|
|
#1231 | |
|
Moderator
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
Cytat:
dziewczynki |
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witam Nie sprzedajemy bubli,kosmetyki o ktorych mowa sa Amerykanskiej firmy Lotta Luv,proponuje zapoznac sie z cala oferta na stronie producenta http://www.lottaluv.com a jesli chodzi o junior mints to jest to moj ulubiony balsam,prawdziwa czekolada i mieta,pychota ![]() Pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witam W ofercie mamy kilka reese's,ten o ktorym mowa nie jest na breloczku ,jest wielkosci batonu reese's opakowanie 7.6g. Pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeszcze raz musze stanac w obronie junior mints! absolutnie nie czuc zadnej parafiny,sklad balsamu to prawdziwa mleczna czekolada i mieta,jest bardzo slodzutki i latwo sie rozprowadza.Jest tak pyszny ze chce sie go caly czas zlizywac z ust,ale to tylko moja opinia.Czy u nas kupilas ten balsam?mam na mysli ten w tubce(junior mints) RECENZJA BALSAMU! Lotta Luv - Junior Mints - balsam do ust o smaku miętowych pralinek w czekoladzie White_Citty, dodano 22-09-2007, godz. 21:23 Balsam Lotta Luv jest tak smakowity, że wszystkie natychmiast się w nim zakochacie. Jest moim ideałem pod każdym względem. Opakowanie to malutki sztyfcik (o pojemności 5 g), z długim sznureczkiem, który można zawiesić sobie na szyi. Całość wygląda bardzo fajnie! Co do zawartości również nie mam żadnych uwag. Sztyft jest w kolorze brązowym, pięknie pachnie czekoladą i cudownie smakuje (tym razem naprawdę czuć miętę i czekoladę). Jest słodziutki! Aż chce się go jeść. Pomadka ta nie barwi, tylko leciutko nabłyszcza i sprawia, że usta wyglądają (i smakują) kusząco. Jest bardzo wydajny, choć bardzo szybko go zjadam. W związku z tym nie miałam okazji sprawdzić ile utrzymuje się na ustach. Pozdrawiam,Anna Edytowane przez Cupcake79 Czas edycji: 2009-01-15 o 01:58 |
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Aniu - czy może Pani napisać kilka słów o pudrach brązujących?
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak bedziesz zamawiac to wpisz w uwagach swoj nick z wizaz to wysle Ci dodatkowo balsam reese's na breloczku. Pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1237 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Moderator
|
Pani Aniu,
witam ![]() Zamówiłam u Pani ostatnio po raz pierwszy Już się doczekać nie mogę. proszę mi powiedzieć, bo nie pamiętam czy ta informacja była zawarta na stronie Wysyła Pani paczki priorytetem czy zwykłym ekonomicznym??ubolewam, że nie można u Pani dostać Carmexu bo to już bym w ogóle była w siódmym niebie ale jak to mówią, nie można mieć wszystkiego.Pozdrawiam, i do następnego zamówienia
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja szczerze mówiąc byłam rozczarowana tym balsamem czekoladowym jak i Pina Colada. Czułam tam tylko parafinę, a smak tego był nieznośny, zupełnie nieporównywalny do Smackersów. To moja indywidualna opinia ![]() Tak jak pisałam, dla mnie to okazał się bubel, ale to kwestia gustu. Może komuś innemu podpasuje jak dla mnie zbyt chemiczny smak i zapach. PS. Przepraszam za psucie opinii, jednakże chciałam wyrazić własne zdanie
|
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zielona nakrętka i biały ,,papierek'', ( na stronie z kafeterii był zielony), to może dostałam ,,nie ten''??? No i miał taki sznureczek zielony, bodajże wtedy była promocja, niecałe 4zł za niego zapłaciłam. Naprawdę się rozczarowałam, bo ten chemiczny smak był dla mnie nieznośny! ![]() Tak samo jak Pina Colada Spodziewałam się czegoś zupełnie innego, a ja niestety czułam ,,chemiczną parafinę''.
|
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Balsam junior mints konsystencje ma taka jak skittlesy,ja tam nie czuje zadnej chemii a sama czekoladke i miete,no coz,mialam kilka zamowien na ten balsam wiec moze tez ktos inny wyrazi swoja opnie.A co do pina colady to nie wiem bo nie testowal tych balsamow. Pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak to ten ,ja ten sam uzywam ty czujesz chemie, ja czekolade i miete ![]() jestem ciekawa co do opinii innych użytkowników,a pina colada to balsam czy w tubce? pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Za pobraniem zwyklym wplata na konto:priorytetem Slyszalam o tych carmexach,to sa bardziej lecznicze balsamy?musze sie im blizej przyjrzeć,byc moze je tu sciagne. pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zapachu i smaku, ja nie jestem aż tak wybredna ![]() tak, mogą mieć właściwości lecznicze, ale ja używam na codzień. proszę ściągnąć, na pewno będą bestsellerami !!! Edytowane przez Priyaa Czas edycji: 2009-01-15 o 13:47 |
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1247 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1248 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Czyli powinny dojść szybciusio Dziękuję pani Aniu za informację O Taaaaaaaaaak zapewniam Panią, tak jak Priyaa że carmex się pani będzie sprzedawał jak ciepłe bułeczki. Cytat:
Ja uwielbiam Smackersy, póki co mam jeno dwa, ale trzy już do mnie jadą przez Polskę od Cupcake właśnie carmex rządzi
|
||
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze oprocz Carmexu sa Blistexy i pare innych firm produkujacych pielegnacyjne blyszczki, wlsnie o wlasciwosciach leczniczych. One sa do kupienia teraz tylko na allegro.
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pozdrawiam,Anna |
|
|
|
|
|
#1251 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() A carmex moje przynajmniej usta doprowadza do porządku. więc juz nie szukam dalej, skoro go znalazłam Cytat:
![]() Dlatego gdyby byłjakiś sklep internetowy który by oferował wybór różniastych Carmexów to byłoby bsssko Na pewno część Wizażanek się ze mną zgodzi
|
||
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może troszkę czuć tą miętę i czekoladę, ale srasznie chemicznie.Miałam ten Pina Colada w sztyfcie. Co do funkcjonalności sklepu i wszystkich innych produktów nie mam absolutnych zastrzeżeń. Sama strona zachęca do kupna. Ale uważam, że te bajeczne smaki niektórych balsamów, tych ,niesmackersowych'' mijają się z prawdą ![]() Niedługo będą pewnie opinie na KWC, i wszyscy będą widzieć obiektywne recenzje ![]() Pozdrawiam Edytowane przez Mia694 Czas edycji: 2009-01-15 o 15:11 |
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Carmexy sa rewelacyjne i nawet moj Tz je lubi, a on nie nalzey do tcyh metroseksualnych..
a co do zapachow.. to tez jest subiektywne odczucie.. albo tez przy peirwszym uzyciu smackersa coli bylam zla, ze on taki nieodbry i w ogole dziwny, a teraz go bardzo polubilam.. |
|
|
|
|
#1255 |
|
Konto usunięte
|
Kurczę, ale kusicie. Mam na liście kilka Smackersów, ale boję się, że historia się powtórzy i będę tygodniami doprowadzała usta do porządku.Ale z Lotta Lov i innych chyba się na coś skuszę.
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oryginalne na 100% |
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
Uhuhu. Widzę,że dawno mnie tutaj nie było i w końcu ruszył sklep ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
i juz ma swoje klijentki . Ja osobiście mam chęć złożyć zamówienie,ale kompletnie nie wiem jakie balsamy zamówić... istnieje również we mnie taka obawa,że kupię jakiś bubel,bo oprócz smackersów i Lotta Lov,to reszty firm balsamów nie znam, pierwsze widze na oczy(być może jestem zacofana... :P) i strach troche zamawiać,tym bardziej ,że zanlazła się negatywna opinia...Hmmm,a ciekawi mnie jedna rzecz. Balsam do ust Snapple,ten w takiej buteleczce,co ksztaltem przypomina butelkę po soku . Posiada go któraś z was? Zastanawiam się czy on jest do nakładania palcem,czy taki w sztyfcie? I jak się sprawuje,tzn. czy ma przyjemny smak i zapach i czy aby nie wysusza ust?To samo pytanie kieruję do balsamu DrPepper? Jeśli ktoś by mi odpowiedzial na pytania to z góry uprzejmie dziekuję
|
|
#1258 | |
|
Moderator
|
Cytat:
prosiiiimy!
|
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sztyft jest grubszy - bo puszkowy
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Lush & China Glaze lover!

A co do zapachu i smaku, ja nie jestem aż tak wybredna