![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smackersy Na Allegro:)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...819#post696819
Kochane wrazie pytan odpowiem wieczorem, bo teraz musze juz leciec ![]() cmoooook duzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
własnie dostałam swoje
![]() priorytet był ale nadany wczoraj a kase już miała w środe ![]() dobra opisuje MOCHA JOKE- zapach bardzo chemiczny efekt na ustach bleeeee, posmak tak samo chemiczny jak zapach u mnie dostaje 2 Sugar- ten z dziewczynką pachnie fajnie (nie mam pojecia co to za zapach) zerowy smak i brak koloru ale widać że będzie super nawilżał ![]() ![]() I SCREAM- smak i zapach- to taki kawowy słodki cukierek hehe ale tez czuć delikatnie chemie ![]() ![]() Sequin Sugar- ten z brokatem pachnie chyba njamocniej i to bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() Lavender berry- dla koleżanki wiec tylko powąchałam i o dziwo ładnie pachnie jeżynami i chyba tak samo będzie smakował kolorek fioletowy obawiam się że może byc lekko widoczny na ustach Jak jej go dam to poprosze by skomentowała dokładnie ![]() Jeśli chodzi o opakowania to jestem mile zaskoczona liczyłam na coś bardziej tandetnego ![]() każdego jest 4g to chyba dużo niewiem kiedy to wszystko wysmaruje ![]() jakies pytanka??? to odrazu odpowiem ![]() -------------------------------------------------------------------------- kolezanka pozwoliła przetestować Lavender berry ![]() smak zerowy kolor taki jak sie spodziewałam bardzo delikatny fiolecik z dużą ilością perły ale do ludzi można wyjść ![]() neoiinka dzieki za fotki podoba mi się ten truskawkowy ![]() a co do MOCHA JOKE piszesz że ma dużo brokatu mój niema wcale ![]() może chodzi Ci o ten perłowy połysk??
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
To ja mam kilka pytań. Czy te błyszczki są trwałe? Czy usta się nie lepią? Czy jest jakiś co ma kolorek czerwonawy lub pomarańczowy? I czy ogólnie warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie warto kupic,chociaz ostroznie z wyborem i warto siegnac juz po te testowane by unikanc wpadek;jednak podsumowujac moje wrazenia to sa inne balsamy lub blyszczyki do ust,ktora daja wiecej zadowolenia i sa ogolnie dostepne(lub zakup nie nastrecza takich trudnosci) Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() usta sie nie lepią!! jeśli chodzi o ten aspekt moge szczerze polecic!! ![]() jeśli kupujesz za 5zl to warto ale np za 11zł jak na niektórych aukcjach raczej bym nieryzykowała... fajny gadzet do kazdej torebki i tyle ![]() poprostu niepowalają na kolana ale warto kupic choćby z czystej ciekawości ![]() delikatny czerwony kolorek podobno dają truskawkowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
A jak się je aplikuje? Są w rollonie? Bo niektóre chyba mają patyczek? Które lepsze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
moje wszystkie są jak pomadki ochronne takie podobne opakowania jak ma np avon tylko że ładniejsze
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko do dziewczyn które dostały już swoje smackersy z aukcji na allegro ( te po 5 zł): ile czasu szły do was te błyszczyki bo ja wysłałam pieniądze 7 września a moich smackersów jak nie było tak i nie ma
![]()
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widzisz narazie się niemartw może przyjdą jutro??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Albo napisz maila do babeczki, ze tak i tak sie dzieje, czy wyslala juz paczuszke?.
Wrazie czego wstrzymaj sie z mailem do jutra, nie wiem do popoludnia? po godzinach w ktorych chodzi u Ciebie listonosz. ![]() Takie czekanie nigdy nie jest mile. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dzisiaj dostałam paczuszkę z moimi smackersami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Wreszcie są
![]() ![]() - sugar: bez smaku, bez koloru, zapach może być, troche guma d/z troche coś słodkiego - shimmy& shake : zapach dziwny, czekolada ![]() - glazed & confused: smak lekko słodkawy, zapach przyjemny, za to kolor za perłowy jak dla mnie - crystal nilla: z małymi drobinkami brokatu, smak lekko słodki ![]() - espress-yo-self : zapach gorzkiej czekolady, smak trochę słodki, ciemniejszy kolor od reszty. Podsumowując, trochę spodziewałam sie czegoś innego (tzn więcej smaku, zapachu). Plusem jest to że dobrze nawilżają. Doszłam do wniosku, że nie doceniałam naszych polskich produktów ![]()
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a na dobrą sprawe jeszcze nie znalazłam w zagranicznych markach czegoś tak dobrego jak np blyszczyki palomy w tubkach... ciagle wieze że mamy dużo takich kosmetyków wszystkie od odkrycia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
![]()
miałam się nie wypowiadać ale podziele sie opinią.
kiedy "binka" pierwszy raz wystawiła smackersy kupiłam sobie Punch-u-action. miał zapach słodkich i gorzkich migdałów, zero smaku. Ogolnie nie zachwycił mnie. z tego co czytałam z reklam binki to : MOCHA JOKE - ma mieć kawowo-czekoladowy zapach i smak I SCREAM - mial mieć zapach lodów czekoladowych Espress yo self - miał być kawowy Teraz kupiłam sobie dwa inne smackersy : watermelon XXL - zapach...no arbuz ale mnie nie zachwycił starberyy slush - zareklamowany jako koktail truskawkowy ale to zapach słodkiej truskawki, raczej nie w moim guście. spróbuje to komuś odsprzedać... Uważam ,ze amerynaki nie mają sie czym zachwycać. Ostatnie nowe błyszczyki Inglota to dopiero mają zapach! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmmmm...ciekawe to ciekawe hahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
I ja ulegałam w końcu smackersomanii, choć do tej pory dzielnie się opierałam. Ale zimno się zrobiło, usta zaczęły się wysuszać i pękać, więc i tak musiałabym kupić jakąś pomadkę ochronną, bo błyszczyki zbytnio nie radzą sobie z takimi problemami. Wybrałam dla siebie Choc-It-Up i Mocha Joke (spodobał mi się efekt na ustach neonki i jeszcze kogoś ze zdjęć zamieszczonych na "Pokaż swoje usta"), a siostra wzięła Puddin'U On. Właśnie wypróbowałam wszystkie trzy (sister się nie obrazi) i stwierdzam, co następuje: zapachy są ledwie wyczuwalne i z chemiczną nutą, niestety, smaki też nie bardzo (Mocha Joke jest obrzydliwy, reszta w miarę bezsmakowa), ale efekt na ustach śliczny
![]() ![]() ![]() Podsumowując - nie wiem skąd taka mania na nie w USA, ale ja nie oszalałam na ich punkcie. Ba! powiem więcej, pod względem smaku i zapachu o wiele lepsze pomadki ma Nivea czy Chapstick, a już na pewno wszystkie je biją na głowe błyszczyki Wibo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam w tym tygodniu smackers o smaku czekolady. Jest słodki, nie schodzi szybko z ust i nie wałkuje się. Polecam go.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Mój kolor to ESPRESS-YO-SELF
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]()
To ja może się wypowiem
![]() ![]() Też zamawiam na Allegro Smackersy ![]() ![]() Moje spostrzeżenie jest takie... jakoś dziwnie tanio sprzedają tylko niektóre smaki-zauważyłyście?? ![]() Ja mam: Bubble Gum & Sugar- pachnie ładnie,daje delikatną poświatę fioletu na ustach ![]() ![]() Glazed & Confused - jakiś taki... migdałowy? sama nie wiem co to za smak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Crystal nilla -ma delikatny słodki smak i brokat, odcień brokatu ma taki fioletowo-zielono-niebieski... mieniący się/ migoczący ![]() ![]() ![]() ![]() Sequin Sugar- ślicznie pachnie ![]() ![]() I to wszystko są pomadki. A mam też błyszczyk Smackers Cherry Watermelon pachnie BAJECZNIE ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy u nas był- bo ja go mam ze Szwecji ![]() I mam jeszcze błyszczyki nakładane patyczkiem ![]() Tylko mam już je dosyć długo ![]() Way-Out-Watermelon - smak arbuzowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale usta wyglądają na pełniejsze i takie naturalne ![]() i z tej samej "kolekcji" Celestial Strawberry -pięknie pachnie truskawkami... smakuje już troszkę gorzej ![]() ![]() Miałam również Satrburst malinowy... całkiem ładnie pachniał ![]() ![]() Załączam zdjęcia ![]() ![]() ![]() na temat Smackersów. Ahaaa no i chciałam powiedzieć...że znacznie bardziej lubię błyszczyki aniżeli pomadki z tej serii ![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, ile moze kosztowac przesylka smackersow ze stanow? Znalazlam fajna oferte smackersow na ebay, za 160 zl - 150 szt. Ale nie wiem ile za przesylke;( Wie ktos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
ajj dziewczyny, narobilyscie mi SMACKA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciolka w maju wyjezdza do USA a co za tym idzie...
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
![]()
Hmm przeczytałam wszystkie 5 stron
![]() ![]() ![]() Aha i wogule do tej kolekcji są jeszcze mgiełki do ciała, balsamy i żele pod prysznic w takich samych zapachach jak błyszczyki ![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Balsamy i żele z fruttini wiedziałam że są ale błyszczyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
znalazłam taką aukcję:
http://allegro.pl/show_item.php?item=72383177 jak za 2 pomadki i żel do policzków to taniocha!!! ![]() jest w tym jakiś hak, czy wydziwiam??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio - może dlatego, że sprzedawca dopiero zaczyna swą zabawę z Allegro? Nie ma za wiele rodzajów Smackersów? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.