Original niezbyt mi przypadła do gustu, choć może inne z serii Original są lepsze. A teraz - będę mieć wysyp kasy i - jest! jest! jest nakupuję sobie trochę smackersów ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item354454715__sma..._smietana.html czy http://allegro.pl/item354456523__sma..._smietana.html ma intensywniejszy smak i zapach? A czy ten ktoś miał i co o nim sądzi? http://allegro.pl/item349695460__sma...awka_kiwi.html A taki http://allegro.pl/item354456065__sma...rodzinowy.html bądź taki http://allegro.pl/item354456066__sma..._smietana.html ? ![]() Jeszcze chciałabym skittlesa jakiegoś, bo jak już pisałam są jedne z naj ![]() Help me ![]() ![]() Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2008-04-28 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item354456523__sma..._smietana.html --> Ten mam. Jak dla mnie ma śliczny, słodki zapach i smak niczego sobie
![]() http://allegro.pl/item354456065__sma...rodzinowy.html --> Lip Frosting mam, ale inny smak, bodajże Butter Cream, ale te smackersy są bardzo dobre, mają świetny zapach i smak http://allegro.pl/item351414159__sma...an_jagody.html --> Mam i jest super! Mój drugi Smackers ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Ja mam tego bananowo siktelsowo i jakiegos tam i pachnie srednio i baaaaardzo slodko smakuje
![]() ![]()
-20.10 kg ![]() Wymiary na dziś (28.04.13) Ręka: 45 cm - 43.0 cm Talia: 104 cm - 95.5 cm Pas: 122 cm - 105 cm Biodra: 133 cm - 126 cm Udo: 87 cm - 78 cm Edytowane przez Julia91 Czas edycji: 2008-05-05 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Ja tam mocno w nim czuje banana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
To kupię tego Skittlesa banan-jagody, Vanilla Creamies bitą śmietanę i być może tort urodzinowy Lip Frosting, bo strasznie mnie ciekawi i nęci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Konto usunięte
|
Poruszyłyście moją wyobraźnię odnośnie Smackersów, więc skusiłam się i mam obecnie tego z serii shimmer o smaku tzn. pianek. Pachnie dość intensywnie (ale raczej wanilią), w smaku ok (ale nie na tym raczej się koncentruję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
A mnie kuszą te wanilie , smietanki :P uwielbiam takie zapachy. Jadę na zakupy w weekend.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
Z tego co zauważyłam, to rzadko się zdarza żeby w Smykach/Super-Pharmach były takie smackersy. Najczęściej są tylko Fanty, Coca-Cole, Skittlesy i ewentualnie Original(podobno).
Tort urodzinowy czy bita śmietana(lip frosting)?? Ależ jestem niezdecydowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
no właśnie byłam ostatnio w dwóch SP i byly cole fanty i skitles. Niestety tylko.
Edit Dokupiłam gumę balonowa ![]() a zainteresował mnie ten. http://allegro.pl/item352609909_smac...g_s_z_usa.html
-20.10 kg ![]() Wymiary na dziś (28.04.13) Ręka: 45 cm - 43.0 cm Talia: 104 cm - 95.5 cm Pas: 122 cm - 105 cm Biodra: 133 cm - 126 cm Udo: 87 cm - 78 cm Edytowane przez Julia91 Czas edycji: 2008-05-04 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Guma balonowa Original? Osobiście niezbyt lubię. Co do piwa korzennego - ponóc średni, ale jak kto lubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Ja mam piwo korzenne. Nie pasuje mi ten smak i zapach, jest bardzo intensywny.
A te wszelkie śmietanki, ciasteczka to raczej na allegro... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
właśnie szkoda ,ze tylko na allegro :/
kupiłam dziś truskawka - kiwi. ![]()
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
W tym wątku wypowiem sie po raz pierwszy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a wiec ja sadze ze sa na tyle tanie ze mozna zaryzykowac ![]() ![]() ![]() ![]() gdzie kupowalas smackersa bita smietana? ja tez takiego chce!! ty go masz a ja nie!! Juz cie nie lubie... ![]()
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam bitą śmietanę
![]() I jest super, kupiłam na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
ciebie tez nie lubie
![]() ![]() a tak serio to musze sie zaopatrzyc.
![]() |
#808 |
Wtajemniczenie
|
Moje skromne zbiory Smackersów
![]() Początkowo miałam ich więcej, ale zostawiłam sobie same najlepsze także wszystkie widoczne na zdjęciach polecam ![]() W Smackersy wkradł się : -jeden balsamik Lotta Luv Cocktail - jeden z moich najbardziej ![]() ![]() ![]() - balsam Reese's - fajny czekoladowy-migdałowy balsam ![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupiłam smackersa w Super-Pharmie. I hmm..jestem rozczarowana do bólu. Zapach - totalny syntetyk, ZERO smaku, właściwości odzywcze - takie sobie, kolor - wcale, tylko lekki połysk. Pordukt tak przeciętny ze az strach. kupiłam "smak" truskawkowy.
Nie sadze, zeby w S-Ph sprzedawali podróby, ale coś z tymi smackersami jest nie tak. Wg mnei są zdrooooooowoooooo przereklamowane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
L_V - Tylko nieliczne ze Smackersow nie maja smaku (ja dotychczas spotkalam si z jednym blyszczykiem, ktorego w Polsce nie bylo i zostal juz wycofany w ogole ze sprzedazy). Smackersy to nie zadna rewelacja jesli chodzi o pielegnacje i kolor, ale za to niektore oryginalne zapachy sa super
![]() Nevada87- A te blyszczyki LipLites daja kolor jakis na ustach?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.