|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy macie swojego sobowtora???
Tą stronkę z sobowtorami, ktora krążyła tu przez parę dni, wertowalam przez jakąś godzinę-po wielu próbach z fotkami stwierdzilam że na 100% wynik uzalezniony jest od sposobu w jakiej pozycji trzyma się glowę na fotce-jeśli przechylona w lewo, to inny wynik, jeśli w prawo- też inny
jedna wielka bzdura.Niestety nie mam linka-na pewno jest do znalezienia przez wyszukiwarkę-trzeba tylko posiedzieć 3 minuty
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ciągle słyszę że kogoś przypominam najczęsciej Kirsten Dunst i Małgorzatę Kożuchowską
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia.gda no szukalam, szukalam. Na haslo - sobowtor, podobne, jestescie podobne. Zaraz jeszcze pokombinuje. Moze jakas stronke ominelam.
![]() Jak znajde to tu wkleje linka ![]() EDIT: znalazlam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=podobienstwo Edytowane przez rob4cz3q Czas edycji: 2006-06-22 o 19:25 |
|
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam sobowtóra, jest nim moja koleżanka z liceum. Dużo znajomych nas myliło. Nawet tych bliskich znajomych. Jej np. mówili mi czsecalbo odwrotnie. Choć ja nie widzę zbyt uderzającego podobieństwa
.A ze sław... kilka wizażanek na MM powiedziało, że jestem podobna do Lucy Liu hhihihi.
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Temat dla mnie
Ciągle ludzie zwracają uwagę na to, że jestem podobna do Edyty Bartosiewicz i do Ilony, która była w którejś tam edycji Big Brothera ![]() Albo, że gdzieś mnie już widzieli Jakaś uniwersalna jestem
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam soboftura ale nie jest to słowa osoba w sumie jej nie znam ale qmpela mi opowiadała że jakaś dziewczyna darla sie przez cały autobus do niej czesc czesc i taka podobna do mnie że to poezja ;p a to nie bylam ja
do tej pory jej nie spotkałam
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobno każdy ma swojego sobowtóra, ale swojego jeszcze nie spotkałam
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Może to mało oryginalne ale jestem szalenie podoba do mojego taty
Kiedyś ktoś zobaczył moje zdjęcie i przyrównał mnie do K. Paschalskiej o mamo! Szczęście ,ze to była stara ( i chyba niedowidząca ) ciotka mojego TZta, ktora wczesniej mnie nie widziala, to pewnie wina tego iż mam krecone wlosy
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
Ja tez jestem bardzo podbna do taty.
Lecz jest taka dziewczyna w moim ieście,która jest bardzo do mnie podobna Tylko wyższa ode mnie i chudsza chyba
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam, a właściwie nic mi nie wiadomo o tym, żebym miała
![]() A może...?
Edytowane przez Natalie of Green Gables Czas edycji: 2006-10-14 o 19:35 |
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Natalie widzę spore podobieństwo do Scarlett Johansson
![]() http://bilder.filmstarts.de/thumbs/f...ohansson25.jpg
Edytowane przez nikolite Czas edycji: 2006-09-27 o 18:54 |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
mi kiedys siostra powiedziala ze mam zęby jak trojanowska, ktos inny ze jestem podobna do kingi z na wspolnej. a kolezanki ze studiow stwierdzily ze chodzily w liceum z moim sobowtorem do klasy(one byly z calkiem innej miejscowosci) i ze nawet trzymam tak samo dlugopis jak ta ich kolezanka
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys 2 osoby mnie z kim pomylily na ulicy
a tak to jestem podobna do żydówki,hinduski,cyganki itd itd ludzie to glupoty gadaja a ost to nawet do krystyny jandy:/ mam szeroki przedzial podobienstwa haha
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
no tak-janda a hinduska-bardzo podobne typy urody
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
wiem juz przypomnialo mi sie,najbardziej niby bylam podobna jak mialam ciemne wlosy do courtney cox. nie wiem z ktorej strony no ale...
z odleglosci hen heeen daleko to pewne podobienstwo jest |
|
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze mi mowia, ze jestem podobna do Przybylskiej co prawda na tym zdjeciu tego nie widac. A moze wy widzicie jakies podobienstwa? Jestem b. ciekawa waszych pomysłów ;]
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiele z wizażanek jest bardzo podobnych to wielu gwiazdeczek. ja tam raczej nie jestem do nikogo podobna, jak znajdę jakieś swoje foto to wstawię
NaSteczkA ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
ja kiedys przypadkiem, szukalam czegos w grafice w google i znalazlam zdjecie mojego sobowtora
dziewczyna jest po prostu identyczna! i mieszka w niemczech tyle sie dowiedzialam z tej stronki, bo to bylo cos jak nasza Sympatia, tylko ze po niemiecku
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie mam żadnego sławnego sobowtóra.Chociaż mam kolegę, który "sezonami" wmawia mi podobieństwo do róznych celebrities. Zaczęło się od: Clarie Danes w Romeo i Julia ![]() Potem twierdził, że jestem podobna do Avrille Lavigne, Kate Beckinsale, Naomi Watts a w końcu znalazł podobieństwo do Christiny Aguillery.... Nawiasem mówiąc do żadnej z tych kobiet podobna nie jestem nawet w 5%wiec nie wiem skąd od to wytrzasnął
|
|
|
#233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też widże podobienstwo
![]() Tylko Scarlett Johanson jest bardziej"pełna". Ty masz bardziej ostre rysy.
|
|
#235 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
a ja mam swojego sobowtóra
dziewuszka jest z innej strony kraju, i mamy wspolnego znajomego, przyniosl mi fotke pokazac jest mlodsza ode mnie wiec wygląda całkiekm jak ja jakies 7 lat temu
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, może to jedynie kwestia tych dwóch konkretnych zdjęć, a może rzeczywiście coś w tym jest, a ja tego nie widzę
![]()
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy mi mówią, że jestem podobna do ojca, troche w tym jest prawdy..
najzabawniejsze jest to, że kiedyś moja mama zaliczyła małą wpadke . Stała sobie spokojnie na przystanku i czekała na autobus, w pewnym momencie ujrzała po drugiej stronie ulicy niby moją postać.Bez wiekszego zastanowienia zaczeła wołać "Marta, Marta..." dziewczyna lekko sie obróciła, ale na tym poprzestała..No to moja mama przekonana, że to ja zaczeła iść w kierunku mojego sobowtóra . Delikatnie pukając w jej ramie powiedziała: "Marta a kuku...". Dziewczyna podskoczyła z wrażenia przestraszona co sie dzieje, obróciła sie do mamy i z wielkim przerazeniem odpowiedziała: "..ale ja ja jestem...(tu padlo inne imie)" .Jak mojej mamuśce głupio sie zrobiło , od razu zaczeła się tłumaczyć, że pomyliła ja ze mną, że włosy, figura i sposób chodzenia bardzo ja zmyliło... dobre
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Sobowtóry!!!!!!
Czy czasem ktoś znajomy mówi że widział Was na miescie choc nie wychodzilyscie z domu? Albo ktos inny uparcie twierdzi że siedzialyscie na widowni jakiegos programu rozrywkowego?
Ostatnio doznałam szoku kiedy w sieci znalazłam sobowtóra (1) mojej najlepszej przyjaciółki(2) Ocencie same! To naprawde dwie rózne dziewczyny. Ciekawe czy jest ktos gdzies na drugiej stronie globu kto choc troche przypomina mnie
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sobowtóry!!!!!!
ja sobowtóra nie mam, ale za to wyszukiwarka mi działa
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sobowtóry!!!!!!
Było..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

jedna wielka bzdura.

ja byłam zawsze w 100% pewna że to dziewczyna z reklamy Ery,która mówi coś tam "Żeby po imprezie ie było kosztów,żeby mi nic nie szło w boczki" .. 

**
.