![]() |
#1231 | |
Moderator
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
Cytat:
![]() dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1232 | |
BAN stały
|
Cytat:
Witam Nie sprzedajemy bubli,kosmetyki o ktorych mowa sa Amerykanskiej firmy Lotta Luv,proponuje zapoznac sie z cala oferta na stronie producenta http://www.lottaluv.com a jesli chodzi o junior mints to jest to moj ulubiony balsam,prawdziwa czekolada i mieta,pychota ![]() Pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 | |
BAN stały
|
Cytat:
witam W ofercie mamy kilka reese's,ten o ktorym mowa nie jest na breloczku ,jest wielkosci batonu reese's opakowanie 7.6g. Pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1234 | |
BAN stały
|
Cytat:
jeszcze raz musze stanac w obronie junior mints! ![]() tubce(junior mints) RECENZJA BALSAMU! Lotta Luv - Junior Mints - balsam do ust o smaku miętowych pralinek w czekoladzie White_Citty, dodano 22-09-2007, godz. 21:23 Balsam Lotta Luv jest tak smakowity, że wszystkie natychmiast się w nim zakochacie. Jest moim ideałem pod każdym względem. Opakowanie to malutki sztyfcik (o pojemności 5 g), z długim sznureczkiem, który można zawiesić sobie na szyi. Całość wygląda bardzo fajnie! Co do zawartości również nie mam żadnych uwag. Sztyft jest w kolorze brązowym, pięknie pachnie czekoladą i cudownie smakuje (tym razem naprawdę czuć miętę i czekoladę). Jest słodziutki! Aż chce się go jeść. Pomadka ta nie barwi, tylko leciutko nabłyszcza i sprawia, że usta wyglądają (i smakują) kusząco. Jest bardzo wydajny, choć bardzo szybko go zjadam. W związku z tym nie miałam okazji sprawdzić ile utrzymuje się na ustach. Pozdrawiam,Anna Edytowane przez Cupcake79 Czas edycji: 2009-01-15 o 00:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Pani Aniu - czy może Pani napisać kilka słów o pudrach brązujących?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak bedziesz zamawiac to wpisz w uwagach swoj nick z wizaz to wysle Ci dodatkowo balsam reese's na breloczku. Pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Moderator
|
Pani Aniu,
witam ![]() Zamówiłam u Pani ostatnio po raz pierwszy ![]() ![]() ubolewam, że nie można u Pani dostać Carmexu bo to już bym w ogóle była w siódmym niebie ![]() Pozdrawiam, i do następnego zamówienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja szczerze mówiąc byłam rozczarowana tym balsamem czekoladowym jak i Pina Colada. Czułam tam tylko parafinę, a smak tego był nieznośny, zupełnie nieporównywalny do Smackersów. To moja indywidualna opinia ![]() Tak jak pisałam, dla mnie to okazał się bubel, ale to kwestia gustu. Może komuś innemu podpasuje jak dla mnie zbyt chemiczny smak i zapach. PS. Przepraszam za psucie opinii, jednakże chciałam wyrazić własne zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zielona nakrętka i biały ,,papierek'', ( na stronie z kafeterii był zielony), to może dostałam ,,nie ten''??? No i miał taki sznureczek zielony, bodajże wtedy była promocja, niecałe 4zł za niego zapłaciłam. Naprawdę się rozczarowałam, bo ten chemiczny smak był dla mnie nieznośny! ![]() Tak samo jak Pina Colada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | |
BAN stały
|
Cytat:
Balsam junior mints konsystencje ma taka jak skittlesy,ja tam nie czuje zadnej chemii a sama czekoladke i miete,no coz,mialam kilka zamowien na ten balsam wiec moze tez ktos inny wyrazi swoja opnie.A co do pina colady to nie wiem bo nie testowal tych balsamow. Pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak to ten ,ja ten sam uzywam ty czujesz chemie, ja czekolade i miete ![]() jestem ciekawa co do opinii innych użytkowników,a pina colada to balsam czy w tubce? pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
BAN stały
|
Cytat:
Za pobraniem zwyklym wplata na konto:priorytetem Slyszalam o tych carmexach,to sa bardziej lecznicze balsamy?musze sie im blizej przyjrzeć,byc moze je tu sciagne. pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak, mogą mieć właściwości lecznicze, ale ja używam na codzień. proszę ściągnąć, na pewno będą bestsellerami !!! Edytowane przez Priyaa Czas edycji: 2009-01-15 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1247 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1248 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O Taaaaaaaaaak zapewniam Panią, tak jak Priyaa że carmex się pani będzie sprzedawał jak ciepłe bułeczki. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam Smackersy, póki co mam jeno dwa, ale trzy już do mnie jadą przez Polskę od Cupcake właśnie ![]() carmex rządzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze oprocz Carmexu sa Blistexy i pare innych firm produkujacych pielegnacyjne blyszczki, wlsnie o wlasciwosciach leczniczych. One sa do kupienia teraz tylko na allegro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pozdrawiam,Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() A carmex moje przynajmniej usta doprowadza do porządku. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dlatego gdyby byłjakiś sklep internetowy który by oferował wybór różniastych Carmexów to byłoby bsssko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałam ten Pina Colada w sztyfcie. Co do funkcjonalności sklepu i wszystkich innych produktów nie mam absolutnych zastrzeżeń. Sama strona zachęca do kupna. Ale uważam, że te bajeczne smaki niektórych balsamów, tych ,niesmackersowych'' mijają się z prawdą ![]() Niedługo będą pewnie opinie na KWC, i wszyscy będą widzieć obiektywne recenzje ![]() Pozdrawiam Edytowane przez Mia694 Czas edycji: 2009-01-15 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Carmexy sa rewelacyjne i nawet moj Tz je lubi, a on nie nalzey do tcyh metroseksualnych..
a co do zapachow.. to tez jest subiektywne odczucie.. albo tez przy peirwszym uzyciu smackersa coli bylam zla, ze on taki nieodbry i w ogole dziwny, a teraz go bardzo polubilam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Konto usunięte
|
Kurczę, ale kusicie. Mam na liście kilka Smackersów, ale boję się, że historia się powtórzy i będę tygodniami doprowadzała usta do porządku.Ale z Lotta Lov i innych chyba się na coś skuszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Rozeznanie
|
Uhuhu. Widzę,że dawno mnie tutaj nie było i w końcu ruszył sklep ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
![]() ![]() Hmmm,a ciekawi mnie jedna rzecz. Balsam do ust Snapple,ten w takiej buteleczce,co ksztaltem przypomina butelkę po soku ![]() ![]()
![]() |
#1258 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.