![]() |
#2041 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
Siemano
![]() ciekawa jestem kiedy mi się smackersy znudzą :/ miałam kiedyś te 15lat to zamówiłam sobie jeden. Jaki był nie pamiętam, jedynie to, że miał wielkie drobiny brokatu, nie podobał mi się. To była wtopa ![]() A obecnie jestem w posiadaniu: -Coca Cola Cherry -Fanta Pomarańczowa -Coca Cola Vanilla -Truskawkowo-Bananowy A teraz to ja czekam aż dojdzie moje zamówienie tj.: -Lip Lock puszka czekoladowo-wiśniowa -Fanta Strawberry -Starburst, zestaw 3sztuk w torebeczce ![]() -Malina -Guma balonowa -Różowa Lemoniada sztyft -Squeezy Różowa Lemoniada -Wata cukrowa -Coca Cola -Arbuz -Pinky Vanillia lukier ![]() - i jeszcze do tego Wata Cukrowa XXL ![]() ho ho to zrobiłam zamówienie :O nie wiedzialam, że aż tak dużo tego! Ciekawa jestem rozmiaru tego XXL, jak duży sztyft w rzeczywistości będzie ![]()
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cola z vanilla fajna jest ![]() mysle jeszcze wlasnie nad tru-banan chociaz chcialam kiedys kiwi-banan ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Raczkowanie
|
Szczerze jak dla mnie to Coca Cola Vanilla jest lepsza od Cherry
![]() ![]()
![]() |
#2044 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, miała któraś z Was balsam 100% Natural ? Jak wrażenia? Akurat jest w promocji w SuperPharm i się zastanawiam czy nie kupić bo potrzebuję czegoś naturalnego, nawilżającego i ochronnego na zimę...
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
ja mam.. i te nowe smackery są moim zdaniem słabe, jeżeli chodzi o te walory smackersów, które w nich lubie- czyli smak i zapach- sztuczne, a w zasadzie to smaku nie ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Zastanawiam się czy wybrać właśnie Lip Smacker 100% Natural, czy sprawdzoną pomadkę Alterra z Rossmanna. Może któraś z Was też używała i ma doświadczenie? ![]()
![]() |
#2047 |
Przyczajenie
|
A ja mam problem.
Moja mama jest obecnie w Gdańsku, i chcę aby mi Smackersy przywiozła. Teraz tylko nie wiem na jaki się zdecydować.. Chciałabym jakiś delikatny zapach, nie jakichś 'owocków' tylko bardziej jakby .. emm ' deserowe' smaczki ![]() Teraz zima, więc i by jakaś w sztyfcie mi się przydała. Obecnie to zużyłam już 3 Smackersy, 2 z serii Originals i jeden M&M'sowy. Za bardzo się na nich nie znam, a szukam jakiejś fajnej w sztyfcie dobrej na zimę i na moję ' bakteryjne' usta. Co do moich ust, to nazywam je 'bakteryjnymi'. Chodzi o to ,że często mam opryszczki i z pomocą dobrych balsamów np. Carmex, którego zużyłam 2 dni temu to mi się leczą usta. Wogóle mam bardzo suche usteczka, potrzebują dobrej pielęgnacji. Jaką polecacie fajną pomadkę w sztyfcie, o intensywnym ale nie drażniącym smaku i zapachu ? Ps. Ma nie być jakiś tam M&M's bo się na nim przejechałam i odradzam ;/ Dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Ale tu ciiiicho.
Jestem ciekawa, czy ostatnimi czasy jakies smackersowe nowości zostały Waszymi ulubiencami? Smackersowa - opisalam kilka Smackersow i Lip Lites na blogu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Konto usunięte
|
Przejrzałam forum i znalazłam tylko kilka postów z 2009, mówiących o zakupach na cupcake shop. Czy ktoś robił tam zakupy np w tym roku? Zamawiałam tydzień temu, wpłaciłam kaskę, a tu status ciągle "oczekuje na realizację"
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2011-04-20 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dojscie do smackersow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;26469840]Przejrzałam forum i znalazłam tylko kilka postów z 2009, mówiących o zakupach na cupcake shop. Czy ktoś robił tam zakupy np w tym roku? Zamawiałam tydzień temu, wpłaciłam kaskę, a tu status ciągle "oczekuje na realizację"
![]() ![]() ![]() hmmm.. ja zamawiałam jakiś miesiąc temu, jeszcze nawet było napisane na stronie, że jest w budowie i zapraszają wkrótce. Złożyłam zamówienie, dostałam potwierdzenie, ale ja płaciłam przez paypal, więc od razu miałam zatwierdzoną płatność. Po dwóch dniach dostałam maila, że paczkę wysłali i za kilka dni była już u mnie. Dziwne, że nie odpisują, bo ja jak się zorientowałam, że strona cupcake znów działa i chciałam złożyć zamówienie, to mieli jakiś błąd i nie można było wybrać Polski, tylko Białoruś - więc do nich napisałam o tym, a na następny dzień dostałam odp. że już naprawili i można zamawiać. EDIT: napisz do nich na gg, hihi ![]()
Edytowane przez Priyaa Czas edycji: 2011-04-20 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Konto usunięte
|
Smackersów nadal nie mam. E-maila ze strony sklepu cupcakeshop nadal brak. Pisałam kilka dni temu, iż proszę ponownie o kontakt, ale cisza. To będą moje ostatnie zakupy tam, o ile w ogóle dostanę moje sztyfty. Na szczęście zrobiłam zamówienie na małą kwotę- tyle ulgi
![]() Dodam, że składałam zamówienie 13.04, a wpłaciłam pieniądze 14.04. Dziś jest 30...Najbardziej denerwuje mnie to olewanie- żadnego kontaktu z właścicielką sklepu :[ Nie ma podanego żadnego telefonu, jedynie kontakt e-mail. I tak można sobie pisać :/ Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2011-04-30 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam podobną sytuacją, z tym że zamawiałam na stronie smacker.pl Pieniądze wpłaciłam błyskawicznie, a na przesyłkę z tego co pamiętam czekałam ok. miesiąca. Na żadne wiadomości również nie otrzymywałam odpowiedzi. Na szczęście smackersy dotarły, ale już więcej się nie skusiłam na zamówienie z tego sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby ta Pani się odezwała, nie przeszkadzałoby mi aż tak to oczekiwanie, ale olewka jest denerwująca, bo nie wiem, na czym stoję :/ 5.05 EDIT: Dostałam przesyłkę ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2011-05-05 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kupowala ktoras z Was ostatnio z cupcakeshop? I w ogole funkcjonuje jeszcze ten sklep? Bo pisalam do nich pare dni temu, a do dzisiaj nie mam odpowiedzi
![]()
![]() |
#2057 |
Konto usunięte
|
Wcale mnie to nie dziwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Zadomowienie
|
Ja mam Smackersa Arbuzowego w tubce. Nie lubię takich aplikatorów a ten mnie miło zaskoczył - bardzo wygodnie się z niego korzysta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Przyczajenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;26621556]Smackersów nadal nie mam. E-maila ze strony sklepu cupcakeshop nadal brak. Pisałam kilka dni temu, iż proszę ponownie o kontakt, ale cisza. To będą moje ostatnie zakupy tam, o ile w ogóle dostanę moje sztyfty. Na szczęście zrobiłam zamówienie na małą kwotę- tyle ulgi
![]() Dodam, że składałam zamówienie 13.04, a wpłaciłam pieniądze 14.04. Dziś jest 30...Najbardziej denerwuje mnie to olewanie- żadnego kontaktu z właścicielką sklepu :[ Nie ma podanego żadnego telefonu, jedynie kontakt e-mail. I tak można sobie pisać :/[/QUOTE] To miałaś przygody. Współczucia. Próbowałyście Smackersów z serii Star Glaze, tych różowych? Czy kolor jest wyrazisty? Bo troszkę mało opinii o nich. Edytowane przez smackers_girl Czas edycji: 2011-06-06 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Zadomowienie
|
Ja u siebie do tej pory widywałam Smackersy tylko w Super Pharm, a tu ostatnio zaskoczenie - znalazłam je też w Rossmanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Przyczajenie
|
ja u siebie /wiedeń/ widuję smackersy w Claire's i Nanu-Nana (tutaj o dziwo ogromy wybór)
..oba sklepy są w Polsce więc może a nuż się komuś info przyda i znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Przyczajenie
|
Miałam kiedyś Smackersa Cotton Candy Original i tak za nim tęsknie
![]() Miałam skittelsa wild beryy chyba, takiego fioletowego. Nie lubiłam go, był na ustach fioletowy, pachniał bardzo średnio. Kiedyś była jeszcze taka wersja Jelly-O? Chyba coś takiego. I z tej serii miałam truskawka-kiwi. Super był, smaczniutki, a na ustach był jak galaretka. Miałam też Bubble Gum Originals, ale nie lubiłam go, bo pachniał różową gumą orbit. Przeszkadzało mi to, bo jak kosmetyk jest o zapachu gumy, to zawsze, dosłownie zawsze musi pachniec różową gumą orbit ![]() Tęsknie za Cotton Candy!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Bubble Gum mam aktualnie ale w wersji waniliowa guma balonowa (Bubble Gum Vanilla) i nie smakuje jak różowa orbitka aczkolwiek taki smak też by mi odpowiadał ![]() A tak apropos to ponawiam pytanie czy któraś z wizażanek próbowała serii Star Glaze bo się przymierzam ale niewiele jest opinii... Bo na lato chciałabym jakiegoś różowego smackersa. Piszcie jeśli coś wiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2064 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fakt, że 8 zł za taką lekką przesyłkę to troszkę dużo, no ale jeszcze w normie. Szlag mnie trafia dopiero, jak życzą sobie np za wysyłkę tuszu (z Polski oczywiście) 9-10 zł, albo za wysyłkę lekkiej bluzki 11-12 zł (poleconym). Żałuję, że u nas mały wybór smackersów. Na stronce (amerykańskiej) widziałam różne wymyślne (aczkolwiek to chyba limitowanki były) typu krem jajeczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Przyczajenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;27503804]0,05 groszy to tak dużo?
![]() Fakt, że 8 zł za taką lekką przesyłkę to troszkę dużo, no ale jeszcze w normie. Szlag mnie trafia dopiero, jak życzą sobie np za wysyłkę tuszu (z Polski oczywiście) 9-10 zł, albo za wysyłkę lekkiej bluzki 11-12 zł (poleconym). Żałuję, że u nas mały wybór smackersów. Na stronce (amerykańskiej) widziałam różne wymyślne (aczkolwiek to chyba limitowanki były) typu krem jajeczny ![]() Dokładnie. Myślę, że nie jest to duża różnica, z resztą za Cotton Candy dam każdą cenę ![]() ![]() Capuccino: no niestey, u nas jest malutki wybór. Ja widuję tylko te o smaku coli, sprita, ew. classic strawberry. I nie mogę znalesc squezzy. Ciekawe jakie sa te nowe, naturalne smackersy. Ciekawe czy pachną tak samo ładnie jak te z innych serii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2067 |
Konto usunięte
|
To ja może chwilkę poświęcę i opiszę swoje, które mam "na stanie", lub które posiadałam jeszcze niedawno i pamiętam zapach
![]() Smackersy kupowałam na allegro, w sklepie butik 4 girls, jeden zakup (i jak wspominałam, raczej ostatni)poczyniłam na cupcake shop. Coconut Cake (seria Delectable Desserts) Jak dla mnie bardziej pachnie jak ciasteczko, niekoniecznie kokosowe. Kiedyś miałam smackersa o zapachu ciasteczka (z serii lodowej- cookie dough, takie brązowe opakowanie) i pachniał bardzo podobnie, choć z tego co pamiętam, zapach był intensywniejszy. Wystarczająco nawilża, nadaje ładny zdrowy połysk ustom. Strawberry Cheesecake (seria Delectable Desserts) Zapach truskawki, sernika nie czuję ![]() ![]() Vanilla Ice Cream (seria Ice Creamies) Delikatnie wyczuwalny, lodowy zapach, aczkolwiek trochę chemiczny (najbardziej z obecnie posiadanych przeze mnie). Trochę nabłyszcza usta, pielęgnacja ok, choć serie "deserowe" robią to dla mnie lepiej. Widzę w sztyfcie maluteńkie drobinki (srebrne). Na ustach nigdy nie rzuciły mi się w oczy. Pinky Vanilla Sugar Dość mocny zapach, jak dla mnie cukru waniliowego. Nabłyszcza usta, dając efekt błyszczyku, usta są "mokre". Również widzę drobinki. Na moich ustach trzyma się dość krótko, jest mało "treściwy". Sweet Sugar ( Lip Lites, glossy tint- sztyft) Lekko różowy i lekko perłowy połysk. Minidrobinki. Zapach cukierków, takich jakby pastylek (nieszczególnie przypadł mi do gustu). Właściwości pielęgnacyjne ok. Vanilla (Lip Lites, glossy tint- sztyft) Zapach wanilii, ale taki chemiczny, kiedy go wącham, nie przychodzi mi na myśl, do czego go porównać. Nabłyszcza, leciutko perłowy bardzo jasny beż. Z takich niedawno wykończonych, miałam jeszcze sztyft Paul'a Frank'a (jakoś tak), o zapachu kokosu. Początkowo byłam nim rozczarowana, bo chciałam czuć tylko kokos, a tam był on zmieszany z jakimiś owocami jakby, taki tropikalny. Wtedy był wrzesień/październik. Mam wydłubaną resztkę do słoiczka i kiedy go wącham, na myśl przychodzi mi widok wyspy z białym piaskiem i turkusową wodą... Jest czerwiec ![]() Opiszę jeszcze: ALBA- coconut cream Alba to firma naturalna, sztyft zawiera 82% skladników organicznych. Nie testowany na zwierzętach (z tego, co mi świta, smackersy też nie są testowane na zwierzętach?). Co do produktu: ładnie pachnie, nawilżenie ok, ale denerwuje mnie, że jest trochę lepki. Za to jak poliżę usta, czuję słodycz ![]() EDIT: wrzucam jeszcze zdjęcie mojej skromnej "kolekcji" ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2011-06-14 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Przyczajenie
|
cappuccino, masz świetną kolekcję
![]() A kosmetyki alba widziałam w którymś filmiku niessi na YT i zachwalała ![]() ![]() A co do cen allegro. Nie mówię że 5gr to duża różnica, ale zawsze coś jesli się zamawia kilka jednocześnie i jeszcze doliczy przesyłkę. Zawsze to zostanie kilka zł oszczędności na jeszcze jeden błyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2069 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Przyczajenie
|
W końcu kupiłam swojego Smackersa Cotton Candy. Jest słodziutki i pyszny.
Mam ochotę na więcej ![]() Będąc w Super-Pharmie miło się zaskoczyłam, gdyż był dosyc duży wybór: Fanta Grape, Coca-cola, z serii Original: Cotton Candy, Watermelon, Strawberry, Raspberry i chyba 3 smaki squezzy. Byłam w Smyku i nie było, kiedyś je tam widywałam, teraz już nie. A, i dzisiaj przypadkowo zauważyłam, iż sklep cupcake działa na nowo. Kusi mnie Cinnabon, taki w biało niebieskim opakowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.