|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana koloru oczu- soczewki
Miałam kiedyś identyczną sytuację!
![]() ![]() Ale to było kiedy byłam początkująca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
A jaki masz naturalny kolor oczu? U mnie wszyscy widzieli jak miałam turkusy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
ja mam takie jak na zdjeciu w soczewkach, tylko jasniejsze obwodki. jak myslicie, carabbean aqua je pokryją? na taki adny kolor jaki widzialam na zdjeciach ktorejs z dziewczyn na poprzednich stronach tego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może :P mi tak wypadła - do tego pół dnia nie zauważałam jej braku (bo to zwykłe soczewki były) i nie było jej pod powieką ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
BAN stały
|
Ja zamówiłam na allegro BROWN z New bio.Tiutaj chyba nikt nie miał soczewek tej firmy,a wybrałam ją bo było najtaniej(35zł).Jak będe je miała to wkleje fotkę
![]() Ja się pytałam o Eden,bo na stronie kolor wydawał się być ciekawy,ale myślę teraz po przeczytaniu posta Narcissy,że na moich oczach też nie byłoby jakiegoś nadzwyczajnego efektu,bo naturalnie mam zielone.Korci mnie teraz jakiś niebieski,choć ogólnie ni elubię niebieskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
nastepnym razem dawajciel inki do aukcji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
najtaniej jak najtaniej ja podobnie placilam za 3miesieczne discony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
BAN stały
|
Tylko,że u mnie Freshlooki odpadają,bo nie pasuje krzywizna,a poza tym średnica jest jakaś wielka(jak wspominałam już kiedyś widziałam w tramwaju dziewczyne ze szkłami o dużej średnicy i nie podobało mi się).No i mówiłam najtaniej na dzień dzisiejszy z tego co szperałam po necie.
Link do tej aukcji(jeszcze nie zakończona) to: http://allegro.pl/item153975969_mies...e_newbio_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Przyczajenie
|
bardz ciekawa jestem, jak bedą sie sprawdzać te Twoje soczewki newbio. przede wszytskim jak bardzo są kryjące.
proszę, wstaw tutaj zdjecie, gdy juz soczewki przyjdą. a co do wypadnięcia soczewki, to moja nie przesunęła się przecież na tył gałko ocznej samorzutnie! po prostu zapomnialam zupałnie, że ją mam (od razu widac, ze jestem pczątkująca) i bardzo intensywanie tarlam oko. sama z siebie chyba nie powinna wypasc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
dziś udałam się do Vision Ekspress u mnie w mieście i kupiłam soczewki 2 tygodniowe Acuvue2 Colours Johnson& Johnson - wybrałam kolor Green.
Pierwsze przymierzałam Freshlook,też kolor Green i zmiana naturalnej barwy(brązowe ciemne) była lepsza,ale z kolei miały one b.dużą średnicę i wyglądały dość nienaturalnie. Natomiast z tych co mam teraz też nie jestem jakoś specjalnie zadowolona ![]() Mało widać. Następnym razem kupię jakieś inne,może Discon - wcześniej nie mogłam się zdecydować i teraz żałuję trochę. Pierwsze zdjęcie bez soczewek,drugie z soczewkami. EDIT: dorobiłam się w końcu zdjęcia takiego jak trzeba ![]() teraz trochę lepiej widać..
Przyjmę wszystko. Tylko pokaż mi sens. Edytowane przez mały_groszek Czas edycji: 2007-01-20 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc to nie widze różnicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
no właśnie a zdjęciach nie za bardzo widać,w rzeczywistości lepiej,ale też nie jakoś super.trudno.jakoś przeboleję.
następnym razem zdam się na swój nos,a nie optyka ![]()
![]() |
#464 |
Wtajemniczenie
|
Wrzucam swoje oczy w Focusach z serii Colorblends, kolor:amethyst. Muszę przyznać, że baaardzo mi się podoba efekt jaki dają na oku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Przyczajenie
|
ojej, rzeczywiscie fiolet!
a ja sie martwiam, ze to tylko taki pic na wode i fiolet w zyciu nie wyjdzie! a jaki masz naturalny? brąz? to na zieleni moze wyjdzie jeszcze intensywniejszy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie sie zastanawiam nad fioletem - a mam blekitne. albo niebieskie. a dowodzie mam nieokreslony bo mam ni w piesc ni w oko a ostatnio sa niebieskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Widzialam ze ktoras z was miala soczewki produkowane przez lux innova - okazuje sie ze DISCON to po prostu jeden z jej produktow - poszperalam na allegro i okazuje sie ze jedna fimra wypuszcza kilka rodzajow soczewek kolorowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fiolet mi sie podoba, bo nie rzuca się w oczy tak bardzo, jak szafir czy zieleń z Colorblendsów, a jednocześnie ładnie podkreśla oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
ojej, w avatarku to twoje oko ???? Nie powiedziałabym!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
BAN stały
|
A więc nadeszły moje New bio brązowe.Pierwsza fotka bez szkieł,moje naturalne zielonkawe.Druga brązowe dzięki soczewkom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Przyczajenie
|
Witam!
Kupilam se soczewki "Freshlook Radiance Moonlight"... powiem wam, ze nie ma zbyt wiele róznicy na niebieskich oczach. ![]() a to krótki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=_acKb_59Ko0 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Przyczajenie
|
Dot.: SOCZEWKI KOLOROWE - jaki kolor wybrac?
Cytat:
![]() Mysle ze w zieleni bedzie ci najlepiej do twarzy bo masz jasne oczy i ciemne wlosy, taka kombinacja wyglada bardzo ladnie. Mysle tez ze zielone soczewki naturalniej beda wygladaly na niebieskich oczach, sama se zamówilam zielone soczewki "Freshlook one-day green", zrobie zdjecie i tu je wyswietle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie nad kupnem kolorowych soczewek na aukcji firmy DISCON. Nie nosilam nigdy soczewek, a marza mi sie takie jasne niebieskie oczy
![]() ![]() ![]() Jeszcze sie zasnanawiam czy 3 miesieczne soczewki mozna nosic dluzej jesli zaklada sie je np kilka razy w miesiacu?? Jeszcze jedno pytanie. Jak sie przechowuje takie soczewki i czym sie je czysci?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki.Rzeczywiście u Ciebie nie widać dużej zmiany choć troche jest.Fajny filmik ![]() Glamour girl-właśnie z soczewkami jest tak,że jak otworzysz już opakowanie 3 miesięcznych to nawet jak ich nie będziesz nosić to i tak po 3 miesiącach trzeba zmienić.Niestety ![]() Co do przechowywania to są specjalne pudełeczka-można je kupić u optyka osobno albo z płynem(chyba tak najlepiej),który i tak potrzebujesz do czyszczenia.JAK to robić to już w instrukcji dołączonej do płynu jest napisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
DISCONY zmieniaja dobrze kolor wez royal i beda pewnie takie jak na obrazku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
Stałam sie ostatnio maniaczką soczewek
![]() I tak dostałam od przyjaciółki zestaw jednodniowych kolorowych Focusów Colorblends ![]() * grey * blue * green * pure hazel Sukcesywnie będę wklejać zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
zjawiskowe oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny a czy przed zakupem soczewek z allegro chodzicie do optyka na zmierzenie średnicy? Czy moge kupić tak w ciemno, bo przeważnie soczewki mają standardową wielkość 14mm.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.