|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorowe soczewki kontaktowe, wątek zbiorczy
W vision express w gorzowie wlkp. badali od ręki, we Wrocławiu czekanie 3 dni. Mają tam kolorowe? Jakoś nie zauważyłam
![]() |
#3842 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorowe soczewki kontaktowe
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3843 |
Raczkowanie
|
co sądzicie o tych soczewkach?
http://allegro.pl/50-kolorowe-soczew...912908600.html
![]() |
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
ja polecam Big eye ColourVue
![]() nosze dopiero od 30 października, ale zakochalam sie w nich od pierwszego wejrzenia ![]() mam pretty hazel, naturalnie mam szaro-niebieskie oczy. niby jest ta dziura na źrenice ale nie jest ona zauważalna dla innych. naprawde musi byc jasno juz, słonce i przy oknie zeby zauwazyc ze jest cos nie tak. dzieki tym soczewkom zaczely mi sie podobac moje oczy hah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorowe soczewki kontaktowe
ja juz chyba przetestowalam wiekszosc kolorowych soczewek na rynku, ale tych korekcyjnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Raczkowanie
|
Miał ktoś może do czynienia z soczewkami z allegro od sprzedawcy centrum_soczewek? Znalazłam je przypadkiem i w sumie zainteresowały mnie... na aukcjach chwalą się, że real zdjęcia a retusz widać na odległość
![]() ![]()
![]() |
#3847 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć !
![]() Chciałam się was zapytać , jakie soczewki byście mi poleciły... nie mam wady wzroku (choć jak twierdzi moja rodzina - kwestia czasu ![]() ![]() A i czy soczewki mają się jakoś do pracy przy komputerze ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3848 |
Raczkowanie
|
Dot.: zmiana koloru oczu
damagda ale te jednodniowe kosztuja u optyka 80 albo wiecej?? czyli jedna para za tyle kasy... wgl sie nie oplaca!! a kolor rzeczywiscie robi wrazenie! a jeszcze mam jedno pytanie te freshlook radiance calkowicie zmieniaja barwe czy tylko rozswietlaja.?. ja mam zielone oczy a chcialam ten blask ksiezyca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
Zadomowienie
|
A ode mnie wielkie rozczarowanie, którym były soczewki Jewel Silver :
http://www.restyle.pl/data/gfx/pictu.../5/5/355_1.jpg http://www.restyle.pl/product-pol-35...kwartalne.html Nawet jest pod spodem komentarz z dodanym zdjęciem, przytoczę go jeszcze na forum: "Na zdjęciu widzimy srebrzysto-niebieskie linie z czarnym wykończeniem. W rzeczywistości linie są biało-srebrne, podstawione bezposrednio pod lampę delikatnie fluoryzują na niebiesko, co nie jest widoczne już na oku a czarnych linii nie ma w ogóle. Soczewki są kompletnie niewidoczne na niebieskich oczach pomimo umieszczenia zdjęcia z takimi właśnie oczami. (...)Mam nadzieję że dzięki temu inne osoby nie będą rozczarowane zakupami. Dołączam także zdjęcie obrazujące jak to wygląda w rzeczywistości. Pomimo iż rozczarowała mnie reakcja Restyle na prośbę o zmianę opisu soczewek w celu zapobiegnięcia dalszym pomyłkom nie zamierzam jednak rezygnować z zakupów w tym sklepie, a jedynie zwracać znacznie większą uwagę na to, co sklep oferuje na zdjęciach a jak to wygląda w rzeczywistości". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Do dziewczyn noszących kolorowe soczewki!
hey
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3851 |
Rozeznanie
|
Dodaję zdjęcia moich trzech par soczewek. Może komuś się przydadzą
![]() Pierwsze to Black Out roczne. Drugie to jednotonowe brązowe półroczne. Na trzecim zdjęciu bez soczewek. Na czwartym cała twarz w czarnych soczewkach. Na piątym cała twarz w jednotonowych. Na szóstym w półrocznych soczewkach brązowych z serii nude. Na siódmym cała twarz w soczewkach nude. Wszystkie mają średnice 14,5mm. Pixy00: Nie kupuj tam soczewek...weszłam na ich stronę internetową i roczne soczewki sprzedają za 54zł za sztukę. Na allegro reklamują roczne w cenie około 25zł za sztukę, nie wiadomo czy to nie wciskają miesięcznych. I dlaczego nie ma realnych zdjęć? Chciałam u nich kupić osobiście, byłam w sklepie w Olsztynie (nie mówiłam, że na allegro znalazłam ofertę) i pani w sklepie powiedziała, że nigdy nie mieli żadnych rocznych soczewek. TO chyba daje do myślenia...Ja kupuję półroczne na innych aukcjach, które mogę polecić ![]() Edytowane przez jusali Czas edycji: 2011-11-22 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3852 |
Przyczajenie
|
wiecie może czy w ogóle produkuja soczewki z krzywizną 8.4? wszędzie szukam i nic :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Rozeznanie
|
do fanek soczewek Focus Softcolors-> będą dostępne na rynku tylko do końca roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3854 |
CORELIPS
|
Widzę tu tyle różnych wypowiedzi.. Wyłapałam polecanych sprzedawców ale nęci mnie jedno : gdzie / u kogo kupię najtaniej takowe soczewki? Zależy mi na cholernie intensywnej zieleni. Moja tęczówka jest brązowa. Proszę o szybciutki odzew !!!
![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2011-11-26 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Przyczajenie
|
hejka wszystkim ; * właśnie założyłam sobie tu konto. Mam duże mocno zielone oczy z domieszką brązu od źrenicy, ale chciałabym zmienić ich kolor na dosyć ciemny brąz ; ) bardzo zależy mi na jak najbardziej naturalnym efekcie. Stąd moje pytanie. Jaką firmę soczewek możecie mi polecić? c :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Zamowilam soczewki Freshlook Colors - Saphire blue, moje oczy sa ciemnobrazowe - ciekawe jaki efekt uzyskam
![]() ![]()
![]() |
#3857 |
Przyczajenie
|
Soczewki Ciby czy J&J nie kryją zbyt mocno, więc szału raczej nie będzie. Jeśli oczekujesz wyraźnej zmiany to poszukaj soczewek "Party BT Aqua"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmm jak nie kryja, tutaj ma dziewczyna te same co ja zamowilam na prawie czarnych oczach .... wiec chyba kryją ![]()
![]() |
![]() |
#3859 |
Przyczajenie
|
Jakość zdjęć jest kiepska i niewiele widać, kolor na intensywny nie wygląda, no ale sama ocenisz...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, będę bardzo wdzięczna za rady
![]() Czy któraś z was nosiła soczewki I-Lux klik? Mam ciemnobrązowe oczy, chciałabym wypróbować niebieskie. Krzywizna się zgadza (noszę obecnie bezbarwne O2Optix), ale średnica jest o o,2 mm mniejsza. Czy któraś z Was podzieli się informacją jak bardzo to wpływa na komofrt noszenia? Większość z Was kolorowe nosi zerówki, ja miałabym korekcyjne i noszę soczewki conajmniej 12 godzin dziennie. Te kolorowe nie mają tak dobrych parametrów jak moje O2Optix. Czy taki miesiąc noszenia bardzo pogarsza stan oczu?
![]() |
#3861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3862 |
Rozeznanie
|
Ja kupuję od OptiSoft, mają soczewki Rainbow.
Ostatnio kupiłam nowe, 3-miesięczne. Średnica 14,5. Brązowe. Zdjęcie pierwsze to samo oko, drugie całej twarzy. Dla mnie wygodne, zdarzało mi się nosić długo (zjazd a uczelni trochę trwa) i wystarczyły mi krople nawilżające. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
Wtajemniczenie
|
możecie mi polecić jakąś firmę,chodzi mi o fajną zieleń.Mam piwne oczy i chciałabym je podkręcić na zieleń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3866 |
Wtajemniczenie
|
dzięki już sprawdzam
jaki płyn polecasz,kolor fajny biorąc pod uwagę,że mam rude włosy Edytowane przez sante Czas edycji: 2011-12-12 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
CORELIPS
|
A jakie polecacie dla osób (tzn dla oczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3868 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Napisz coś więcej, czy kolorowe, czy bezbarwne, bo i te i te można kupić z mocą -1 ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
Wtajemniczenie
|
a co myślisz o zestawie ColourVue Biggest Eyes Grin Party + płyn i pojemniczki.Twoja propozycja jest fajna,ale pomyślałam,że na lato
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.